View --> Toolbar --->Bookmarks Toolbarتوی کروم هر سایتی که بوکمارک میشد بعد از باز شدن مرورگر اون بالا به ردیف بودن توی صفحه اول ! توی فایرفاکس باید چطور این کار رو کرد وقتی باز میشه آدرس سایت های که بوکمارک شدن در دسترس باشه ؟؟
روی پنجره فایرفاکس کلید Alt رو که بزنی، منو بهت نشون داده میشهview کجاست ؟ :d
سلام،سلام دوستان.اگه سیم موبایلی که به نت 3G وصله رو به کامپیوتر وصل کنم میشه با کامپیوتر از نت 3g استفاده کرد؟؟!چه کاری باید انجام دادتا وصل بشه؟؟!
سلام،
اگه گوشیتون اندروید هستش (من با گوشی Sony تست کردم)، گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و از Settings >> Wireless & Networks >> More >> Tethering & portable hotspot گزینه ی USB Tethering رو فعال کنید. واسه گوشی های HTC فکر میکنم از طریق App مخصوص HTC اگه اشتباه نکنم HTC Sync باید استفاده کنید. بقیه گوشی ها رو نمیدونم اما باید راه حل مشابه همین داشته باشن.
منظورم Settings گوشیتون بود... از گوشی اندرویدتون اون مسیرو برید و گزینه USB Tethering رو فعال کنید. نیازی نیست با PC کاری انجام بشه...اون settings رو باید از کنترل پنل پیدا کرد؟!پیداش نکردم.
سلام،سلام آقا این پسر خاله ما لب تاپش موقع نصب ویندوز 7برق رفت! بعدش هر کاری کردیم دیگه ادامش نصب نمیشه! و به پیشنهاد یکی که گفت ویندوزxp بریزیم و از طریق اون درایو ویندوز رو پاک کنیم ! اما باز تا میام ویندوز xp بریزیم این ارور رو میده
http://uploadkon.ir/fl/dd/57105
چیکار کنیم؟
این دو تا کاری رو که میگم تست کن ببین درست میشه
TuneUp Utilities نصب کنسلام دوستان
این ویندوز ما خیلی دیر بوت میشه،توی قسمت استارت اپ بیت دیفندر زمان بوت ویندوزمو نزدیک 3 دقیقه زده که فکر کنم بیشتر هم هست. مشکل دیگشم اینه که صفحه لاگینش خیلی دیر میاد ،قبلش صفحه سیاهه بعد از دو دقیقه تازه صفحه لاگین میاد!
ویندوزم هفت 64 بیت سرویس پک یک هست،، خیلی از برنامه هارو که موقع استارت اپ اجرا میشند رو غیر فعال کردم اما تاثیر نداشت خیلی
8 گیگ رم ،،Core i7
ممنون میشم کمک کنید
مرسی دانیالسلام
این دو تا کاری رو که میگم تست کن ببین درست میشه
(چیز شکن باز نباشه)
Option --> Advanced --> Network -->Setting --> No Pr**y
کلید Alt رو نگه دار تا منوی برنامه رو ببینی
View --> Character Encoding --> Auto Detect --> Off
TuneUp Utilities نصب کن
مشکلاتی که ویندوز داره رو رفع کن
بعد پاک کردن رجیستری و کارهایی که خود برنامه خیلی هاش رو اتومات انجام میده، میتونی ببینی کدوم برنامه تو بوت سیستم بیشتر تاثیر میذاره و سیستم رو کند میکنه
برای بوت حدس من اینه که بیت دیفندر باعث کندی میشه
البته هر آنتی ویروسی نصب کنی بوت (کامل) ویندوز رو کمی کند میکنه، ولی بیت دیفندر تو این زمینه و کلا کند کردن سیستم یه سر و گردن از بقیه بالاتره :d