مشکلات نرم افزاری

ممنون.
بله اخیرا واسه اجرای یه بازی خاص یه درایور خاص نصب کرده بودم.
چطوری پاکش کنم؟
خواهش میکنم
Control Panel -->Programs and Features

نه 7se7en عزیز. مشکل از این دوتا نیست...
گفتی میتونی دانلود کنی؛ با IDM؟
اگر آره برو تنظیمات IDM رو نگاه کن (قسمت پر*کسی ببین فعاله)

سلام

من Kaspersky Internet Security 2015 نصب کردم ولایسنس 30 روزه شد بعدش که ویندوزو عوض کردم و دوباره نصبش کردم میسینگ لاینسس میده چیکار کنم ؟

سلام

من Kaspersky Internet Security 2015 نصب کردم ولایسنس 30 روزه شد بعدش که ویندوزو عوض کردم و دوباره نصبش کردم میسینگ لاینسس میده چیکار کنم ؟
سلام
برو Licensing
قسمت Key ، روی x کلیک کن تا اینی که الان هست پاک بشه.
بعد دوباره برنامه رو بصورت تریال اکتیو کن.
اگرم ارور داد، تریال ریست اجرا کن.

دوستان من یک مشکلی مدتی پیدا کردم توی بازی ها نشانگر موسم ناپدید میشه. درایور موسم نصب کردم مشکل حل نشد.
روی دستکتاپ هم بعضی اوقات نشانگر موسم میره سمت راست صفحه ناپدید میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
برو Licensing
قسمت Key ، روی x کلیک کن تا اینی که الان هست پاک بشه.
بعد دوباره برنامه رو بصورت تریال اکتیو کن.
اگرم ارور داد، تریال ریست اجرا کن.

سلام آقا دانیال

من منظورت از Licensing رو متوجه نشدم منظورت همون لایسنس میسیگ که قرمز شده و گوشه سمت راست پایین صفحه اصلی هستش رو میگی؟ چون که وقتی اونو میزنم به بخش اکتیو میرسم که که اصلا گزنیه ای به اسم

key نداره واصلا نمیشه روی x (یه صفحه ای باز میشه بالاش به صورت متن چند تا xxxxxxxxxxxxxxx نوشته و نمیشه روش کلیک کرد) کلیک کرد کلا سر در نمیارم تایتل ریست انجام دادم وحتی خود آنتی ویروسو آبدیت کردم ولی چیزی تغییر نکرد واینکه موقعی که لاینس 30 روز بود

مشکلی نداشتم وسرعت سیستم بالا بود و حالا که با عوض کردن ویندوز لایسنس میسینگ داده سرعت سیستم رو هم عجیب میاره پایین
yahoo_7.gif
که با پاک کردن آنتی ویروس دوباره سرعت سیستم خوب میشه

سلام آقا دانیال

من منظورت از Licensing رو متوجه نشدم منظورت همون لایسنس میسیگ که قرمز شده و گوشه سمت راست پایین صفحه اصلی هستش رو میگی؟ چون که وقتی اونو میزنم به بخش اکتیو میرسم که که اصلا گزنیه ای به اسم

key نداره واصلا نمیشه روی x (یه صفحه ای باز میشه بالاش به صورت متن چند تا xxxxxxxxxxxxxxx نوشته و نمیشه روش کلیک کرد) کلیک کرد کلا سر در نمیارم تایتل ریست انجام دادم وحتی خود آنتی ویروسو آبدیت کردم ولی چیزی تغییر نکرد واینکه موقعی که لاینس 30 روز بود

مشکلی نداشتم وسرعت سیستم بالا بود و حالا که با عوض کردن ویندوز لایسنس میسینگ داده سرعت سیستم رو هم عجیب میاره پایین:-/که با پاک کردن آنتی ویروس دوباره سرعت سیستم خوب میشه
آره همون قسمت
لطفا یه عکس از پنجره License بذار
دوستان من یک مشکلی مدتی پیدا کردم توی بازی ها نشانگر موسم ناپدید میشه. درایور موسم نصب کردم مشکل حل نشد.
روی دستکتاپ هم بعضی اوقات نشانگر موسم میره سمت راست صفحه ناپدید میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
مطمئنی موس سالمه؟سیمش مشکل نداره؟
با یه موس دیگه تست کن، موس رو هم روی یه سیستم دیگه چک کن

آخرین ویرایش:
موس لپ تاپ
با موس جداگانه هم امتحان کردم نشد
برای تغییر نشانگر موس برنامه ای چیزی نصب نکردی؟ (از این برنامه هایی که ظاهرش رو عوض میکنه)
ممکنه از اون باشه

برو Control Panel و تنظیمات موس رو باز کن.
سربرگ pointer options، آخرین گزینه رو فعال کن و پنجره ها رو اوکی کن
وقتی موس دیده نمیشه کلید Ctrl رو بزن، ببین محل موس رو بهت نشون میده یا نه (کلا موس قطع میشه)
سلام
من یه پاورپوینت برای 2007 دارم اما تو پاورپوینت2010 اونو باز نمیکنه و اخطار میده! مشکل از چیه؟
نباید اینطور باشه، چون نسخه های جدید فایل های نسخه های قدیمی تر رو پشتیبانی میکنن
شاید مشکل از خود فایله
متن اروری هم که میده بذار ببینیم چی میگه.
اگرم فایلت کم حجمه و میتونی، خود فایل رو آپلود کن.
راهی نیست که بشه مایا 2014 رو روی ویندوز 32 بیت اجرا کرد ؟ :(
مایا 2014 پردازنده 64 بیتی نیاز داره.

برای تغییر نشانگر موس برنامه ای چیزی نصب نکردی؟ (از این برنامه هایی که ظاهرش رو عوض میکنه)
ممکنه از اون باشه

برو Control Panel و تنظیمات موس رو باز کن.
سربرگ pointer options، آخرین گزینه رو فعال کن و پنجره ها رو اوکی کن
وقتی موس دیده نمیشه کلید Ctrl رو بزن، ببین محل موس رو بهت نشون میده یا نه (کلا موس قطع میشه)
این کار کردم اره نشون میده محل موس
نه هیچ برنامه ای نصب نکردم

دوستان من از هايبرنيت كردن سيستم استفاده مي كنم البته بعضي اوقات

از چند روز پيش يهو هم STAND BY سيستم ام از طريق خود استارت ويندوز غير فعال شده و كار نمي كنه هم اگر بخوام با برنامه هايبرنيت كنم سيستم همون جوري مي مونه و تغييري نمي كنه مشكل از كجاست ؟
خودم چند روز پيش THEME رو عوض كردم ولي فكر نكنم اصلا" هيچ ربطي داشته باشه :|

ويندوز هم XP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or