مشکلات نرم افزاری

سلام

این دو تا کاری رو که میگم تست کن ببین درست میشه
(چیز شکن باز نباشه)

Option --> Advanced --> Network -->Setting --> No Pr**y

کلید Alt رو نگه دار تا منوی برنامه رو ببینی
View --> Character Encoding --> Auto Detect --> Off
اقا دانیال جواب نداد . هنوز هم همون طوره:|:d

============================

دوستان یه سوال دیگه
من چندتا ارشیو از سوالات امتحانات نهایی دارم اما فرمتش word هست . میخوام بدوم نرم افزاری هستش تا باهش تبدیلش کنم به pdf

آخرین ویرایش:
مرسی دانیال
با برنامه perfect disk هاردمو دیفرگ کردم به طرز عجیبی جواب داد حدود 2 دیقه از زمان بوت رو کم کرد!
اینم نصب کردم قشنگ یه حال اساسی به سیستم داد،:d دمت گرم
این بیت دیفندر هم به اصرار دوستان و اینکه خودش لایسنس 6 ماهه مجانی میده نصب کردم وگرنه اصلا اهل انتی ویروس نیستم
از این سوسول بازیا خوشم نمیاد!:d
قربونت. خوشحالم مشکلت حل شد.

به نظرم با اینهمه بد افزار و ویروس که تو نت هست حتی اگر خودت مراقب باشی، ممکنه سیستم یکی دیگه آلوده بشه و با فلش و DVD و ... وارد سیستمت بشه
اصلا ارزش نداره که بخاطر سرعت بیشتر، بدون آنتی ویروس باشی.
اقا دانیال جواب نداد . هنوز هم همون طوره:|:d
============================
دوستان یه سوال دیگه
من چندتا ارشیو از سوالات امتحانات نهایی دارم اما فرمتش word هست . میخوام بدوم نرم افزاری هستش تا باهش تبدیلش کنم به pdf
برو تنظیمات برنامه، بخش Content
فونت پیش فرض چیه؟
رو Advanceed کلیک کن یه عکس ازش بذار
-
برای PDF:
Foxit Reader
هم قابلیت خوندن PDF ها رو داره هم میتونی PDF بسازی یا فایلی که داری رو تبدیل کنی
برای تبدیل :
File --> Create --> From File

برو تنظیمات برنامه، بخش Content
فونت پیش فرض چیه؟
رو Advanceed کلیک کن یه عکس ازش بذار
-
برای PDF:
Foxit Reader
هم قابلیت خوندن PDF ها رو داره هم میتونی PDF بسازی یا فایلی که داری رو تبدیل کنی
برای تبدیل :
File --> Create --> From File
اول از همه یه خسته نباشید به شما اقا دانیال عزیز::x

من مدل مادربوردم، ASUS P8B75-V هست. تا وقتی ویندوز 7 داشتم، میتونستم از Power On By RTC دستگاه استفاده کنم اما الان که 8.1 ریختم، بخاطر داشتن فست بوت، این ویژگی ار کار افتاده و برام خیلی مهم هست. فست بوت رو خواموش کردم اما باز هم این قابلیت غیر فعال هست. چکار باید بکنم؟

دومین مشکلم با ویندوز 8.1، مشکل پاک نشدن 4.5 NET. هست، من فایلای 32 بیتشو دارم اما سیستم من 64 بیته. اگه ممکنه لینک دانلود NET. آفلاین 3.5 یا 4 رو بدید ممنون میشم.

ویرایش: برای مشکل اولم، دوتا فایل آپدیت با پسوند CAP از ASUS گرفتم. به P8B75V.CAP رینیمن کردم و ریختم داخل فلش اما نمیدونم چطوری بایوس رو با این دوتا فایل آپدیت کنم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.

ویرایش 2: مشکل اولم حل شد. دوستانی که این مشکل رو دارند، 2 کار باید انجام بدند،
1- Control Panel --> Power Option --> Require a password on Wakeup --> Untik "Turn On fast start up
2- خاموش کردن Fast Boot از داخل Bios Advanced Setup

ویرایش 3: مشکل دوم هم حل شد :| فایلهای آفلاین از سافت 98 دریافت شد.

