مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان
local area connection از داخل network connection سیستمم پاک شده همچنین وقتی به device manager میرم network adapter نمیبینم !
فکر میکنم که درایو کارت شبکم پاک شده باشه درسته؟ یا دلیل دیگه داره؟ !! از شانس بعد هم سیستم من با یه سیستم دیگه شبکه هستش!
حالا من اینو چجوری میتونم درست کنم؟

سلام
دوستان داخل گوگل کروم یه صفحه ای رو بوکمارک کرده بودم،الان روش کلیک که میکنم یه لینک دانلود بهم میده !
تو فایرفاکس هم که میرم یسری کد مینویسه جلوی صفحه !

تمام این کارا رو هم کردم ولی درست نشد .
فایل هم قطعا درسته چون تنها کسی که با فایل مشکل داشت من بودم !
یچیزی جالب تر اینه که فیلم هایی که قبلا رو سیستم دانلود کرده بودم و کاملا روون اجرا میشدن،الان به همین مرض دچار شدن و افت فریم گرفتن !
ممکنه بخاطر نصب چند تا برنامه (پلیر یا کدک) که با هم سازگار نیستن این مشکل پیش بیاد
شما کدک هایی که الان داری حذف کن. اگر چند تا پلیر رو سیستم داری که استفاده ای ازشون نمیکنی اونها رو هم حذف کن.
اینو نصب کن و با همون برنامه MPC که همراه کدک نصب میشه ویدیو هات رو اجرا کن.
Eset Smart Security 7 رو سیستم نصبه و ویروسی پیدا نمیکنه
این Tune Up رو نصب کرده بودم و از وقتی سیستم رو باهاش اسکن کردم و کارایی که گفت رو انجام دادم سیستم کند تر شد ! :| :دی
اگر مث نسخه های قبلی باشه که نبودنش بهتر از بودنشه (نظر شخصی) :d
موقعی که اینطوری میشه، درصد استفاده از رم و پردازنده در چه حدیه؟ از Task Manager قسمت processes ببین برنامه ای هست که از سیستم زیاد کار بکشه.

Tune Up نسخه جدید کمی سنگینه و تو اجرا و انجام بعضی کارا کنده، ولی خودش باعث کندی سیستم نمیشه
بماند که با پاک کردن رد پای برنامه های پاک شده یا تغیراتی که برنامه های فعلی تو رجیستری و ویندوز دادن سرعت و پایداری ویندوز رو بهتر میکنه
ولی اگه فک میکنی واقعا بعد از TuneUp بد تر شده ، از قسمت Undo Change میتونی به قبل از کارهایی که کردی رستور کنی

سلام دوستان
local area connection از داخل network connection سیستمم پاک شده همچنین وقتی به device manager میرم network adapter نمیبینم !
فکر میکنم که درایو کارت شبکم پاک شده باشه درسته؟ یا دلیل دیگه داره؟ !! از شانس بعد هم سیستم من با یه سیستم دیگه شبکه هستش!
حالا من اینو چجوری میتونم درست کنم؟
احتمالا اگر درایور کارت شبکه رو دوباره نصب کنی مشکلت حل میشه. تا جایی هم که تونستی آخرین نسخه (آپدیتش) رو دانلود و نصب کن

devise manager --->view--->show hidden devices
رو هم بزن که تمام دیوایس ها رو بهت نشون بده
سلام
دوستان داخل گوگل کروم یه صفحه ای رو بوکمارک کرده بودم،الان روش کلیک که میکنم یه لینک دانلود بهم میده !
تو فایرفاکس هم که میرم یسری کد مینویسه جلوی صفحه !
دوستانی که کروم استفاده میکنن بهتر میتونن راهنمایی کنن که چرا اینطوری شده و باید چی کار کرد
به نظر من رو بوکمارکت کلیک راست کن و Edit رو برن
جلوی URL احتمالا به جای آدرس سایتی که میخواستی ذخیره کنی ، آدرس قسمتی از صفحه HTML (اسکریپت ها، کد های صفحه . . . ) ذخیره شده
ولی تو لینک (احتمالا) آدرس همون سایتی که میخواستی ذخیره ـش کنی هست که میتونی اون قسمتش که آدرس سایت هست رو برداری و تو مرورگر تایپ کنی
مثلا : view-source:http: //www.bazicenter.com
قبل یا بعد آدرس هر چیزی میتونه باشه

اقایون بنده یه مشکل بسیار اساسی و اعصاب داغون کن دارم که بسیار ممنون میشم اگه حل بتونه بشه !

