مشکلات نرم افزاری

چه طور میشه برای همیه ویندوز رو اکتیو کرد؟؟چون یه بار هم ویندوز فهمید کپی هست.بعد صفحه دسکتاپ سیاه شد و گوشه ی سمت راست پایین هم نوشته اومد

دوستان این چیه ؟
http://ciscobinary.openh264.org/openh264-win32-v1.1-Firefox33.zip
هی به طور خودکار میخواد دانلود بشه
دانلودش هم میکنم توش یه فایل dll. با یه فایل info. هست
H264 که یک کدک تصویریه که برای پخش بعضی ویدیو ها لازمه
ولی این فایل که فایرفاکس اصرار به دانلودش داره دقیقا همونه یا نه ، نمیدونم

بهترین کار اینه که با IDM لینکش رو بلاک کنید که دیگه اقدام به دانلود نکنه (اگر نمیخواید دانلود کنید)
دو بار که لینک رو کنسل کنید خودش پیشنهاد بلاک کردنش رو میده
از Option
File Type
...Dont Start Download
هم میتونید لینک رو اضافه کنید
هر وقت هم کدکش رو لازم داشته باشید میتونید به صورت دستی خودتون دانلود و نصب کنید
چه طور میشه برای همیه ویندوز رو اکتیو کرد؟؟چون یه بار هم ویندوز فهمید کپی هست.بعد صفحه دسکتاپ سیاه شد و گوشه ی سمت راست پایین هم نوشته اومد

رفع محدودیت زمانی ویندوز 7

رفع محدودیت زمانی ویندوز 8.1

اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید باید آپدیت KB971033 رو نباید نصب کنید ، یا اگر نصب شده قبل از کرک کردن ویندوز پاکش کنید
آپدیت ویندوز رو هم طوری قرار بدید که بدون اطلاع شما چیزی نصب نشه

آخرین ویرایش:
H264 که یک کدک تصویریه که برای پخش بعضی ویدیو ها لازمه
ولی این فایل که فایرفاکس اصرار به دانلودش داره دقیقا همونه یا نه ، نمیدونم

بهترین کار اینه که با IDM لینکش رو بلاک کنید که دیگه اقدام به دانلود نکنه (اگر نمیخواید دانلود کنید)
دو بار که لینک رو کنسل کنید خودش پیشنهاد بلاک کردنش رو میده
از Option
File Type
...Dont Start Download
هم میتونید لینک رو اضافه کنید
هر وقت هم کدکش رو لازم داشته باشید میتونید به صورت دستی خودتون دانلود و نصب کنید

رفع محدودیت زمانی ویندوز 7

رفع محدودیت زمانی ویندوز 8.1

اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید باید آپدیت KB971033 رو نباید نصب کنید ، یا اگر نصب شده قبل از کرک کردن ویندوز پاکش کنید
آپدیت ویندوز رو هم طوری قرار بدید که بدون اطلاع شما چیزی نصب نشه

ممنون.اگه آپدیت نصب شده از کجا باید پاکش کرد؟و چه طور ویندوز رو تنظیم کنیم تا خود به خود آپدیت نکنه؟

سلام.
من تو eset nod 32 سایتی که access denied میداد رو به برنامه شناسوندم ولی سایت رو کامل و درست نشون نمیده به هم ریخته نشون میده چیکار باید کرد؟
ممنون.

سلام.
من تو eset nod 32 سایتی که access denied میداد رو به برنامه شناسوندم ولی سایت رو کامل و درست نشون نمیده به هم ریخته نشون میده چیکار باید کرد؟
ممنون.

احتمالن کششو باید پاک کنی!! واسه اینکار سایته رو باز کن بعد Ctrl+F5ـو بزن!

دوستان يه چند قسمت سريال دانلود كردم با هر پليري باز مي كنم صحنه اهسته ميشه و وقتي عقب ، جلو ميكنم تصوير به هم ميريزه و طوسي رنگ ميشه
باز km از بقيه بهتر نشون ميده
در صورتي كه تو ساير فايل هاي ويديويم هيچ مشكلي ندارم و سخت افزار خوبي هم دارم
الان ميشه با تنظيمات km درستش كنم يا مشكل از فايله و نميشه كاريش كرد ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان يه چند قسمت سريال دانلود كردم با هر پليري باز مي كنم صحنه اهسته ميشه و وقتي عقب ، جلو ميكنم تصوير به هم ميريزه و طوسي رنگ ميشه
باز km از بقيه بهتر نشون ميده
در صورتي كه تو ساير فايل هاي ويديويم هيچ مشكلي ندارم و سخت افزار خوبي هم دارم
الان ميشه با تنظيمات km درستش كنم يا مشكل از فايله و نميشه كاريش كرد ؟

ممکنه از کارت گرافیک باشه! پی سی قدیممم همینجوری میشد وقتی فیلم با کیفیت بلوری 1080p میدیدم! مدل کارت گرافیک و کیفیت فیلم چجوریه!؟

ممکنه از کارت گرافیک باشه! پی سی قدیممم همینجوری میشد وقتی فیلم با کیفیت بلوری 1080p میدیدم! مدل کارت گرافیک و کیفیت فیلم چجوریه!؟

كيفيتش 480p
گرافيكمم 540m كه واسه لپتاپه
ولي فكر نمي كنم مشكل از گرافيك باشه چون فايل هاي 1080 رو خيلي راحت و روون باز مي كنم

دوستان چه طور میشه یه کلیپ آهنگ 3 4 دقیقه ای رو فقط به آهنگ تبدیل کرد؟؟نرم افزار خاصی میخواد؟؟
سلام. من نرم افزار aimersoft video converter رو پیشنهاد میکنم. فایل رو داخلش قرار بده و تنظیم کن به mp3 تبدیل میشه. البته نرم افزارهای مشابه بسیاره.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or