مشکلات نرم افزاری

الان من بدون CD چطوری این موس رو به PC ـم وصل کنم؟
موس بی سیم گرفتی کار نمیکنه؟ مدل موست چیه؟! ویندوزت 7 یا 8 ـه؟ یکم توضیح بده!
در کل
اون پورت USB که همراه موس هست، وصل کن به یه USB که سالم باشه و مطمئنی کار میکنه
باطری شارژی یا معمولی که میدونی پر هست برای موس بذار
کلید روشن/خاموش موس رو بذار رو ON
اگر کار نمیکنه ببین Device Manager موس رو شناخته یا نه

موس بی سیم گرفتی کار نمیکنه؟ مدل موست چیه؟! ویندوزت 7 یا 8 ـه؟ یکم توضیح بده!
در کل
اون پورت USB که همراه موس هست، وصل کن به یه USB که سالم باشه و مطمئنی کار میکنه
باطری شارژی یا معمولی که میدونی پر هست برای موس بذار
کلید روشن/خاموش موس رو بذار رو ON
اگر کار نمیکنه ببین Device Manager موس رو شناخته یا نه
نه نخریدم از یه بنده خدایی گرفتم. پورت UBS ـش گم شده انگار. از کجا میشه گرفت؟؟

دوستان وقتی با لپ تاپم به اینترنت وایرلس اتاقم وصل میشم و میرم تو اینترنت بعد از چند دقیقه(به صورت رندوم) no internet access میشه درصورتی که با گوشیم میتونم وصل شم در اون زمان،، بعد جالبه وقتی وای فای لپ تاپو روشن خاموش میکنم و وصل میشم دوباره درست میشه...
ویندوزم 7 هست دوبار هم عوضش کردم

دوستان مانیتورم رو با hdmi وصل کردم به pc ولی تصویر کامل نیست رزولیشن اینا هم درسته ...
خود psition مانیتور هم نمیدونم چرا off هستش ...
کسی هست راهنمایی کنه
سلام. اگه سیستمت برنامه intel Hd رو که برای گرافیک آنبرد پردازنده اینتل هست داره. از اون روش میشه تنظیم کرد. اگه اینو داشتی بگو راه حلشو برات پیدا کنم بگم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

یه لپ تاپ ایسوز خریدم که ویندوز ارجینال 8 روش بود.
با هزار بدبختی و دانلود نزدیک به 5 گیگ ویندوزش رو 8.1 کردم.
الان بخوام توی همین حالت ازش بک آپ بگیرم که بعدا ریستورش کنم چه نرم افزاری هست ؟
آلترا بوک هست و درایو نوری نداره. میخوام روی فلش بک آپ بگیرم که بعدا بتونم کل درایو C رو ریستور کنم.

سلام
من یه چند وقیته میخوام از این نرم افزار (iTube (1.6 استفاده کنم. کار نمیکنه.
پیغام میده نمیتونه به سرور متصل بشه.
از قند شکن فری گیت 7.40 استفاده میکنم.
خودش میگه قند شکن رو قطع کنید و دوباره امتحان کنید. و من انجام دادم ولی تغییری نکرد.
کسی راه حلی داره؟
نیاز فوری دارم.

یه لپ تاپ ایسوز خریدم که ویندوز ارجینال 8 روش بود.
با هزار بدبختی و دانلود نزدیک به 5 گیگ ویندوزش رو 8.1 کردم.
الان بخوام توی همین حالت ازش بک آپ بگیرم که بعدا ریستورش کنم چه نرم افزاری هست ؟
آلترا بوک هست و درایو نوری نداره. میخوام روی فلش بک آپ بگیرم که بعدا بتونم کل درایو C رو ریستور کنم.
Acronis disk manager رو بگير. Backup رو مي توني رو خود هارد نگه داري. زير 10 دقيقه واست restore مي كنه عاليه!

- - -ویرایش - - -

نه عزیز ندارم....من cpu م amd هستش...
شايد resolution رو درست انتخاب نكردي

درود
من یه مشکلی با KM Player برام پیش اومده. از امروز دائما به محض باز کردن هر فیلمی، بقل دست ویدئو یک قسمت اضافه هم باز میشه و شروع میکنه به پخش تبلیغات مضخرف توی اینترنت :|
هم سرعتش شدیدا افت کرده هم از روی اون قسمت نوار ویدئو رو عقب جلو میکنم تاخیر داره یا عمل نمی کنه. به صورت اتوماتیک دیگه رزولوشن فیلم ها رو هم نمیشناسه که سایز صفحه رو تغییر بده.
فکر میکنم سرخود آپدیتی دریافت کرده که به این روز افتاده. کاری میشه کرد یا اینکه پاک کنم به کل؟ چرا اینطور شده؟

