مشکلات نرم افزاری

بهترین کار نصب یک آنتی ویروس قوی مثل کسپر هست که از دست هر ویروسی راحت بشید
من Kaspersky Internet Security 2015 رو پیشنهاد میدم

اینجا رو هم بخون، در مورد این ویروس اطلاعات داده

ممنون مهندس!:دی
همین آنتی ویروسی که گفتید نصب کردم و آپدیت کردم و اسکن کرد
یه سری ویروس پیدا کرد و حالتش هم گذاشته بودم رو delete ...
تا اینجا انگار مشکلی نبود ولی بعدش دوباره همون مشکل قبلی
دکمه های کیبورد ریخته به هم! و میدونم که کار این ویروسه...
این مشکل رو چکارش کنم؟
کیبورد PC قاطی کرده ، دکمه ها عملکردشون درسته ولی هر کدوم همزمان با هم چندتا کار رو انجام میدن...
در اصل دکمه های اضافی مثل کم و زیاد صدا و دکمه های مدیا پلیر با دکمه های اصلی قاطی شدن:|مثلا space صدا رو کم میکنه!
فکر کنم ویروس به فایل های سیستمی رسوخ کرده:(
این روش ها کارسازه؟
W32.Ramnit.B - Virus Solution and Removal

ممنون مهندس!:دی
همین آنتی ویروسی که گفتید نصب کردم و آپدیت کردم و اسکن کرد
یه سری ویروس پیدا کرد و حالتش هم گذاشته بودم رو delete ...
تا اینجا انگار مشکلی نبود ولی بعدش دوباره همون مشکل قبلی
دکمه های کیبورد ریخته به هم! و میدونم که کار این ویروسه...

فکر کنم ویروس به فایل های سیستمی رسوخ کرده:(
این روش ها کارسازه؟
W32.Ramnit.B - Virus Solution and Removal
خواهش میکنم

آره ؛ این روش ها کارساز هست.
ولی چیزی که هست توی اینطور صفحه ها سعی کن از لینک هایی که برات میذاره که باز کنی یا دانلود ، استفاده نکنی (کلی میگم نه حالا برای این لینکی که گذاشتی)
مثلا اگر ازت میخواد به فلان لینک بری و بصورت آنلاین سیستمت رو ویروس یابی کنه ، بهش بگو بـــــاشـــــه :d
به جاش با آنتی ویروس سیستم (که باید آپدیت باشه) سیستم رو اسکن کن

یا اگر پیشنهاد دانلود برنامه ای رو داد، از لینکش استفاده نکن
همون برنامه رو تو نت سرچ کن و از سایت خود برنامه یا سایت های فارسی دانلود کن
مثلا تو همین لینکی که گذاشتی برنامه Malwarebytes Anti-Malware رو پیشنهاد داده

برای به هم ریختن ویندوز بعد از ویروس کشی هم (اگر تازه این ویروس رو گرفتی) میتونی به تاریخی که سیستم درست بود و مشکلی نداشت رستور کنی
فقط بعدش نصب یه Internet Security و افزونه های لازم روی مرورگر فراموش نشه.

دوستان يه مشكل خيلي بد برام پيش اومده :|

درايو C ايم در كمتريم زمان ممكن پر ميشه :| من از خيلي وقت پيش درايو پيش فرض IDM رو گذاشته بودم روي درايو E ولي الان همين هفته پيش DISK CLEANUP كردم درايو C رو حدود 2.5 گيگ جا پيدا كرد بعد الان صبح 4 كيلوبايت جا داشت :| به زور الان با حذف كردن و جا به جا كرد يه سري فايل 319 مگ رو ازاد كردم يه كم دانلود كردم و الان باز 280 مگ جا دارم :| TEMP رو هم چندين بار خالي كردم اما فايده ايي نداشته
نميدونم چرا ولي وقتي با IDM شروع به دانلود مي كنم انگار فضا پر ميشه و وقتي پر شد ديگه چيزي دانلود نمي شه

يكي كمك كنه نه ميتونم دانلود كنم و هم اين كه كامپيوتر داره به باد فنا ميره :|

سلام. دوستان ؛ طی اتصال گوشی به کامپیوتر و قطع ناگهانی اون. اطلاعات توی کارت حافظه بجز برنامه های move to sd همش پاک شده. بنظرتون با کدوم برنامه ریکاوری کنم .
چیزای توش فیلم و عکس ؛ موسیقی برام مهمه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

