مشکلات نرم افزاری

درود عزیزان
این Avira من رو کچل کرده. یکی دو تا فایل مال Far Cry 4 هستش هی اونا ویرویس قلمداد میکنه در صورتی که نیستند :| تنها چارش هم اینکه کلا بزنم خاموشش کنم آنتی ویرویس رو. میشه کاری کرد که این آنتی ویروس، به برخی فایل ها اصلا گیر نده؟
اکثر انتی ویروس ها یه قابلیت قرنطینه دارن که ادرس فایل را که بهش میدی از پاک کردن اتوماتیک جلوگیری میکنه با اویرا کار نکردم اما اینجا توضیحاتی در موردش داده
http://mac-help.avira.com/en/avira_mac_security/pages/quarantine.htm

آخرین ویرایش:
درود عزیزان
این Avira من رو کچل کرده. یکی دو تا فایل مال Far Cry 4 هستش هی اونا ویرویس قلمداد میکنه در صورتی که نیستند :| تنها چارش هم اینکه کلا بزنم خاموشش کنم آنتی ویرویس رو. میشه کاری کرد که این آنتی ویروس، به برخی فایل ها اصلا گیر نده؟
درود
حرف دوستمون برای قرنطینه کردن درسته، ولی اگر فایلت طوری هست که نباید پاک بشه و قراره ازش استفاده بشه (فایل اجرایی بازی یا ...)، باید به قسمت فایل های قابل اعتماد اضافه کنید.
که موقع اسکن کردن ، به اون فایل ها کاری نداشته باشه

از دانیا و پویا عزیز متشکرم @};- ولی دانیال قدم به قدم که این بخش ها رو دنبال میکنم، گزینه Advanced مثل تصویر زیر شاخه نداره! مال من نسخه Free هستش و فکر میکنم به این خاطر ناقصه. درسته؟

از دانیا و پویا عزیز متشکرم @};- ولی دانیال قدم به قدم که این بخش ها رو دنبال میکنم، گزینه Advanced مثل تصویر زیر شاخه نداره! مال من نسخه Free هستش و فکر میکنم به این خاطر ناقصه. درسته؟
خواهش میکنم
-
(Configuration (Extras → Configuration
Expert mode رو فعال کن.
بعد از قسمت های پایین فایل رو اضافه کن. اگر بازم نشد، یه عکس از صفحه تنظیمات و نسخه ای که استفاده میکنی بذار

System Scanner
System Scanner → Scan → Exception

Realtime Protection
Realtime Protection → Scan → Exception

منبع

مدتیه سایت دانلودها برام بد باز میشه با فایر فاکس!(متنیه!!) کشو هم پاک کردم ولی فرقی نکرد!! چیکار کنم که بدون از بین رفتن هیستوری و... درس شه!؟؟

راهی هست که همه ی(یا بیشتر) فرمتای شناخته شده رو ریخت تو idm که دانلود کنه!؟؟ واقعن خیلی اذیت میکنه هربار یه فرمت جدید واردش کنی!!!
یک بار برو تو تنظیمات، از قسمت File Types
تمام فرمت هایی که استفاده میکنی و باهاشون سر و کار داری رو اد کن

یه سری از فرمت ها رو میذارم که همینطوری از همینجا میتونی کپی کنی (فقط فاصله باید بینشون باشه و چیزی اضافه نکنی)
Video files:
asf avi dvr-ms m1v mp2 mp2v mpe mpeg mpg mpv2 wm wmv mov mkv flv rm ogv oga ogx ogg 3g2 3gp mp4

Audio files:
aif aifc aiff asf au mp2 mp3 mpa snd wav wma

Picture files:
bmp dib emf gif jfif jpe jpeg jpg png tif tiff wmf

Text files:
rtf doc docx

Archive files:
7z zip rev rar tar jar iso img
مدتیه سایت دانلودها برام بد باز میشه با فایر فاکس!(متنیه!!) کشو هم پاک کردم ولی فرقی نکرد!! چیکار کنم که بدون از بین رفتن هیستوری و... درس شه!؟؟
Ctrl+F5 رو بزن. اگر درست نشد با یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین عکس ها باز میشن.

سلام به همه

من یه مشکلی که با KM Player دارم ... اونم اینه که بعضی از فیلم ها کاملا بر عکس نشون میده ... 180 درجه تغییر داره ... ممنون از پاسخگوییتون

زدم درس نشد!! تو کروم درسته!!
شاید افزونه ای چیزی جلوی باز شدن کاملش رو میگیره
یک بار حالت safe mode اجرا کن ببین چطوریه
سلام به همه
من یه مشکلی که با KM Player دارم ... اونم اینه که بعضی از فیلم ها کاملا بر عکس نشون میده ... 180 درجه تغییر داره ... ممنون از پاسخگوییتون
سلام
راست کلیک روی برنامه
(Video (Basic) ---> Screen Rotation (CCW
رو این کلیک کن
Do Nothing