نگاه کنید بنده اسپیکر هام کمی اتصالی و مشکل دارن و هر لحظه ممکنه از دوتا بلندگو فقط یکی صدا بیاد یا هر دو ! مشکل وقتی رو اعصاب میشه که رو ویندوز XP کوچکترین مشکلی وجود نداره و چه یک بلندگو باشه ، چه دوتا صدا رو بهرحال پخش میکنه و کاری به اینکه مشکل داره و این حرفها نداره !

حالا برعکس رو ویندوز 7 ین مورد بسیار بسیار اعصاب خرد کن هست ! بعضی موقع ها اگه ویندوز دلش بخواد میشناسه اسپیکر رو و بیشتر مواقع و اکثر زمان ها هم کلا میگه اسپیکر به کامپیوتر وصل نیست و کلا صدایی هیچجوره نمیشه از این ویندوز پخش کرد !

حالا میخواستم بدونم راهی هست که ویندوز 7 هم مثل XP گیر نده و مثل ادم صدا رو پخش کنه ؟ یا در واقع در تمامی موارد اسپیکر رو بشناسه ؟

اقایون بنده یه مشکل بسیار اساسی و اعصاب داغون کن دارم که بسیار ممنون میشم اگه حل بتونه بشه !

نگاه کنید بنده اسپیکر هام کمی اتصالی و مشکل دارن و هر لحظه ممکنه از دوتا بلندگو فقط یکی صدا بیاد یا هر دو ! مشکل وقتی رو اعصاب میشه که رو ویندوز XP کوچکترین مشکلی وجود نداره و چه یک بلندگو باشه ، چه دوتا صدا رو بهرحال پخش میکنه و کاری به اینکه مشکل داره و این حرفها نداره !

حالا برعکس رو ویندوز 7 ین مورد بسیار بسیار اعصاب خرد کن هست ! بعضی موقع ها اگه ویندوز دلش بخواد میشناسه اسپیکر رو و بیشتر مواقع و اکثر زمان ها هم کلا میگه اسپیکر به کامپیوتر وصل نیست و کلا صدایی هیچجوره نمیشه از این ویندوز پخش کرد !

حالا میخواستم بدونم راهی هست که ویندوز 7 هم مثل XP گیر نده و مثل ادم صدا رو پخش کنه ؟ یا در واقع در تمامی موارد اسپیکر رو بشناسه ؟

به احتمال قوی مشکل از ویندوزت نیس :| اون اسپیکری که یه دقیقه میاد یه دقیقه نمیاد رو باز کن ببین سیمش اتصالی داره شاید یا گیر کرده چون برای من هم همین طور شده بود :) سیم رو یکم ازاد ترش کن ببین مشکل حل میشه یا نه

- - -ویرایش - - -

درود
من یک فایل رو دوبار rename کردم,راهی هست که اسم فایل رو به همون اسم اولیه تغییر بدم؟

یه قابلیتی یادمه بود خودمم استفاده کردم به نام restore previos session که فایل رو برمیگردوند همون حالت اولیش .
البته منظورتو دقیق نگفتی . چون تو صد بار هم rename کنی چیزیش نمیشه! :دی

به احتمال قوی مشکل از ویندوزت نیس :| اون اسپیکری که یه دقیقه میاد یه دقیقه نمیاد رو باز کن ببین سیمش اتصالی داره شاید یا گیر کرده چون برای من هم همین طور شده بود :) سیم رو یکم ازاد ترش کن ببین مشکل حل میشه یا نه

نمیدونم تو پست اشاره کردم یا نه ولی مشکل این چیز ها نیست ! نگاه کنید من الان تو ویندوز سون هستم و صدا کلا ندارم و رو اون ایکون اسپیکر همون ضربدر قرمز رنگ هست و هیچجوره هم راضی نمیشه و میگه که صدا متصل نیست !
ولی اگه همین الان با ویندوز XP بیام کوچکترین مشکلی وجود نداره و صدا رو کاملا و بدون مشکل پخش میکنه .