درايو C ايم در كمتريم زمان ممكن پر ميشه :| من از خيلي وقت پيش درايو پيش فرض IDM رو گذاشته بودم روي درايو E ولي الان همين هفته پيش DISK CLEANUP كردم درايو C رو حدود 2.5 گيگ جا پيدا كرد بعد الان صبح 4 كيلوبايت جا داشت :| به زور الان با حذف كردن و جا به جا كرد يه سري فايل 319 مگ رو ازاد كردم يه كم دانلود كردم و الان باز 280 مگ جا دارم :| TEMP رو هم چندين بار خالي كردم اما فايده ايي نداشته
نميدونم چرا ولي وقتي با IDM شروع به دانلود مي كنم انگار فضا پر ميشه و وقتي پر شد ديگه چيزي دانلود نمي شه

مال من پر شد محلش نزاشتم خودش خالی شد!!!!:|:دی
کلن راه صددرصدی براش پیدا نشده!!

مال من پر شد محلش نزاشتم خودش خالی شد!!!!:|:دی
کلن راه صددرصدی براش پیدا نشده!!

داداش سر دانلود كردن به مشكل بر ميخورم :| اصلا" يه چيز افتضاحي شده ! الان كاسپر 2013 رو پاك دارم مي كنم و 2015 ميخوام نصب كنم ببينم ويروسي كوفتي چيزي گرفته :|

باور كنيد جا شايد بيشتر از 20 گيگ خالي داره ولي الان هي داره كمتر ميشه :| حدود 30-50 مگ تو ربع ساعت اخير يهو پر شده :|

سلام
سلام. دوستان ؛ طی اتصال گوشی به کامپیوتر و قطع ناگهانی اون. اطلاعات توی کارت حافظه بجز برنامه های move to sd همش پاک شده. بنظرتون با کدوم برنامه ریکاوری کنم .
چیزای توش فیلم و عکس ؛ موسیقی برام مهمه.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
خودت حتما بهتر میدونی که تو ریکاوری (نرم افزاری) زیاد حساب و کتابی نیست و نمیشه گفت فلان برنامه 100 درصد جواب میده
مخصوصا که بخاطر قطع شدن دستگاه بوده
دو تا برنامه میذارم، تست کن امیدوارمدرست بشه
داداش سر دانلود كردن به مشكل بر ميخورم :| اصلا" يه چيز افتضاحي شده ! الان كاسپر 2013 رو پاك دارم مي كنم و 2015 ميخوام نصب كنم ببينم ويروسي كوفتي چيزي گرفته :|
باور كنيد جا شايد بيشتر از 20 گيگ خالي داره ولي الان هي داره كمتر ميشه :| حدود 30-50 مگ تو ربع ساعت اخير يهو پر شده :|
ویروس که به احتمال 99% نیست. (مخصوصا با داشتن کسپر 2013)

شما لطفا چند تا چیز رو مشخص کن که بشه بهتر جواب داد
1. حجم درایو ویندوز
2. برنامه هایی که استفاده میکنی (برنامه های سنگین مث فتوشاپ، پریمیر و ...)
3. حجم و تنظیمات Page File ویندوز رو بصورت دستی تغییر دادی یا نه؟

4. اگر Tune Up نداری نصبش کن و از قسمت Clean Up Windows and Programs یه عکس بذار
بخش زیادی از حجم اشغالی درایو C بخاطر بکاپ ها و فایل های موقت ویندوز و برنامه هاست که از همینجا میتونی پاکشون کنی

پ.ن : پیشنهادی هم که فعلا برات دارم اینه که پوشه های دانلودت رو تو درایوی غیر از C بذار. یه درایوی که از بقیه خالی تره رو انتخاب کن که IDM دانلود ها رو اونجا ذخیره کنه
حتی پوشه فایل های موقتش رو هم میتونی تنظیم کنی که یه درایو دیگه باشه که کلا به درایو C کار نگیره
Options -->Save To

سلام

خودت حتما بهتر میدونی که تو ریکاوری (نرم افزاری) زیاد حساب و کتابی نیست و نمیشه گفت فلان برنامه 100 درصد جواب میده
مخصوصا که بخاطر قطع شدن دستگاه بوده
دو تا برنامه میذارم، تست کن امیدوارمدرست بشه

