نرم افزار برای گرفتن اسکرین شات از بازی ها چی هست؟
اینکه چقدر از پاک شدنشون گذشته یه بحثه، ولی اینکه تو اون درایو فایلهای جدیدی کپی کرده باشی یا نه مهمترهدوستان ببخشید اینجا میپرسم عجله ایه کارم.بهترین نرم افزار برای rcovery فایل هایی که 6 ماه پیش بعد عوض کردن 2 بار windows پاک کردم چیه؟
قبل از پست شما دو تا برنامه برای ریکاوری گذاشتم.دوستان خواهشن کمک کنید یکی از دوستان لب تاپشو داده بیرون واسش ویندوز بریزن بعد طرف زده کل پارتیش هاشو پاک کرده فرمت هاردشو از mbr کرده gpt که مثلآ ویندوز با قالیت uefi نصب کنه حالا راهی هستش بتونیم فایل هاشو ریکاوری کنیم خیلی اطلاعاتش مهم بودش خواهشن اگه برنامه ای سراغ دارین معرفی کنین واسه ریکاریو پارتیشن و فایل هاش!!
سلام. اگه هنوز مشکلت حل نشده.کسی میدونه مشکل msi afterburner چیه؟
در قسمت مانیتورینگ تیک ها رو که می زنم، در بازی فکر کنم فقط سه تا رو مانیتور می کنه: فریم ریت، در صد gpu و یکی دیگه که یادم نیست. در حالی که من تیک بقیه رو زدم. وقتی هم که برنامه رو باز میکنم پیام میده که برنامه نمی تونه به server متصل بشه.....چون خونه اینترنت ندارم....یعنی مشکل مانیتور نکردن همه مقادیر به خاطر اینترنته؟ مگه این برنامه اینترنت می خواد؟
آره با اون کار درست می شه.سلام. اگه هنوز مشکلت حل نشده.
این روش رو خودم تست نکردم . برای هر گزینه (قطعه سخت افزار) جداگانه باید Show in On-Screen Display , Show in Logitech Keyboard LCD Display رو انتخاب کنی. یعنی این 2 تا تیک رو هربار برای قسمتهایی که میخوای نمایش بده بزنی. بعد جلوی همه اونایی که میخوای تو قسمت Properties مینویسه in OSD , LCD وگرنه جولش خالیه.
-
البته اینم آموزش کاملتر :
http://forum.bazicenter.com/thread86939/
موفق باشی.
برنامه CCleaner رو دانلود و نصب کن و رجیستری ویندوز رو باهاش اسکن و پاک کندیروز حواسم نبود زدم که tuneup آپدیت شه و بعدشم نیومد!! خاستم حذفش کنم نشد(شایدم شد) که بعدشم با برنامه revouninstaller فایلاش حذف شد! ولی الان که میخام دوباره نصبش کنم میگه نصبه!!! باید چیکار کنم!؟
سلامسلام
این اپدیت AMD Catalyst 14.11.2 Beta مشکلی نداره که نصبش کنیم ؟ شنیدم با کارتهای کراسفایر مشکل داره.من کارتم ASUS R9 280X DC II است.
ممنون از کمکت!برنامه CCleaner رو دانلود و نصب کن و رجیستری ویندوز رو باهاش اسکن و پاک کن
اگر درست نشد ، باید کلید های برنامه رو به صورت دستی از رجیستری پاک کنی
چون میدونی لازم نیست بگم که موقع این کار اگه اشتباه کنی چقدر مشکل ساز میشه (فقط خواستم بگم مشکلات احتمالی به عهده خودته :d )HKEY_machine>software>tuneUp
HKEY_CURR_user>software>tuneUp
+
دو تا کلید که برای ویندوز 23 و 64 بیت متفاوته
لینک
خواهش میکنم.ممنون از کمکت!
تنها راحش همین Ccleaner بود که البته با حذف رجستری تغییری نکرد!! تو قسمت ابزاراش حدف برنامه داشت که باهاش تونستم کامل حذفش کنم!!(با چنتا برنامه دیگه نشون نمیداد!!!)
سلامسلام
بچه ها من رمز سیستممو یادم رفته،گشتم تو اینترنت اینو پیدا کردم
فراموش کردن رمز ویندوز 7
الان مشکلم اینه سی دی ویندوز رو که میذارم نمیره تو قسمت نصب !
ببین مشکلت رو حل میکنهمیخام آفیس 2013 نصب کنم ولی همش ارور میده!
نمیدونین از چیه!!؟