مشکلات نرم افزاری

سلام
سلام
نمیدونم مشکل چیه که دزایو C من همون که ویندوز تشو نصبه خود ب خود پر میشه ویندوز رو عوض کردم بازم افاقه نکرد مشکل از کجاس؟
مشکلی نیست
درایو ویندوز بخاطر نقاط برگشتی که ویندوز ثبت میکنه (Restore Point)
فایل های موقت ویندوز و برنامه ها
گزارش های (خطا ها و ارور های) ویندوز
و . . .

خود به خود پر میشه

شما TuneUp Utilities 2014 رو نصب کن.
میتونی فایل های اضافی و غیر ضروری رو با این برنامه پاک کنی+مدیرت ویندوز و ...
سلام
ی هارد 3 ترا داشتم حدود 2.5 ترا دیتا توش بود ب اشتباه وقتی ب تلویزیون وصل بود زدن قرمت کردن(فرمتی که tv های هوشمند lg میکنن)!
رو ُسیستم نمیشناخت منم فرمتش کردم ntfs ! الآن با get data back سعی کردم دیتاهارو برگردونم اما چیزی جز فولدرارو برنمیگردونه! یعنی فقط فولدرها! و هیچ دیتایی برنگشته
امیدی هست بشه با برنامه دیگه ای برگشتوند؟؟؟ اگر نمیشه پس اینکه ی موقع ی هارد هزار بلا سرش میاد بعد عهده ای با هزینه بالا برمیگردونن چیکار میکنن؟
سخت افزاریه ریکاوری میکنن؟خلاصه اگر بشه برگردوند عالی میشه واقعا مهم بودن اما نه در اون حد که بخوام برای برگشتوندنشون هزینه زیادی بکنم
فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه، بازم شما اینو هم تست کن
آره
اون مراکزی که هارد خراب رو هم تعمیر میکنن و اطلاعاتش رو برمیگردونن، سخت افزاریه
ولی خب همینطور که گفتی هزینه ـش خیلی بالاس و به نظرم برای فایل های عادی و غیر ضروری ارزش نداره
اگر اشتباه نکنم یه چیزی تو حدود 100 تا 200 تومن ، برای هر گیگه!!

درود چک کنید که همه ی اتصالات درست باشند مثل سیم میکروفون(البته اگه دو سیم خروجی داره) روی بعضی هدست ها یه دکمه ی خیلی کویچک برای روشن و خاموش کردن میکروفون هست شاید اون خاموشه . توی بخش دیوایس منجر هم چک کنید که ببینید دستگاه بطور کامل شناخته شده و مشکلی نداره ؟
همه چیشو چک کردم درست بود . مشکل از هدفونم بود که تعویضش کردم. ممنون.

سلام دوستان
روی سیستم من WIN7 نصب هستش و امروز تصمیم گرفتم از داخل windows Update برم و سیستم رو آپدیت کنم ولی وقتی پیام داد که باید 1.4GB دانلود بشه کنسلش کردم !
درصورتی که هنوز چراغ دانلود مودمم روشن هستش و چند ساعتی که داره برای خودش دانلود میکنه و من نمی دونم چی داره دانلود میشه! هیچ پیامی هم نمایش داده نمیشه!!
باید چیکار کنم؟

سلام دوستان
روی سیستم من WIN7 نصب هستش و امروز تصمیم گرفتم از داخل windows Update برم و سیستم رو آپدیت کنم ولی وقتی پیام داد که باید 1.4GB دانلود بشه کنسلش کردم !
درصورتی که هنوز چراغ دانلود مودمم روشن هستش و چند ساعتی که داره برای خودش دانلود میکنه و من نمی دونم چی داره دانلود میشه! هیچ پیامی هم نمایش داده نمیشه!!
باید چیکار کنم؟
سلام
اینترنت رو قطع کن و برو تو قسمت تنظیمات آپدیت ها
Control Panel ---->Window Update
از سمت چپ Change setting رو بزن

حالت آپدیت باید رو این گزینه باشه
check for updates but let me choose whether to download and install them

آپدیت های جدید رو پیدا میکنه ولی بدون اجازه کاربر هیچی رو دانلود یا نصب نمیکنه
آپدیت های غیر لازم و حجم بالا (مث آپدیت های آفیس) که نمیخوای دانلود بشه رو هم میتونی Hide کنی که اشتباهی نرن برای دانلود

پ.ن : پیشنهاد من اینه که آپدیت های مربوط به ویندوز رو حتما انجام بده. مخصوصا اونایی که با "Security" شروع میشن