ویروس که به احتمال 99% نیست. (مخصوصا با داشتن کسپر 2013)

شما لطفا چند تا چیز رو مشخص کن که بشه بهتر جواب داد
1. حجم درایو ویندوز
2. برنامه هایی که استفاده میکنی (برنامه های سنگین مث فتوشاپ، پریمیر و ...)
3. حجم و تنظیمات Page File ویندوز رو بصورت دستی تغییر دادی یا نه؟

4. اگر Tune Up نداری نصبش کن و از قسمت Clean Up Windows and Programs یه عکس بذار
بخش زیادی از حجم اشغالی درایو C بخاطر بکاپ ها و فایل های موقت ویندوز و برنامه هاست که از همینجا میتونی پاکشون کنی

پ.ن : پیشنهادی هم که فعلا برات دارم اینه که پوشه های دانلودت رو تو درایوی غیر از C بذار. یه درایوی که از بقیه خالی تره رو انتخاب کن که IDM دانلود ها رو اونجا ذخیره کنه
حتی پوشه فایل های موقتش رو هم میتونی تنظیم کنی که یه درایو دیگه باشه که کلا به درایو C کار نگیره
Options -->Save To

الان 2013 رو كردم 2105 با اخرين اپديت بايد يه اسكني بكنم :|
1-حجم اش 30 گيگ ه حدودا" دقيق اش 29.7
2- فتو شاپ و متلب و اين جور چيزهاي دارم ولي روي C نريختم اكثرا" روي درايوهاي ديگه اند
3- اينو نفهميدم چي گفتي :d ساده ترش كن شايد گرفتم :d

4-اگر منظورت TEMP هاست كه همه رو تا جايي كه شده پاك كردم ! الان زير 150 مگ اند اما اين رو هم نصب مي كنم

باور كن خيلي وقته همين كار رو كردم :| الان همه روي درايو ديگه اند حتي اوليه ها و ثانويه ها ! ولي مشكل اينه يه بار چك كردم حتي موقعي كه IDM چيزي نمي گرفت از حافظه داشت پر مي شد :|

1-حجم اش 30 گيگ ه حدودا" دقيق اش 29.7
کمه
به نظر من حجمش باید حداقل 50 گیگ باشه.
2- فتو شاپ و متلب و اين جور چيزهاي دارم ولي روي C نريختم اكثرا" روي درايوهاي ديگه اند
برنامه ها رو تو درایو دیگه ای نصب کردی اما موقع اجرا و استفاده، از درایو C استفاده میکنن برای ذخیره و پردازش اطلاعات. مخصوصا فتوشاپ که اگر براش پلاگین و استایل و براش نصب کرده باشی فقط اجرای برنامه چند گیگ از درایو C رو پر میکنه
پیشنهاد بهتر اینه که حجم درایو C رو افزایش بدی
اما اگر نمیتونی باید محل ذخیره فایل های موقت رو از تنظیمات برنامه تغییر بدی
3- اينو نفهميدم چي گفتي :d ساده ترش كن شايد گرفتم :d
Page File فضایی از هارده که ویندوز ازش استفاده میکنه برای ذخیره اطلاعات موقت . یه جور حافظه مجازی یا رم اضافه برای سیستم
یکی از دلایلی که میبینید بعد از روشن کردن سیستم درایو C خالیه و به مرور (بعد از چند ساعت کار کردن با سیستم) پر میشه همین Page File ـه
اصلا پیشنهاد نمیکنم بهش دست بزنی یا محدودش کنی. اما اگر نمیتونی حجم درایو ویندوزت رو بیشتر کنی، میتونی محلش روی هارد رو تغییر بدی و از درایو C به یه درایو دیگه ببری
4-اگر منظورت TEMP هاست كه همه رو تا جايي كه شده پاك كردم ! الان زير 150 مگ اند اما اين رو هم نصب مي كنم
فقط فایل های تمپ نیستن. بکاپ هایی که قبل آپدیت ایجاد میشه. نقاط برگشت ویندوز و . . . .
همه رو میتونی از همون بخشی که گفتم پاک/مدیریت کنی
باور كن خيلي وقته همين كار رو كردم :| الان همه روي درايو ديگه اند حتي اوليه ها و ثانويه ها ! ولي مشكل اينه يه بار چك كردم حتي موقعي كه IDM چيزي نمي گرفت از حافظه داشت پر مي شد :|
ربطی به IDM نداره. اگر محل تمام فایل های IDM (چه در حال دانلود و چه ذخیره نهایی) رو روی یه درایو دیگه تنظیم کرده باشی اصلا نباید به درایو C کاری داشته باشه . نه با دانلود درایو باید پر بشه و نه با پر شدنش دانلودت متوقف بشه! پس یه جای کار میلنگه
دلایل پر شدن درایوت ممکنه یکی از همون چیزایی باشه که بالا گفتم