حالا بعضی موقع ها دلبخواهی ویندوز سون صدا رو میشناسه و اکثر مواقع هم که میگه نه ! مشکل من اینجاست ! درایور ها هم نصب و کلا مشکلی از اون لحاظ نداره ! فقط نمیدونم شاید تنظیماتی برای سون وجود داشته باشه که اینجوری اذیت نکنه !

سلام
من تو هر سایتی که برای ویدئو هاش از این پلیر استفاده میکنه مشکل دارم.

به محض اینکه رو Play کلیک میکنم, مینویسه Video Not Found و بعد هم از IDM یک لینک دانلود میاد که وقتی روش کلیک میکنی؛ IDM هم پیغام میده که نمیتونه ویدئو رو دانلود کنه.
دیگه دارم کلافه میشم. هیچ ویدئویی رو نمیتونم آنلاین نگاه کنم.
یک نفر لطفا راهنمایی کنه.
ممنون.

اگر مث نسخه های قبلی باشه که نبودنش بهتر از بودنشه (نظر شخصی) :d
موقعی که اینطوری میشه، درصد استفاده از رم و پردازنده در چه حدیه؟ از Task Manager قسمت processes ببین برنامه ای هست که از سیستم زیاد کار بکشه.
Tune Up نسخه جدید کمی سنگینه و تو اجرا و انجام بعضی کارا کنده، ولی خودش باعث کندی سیستم نمیشه
بماند که با پاک کردن رد پای برنامه های پاک شده یا تغیراتی که برنامه های فعلی تو رجیستری و ویندوز دادن سرعت و پایداری ویندوز رو بهتر میکنه
ولی اگه فک میکنی واقعا بعد از TuneUp بد تر شده ، از قسمت Undo Change میتونی به قبل از کارهایی که کردی رستور کنی
میزان استفاده رم و سی پی یو معمولیه ..
میشه مشکل از این باشه که تقریبا بالای یه سال هست که ویندوز عوض نکردم ؟ :دی

دوستان سلام
من تازه لپ تاپ گرفتم به طور دیفالت ویندوز نداشت ولی روش 8.1 ریخت کسی که خریدم آشنا بود الان رزولوشن ویندوز 1080p ه ولی بعضی نرم افزار ها رزولوشنشون خیلی پایینه... چیکار کنم؟ مدلش ASUS N56J هست

سلام
یه قابلیتی یادمه بود خودمم استفاده کردم به نام restore previos session که فایل رو برمیگردوند همون حالت اولیش .
Restore previous versions البته :d
باید از قبل Restore previous versions of files رو اون درایو فعال شده باشه، که از مشخصات فایلها پشتیبان گرفته بشه.
نمیدونم تو پست اشاره کردم یا نه ولی مشکل این چیز ها نیست ! نگاه کنید من الان تو ویندوز سون هستم و صدا کلا ندارم و رو اون ایکون اسپیکر همون ضربدر قرمز رنگ هست و هیچجوره هم راضی نمیشه و میگه که صدا متصل نیست !
ولی اگه همین الان با ویندوز XP بیام کوچکترین مشکلی وجود نداره و صدا رو کاملا و بدون مشکل پخش میکنه .