درود
من یه مشکلی با KM Player برام پیش اومده. از امروز دائما به محض باز کردن هر فیلمی، بقل دست ویدئو یک قسمت اضافه هم باز میشه و شروع میکنه به پخش تبلیغات مضخرف توی اینترنت :|
هم سرعتش شدیدا افت کرده هم از روی اون قسمت نوار ویدئو رو عقب جلو میکنم تاخیر داره یا عمل نمی کنه. به صورت اتوماتیک دیگه رزولوشن فیلم ها رو هم نمیشناسه که سایز صفحه رو تغییر بده.
فکر میکنم سرخود آپدیتی دریافت کرده که به این روز افتاده. کاری میشه کرد یا اینکه پاک کنم به کل؟ چرا اینطور شده؟
درود
باید دسترسی برنامه رو به اینترنت قطع کنی. توضیحات بیشتر و روشش اینجا هست

جدا از این بحث تبلیغات، نسخه جدید KMP مشکلات زیادی داره و حتی یه نسخه ـش رو آنتی ویروس آلوده میشناسه
پیشنهاد میکنم از نسخه های قدیمی تر برنامه (مثل 3.6) استفاده کنی
بعد نصب نسخه های قدیمی هم، باید دسترسیش به اینترنت رو قطع کنی که آپدیت نشه

آخرین ویرایش:
سلام
من یه چند وقیته میخوام از این نرم افزار (iTube (1.6 استفاده کنم. کار نمیکنه.
پیغام میده نمیتونه به سرور متصل بشه.
از قند شکن فری گیت 7.40 استفاده میکنم.
خودش میگه قند شکن رو قطع کنید و دوباره امتحان کنید. و من انجام دادم ولی تغییری نکرد.
کسی راه حلی داره؟
نیاز فوری دارم.
کسی نمیدونه؟

دوستان فرق ویندوز 64 بیت با 32 بیت چیه؟؟چرا بعضی بازی ها فقط روی ویندوز 64 بیت بالا میاد؟؟یعنی ویندوز 64 بیت واسه بازی کردن بهتره؟!

Acronis disk manager رو بگير. Backup رو مي توني رو خود هارد نگه داري. زير 10 دقيقه واست restore مي كنه عاليه!

- - -ویرایش - - -

شايد resolution رو درست انتخاب نكردي
والا همه چی درسته ...حتی ویندوز هم عوض کردم کاتالایز کارت گرافیکم هم اخرین نسخش رو دان کردم ولی درست نشد...میدونی مانیتور قبلیم 21 اینچ بود اینی که الان دارم 24 هست انگار رو همون اندازه 21 مونده ...در واقع الان تصویر فول نیست .تنظیمات مانیتور هم زیر و رو کردم ولی درست نشد.ولی رو کنسول مشکلی ندارم.

دوستان فرق ویندوز 64 بیت با 32 بیت چیه؟؟چرا بعضی بازی ها فقط روی ویندوز 64 بیت بالا میاد؟؟یعنی ویندوز 64 بیت واسه بازی کردن بهتره؟!
اول باید اینو بگم که این 32 بیت یا 64 بیت به پردازنده شما بستگی داره. یعنی برای نصب ویندوز 64 بیتی باید پردازنده شما 64 بیت باشه
تفاوت اصلیشون هم توی میزان آدرس دهی و پردازش اطلاعات هست که طبیعتا 64 بیتی سریعتره و کارایی بیشتری داره
تفاوتی که ویندوز 64 بیت با 32 بیت داره هم اینه که در ویندوز 32 بیت فقط از 4 گیگ رم پشتیبانی میشه و میتونید استفاده کنید.

بعضی بازی ها یا برنامه ها ممکنه فقط با ویندوز 64 بیت کار کنن.
یعنی ویندوز 64 بیت واسه بازی کردن بهتره؟!
اگر پردازنده شما 64 بیتی باشه و رم بیشتر از 4 گیگ دارید، باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید.
توی کارهای سنگین کارایی بیشتری دارید + استفاده از تمام حافظه سیستم

برای اینکه بدونی پردازنده 32 بیت هست یا 64
تو Run تایپ کن CMD و اینتر رو بزن
این دستور رو اجرا کن
set Processor

PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86
32 بیت

PROCESSOR_ARCHITECTURE=x64
64 بیت

- - -ویرایش - - -
[MENTION=55096]dr.ice[/MENTION]
اینو تست کن
Catalyst Control Centre - Graphics - Desktop & Displays - Right Click small HDTV at the bottom - Configure - Scalling - Underscan/Overscan - set to 0%
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or