مشکلات نرم افزاری

کسپر رو همون موقع که گفتی نصب کردم ، آپدیت کردم و یه فول اسکن رفتم .. 4 تا داستان پیدا کرد که حلشون کرد .. :دی
آره GrooveMonitor واسه آفیسه ..
تاثیرش خیلی کم بود .. :دی
به نظرم همون ویندوز باید عوض کنم .. ولی حال ندارم باز این همه برنامه رو نصب کنم ... :( :دی
---
راستی یه مشکل دیگه هم دارم که همینجا بپرسم بهتره ( ولی دانیال جان من مشکل اولیه رو فراموش نکنی :دی )
آقا این کروم واسه من خیلی از عکس ها رو تو خیلی سایت ها لود نمیکنه .. با فایرفاکس این مشکل رو ندارم ولی نمیدونم چرا کروم اینجوری میکنه :| راهی واس حل این مشکل هست ؟
کش مرورگرت رو پاک کن واسه این کار هم میتونی از برنامه CCleaner استفاده کنی ....

این لینک در مورد HTML5 و پشتیبانی نکردن مرورگر توضیحاتی داده
ولی اینکه IDM هم نمیتونه دانلود کنه ، فک نمیکنم ربطی به فلش پلیر و مرورگر و این حرفا داشته باشه
کلا اون لینک برای شما امکان دریافت نداره
شما سایت آپارات برو و یکی از ویدیو هاش رو Play کن ، ببین اجرا میشه یا نه. اگه مشکلی نداشت احتمالا اون ویدیو ها یا سایت هایی که شما میخوای، سرورشون چیز شده

همه چیز درباره Windows 8

ممنون
ولی اون لینکه درباره فایرفاکس بود.
من از گوگل کروم استفاده میکنم.

کسپر رو همون موقع که گفتی نصب کردم ، آپدیت کردم و یه فول اسکن رفتم .. 4 تا داستان پیدا کرد که حلشون کرد .. :دی
آره GrooveMonitor واسه آفیسه ..
تاثیرش خیلی کم بود .. :دی
به نظرم همون ویندوز باید عوض کنم .. ولی حال ندارم باز این همه برنامه رو نصب کنم ... :( :دی
---
راستی یه مشکل دیگه هم دارم که همینجا بپرسم بهتره ( ولی دانیال جان من مشکل اولیه رو فراموش نکنی :دی )
آقا این کروم واسه من خیلی از عکس ها رو تو خیلی سایت ها لود نمیکنه .. با فایرفاکس این مشکل رو ندارم ولی نمیدونم چرا کروم اینجوری میکنه :| راهی واس حل این مشکل هست ؟
چه از نظر نرم افزار ها و رجیستری ، چه ویروس الان نباید مشکلی داشته باشی. چرا هنوز فرقی نکرده !!
یه بار ویندوز رو Safe Mode اجرا کن (موقع بالا اومدن پشت سر هم F8 بزن)
ببین اصلا خود ویندوز درست کار میکنه یا بازم همون کندی و لگ رو داره

بعد اون کاری که گفتم با TuneUp کن رو انجام دادی؟ (Disable Programs و غیر فعال کردن برنامه های نصب شده)
از اونجا میتونی ببینی فعال یا غیر فعال بودن کدوم برنامه تو ویندوز تاثیر بیشتری داره و ویندوز بهتر کار میکنه
مثلا برای سیستم من اون قسمت هاشور خورده تاثیر برنامه هایی ـه که با غیر فعال کردنشون، سرعت روشن/خاموش شدن سیستم یا عملکرد ویندوز بهتر میشه

یه چیز دیگه هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم، Emsisoft Anti-Malware ـه
بعضی بدافزار ها رو آنتی ویروس نمیتونه شناسایی کنه و حتی اگر آنتی ویروس داشته باشی ممکنه بازم مشکل پیش بیاد
خودم تجربه استفاده از این برنامه رو دارم و وقتی سیستم آلوده میشه به نظرم عالیه
بد نیست امتحانش کنی
دانلودش کن. اینرنت رو قطع کن. کسپر رو غیر فعال کن و اینو نصب کن . سیستم رو باهاش اسکن کن

پ.ن 1 : فقط این Emsisoft یکم بی اعصابه :d
خیلی از کرک ها رو هم ممکنه مخرب بشناسه و پاک کنه. پیشنهاد من اینه که به هر چیزی و هر برنامه ای گیر داد بذاری پاک کنه
ولی اگر برنامه ای داری که کرکش برات مهمه، یه بکاپ ازش بگیر

پ.ن 2 : بعد از اینکه اسکن و پاک کردن سیستم تموم شد، حتما پاکش کن و دوباره کسپر رو فعال کن

Emsisoft Anti-Malware 8
(خودم استفاده کردم)
Emsisoft Anti-Malware 9 (آخرین نسخه)
-
در مورد کروم کاری که یک از بچه ها گفت اگر جواب نداد
بدون افزونه هاش اجرا کن ببین بازم همونطوریه ؟ (Menu -->New Incognito Window)
ممنون
ولی اون لینکه درباره فایرفاکس بود.
من از گوگل کروم استفاده میکنم.
خواهش میکنم
شما نگفتی تو سایتی مثل آپارات که لینک ها به راحتی دانلود و دیده میشه هم این مشکل رو داشتی یا نه ؟!!
به هر حال دوستانی که از کروم استفاده میکنن و بیشتر در مورد مشکلاتش میدونن ، بهتر میتونن راهنمایی کنن
خودتون هم میتونید تیتر یا متن همون لینکی که براتون گذاشتم رو جستجو کنید و راه حلش(در مورد کروم) رو پیدا کنید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چند وقتی هست یک مشکل عجیب پیدا کردم
هر بار که ویندوز 8.1 رو عوض میکنم به صورت رندم تو بازه های زمانی مختلف این مشکل سر و کلش پیدا میشه
یک بار 4 روز بعد از نصب یک بار 3 روز یک بار 10 روز
اصلا هم نمیتونم متوجه بشم از چی هست