سلام .. دوستان سیستم من به طرز عجیبی چند وقته کند شده !
بعضی وقتا حتی واسه باز کردن یه فولدر هم 2 3 ثانیه طول میده
مشکل از کجاس ؟ چیکار باید کنم ؟
ممنون

سلام دوستان
توی آفیس وقتی می خوام قسمت فونت و سایز فونت رو انتخاب کنم نرم افزار کرش میشه درحالی که وقتی از یوزر برادرم وارد میشم مشکلی بوجود نمیاد!!
از وقتی ویندوز رو آپدیت کردم با مشکلات عجیبی رو به رو میشم !!
آفیس ادمینم که خرابه ولی برای بقیه یوزر ها کاملا سالم و همچنین autocad هم روی ادمین افت فریم داره و راحت نمیشه باهاش کار کرد ولی روی بقیه یوزرها کاملا روانه!!
چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام .. دوستان سیستم من به طرز عجیبی چند وقته کند شده !
بعضی وقتا حتی واسه باز کردن یه فولدر هم 2 3 ثانیه طول میده
مشکل از کجاس ؟ چیکار باید کنم ؟
ممنون
سلام
اول یه آنتی ویروس خوب نصب کن و سیستم رو باهاش اسکن کن (ترجیحا کسپر اسکای). احتمال اینکه سیستم ویروسی شده باشه هست
بعد برنامه TuneUp رو نصب کن تا مشکلات رجیستری و ویندوز رو پاک کنه.
سلام دوستان
توی آفیس وقتی می خوام قسمت فونت و سایز فونت رو انتخاب کنم نرم افزار کرش میشه درحالی که وقتی از یوزر برادرم وارد میشم مشکلی بوجود نمیاد!!
از وقتی ویندوز رو آپدیت کردم با مشکلات عجیبی رو به رو میشم !!
آفیس ادمینم که خرابه ولی برای بقیه یوزر ها کاملا سالم و همچنین autocad هم روی ادمین افت فریم داره و راحت نمیشه باهاش کار کرد ولی روی بقیه یوزرها کاملا روانه!!
چیکار کنم؟
سلام
شما باید ببینی چی نصب کردی که یوزرت اینطوری شده
برو Programs and Features
برنامه ها رو بر اساس تاریخ نصب مرتب کن. (Install On)
آخرین برنامه هایی رو که نصب کردی چک کن، ببین کدومش مشکل ایجاد کرده
اگر آپدیت خاصی هم بوده که بعد از اون اینطوری شده میتونی آپدیت ها رو هم از همینجا پاک کنی.
(view installed update)
اگر چیزی دستگیرت نشد، همون TuneUp رو هم میتونی نصب کنی
برو قسمت Disable Programs و برنامه های اضافی یا اونایی که تازه نصب کردی، یکی یکی غیر فعال کن

بچه ها من چند تا فایل 1080 دانلود کردم و زمان اجرا،با برنامه های مختلف کند اجرا میشن .
هم با gom play تست کردم هم با km p .

درود شما اول آخرین نسخه از این نرم افزار ها رو نصب کن و امتحان کن و بعد آخرین نسخه ی کدک پک رو دانلود و نصب کن . اگه باز هم نشد این فایل ها رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن شاید اصن خودشون مشکل داشته باشند.

درود شما اول آخرین نسخه از این نرم افزار ها رو نصب کن و امتحان کن و بعد آخرین نسخه ی کدک پک رو دانلود و نصب کن . اگه باز هم نشد این فایل ها رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن شاید اصن خودشون مشکل داشته باشند.
تمام این کارا رو هم کردم ولی درست نشد .
فایل هم قطعا درسته چون تنها کسی که با فایل مشکل داشت من بودم !
یچیزی جالب تر اینه که فیلم هایی که قبلا رو سیستم دانلود کرده بودم و کاملا روون اجرا میشدن،الان به همین مرض دچار شدن و افت فریم گرفتن !

کلا زمانی که اطلاعات پر حجمی رو از دست میدید ، دیگه به برگشتش امیدوار نباشید !
من هارد 1 ترام فرمت شد ، 48 ساعت با برنامه ریکاوری تست زد ، آخرشم نتونست برگردونه
اگه بیاد هم کلا میبینی که فایل ها خراب شده یا اصلا نیست ! در کل این برنامه های ریکاوری فقط در حد یکی دو تا آهنگ و اینا رو برمیگردونه !

