مشکلات نرم افزاری

سلام
من از امروز بعداز ظهر که اومدم سراغم کامپیوتر و نت با همچین مشکلی برا دانلود مواجهه شدم

کلا هرچی رو از هر جا بخوام دانلود کنم همچی خطایی میده :|
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
برو تو تنظیمات ، این دو تا گزینه ای که تو عکس هست رو غیر فعال کن
idm_proxy.png

اگر درست نشد چک کن فایروال برنامه رو بلاک نکرده باشه
نه! چرا فک کردی با ریستارت درست شد؟ ریکاوری کردم مشکل حل شد
یه سری از سرویس ها و برنامه های ویندوز رو اگر هم ببندی، بعد از راه اندازی مجدد دوباره اجرا میشن
در مورد اپ های مترو نمیدونستم که اینطوری هست یا نه

من میخوام کروم رو طوری تنظیم کنم که همهی دانلود ها رو با IDM انجام بده.افزونه هم نصب کردم ولی هنوز یه سری قایل ها هستن که به طور پیش فرض با دانلودر کروم دانلود میشن و هیچ رقمه هم نمیشه با IDM دانلودشون کرد!چیکار کنم که همه ی قایل ها با IDM دانلود بشن؟

من میخوام کروم رو طوری تنظیم کنم که همهی دانلود ها رو با IDM انجام بده.افزونه هم نصب کردم ولی هنوز یه سری قایل ها هستن که به طور پیش فرض با دانلودر کروم دانلود میشن و هیچ رقمه هم نمیشه با IDM دانلودشون کرد!چیکار کنم که همه ی قایل ها با IDM دانلود بشن؟

بخاطر اینه که فرمتای ناشناسو به idm وارد نکردی!! راهی که من بلدم اضافه کردن دستی اون فرمتا به idmـه! برو تو تنظیمات، نوع فایل! اونجا لیست فرمتا هست!

سلام
دوستان می خواستم بدونم چطوری میشه Mac osx yosemite رو روی vmware 10 نصب کنم ؟؟ از طریق خود mavericks باید آپدیت کنم یا باید از اول کار هارو انجام بدم ؟؟

کسی میدونه مشکل msi afterburner چیه؟
در قسمت مانیتورینگ تیک ها رو که می زنم، در بازی فکر کنم فقط سه تا رو مانیتور می کنه: فریم ریت، در صد gpu و یکی دیگه که یادم نیست. در حالی که من تیک بقیه رو زدم. وقتی هم که برنامه رو باز میکنم پیام میده که برنامه نمی تونه به server متصل بشه.....چون خونه اینترنت ندارم....یعنی مشکل مانیتور نکردن همه مقادیر به خاطر اینترنته؟ مگه این برنامه اینترنت می خواد؟

سلام
دوستان شما کم و بیش در جریان کندی سیستم من بودید که هفته پیش بعد از یکسال مشخص شد افت سرعت ناشی از شل شدن خنک کننده cpu بوده ..
خب به هر جهت درست شدش الان مشکلی که دارم اینه هیچ صدایی نمیاد تو ویندوز ! اسپیکرا هم وصلن منتها وقتی فایلای تصویری-صوتی رو اجرا میکنم صداشون در نمیاد .

سلام
دوستان شما کم و بیش در جریان کندی سیستم من بودید که هفته پیش بعد از یکسال مشخص شد افت سرعت ناشی از شل شدن خنک کننده cpu بوده ..
خب به هر جهت درست شدش الان مشکلی که دارم اینه هیچ صدایی نمیاد تو ویندوز ! اسپیکرا هم وصلن منتها وقتی فایلای تصویری-صوتی رو اجرا میکنم صداشون در نمیاد .

سلام
وقتی رو آیکون صدا که پایین پیش ساعته کلیک میکنی و صداشو کم و زیاد میکنی صدا میده یا اون نوار سبز(چی بهش میگن!! همون چیز سبزه که پر میشه موقع صدا دادن!!:دی)ـو نشون میده!؟

سلام
وقتی رو آیکون صدا که پایین پیش ساعته کلیک میکنی و صداشو کم و زیاد میکنی صدا میده یا اون نوار سبز(چی بهش میگن!! همون چیز سبزه که پر میشه موقع صدا دادن!!:دی)ـو نشون میده!؟
نه صدایی میاد،نه چیز سبزی نشون میده .