سلام
دوستان دوتا مشکل من دارم
1-صفحه اینترنت که باز میکنم همینجوری از این پنجرهای اینترنتی مزخرف هست,همش از این توی صفحات اینترنتم میاد.فایرفوکس هم ریستارت کردم باز این صفحات میان.
2-الان چند روزه که درایئر جدید انویدیا 48-344 و الانم 60-344 رو نصب کردم کامپوترم انگار از بالانس افتاده وتوی هر بازی که میرم بعده 5 دقیقه یکدفعه صفحه سیاه میشه و از بازی میاد بیرون و میاد روی صفحه دسکتاپ و پنجره بازی میاد توی نوار پایین صفحه دسکتاپ و بعدش میزنم روی پنجره بازی و دوباره وارد بازی میشم و بعده جند دقیقه دیگر که بازی میکنم صفحه بازی سیاه میشه و کلا قفل میکنه.حتی الان به ورژن های پایینتر هم رفتم ولی مشکل حل نشد.
ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ کدوم از این دوتا مشکلی که گفتم رفع نشد
کلافه شدم دیگه
اقا مشکلنم شد 3تا.. :d
من چند ماه پیش که کامپیوترمو گرفتم فروشنده برام ویندوز نصب کرد و cd مادربوردهم نصب کرد و همه چیز بدون مشل بود ولی الان توی این چند ماه 2بار خودم ویندوز عوض کردم توی نصب درایو صدا مشکل دارم..من کارت صدارو که نصب میکنم نصب میشه و ریستارت میشه کامپیوتر ولی همش علامت صدا که کناره صفحه دستکتاپ هسن قطع و وصل میشه وصدا ندارم.برنامه sounf blaster هم که توی cd مادربوردم هست هم نصب میکنم همش ارور میده.بعد مجبورم هم درایور صدا و هم درایوور sound balster رو unistall کنم و باید درایور انویدیا رو نصب کنم اونوقت صدام وصل میشه..این مشکل توی اولین بار که فروشنده برام همه کارهارو کرد نبود و داشتم از کیفیت صدای sound blaster لذت میبردم.
اقا دستتون درد نکنه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه مشکلی عجیبی واسم پیش اومده، نه Windows Media Playerـم می تونه فایلی رو باز کنه نه می تونم هیچ ویدئو یا WebMی رو با مرور گرا باز کنم! لطفا راهنمایی کنید.

سلام
سلام
دوستان دوتا مشکل من دارم
1-صفحه اینترنت که باز میکنم همینجوری از این پنجرهای اینترنتی مزخرف هست,همش از این توی صفحات اینترنتم میاد.فایرفوکس هم ریستارت کردم باز این صفحات میان.
اگر یک صفحه مشخص مدام برات باز میشه (با یه آدرس خاص) احتمال اینکه ویروس یا تروجان باشه هست.
اما اگر صفحه های مختلف و تبلیغاتی و ... باز میشن
روی مرورگرت افزونه هایی که میگم رو نصب کن. تا از صفحه های تبلیغاتی و فعالیت ناخواسته صفحه ها (در مرورگر و سیستم) جلوگیری کنی