سلام
اول یه آنتی ویروس خوب نصب کن و سیستم رو باهاش اسکن کن (ترجیحا کسپر اسکای). احتمال اینکه سیستم ویروسی شده باشه هست
بعد برنامه TuneUp رو نصب کن تا مشکلات رجیستری و ویندوز رو پاک کنه.
Eset Smart Security 7 رو سیستم نصبه و ویروسی پیدا نمیکنه
این Tune Up رو نصب کرده بودم و از وقتی سیستم رو باهاش اسکن کردم و کارایی که گفت رو انجام دادم سیستم کند تر شد ! :| :دی

سلام دوستان
من چند وقتی هست یک مشکل عجیب پیدا کردم
هر بار که ویندوز 8.1 رو عوض میکنم به صورت رندم تو بازه های زمانی مختلف این مشکل سر و کلش پیدا میشه
یک بار 4 روز بعد از نصب یک بار 3 روز یک بار 10 روز
اصلا هم نمیتونم متوجه بشم از چی هست

قضیه اینه که همه چیز خوبه تا بعد از یکی از restart ها و یا shutdown ها دفعه بعدیش که ویندوز بالا میاد منوی start این شکلی میشه

wkn5o0fpeirgen1mjyaw.jpg

همونطوری که میبینید سمت چپ و بالای قسمت all programes که نرم افزار ها و item ها و shortcut هاش هستن خالی میشه
علاوه بر این تو سمت راست taskbar کنار ساعت هم conection هام کلا خالی میشه و there is no conection مینویسه و نه Lan ام رو نشون میده نه conection مربوط به bridge ام رو
وقتی روی taskbar راست کلیک میکنم و task manager رو میزنم هم هیچ اتفاقی نمی افته
کلا نرم افزار ها رو هم که shortcut هاشون تو desktop هست رو هم همینطوری نمیتونم بالا بیارم و وقتی کلیک میکنم چیزی نمیشه
مگر اینکه برم تو درایو هام و مثلا یک فایل صوتی اجرا کنم تا winamp بیاد بالا یا یک فایل تصویری تا pot player ام بیاد بالا
control panel رو هم وارد میشم خالیه
device manager و کلا هز گزینه رابط کاربری ویندوز رو که کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و تمام مدت ایکون waiting یا همون دایره کنار mouse که میچرخه هست

این وضعیت دقیقا تا 5 دقیقه همینطور میمونه
و بعد همه چیز درست میشه و بر میگرده به حالت عادیش و تمام گزینه هایی که تو این 5 دقیقه کلیک کرده بودم همشون با هم باز میشن
conection ام بر میگرده نرم افزار ها همه از shortcut ها باز میشن و همه چیز عادی عادی میشه

وقتی که درست میشه چون task manager رو کلیک کرده بودم بعد از این که باز میشه به این شکل هست

zyj3p1ntoft29xpeukye.jpg

اون گزینه اولی رو همونطوری که میبینید باعث شده 99 درصد از Hdd استفاده بشه
نمیدونم دقیقا اون 9 تا سرویس چی هستن که بعد از 10 ثانیه این استفاده از 99 میشه 3 درصد و دیگه هم بالا نمیره
وقتایی که تو همون حالت نیمه هنگ هم بخوام restart کنم برنامه ای به اسم task host window میاد و جلوی restart رو گرفته مینویسه که میخوای end کنیش یا نه

سیستمم ویروسی چیزی هم نداره
چون هم با bitdifender 2014 و اخرین اپدیت هم eset واخرین اپدیت و هم با استفاده از rescue disk هاشون تو حالت boot اسکن کردم از نوع deep اما هیچ چیزی پیدا نکرد
الان رو سیستمم Avast internet securty با اخرین اپدیتش نصبه

نمیدونم تو این 5 دقیقه چی باعث میشه اینطور بشه بعدش خیلی خوب میشه و هیچ مشکلی ندارم نه تو نرم افزار ها نه game ها با سرعت عالی هم تو نت هم convert
مشکل دما و سخت افزاری هم ندارم
مجبور میشم از image ویندوزم استفاده کنم یا دوباره نصبش کنم که بازم خوبه تا به صورت رندم این بار مثلا روز 5 ام اینطور میشه
خیلی رو اعصابه

نکته که الان یادم اومد اینه که هر وقت که اینطور میشه اون loading صفحه welcome ویندوز به شدت کوتاه میشه و هنوز یک چرخ نزده دسکتاپ میاد بالا و مشخصه که جلوی load یک سری سرویس ها رو گرفته

سلام دوستان
من چند وقتی هست یک مشکل عجیب پیدا کردم
هر بار که ویندوز 8.1 رو عوض میکنم به صورت رندم تو بازه های زمانی مختلف این مشکل سر و کلش پیدا میشه
یک بار 4 روز بعد از نصب یک بار 3 روز یک بار 10 روز
اصلا هم نمیتونم متوجه بشم از چی هست