سلام.
من خواستم یک فایل Save Changer برای AC Unity را اجرا کنم که آنتی ویروس آن را را ویروس شناسایی کرد و Quarantine کرد. حالا حجم آزاد آن فایل (Volume) حدود 10 گیگ کمتر از حجم آزاد واقعی دیده می شود، مثلا می نویسد 3 گیگ ولی با اندازه گیری حجم فایل های داخل آن، نزدیک 13 - 15 گیگ خالی است؟ مشکل از کجاست؟
در ضمن در بخش Quarantine آنتی ویروس NOD32 با کلیک بر روی گزینه Delete From Quarantine آیا این فایل فقط از لیست حذف می شود یا کلا حذف می شود؟

درود
بعد از نصب ویندوز (ری‌اینستال ویندوز 7 ) دیگه سیستم صدا ها رو پخش نمی‌کنه و روی نوتیفیکیشن بار هم علامت ضربدر روی بلندگو خورده که نوشته No Audio Output Device is Installed.
توی Device Manager که چک کردم Multimedia Audio Controller کنارش علامت زرد رنگ (فکر کنم درایور نصب نشده) وجود داره!
مدل کارت صدا رو هم تو Device Manager نوشته Unimodem Half-Duplex Audio Device تو بخش Sound,video and game controlls.
مشکل اینجاست که از چندین نرم افزار استفاده کردم برای نصب درایور و یه سریشون رجیستر می‌خواستن که کرکش نیست یه سری هم کلا دانلود نمی‌کردن درایور رو!
خود سیستم هم نمی‌تونه پیدا کنه درایور رو از طریق سرچ آنلاین.
چه کار کنم؟! :|

یه فایلی دانلود کردم که در اصل شیش تا پارت بود و بعد از اکسترکت یه فایل با فرمت 7z که حجمش 11 گیگ شد.
الان اون رو میخوام با وین رر اکسترکت کنم ارور میده!
پیغام خاصی هم نمیده فقط اینارو میگه: diagnostic errors: operation failed

سلام.
من خواستم یک فایل Save Changer برای AC Unity را اجرا کنم که آنتی ویروس آن را را ویروس شناسایی کرد و Quarantine کرد. حالا حجم آزاد آن فایل (Volume) حدود 10 گیگ کمتر از حجم آزاد واقعی دیده می شود، مثلا می نویسد 3 گیگ ولی با اندازه گیری حجم فایل های داخل آن، نزدیک 13 - 15 گیگ خالی است؟ مشکل از کجاست؟
در ضمن در بخش Quarantine آنتی ویروس NOD32 با کلیک بر روی گزینه Delete From Quarantine آیا این فایل فقط از لیست حذف می شود یا کلا حذف می شود؟
سلام
مشکل اولت رو دقیق متوجه نشدم چیه
اگر حدسم درست باشه بخاطر همون فایل هایی هست که قرنطینه شده. وقتی قرنطینه میشه از دسترس خارج میشه اما به حالت بکاپ باقی میمونه که شما اگر خواستید (از قرنطینه خارجش کنید و) برش گردونید
اگر Delete From Quarantine رو انتخاب کنید کلا فایل پاک میشه. برای اینکه از حالت قرنطینه خارج بشه باید Restore رو بزنید

درود
بعد از نصب ویندوز (ری‌اینستال ویندوز 7 ) دیگه سیستم صدا ها رو پخش نمی‌کنه و روی نوتیفیکیشن بار هم علامت ضربدر روی بلندگو خورده که نوشته No Audio Output Device is Installed.
توی Device Manager که چک کردم Multimedia Audio Controller کنارش علامت زرد رنگ (فکر کنم درایور نصب نشده) وجود داره!
مدل کارت صدا رو هم تو Device Manager نوشته Unimodem Half-Duplex Audio Device تو بخش Sound,video and game controlls.
مشکل اینجاست که از چندین نرم افزار استفاده کردم برای نصب درایور و یه سریشون رجیستر می‌خواستن که کرکش نیست یه سری هم کلا دانلود نمی‌کردن درایور رو!
خود سیستم هم نمی‌تونه پیدا کنه درایور رو از طریق سرچ آنلاین.
چه کار کنم؟! :|
سلام
مگه DVD مادربرد رو نداری؟ اگر هست که از همون میشه راحت درایور صدا رو نصب کرد
بر اساس مدل مادربرد هم میتونی درایور کارت صدا رو تو اینترنت جستجو کنی
فایل نصبیش احتمالا تو نت هست و بدون نیاز به برنامه اضافی میتونی آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنی
یه فایلی دانلود کردم که در اصل شیش تا پارت بود و بعد از اکسترکت یه فایل با فرمت 7z که حجمش 11 گیگ شد.
الان اون رو میخوام با وین رر اکسترکت کنم ارور میده!
پیغام خاصی هم نمیده فقط اینارو میگه: diagnostic errors: operation failed
سلام برنامه 7Zip رو دانلود کن
لینک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or