مشکلات نرم افزاری

ممنون.اگه آپدیت نصب شده از کجا باید پاکش کرد؟و چه طور ویندوز رو تنظیم کنیم تا خود به خود آپدیت نکنه؟
برای پاک کردن آپدیتی که نصب شده
Control Panel
Programs and Features
View Installed Updates
-
برای تنظیمات آپدیت
Control Panel
Windows Update
Change Setting

Check for updates but let me choose whether to download and install them
دوستان يه چند قسمت سريال دانلود كردم با هر پليري باز مي كنم صحنه اهسته ميشه و وقتي عقب ، جلو ميكنم تصوير به هم ميريزه و طوسي رنگ ميشه
باز km از بقيه بهتر نشون ميده
در صورتي كه تو ساير فايل هاي ويديويم هيچ مشكلي ندارم و سخت افزار خوبي هم دارم
الان ميشه با تنظيمات km درستش كنم يا مشكل از فايله و نميشه كاريش كرد ؟Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ممکنه مشکل از کدک ها ها باشه که با اون فایل/فرمت تصویری مشکل داری
K-Lite Codec Pack رو دانلود و نصب کن

دوستان لپ تاپم کابل لن رو نمیشناسه مشکل از کجا میتونه باشه؟
از Device Manager چک کن درایو کارت شبکه نصب باشه
اگر نصب بود آپدیتش کن

آخرین ویرایش:
^^
مرسی از راهنماییت. چک کردم و درست نصب شده بود به روز هم بود و آپدیت نخواست. مشکل نمیتونه از جای دیگه باشه؟
خواهش میکنم. راستش دقیق نمیتونم بگم مشکل چیه

ممکنه از کابل باشه (اگر فقط با یه کابل تست کردی)
ممکنه تنظیمات شبکه به هم خورده باشه یا کلا غیر فعال شده باشه
(برای ویندوز 7)
Control Panel
Network and Internet
Network Connections
Local Area Connection

شایدم مشکل سخت افزاری (از پورت لپتاب) باشه.

^^
مرسی از راهنماییت. چک کردم و درست نصب شده بود به روز هم بود و آپدیت نخواست. مشکل نمیتونه از جای دیگه باشه؟

کامپیوتر یکی از دوستام موقعی که ویندوز سون نصب میکرد لن کلن کار نمیکرد!!
وقتی کابلو وصل میکنی چراغشم روشن میشه یا نه!؟

مروگر فایرفاکس استفاده می کنم اما دائما صفحه پیوندها باز میشه برام خود به خود ! علت چیه ؟ :-/

آخرین ورژن کروم مشکل داره با فونت بعضی سایت ها مثل همین بازی سنتر درسته ؟ :-/

آخرین ویرایش:
مروگر فایرفاکس استفاده می کنم اما دائما صفحه پیوندها باز میشه برام خود به خود ! علت چیه ؟ :-/

آخرین ورژن کروم مشکل داره با فونت بعضی سایت ها مثل همین بازی سنتر درسته ؟ :-/

از بوکمارکا و پسوردات اگه مهمن بک آپ بگیر(با برنامه های مخصوص راحتتره!) بعد کل هیستوریو پاک کن!(یا اصلن با tuneup مرورگرو تمیز کن!!)

حل مشکل بهم ریختگی متن ها در کروم ورژن 38
99% مشکلات تو سافت 98 جواب داده شده خوشبختانه!

^^
سلام. اینو امتحان کن :
C panel : Network and Internet : Change adaptor setting
احتمالا local area connection 6 یا همچین اسمی اونجا میبینی که مربوط به network cable میشه. اونو باید enable کنی. اگه مشکل از این باشه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

دوستان من وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم یا رو حالت Sleep میزارم (وقتی که مانیتور رو روشن میزارم) مینویسه Please check the signal cable.
چرا این پیام رو میده؟ قبلا اینطور نبود...

از بوکمارکا و پسوردات اگه مهمن بک آپ بگیر(با برنامه های مخصوص راحتتره!) بعد کل هیستوریو پاک کن!(یا اصلن با tuneup مرورگرو تمیز کن!!)

حل مشکل بهم ریختگی متن ها در کروم ورژن 38
99% مشکلات تو سافت 98 جواب داده شده خوشبختانه!