قضیه اینه که همه چیز خوبه تا بعد از یکی از restart ها و یا shutdown ها دفعه بعدیش که ویندوز بالا میاد منوی start این شکلی میشه

wkn5o0fpeirgen1mjyaw.jpg

همونطوری که میبینید سمت چپ و بالای قسمت all programes که نرم افزار ها و item ها و shortcut هاش هستن خالی میشه
علاوه بر این تو سمت راست taskbar کنار ساعت هم conection هام کلا خالی میشه و there is no conection مینویسه و نه Lan ام رو نشون میده نه conection مربوط به bridge ام رو
وقتی روی taskbar راست کلیک میکنم و task manager رو میزنم هم هیچ اتفاقی نمی افته
کلا نرم افزار ها رو هم که shortcut هاشون تو desktop هست رو هم همینطوری نمیتونم بالا بیارم و وقتی کلیک میکنم چیزی نمیشه
مگر اینکه برم تو درایو هام و مثلا یک فایل صوتی اجرا کنم تا winamp بیاد بالا یا یک فایل تصویری تا pot player ام بیاد بالا
control panel رو هم وارد میشم خالیه
device manager و کلا هز گزینه رابط کاربری ویندوز رو که کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و تمام مدت ایکون waiting یا همون دایره کنار mouse که میچرخه هست

این وضعیت دقیقا تا 5 دقیقه همینطور میمونه
و بعد همه چیز درست میشه و بر میگرده به حالت عادیش و تمام گزینه هایی که تو این 5 دقیقه کلیک کرده بودم همشون با هم باز میشن
conection ام بر میگرده نرم افزار ها همه از shortcut ها باز میشن و همه چیز عادی عادی میشه

وقتی که درست میشه چون task manager رو کلیک کرده بودم بعد از این که باز میشه به این شکل هست

zyj3p1ntoft29xpeukye.jpg

اون گزینه اولی رو همونطوری که میبینید باعث شده 99 درصد از Hdd استفاده بشه
نمیدونم دقیقا اون 9 تا سرویس چی هستن که بعد از 10 ثانیه این استفاده از 99 میشه 3 درصد و دیگه هم بالا نمیره
وقتایی که تو همون حالت نیمه هنگ هم بخوام restart کنم برنامه ای به اسم task host window میاد و جلوی restart رو گرفته مینویسه که میخوای end کنیش یا نه

سیستمم ویروسی چیزی هم نداره
چون هم با bitdifender 2014 و اخرین اپدیت هم eset واخرین اپدیت و هم با استفاده از rescue disk هاشون تو حالت boot اسکن کردم از نوع deep اما هیچ چیزی پیدا نکرد
الان رو سیستمم Avast internet securty با اخرین اپدیتش نصبه

نمیدونم تو این 5 دقیقه چی باعث میشه اینطور بشه بعدش خیلی خوب میشه و هیچ مشکلی ندارم نه تو نرم افزار ها نه game ها با سرعت عالی هم تو نت هم convert
مشکل دما و سخت افزاری هم ندارم
مجبور میشم از image ویندوزم استفاده کنم یا دوباره نصبش کنم که بازم خوبه تا به صورت رندم این بار مثلا روز 5 ام اینطور میشه
خیلی رو اعصابه

نکته که الان یادم اومد اینه که هر وقت که اینطور میشه اون loading صفحه welcome ویندوز به شدت کوتاه میشه و هنوز یک چرخ نزده دسکتاپ میاد بالا و مشخصه که جلوی load یک سری سرویس ها رو گرفته

از کی تا حالا ویندوز 8.1 استارت منوی ویندوز 7 رو داره آقا پدارم؟! داستان چیه؟

از کی تا حالا ویندوز 8.1 استارت منوی ویندوز 7 رو داره آقا پدارم؟! داستان چیه؟

فرشید جان اون که startis back plus هست که روش نصب کردم بدون اون هم اینطور میشه
قبلا همه چیز درست بود الان یک مدت اینطور شده این مشکل
الان تو msconfig و startup ها داشتم چک میکردم دونه دونه
وقتی avast رو disable میکنم و ریست میکنم بلافاصله میاد بالا و درست میشه
یادمه قبلا هم هر antivirus ای نصب بود وقتی بعد از یک مدت ویندوز اینطوری میشد وقتی anti virus رو disable میکردم از start up درست میشد این مشکل

مشخصا یک process یا service هست که avast موقع startup اینهمه طول میده برای چک کردنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or