آخرین ویرایش:
اول از همه یه خسته نباشید به شما اقا دانیال عزیز::x
ممنون
اول یه کلمه انگلیسی سرچ کن، اگر برای اونم مشکل داشت که هیچ، اگر فقط برای فارسی اینطوره

اون بالا که نوشته Latin کلیک کن و Arabic رو انتخاب کن
بعد گزینه های پایینش (فونت ها) رو مثل همین عکس که الان (برای Latin) هست، بذار
-
چون تو عکس اول که فرستادی کلمه Search رو هم به اسپانیایی نوشته بود، احتمال اینکه برنامه های چیز شــکن و تغیــیر IP ، تنظیمات مرورگر رو به هم ریخته باشه هست
ولی دقیق نمیدونم مشکل چیه. چیزی هم که گفتم مشکلت رو حل نکرد. تو سایت فایرفاکس هم مشکل مشابه یا راه حلی ندیدم

پیشنهاد میکنم یه بار کامل مرورگر رو پاک کنی و آخرین نسخه ـش رو نصب کنی.

دوستان کمک
امروز با کامپیوتر در حال کار بودم که یه دفعه یه سری اخطار ویروس گرفتم از آنتی ویروس (نود 32). بعد از اون سیستم به ویروس expiro.br دچار شده که تو قسمت های مختلفی هستن.

الان هر کار میکنم با اسکن و کلین کردن از بین نمیرن و مدام اخطار دریافت میکنم. خواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره از این نوع ویروس و راه از بین بردنش. چیکار کنم از چه برنامه ای استفاده کنم؟

دوستان کمک
امروز با کامپیوتر در حال کار بودم که یه دفعه یه سری اخطار ویروس گرفتم از آنتی ویروس (نود 32). بعد از اون سیستم به ویروس expiro.br دچار شده که تو قسمت های مختلفی هستن.

الان هر کار میکنم با اسکن و کلین کردن از بین نمیرن و مدام اخطار دریافت میکنم. خواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره از این نوع ویروس و راه از بین بردنش. چیکار کنم از چه برنامه ای استفاده کنم؟
هیچ موقع نفهمیدم NOD32 رو چرا بین آنتی ویروس ها دسته بندی کردن!!

شما اول Nod رو کامل پاک کن. پیشنهاد میکنم از برنامه ESET Uninstaller استفاده کنی.
Kaspersky Internet Security 2015 رو نصب و آپدیت کن و بذار درایو هات رو اسکن و ویروس رو پاک کنه

اگر مشکل حل نشد که به احتمال زیاد میشه، بگو

سلام.
یه مشکل واسم یه هفتست که پیش اومده و شدیدا رو اعصابه.
یه مدت که از Freegte و psiphon استفاده کردم، حالا دیگه کلا PCـم، بدون روشن بودن یکی از این دوتا به هیچ وجه پیج باز نمی کنه و جالب اینجاست که ولی میتونم دانلود کنم یا از وایبر استفاده کنم! مشکل از اون قسمت LAN Settings نیست اونو درستش می کنم و همچنین از خود نت یا ISP هم نیست چون با دیوایس های دیگه هیچ مشکلی ندارم.
کسی مشکل منو داشته بتونه راهنماییم کنه؟
راستی این درایو Cـم هم شدیدا پر میشه چطوری میتونم بدون اینکه فایلای خودمو یا فایل سیستمی رو پاک کنم، یه دستی به سر و روش بکشم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام کر*یو روی ویندوز 8.1 سی و دو بیتی نصب کنم که این ارور رو میده:
Error opening installation log files. Veryfiy that the specific log file location exists and is writable.
خواهشا یه کمکی کنید کارم خیلی گیره :(

سلام آقا دانیال به نظرت واسه قطع کردن وصل خودکار نرم افزارها وبازی هابه اینترنت از فایرواله خود آنتی ویروس استفاده کنم؟ آنتی ویروسم هم Kaspersky Internet Security 2015 هستش که خودتون پیشنهاد دادین و بنده نصب کردم

حالا مسئله اینجاست که فایروال خود آنتی ویروس لیستش محدوده ونمیشه به لیست اضافه کرد (اگه میشه لطفا راهنمایی کنید) حالا به نظرتون فایرواله آنتی ویروسو غیر فعال کنم و از طریق فایرواله ویندوز دسترسیه برنامه ها به اینترنت رو قطع کنم:-/ و سوال آخر خب هنگام نصب بازی باید آنتی ویروس غیر فعال بشه حالا سوالم اینه بعد نصب بازی واتمام نصب اگه سیستم ویروس یابی بشه آنتی ویروس مشکلی واسه گیم ایجاد نمیکنه