با نصب اولی بعضی از سایت ها درست و کامل لود نمیشن
و اگر سایتی رو بهش اطمینان داشتی، روی آیکون افزونه (گوشه مرورگر) باید کلیک کنی به سایت اجازه اجرای اسکریپت ها رو بدی
2-الان چند روزه که درایئر جدید انویدیا 48-344 و الانم 60-344 رو نصب کردم کامپوترم انگار از بالانس افتاده وتوی هر بازی که میرم بعده 5 دقیقه یکدفعه صفحه سیاه میشه و از بازی میاد بیرون و میاد روی صفحه دسکتاپ و پنجره بازی میاد توی نوار پایین صفحه دسکتاپ و بعدش میزنم روی پنجره بازی و دوباره وارد بازی میشم و بعده جند دقیقه دیگر که بازی میکنم صفحه بازی سیاه میشه و کلا قفل میکنه.حتی الان به ورژن های پایینتر هم رفتم ولی مشکل حل نشد.
ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ کدوم از این دوتا مشکلی که گفتم رفع نشد
این سوال رو باید تو تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک بپرسی
من چند ماه پیش که کامپیوترمو گرفتم فروشنده برام ویندوز نصب کرد و cd مادربوردهم نصب کرد و همه چیز بدون مشل بود ولی الان توی این چند ماه 2بار خودم ویندوز عوض کردم توی نصب درایو صدا مشکل دارم..من کارت صدارو که نصب میکنم نصب میشه و ریستارت میشه کامپیوتر ولی همش علامت صدا که کناره صفحه دستکتاپ هسن قطع و وصل میشه وصدا ندارم.برنامه sounf blaster هم که توی cd مادربوردم هست هم نصب میکنم همش ارور میده.بعد مجبورم هم درایور صدا و هم درایوور sound balster رو unistall کنم و باید درایور انویدیا رو نصب کنم اونوقت صدام وصل میشه..این مشکل توی اولین بار که فروشنده برام همه کارهارو کرد نبود و داشتم از کیفیت صدای sound blaster لذت میبردم.
اقا دستتون درد نکنه
این سوال رو دفعه پیش هم که پرسیدی فقط همون راه حلی که برات گذاشتم رو پیدا کردم (که انگار به دردت نخورد)
من با sound blaster کار نکردم و نمیدونم مشکلش چیه ولی خیلی از این برنامه های بهتر کردن کیفیت صدا مثل DFX Audio Enhancer با بعضی درایور ها سازگاری ندارن.
سلام دوستان من یه مشکلی عجیبی واسم پیش اومده، نه Windows Media Playerـم می تونه فایلی رو باز کنه نه می تونم هیچ ویدئو یا WebMی رو با مرور گرا باز کنم! لطفا راهنمایی کنید.
اینو نصب کن ببین مشکل حل میشه
برای اجرای ویدیو هم از MPC که همراه کدک نصب میشه استفاده کن

سلام.
دوستان من خیلی وقته با ویندوز 7 کار میکردم حالا ویندوز 8.1 ریختم.میخواستم بدونم میتونم براحتی ویندوز رو اپدیت کنم یا نه لیسانس و کرک اینا رو خراب میکنه؟مثل ویندوز 7 مشکلی نداره؟
ممنون.

سلام.
دوستان من خیلی وقته با ویندوز 7 کار میکردم حالا ویندوز 8.1 ریختم.میخواستم بدونم میتونم براحتی ویندوز رو اپدیت کنم یا نه لیسانس و کرک اینا رو خراب میکنه؟مثل ویندوز 7 مشکلی نداره؟
ممنون.
سلام
کار خوبی نکردی :d :d
-
ویندوز 8.1 هم باید مث 7 کرک بشه تا بتونی بدون محدودیت ازش استفاده کنی و آپدیت کنی و ...
اگر براش فعال ساز داری و همراه ویندوز گرفتی که از همون استفاده کن
اگر نه میتونی از اینجا فعال سازش رو دانلود کنی

سلام
کار خوبی نکردی :d :d
-
ویندوز 8.1 هم باید مث 7 کرک بشه تا بتونی بدون محدودیت ازش استفاده کنی و آپدیت کنی و ...
اگر براش فعال ساز داری و همراه ویندوز گرفتی که از همون استفاده کن
اگر نه میتونی از اینجا فعال سازش رو دانلود کنی
میدونم!:dخودم خیلی ویندوز 7 رو دوست دارم ولی اخرین بار دو سال پیش بود ویندوز عوض کرده بودم الان هم ویندوزم نیاز داشت عوض شه بعد این 8.1 رو هم داشتم گفتم یبار اینو بریزیم عقدش نمونه برامون!:d
دانیال جان من ویندوز رو از سایت سافت 98 گرفتم بعد Activated هستش.مشکلی دیگه نداره میتونم با این حساب بزنم ویندوز اپدیت شه؟
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or