حالا بعضی موقع ها دلبخواهی ویندوز سون صدا رو میشناسه و اکثر مواقع هم که میگه نه ! مشکل من اینجاست ! درایور ها هم نصب و کلا مشکلی از اون لحاظ نداره ! فقط نمیدونم شاید تنظیماتی برای سون وجود داشته باشه که اینجوری اذیت نکنه !
control panel --->sound
تو تب Playback یه جای خالی کلیک راست کن و Show Disabled devices رو بزن (عکس)
اگر اسپیکر غیر فعال باشه اینجا نشون میده، روش کلیک راست کن و Enable رو بزن
اگر اون آیکون/تیک سبز رنگ کنارش نیست، یه بار دیگه روش راست کلیک کن و Set Default رو بزن

اگر درست نشه ممکنه مشکل از درایور کارت صدا باشه که رو این ویندوزت درست نصب نشده و باید دوباره نصب یا آپدیت بشه
سلام
من تو هر سایتی که برای ویدئو هاش از این پلیر استفاده میکنه مشکل دارم.

به محض اینکه رو Play کلیک میکنم, مینویسه Video Not Found و بعد هم از IDM یک لینک دانلود میاد که وقتی روش کلیک میکنی؛ IDM هم پیغام میده که نمیتونه ویدئو رو دانلود کنه.
دیگه دارم کلافه میشم. هیچ ویدئویی رو نمیتونم آنلاین نگاه کنم.
یک نفر لطفا راهنمایی کنه.
ممنون.
این لینک در مورد HTML5 و پشتیبانی نکردن مرورگر توضیحاتی داده
ولی اینکه IDM هم نمیتونه دانلود کنه ، فک نمیکنم ربطی به فلش پلیر و مرورگر و این حرفا داشته باشه
کلا اون لینک برای شما امکان دریافت نداره
شما سایت آپارات برو و یکی از ویدیو هاش رو Play کن ، ببین اجرا میشه یا نه. اگه مشکلی نداشت احتمالا اون ویدیو ها یا سایت هایی که شما میخوای، سرورشون چیز شده
میزان استفاده رم و سی پی یو معمولیه ..
میشه مشکل از این باشه که تقریبا بالای یه سال هست که ویندوز عوض نکردم ؟ :دی
اینکه چند وقته ویندوز عوض نکردی نباید دلیل خرابی بشه. یه چیزی نصب شده یا یه کاری کردی ( :d ) که اینطوری شده
البته که عوض کردن ویندوز مشکلو حل میکنه ولی به نظرم آخرین راه حله

اگر میشه یه عکس از Startup ویندوز برام بذار. ببینم با شروع ویندوز چه برنامه هایی اجرا میشن
Start->Run->msconfig
startup

دوستان سلام
من تازه لپ تاپ گرفتم به طور دیفالت ویندوز نداشت ولی روش 8.1 ریخت کسی که خریدم آشنا بود الان رزولوشن ویندوز 1080p ه ولی بعضی نرم افزار ها رزولوشنشون خیلی پایینه... چیکار کنم؟ مدلش ASUS N56J هست
اینجا هم بپرس. شاید دوستان که 8 دارن بتونن کمکت کنن
همه چیز درباره Windows 8

آخرین ویرایش:
اینکه چند وقته ویندوز عوض نکردی نباید دلیل خرابی بشه. یه چیزی نصب شده یا یه کاری کردی ( :d ) که اینطوری شده
البته که عوض کردن ویندوز مشکلو حل میکنه ولی به نظرم آخرین راه حله

اگر میشه یه عکس از Startup ویندوز برام بذار. ببینم با شروع ویندوز چه برنامه هایی اجرا میشن
Start->Run->msconfig
startup
باور کن کار خاصی نکردم :دی
Capture1.JPG

Capture.jpg

جديدا براي Pc ـم يه مشكلي پيش اومده كه وقتي تو يه مرورگر Alt + Shift رو ميزنم تا زبانش از انگليسي به فارسي تغيير پيدا كنه يا برعكس، به كل هنگ ميكنه! اگه يكي از دوستان يه لطفي بكنه و راهي به غير از عوض كردن ويندوز براي حل اين مشكل معرفي كنه ممنونش ميشم.

باور کن کار خاصی نکردم :دی
هیچ برنامه اضافی برای مدیریت/زیبا ساز ویندوز هم که نداری بگیم بخاطر اونه 8-| :d
-
کسپر رو نصب کردی ، NOD رو کامل پاک کردی دیگه ؟
با اینکه خودش یکم باعث کند شدن سیستم میشه ولی اگه سیستم رو پاک کنه و مشکل حل بشه ارزش داره
آپدیتش کن و سیستم رو یه فول اسکن بزن.