مثل پاک کردن کرک و همینطور کلا قبل از نصب مثلا بازی رو میخوام از هارد نصب کنم یا از رو دیسک اگه قبله نصب اسکن کنم مشکلی واسه فایل های نصبی بوجود نمیاد شرمنده خیلی کشش دادم می خواستم کاملا روشن شم:d

آخرین ویرایش:
سلام.
یه مشکل واسم یه هفتست که پیش اومده و شدیدا رو اعصابه.
یه مدت که از **** و ****استفاده کردم، حالا دیگه کلا PCـم، بدون روشن بودن یکی از این دوتا به هیچ وجه پیج باز نمی کنه و جالب اینجاست که ولی میتونم دانلود کنم یا از وایبر استفاده کنم! مشکل از اون قسمت LAN Settings نیست اونو درستش می کنم و همچنین از خود نت یا ISP هم نیست چون با دیوایس های دیگه هیچ مشکلی ندارم.
کسی مشکل منو داشته بتونه راهنماییم کنه؟
راستی این درایو Cـم هم شدیدا پر میشه چطوری میتونم بدون اینکه فایلای خودمو یا فایل سیستمی رو پاک کنم، یه دستی به سر و روش بکشم؟
سلام
تنظیمات پر*کسی مرورگرت درسته؟ با مرورگر دیگه ای تست کردی؟
-
با برنامه هایی مثل TuneUp Utilities میتونی فایل های موقت برنامه ها، نقاط برگشت ویندوز و کلا چیزهایی که به مرور درایو ژ رو پر میکنه مدیریت کنی
و اونهایی رو که میخوای پاک کنی
سلام آقا دانیال به نظرت واسه قطع کردن وصل خودکار نرم افزارها وبازی هابه اینترنت از فایرواله خود آنتی ویروس استفاده کنم؟ آنتی ویروسم هم Kaspersky Internet Security 2015 هستش که خودتون پیشنهاد دادین و بنده نصب کردم
سلام
آره برای قطع دسترسی برنامه یا بازی ها به اینترنت، از فایروال آنتی ویروس استفاده کن
حالا مسئله اینجاست که فایروال خود آنتی ویروس لیستش محدوده ونمیشه به لیست اضافه کرد (اگه میشه لطفا راهنمایی کنید) حالا به نظرتون فایرواله آنتی ویروسو غیر فعال کنم و از طریق فایرواله ویندوز دسترسیه برنامه ها به اینترنت رو قطع کنم:-/
بالای پنجره سمت راست یه کادر هست که میتونی اسم برنامه/بازی رو سرچ کنی و اگه تو لیست باشه بهت نشون میده
کنارش هم View داره که اگر روش کلیک کنی و گزینه All Applications رو بزنی تمام برنامه ها رو برات لیست میکنه
اگر هم اسم برنامه ای تو لیست نبود، روی یکی از گروه هایی که تو پنجره فایروال هست راست کلیک کن (ترجیحا روی Trusted)
از قسمت Add Application to Group میتونی برنامه/بازی که میخوای رو به لیست اضافه کنی
و سوال آخر خب هنگام نصب بازی باید آنتی ویروس غیر فعال بشه حالا سوالم اینه بعد نصب بازی واتمام نصب اگه سیستم ویروس یابی بشه آنتی ویروس مشکلی واسه گیم ایجاد نمیکنه
مثل پاک کردن کرک و همینطور کلا قبل از نصب مثلا بازی رو میخوام از هارد نصب کنم یا از رو دیسک اگه قبله نصب اسکن کنم مشکلی واسه فایل های نصبی بوجود نمیاد شرمنده خیلی کشش دادم می خواستم کاملا روشن شم:d
اون چیزی که میگن موقع نصب بازی باید آنتی ویروس غیر فعال باشه بیشتر برای آنتی ویروس هایی هست که کرک ها رو هم ویروس میشناسن
من تا حالا ندیدم کسپر به کرک برنامه یا بازی الکی گیر بده و نذاره نصب بشه. نیازی به غیر فعال کردن و بستنش نیست
بذار همیشه فعال باشه.
ولی سوالی که پرسیدی برای آنتی ویروس هایی که کرک ها یا بعضی فایل های بازی ها رو ویروس میشناسن، اگر قبل از نصب هم اسکن کنی اون فایل رو پاک یا بلاک میکنه و بازی درست نصب نمیشه
بعد از نصب هم اگر پیغام برای ویروسی بودن فایل بازی بده و نخواید پاک بشه باید به فایل های قابل اطمینان اضافه کنید که اسکن نکنه