شما باید افزونه هماهنگ کردن IDM و کروم رو نصب کنی، تا کروم به طور پیش فرض از IDM استفاده کنه
روش نصبش هم با عکس اینجا هست
کسی میدونه مشکل msi afterburner چیه؟
در قسمت مانیتورینگ تیک ها رو که می زنم، در بازی فکر کنم فقط سه تا رو مانیتور می کنه: فریم ریت، در صد gpu و یکی دیگه که یادم نیست. در حالی که من تیک بقیه رو زدم. وقتی هم که برنامه رو باز میکنم پیام میده که برنامه نمی تونه به server متصل بشه.....چون خونه اینترنت ندارم....یعنی مشکل مانیتور نکردن همه مقادیر به خاطر اینترنته؟ مگه این برنامه اینترنت می خواد؟
فقط تیک فعال بودنشون رو زدی یا گزینه Show in On-Screen رو هم تیک زدی؟
وقتی in OSD هم فعاله، نباید مشکلی باشه و بدون نیاز به اینترنت هر موردی که بخوای رو باید نشون بده
اگر اینطوری نیست پیشنهاد میکنم برنامه رو پاک کن و آخرین نسخه ـش رو دانلود و نصب کن
سلام
سلام
این همه راه حل نرم افزاری تست کردی ، آخرم مشکلت سخت افزاری بود :| :d

از Device Manager و قسمت Sound, video and game controllers چک کن که درایور ها نصب باشه. اگر هم آپدیتی براشون اومده آپدیت کن
-
Control Panel --> Hardware and Sound-->Sound
قسمت Playback باید اسپیکر فعال باشه
-
صدای ویندوز رو هم (از Adjust System Volume ) چک کن که بسته نباشه

شما باید افزونه هماهنگ کردن IDM و کروم رو نصب کنی، تا کروم به طور پیش فرض از IDM استفاده کنه
روش نصبش هم با عکس اینجا هست

وقتی in OSD هم فعاله، نباید مشکلی باشه و بدون نیاز به اینترنت هر موردی که بخوای رو باید نشون بده
اگر اینطوری نیست پیشنهاد میکنم برنامه رو پاک کن و آخرین نسخه ـش رو دانلود و نصب کن

سلام
این همه راه حل نرم افزاری تست کردی ، آخرم مشکلت سخت افزاری بود :| :d

از Device Manager و قسمت Sound, video and game controllers چک کن که درایور ها نصب باشه. اگر هم آپدیتی براشون اومده آپدیت کن
-
Control Panel --> Hardware and Sound-->Sound
قسمت Playback باید اسپیکر فعال باشه
-
صدای ویندوز رو هم (از Adjust System Volume ) چک کن که بسته نباشه
داخل playback فقط یه جسم مستطیل گونه (!) ابی وجود داره با اسم HD AUDIO HDMI OUT که تیک سبز رنگ خورده.احیانا فکر کنم اسپیکر نیست این (?)
باقی موارد درست بود.

آخرین ویرایش:
اون تیک رو زدم......ولی فقط اون سه مورد مانیتور میشه!

داخل playback فقط یه جسم مستطیل گونه (!) ابی وجود داره با اسم HD AUDIO HDMI OUT که تیک سبز رنگ خورده.احیانا فکر کنم اسپیکر نیست این (?)
باقی موارد درست بود.
تو همون صفحه Playback روی صفحه خالی کلیک راست کن و Show Disable Device رو بزن
الان باید اسپیکر نشون داده بشه.
روش کلیک راست کن: Enable و Set As Default Device
اون تیک رو زدم......ولی فقط اون سه مورد مانیتور میشه!
یه بار اون 3 تا گزینه و هر چیزی که فعاله رو کلا غیر فعال کن (تیک Show in On-Screen رو بردار) و ببین اصلا برنامه درست کار میکنه
میتونی فقط یه مورد رو برای نمایش بذاری و تست کنی
اگر برنامه درست کار نمیکنه همون پاک کردن برنامه و نصب آخرین نسخه ـش پیشنهاد میشه

اون دوستانی که از Internet Download Manager استفاده میکنن لطفا جدیدترین نسخه نرم افزار رو دانلود و نصب کنن خیلی بهتر شده امکاناتشم بهتره سرعتشم بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or