از درایو اولی نمیتونم استفاده کنم ! پاک هم نمیشه ! کلا نمایش هم داده نمیشه کنار بقیه !
اون یه درایو مربوط به ویندوزه که فایلهای سیستمی رو نگه میداره (تنظیمات بوت و ...)
نباید بهش کار بگیری، امکان حذفش هم از داخل ویندوز نیست
ولی مساله اینجاس که موقع نصب ویندوز به صورت اتومات حجمش
100مگ برای ویندوز سون و
350مگ برای ویندوز هشت تعیین میشه
حالا چرا برای شما 130 گیگ شده؟!! ممکنه موقع پارتیشن بندی بعد از نصب ویندوز حجمش رو تغییر دادید
روی اون درایو کلیک راست کن و روی Shrink کلیک کن
اینجا میتونی حجم اضافه ای که داره رو ازش جدا کنی و یه درایو باهاش بسازی
فقط دقت کن که حجم باقی مونده برای این درایو، از اون چیزی که بالا نوشتم کمتر نشه
پ.ن : با اینکه بعید میدونم مشکلی پیش بیاد ولی چون تا حالا خودم حجم این درایو رو تغییر ندادم (ندیده بودم هم که کسی کم و زیادش کنه) اینو گفته باشم که هر مشکل احتمالی به عهده خودته :d
پیشنهاد : از اطلاعات درایو C (اگر فایلی دانلود یا کپی کردی) یه بکاپ تو درایو دیگه ای بگیر که اگر مشکلی پیش اومد و مجبور شدی ویندوز عوض کنی از دست ندیشون
دوستان از مرورگر اپرا استفاده میکردم.انتی ویروس ریختم و برنامه رو ویروسی تشخیص داد ولی همه پوشه ها برنامه هستن فقط ایکون اصلی نیست.اینا مهم نیست کلی سایت روش بوکمارک داشتم.راهی نیست این بوکمارکارو برگردونم؟ورژن جدید بریزم درست میشه؟
آنتی ویروست چیه ؟!
اگر برنامه رو قرنطینه کرده میتونی رستورش کنی و از بوکمارک هات بکاپ بگیری
بعد کلا پاکش کنی و نسخه جدید رو از سایت رسمیش دانلود کنی
وقتی فلش رو میزنم به کیث و میرم قسمت properties نشون میده که حجم و اطلاعات داره ولی وقتی میرم داخل درایو فلش خالیه هیچ پوشه ای رو نشون نمیده. مشکلش چیه؟
فلش شما ویروسی شده. فایل های اصلی رو هایدن/سیستمی کرده
از Folder Option تب View اینو غیر فعال کن
Hide Protected Operating System File
برای اینکه فایلها به حالت طبیعی برگرده هم میتونی از برنامه Attribute Changer استفاده کنی
حتما یه آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky نصب کن و سیستم و فلش رو باهاش اسکن کن