کروم حل شد ولی فایرفاکس نه ! تازه نصب کردم چیزی توی history ندارم که بخوام پاک کنم ! موقعی که بتل لاگ رو باز می کنم مخصوصا 2 تا 2 تا پیوندها باز میشه !!! :|

کروم حل شد ولی فایرفاکس نه ! تازه نصب کردم چیزی توی history ندارم که بخوام پاک کنم ! موقعی که بتل لاگ رو باز می کنم مخصوصا 2 تا 2 تا پیوندها باز میشه !!! :|

تنها راحش همون clean up با tuneup یا ccleanerـه! مال منم قبلن همینجوری بود که الان درسته! ممکنم هست پلاگینی روش نصب شده باشه!
اگه بازم درست نشد با برنامه ای مثل revo uninstaller فایرفاکسو کلن حذف کن و دوباره نصبش کن!

دو سه روزه وقتی شبا لپ تاپمو خاموش میکنم و فردا صبح روشنش میکنم ویندوز بالا نمیاد و باید حتمن یه بار با سیف مود سیستمو بالا بیارم تا درست شه!!(صفحه آبی مرگ!! میاد) ویندوزمم 8.1 64بیتیه!
نمیدونید مشکل از کجاست!؟ متاسفانه dvd ویندوز ندارم که باهاش تعمیرش کنم!!(یه فایل iso ازش دارم که فک کنم قدیمی باشه)

دوستان من وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم یا رو حالت Sleep میزارم (وقتی که مانیتور رو روشن میزارم) مینویسه Please check the signal cable.
چرا این پیام رو میده؟ قبلا اینطور نبود...
این مشکل به نظر سخت افزاری میاد و بهتره تو تاپیک خودش بپرسید
ولی نظر من اینه که اول با یه کابل دیگه مانیتور رو تست کن
اگر درست نشد باید مانیتور رو با یه سیستم دیگه
و سیستم (خروجی گرافیک) رو با یه مانیتور دیگه تست کنی، ببینی کدوم یکی مشکل داره

بازم تاکید میکنم ممکنه راه ساده تری هم باشه که بچه ها تو تاپیک سخت افزار بهتر میتونن راهنماییت کنن
دو سه روزه وقتی شبا لپ تاپمو خاموش میکنم و فردا صبح روشنش میکنم ویندوز بالا نمیاد و باید حتمن یه بار با سیف مود سیستمو بالا بیارم تا درست شه!!(صفحه آبی مرگ!! میاد) ویندوزمم 8.1 64بیتیه!
نمیدونید مشکل از کجاست!؟ متاسفانه dvd ویندوز ندارم که باهاش تعمیرش کنم!!(یه فایل iso ازش دارم که فک کنم قدیمی باشه)
صفحه آبی رو باید با برنامه bluescreenview چک کنی
فایل dump که گزارشی از مشکل و خطای پیش اومده هست رو بررسی میکنه و کد خطا رو بهت میده
کد رو تو نت جستجو کن، راه حل های احتمالیش رو میشه پیدا کرد

یه سوال داشتم در مورد نرم افزار pro showe producer میشه طوری برنامه ریزی کرد که رفتن به عکس دیگه تو پروژه نهایی دست خودمون باشه با کلیک کردن؟

یه سوال داشتم در مورد نرم افزار pro showe producer میشه طوری برنامه ریزی کرد که رفتن به عکس دیگه تو پروژه نهایی دست خودمون باشه با کلیک کردن؟
فرمت های خروجی برنامه ویدیو هست و روی ویدیو هم نمیشه این امکان رو گذاشت
باید خروجی اجرایی/نرم افزاری داشته باشه، که فکر نمیکنم همچین امکانی داشته باشه

صفحه آبی رو باید با برنامه bluescreenview چک کنی
فایل dump که گزارشی از مشکل و خطای پیش اومده هست رو بررسی میکنه و کد خطا رو بهت میده
کد رو تو نت جستجو کن، راه حل های احتمالیش رو میشه پیدا کرد

قبلن گشتم! فقط میگن با برنامه winthruster که اونم کرک و سریال و اینا اصلن نداره!!!(تو نت چیزایی نوشته ولی بعد دانلود یه مشت چیز بی ربط دانلود میکنه!!!)

فرمت های خروجی برنامه ویدیو هست و روی ویدیو هم نمیشه این امکان رو گذاشت
باید خروجی اجرایی/نرم افزاری داشته باشه، که فکر نمیکنم همچین امکانی داشته باشه

یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم عکسی رو روی ویدئو بزارم منتها نه تمام عکسو یه قسمتشو برش بدم همون قسمت مورد نظر روی ویدئو بیفته . امکانش هست؟ با نرم افزار ها دیگه چطور؟پریمر . کارل ویدئو....

رو فتو شاپ 3000 تایی براش نصب کردم خیلی سنگین شده می خوام بعضی دسته ها رو حذف کنم چه جوراست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or