آخرین ویرایش:
سلام اساتید .
اقایون من وقتی تو لوله سرچ کروم یه عبارت رو میزنم این ارور رو میده بهم . وقتی راست کلیک میکنم و بعد سرچ رو میزنم ایضا همین رو میده !
[h=1]Unable to connect to the proxy server[/h]

درود، چند وقتی میشه با صفحه آبی مرگ مواجه میشم ، در گذشته هم پیش اومده بود که یادم نیست چطوری درستش کردم ولی این یه خورده عجیبه!
شب ها ساعت 1 که میزارم واسه دانلود معمولا یه ربع بعد یا یه خورده کمتر و بیشتر این اتفاق می افته!
ریست اتوماتیک بعد از این ارور رو غیر فعال کردم تا بتونم ازش عکس بندازم:

سیستم که ریست شد یه پیغام داد که در زیر گذاشتمش:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF8A00B966000
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF8000319B079
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\011415-35046-01.dmp
C:\Users\AVINI\AppData\Local\Temp\WER-45718-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
با BlueScreenView هم چک کردم چیزی دستگیرم نشد.

سلام اساتید .
اقایون من وقتی تو لوله سرچ کروم یه عبارت رو میزنم این ارور رو میده بهم . وقتی راست کلیک میکنم و بعد سرچ رو میزنم ایضا همین رو میده !
Unable to connect to the proxy server
سلام:d
تو تنظیمات کروم برو آخر صفحه و به ترتیب
Show Advanced Settings
Network ---> Change p‌r*x‌y settings
LAN settings
اینو غیر فعال کن
Use a pr*xy server for your LAN

اگر درست نشد
Settings
Show advanced settings
Reset settings (آخر صفحه)
درود، چند وقتی میشه با صفحه آبی مرگ مواجه میشم ، در گذشته هم پیش اومده بود که یادم نیست چطوری درستش کردم ولی این یه خورده عجیبه!
شب ها ساعت 1 که میزارم واسه دانلود معمولا یه ربع بعد یا یه خورده کمتر و بیشتر این اتفاق می افته!
ریست اتوماتیک بعد از این ارور رو غیر فعال کردم تا بتونم ازش عکس بندازم:

سیستم که ریست شد یه پیغام داد که در زیر گذاشتمش:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF8A00B966000
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF8000319B079
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\011415-35046-01.dmp
C:\Users\AVINI\AppData\Local\Temp\WER-45718-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
با BlueScreenView هم چک کردم چیزی دستگیرم نشد.
درود
کد ارور رو که سرچ کردم، چند جا نوشته بودن مشکل از درایور کارت گرافیکه و با آپدیت کردنش مشکل حل میشه!
(نظر شخصی) : اگر هم بعد از آپدیت درایور گرافیک این مشکل برات پیش اومده، باید این نسخه رو پاک کنی و آخرین نسخه پایدار و بدون مشکلی که قبلا داشتی رو نصب کنی.

ولی ممکنه اصلا به درایور گرافیک ربط نداشته باشه.
خیلی وقت ها باید کد رو سرچ کنی و احتمال ها و راه حل هایی که هست رو امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده.

سلام:d
تو تنظیمات کروم برو آخر صفحه و به ترتیب
Show Advanced Settings
Network ---> Change p‌r*x‌y settings
LAN settings
اینو غیر فعال کن
Use a pr*xy server for your LAN

اگر درست نشد
Settings
Show advanced settings
Reset settings (آخر صفحه)

درود
کد ارور رو که سرچ کردم، چند جا نوشته بودن مشکل از درایور کارت گرافیکه و با آپدیت کردنش مشکل حل میشه!
(نظر شخصی) : اگر هم بعد از آپدیت درایور گرافیک این مشکل برات پیش اومده، باید این نسخه رو پاک کنی و آخرین نسخه پایدار و بدون مشکلی که قبلا داشتی رو نصب کنی.

ولی ممکنه اصلا به درایور گرافیک ربط نداشته باشه.
خیلی وقت ها باید کد رو سرچ کنی و احتمال ها و راه حل هایی که هست رو امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده.

ممنون.
بله اخیرا واسه اجرای یه بازی خاص یه درایور خاص نصب کرده بودم.
چطوری پاکش کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or