-
SC.jpg
اونایی که تیره نشدن رو غیر فعال کن که با شروع ویندوز اجرا نشن
... Adobe cep رو مطمئن نبودم چیه برا همین علامت نزدم. ولی اونم چون مربوط به محصولات ادوبه، میتونی (فعلا) از استارآپ غیر فعال کنی

GrooveMonitor مال آفیس 2007 ـه ؟
چون یکی دو جا نوشته یه بدافزار به همین اسم هست ولی فک میکنم مربوط به آفیس باشه و مشکلی نباشه
بازم خودت آدرس دقیق نصبش و اینکه چیه رو از هینجا میتونی چک کنی

اون دو تا چیز شکن رو هم اگر لازم نداری یا موقتا برای تست پاک کن ببین فرقی میکنه یا نه
جديدا براي Pc ـم يه مشكلي پيش اومده كه وقتي تو يه مرورگر Alt + Shift رو ميزنم تا زبانش از انگليسي به فارسي تغيير پيدا كنه يا برعكس، به كل هنگ ميكنه! اگه يكي از دوستان يه لطفي بكنه و راهي به غير از عوض كردن ويندوز براي حل اين مشكل معرفي كنه ممنونش ميشم.
تو یه مرورگر خاص اینطوری میشه یا همه مرورگرا؟
تو حالت Safe Mode مرورگرت رو باز کن و ببین همینطوریه
فایرفاکس : Safe Mode
کروم : Menu -->New Incognito Window

فعلا (به جای نصب ویندوز) میتونی کلید ترکیبی عوض کردن زبان ویندوز رو یه چیز دیگه بذاری تا معلوم بشه مشکل چیه
ویندوز 7 :
Control panel --> Region & Languages--> Keyboard & languages --> Change keyboard --> Advanced key setting-->Change key sequence

هیچ برنامه اضافی برای مدیریت/زیبا ساز ویندوز هم که نداری بگیم بخاطر اونه 8-| :d
-
کسپر رو نصب کردی ، NOD رو کامل پاک کردی دیگه ؟
با اینکه خودش یکم باعث کند شدن سیستم میشه ولی اگه سیستم رو پاک کنه و مشکل حل بشه ارزش داره
آپدیتش کن و سیستم رو یه فول اسکن بزن.

-
View attachment 53056
اونایی که تیره نشدن رو غیر فعال کن که با شروع ویندوز اجرا نشن
... Adobe cep رو مطمئن نبودم چیه برا همین علامت نزدم. ولی اونم چون مربوط به محصولات ادوبه، میتونی (فعلا) از استارآپ غیر فعال کنی

GrooveMonitor مال آفیس 2007 ـه ؟
چون یکی دو جا نوشته یه بدافزار به همین اسم هست ولی فک میکنم مربوط به آفیس باشه و مشکلی نباشه
بازم خودت آدرس دقیق نصبش و اینکه چیه رو از هینجا میتونی چک کنی
اون دو تا چیز شکن رو هم اگر لازم نداری یا موقتا برای تست پاک کن ببین فرقی میکنه یا نه
کسپر رو همون موقع که گفتی نصب کردم ، آپدیت کردم و یه فول اسکن رفتم .. 4 تا داستان پیدا کرد که حلشون کرد .. :دی
آره GrooveMonitor واسه آفیسه ..
تاثیرش خیلی کم بود .. :دی
به نظرم همون ویندوز باید عوض کنم .. ولی حال ندارم باز این همه برنامه رو نصب کنم ... :( :دی
---
راستی یه مشکل دیگه هم دارم که همینجا بپرسم بهتره ( ولی دانیال جان من مشکل اولیه رو فراموش نکنی :دی )
آقا این کروم واسه من خیلی از عکس ها رو تو خیلی سایت ها لود نمیکنه .. با فایرفاکس این مشکل رو ندارم ولی نمیدونم چرا کروم اینجوری میکنه :| راهی واس حل این مشکل هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or