موقع جستجو خطا،برنامه هایی که بهت پیشنهاد میشه رو دانلود و نصب نکنقبلن گشتم! فقط میگن با برنامه winthruster که اونم کرک و سریال و اینا اصلن نداره!!!(تو نت چیزایی نوشته ولی بعد دانلود یه مشت چیز بی ربط دانلود میکنه!!!)
مگر اینکه برنامه شناخته شده باشه یا دقیقا کارش مشخص باشه که مشکل کجاست و برنامه قراره چکار کنه
این خطایابی صفحه آبی حتی اگر کد رو داشته باشی هم ممکنه یکم سخت باشه و نشه راحت پیدا کرد دلیلش رو (اینطوری نیست که فلان برنامه رو نصب کنی و درست بشه!)
بیشتر برای اینه که احتمال ها رو بدونی و با این مشکلی که داری و مواقعی که اینطوری میشه کنار هم بذاری ببینی مشکلت از چی میتونه باشه
بازم یه عکس از اطلاعات آخرین کرش ( همون کد و اطلاعاتی که برنامه بهت میده) برام بفرست، ببینم میتونم پیدا کنم دلیلش رو
امکانش هست. فایل آموزش برنامه رو از سایتش دانلود کن راهنمای تمام امکانات برنامه رو دارهیه سوال دیگه هم داشتم می خواستم عکسی رو روی ویدئو بزارم منتها نه تمام عکسو یه قسمتشو برش بدم همون قسمت مورد نظر روی ویدئو بیفته . امکانش هست؟ با نرم افزار ها دیگه چطور؟پریمر . کارل ویدئو....
برای اینکه راحت تر پیدا کنی تو فایل آموزش کلمه Crop رو جستجو کن
نرم افزار هایی مثل پریمیر امکانات زیادی داره، ولی به همون نسبت که برای کار ها و تدوین های حرفه ای استفاده میشه
کار کردن هم باهاش سخت تر و پیچیده تره
من پیشنهاد نمیکنم برای ساخت یه اسلایدشو بخواید سمت اینطور برنامه برید
درست متوجه نشدم، دقیقا چی نصب کردی ؟!رو فتو شاپ 3000 تایی براش نصب کردم خیلی سنگین شده می خوام بعضی دسته ها رو حذف کنم چه جوراست؟
اگر منظورت پلاگینه؛ که مثل بقیه برنامه ها Uninstall کن (اگر فایل نصبی داشته)
اگر هم بصورت دستی کپی کردی که از پوشه پلاگین های فتوشاپ حذفشون کن
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop C...\Plug-ins
برای بقیه چیز ها مثل براش و استایل و .... ، کار راحت تره.
از داخل خود برنامه قسمتی داره که میتونی تمام چیز های نصب شده رو مدیریت یا حذف کنی
Edit --> Preset --> Preset Manager