قضیه اینه که همه چیز خوبه تا بعد از یکی از restart ها و یا shutdown ها دفعه بعدیش که ویندوز بالا میاد منوی start این شکلی میشه

wkn5o0fpeirgen1mjyaw.jpg

همونطوری که میبینید سمت چپ و بالای قسمت all programes که نرم افزار ها و item ها و shortcut هاش هستن خالی میشه
علاوه بر این تو سمت راست taskbar کنار ساعت هم conection هام کلا خالی میشه و there is no conection مینویسه و نه Lan ام رو نشون میده نه conection مربوط به bridge ام رو
وقتی روی taskbar راست کلیک میکنم و task manager رو میزنم هم هیچ اتفاقی نمی افته
کلا نرم افزار ها رو هم که shortcut هاشون تو desktop هست رو هم همینطوری نمیتونم بالا بیارم و وقتی کلیک میکنم چیزی نمیشه
مگر اینکه برم تو درایو هام و مثلا یک فایل صوتی اجرا کنم تا winamp بیاد بالا یا یک فایل تصویری تا pot player ام بیاد بالا
control panel رو هم وارد میشم خالیه
device manager و کلا هز گزینه رابط کاربری ویندوز رو که کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و تمام مدت ایکون waiting یا همون دایره کنار mouse که میچرخه هست

این وضعیت دقیقا تا 5 دقیقه همینطور میمونه
و بعد همه چیز درست میشه و بر میگرده به حالت عادیش و تمام گزینه هایی که تو این 5 دقیقه کلیک کرده بودم همشون با هم باز میشن
conection ام بر میگرده نرم افزار ها همه از shortcut ها باز میشن و همه چیز عادی عادی میشه

وقتی که درست میشه چون task manager رو کلیک کرده بودم بعد از این که باز میشه به این شکل هست

zyj3p1ntoft29xpeukye.jpg

اون گزینه اولی رو همونطوری که میبینید باعث شده 99 درصد از Hdd استفاده بشه
نمیدونم دقیقا اون 9 تا سرویس چی هستن که بعد از 10 ثانیه این استفاده از 99 میشه 3 درصد و دیگه هم بالا نمیره
وقتایی که تو همون حالت نیمه هنگ هم بخوام restart کنم برنامه ای به اسم task host window میاد و جلوی restart رو گرفته مینویسه که میخوای end کنیش یا نه

سیستمم ویروسی چیزی هم نداره
چون هم با bitdifender 2014 و اخرین اپدیت هم eset واخرین اپدیت و هم با استفاده از rescue disk هاشون تو حالت boot اسکن کردم از نوع deep اما هیچ چیزی پیدا نکرد
الان رو سیستمم Avast internet securty با اخرین اپدیتش نصبه

نمیدونم تو این 5 دقیقه چی باعث میشه اینطور بشه بعدش خیلی خوب میشه و هیچ مشکلی ندارم نه تو نرم افزار ها نه game ها با سرعت عالی هم تو نت هم convert
مشکل دما و سخت افزاری هم ندارم
مجبور میشم از image ویندوزم استفاده کنم یا دوباره نصبش کنم که بازم خوبه تا به صورت رندم این بار مثلا روز 5 ام اینطور میشه
خیلی رو اعصابه

نکته که الان یادم اومد اینه که هر وقت که اینطور میشه اون loading صفحه welcome ویندوز به شدت کوتاه میشه و هنوز یک چرخ نزده دسکتاپ میاد بالا و مشخصه که جلوی load یک سری سرویس ها رو گرفته

دوستان من این مشکلم همچنان چا برجاست
از توی startup تمام گزینه ها رو دونه دونه امتحان کردم و برای هر کدوم یک بار restart کردم که تغییری نمیکردم
اما وقتی avast رو disable میکنم درست میشه
چون وقتی اوست رو غیر فعال میکنم موقع استارت اپ دیگه چیزی چک نمیشه و خیلی راحت اماده کار میشه ویندوز

چند نفری گفتم مشکل از startplus is back هست من image ویندوزم رو دوباره زدم
از 4 روز قبل اون رو startplus رو انیستال کردم درست شده بود این 4 روز اما الان که سیستم رو روشن کردم دیدم دوباره اون قضیه 5 دقیقه طول کشیدن که تو پست قبلی توضیح دادم اتفاق می افته و بدجوری میره رو اعصاب

نمیدونم کدوم process باعث میشه اوست این 5 دقیقه رو برای چک کردن و اجازه run شدنش طول بده

سلام دوستان چند وقت پیش برای آفیسم مشکل به وجود آومد من هم تصمیم گرفتم آفیس 2013 رو نصب کنم!
وقتی نصب آفیس 2013 تموم شد آفیس 2010 رو پاک کردم ولی مثل اینکه یه سری از فایل های 2013 هم پاک شد چون الان توی start برنامه های word , excel و .... ,وجود داره ولی وقتی روشون کلیک میکنم می خواد که نصبشون کنه!
جالب اینجاشت که 2013 توی Programs & Features نیست !!
حالا وقتی می خوام دوباره 2013 رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم.

دوستان چه کنم؟

سلام دوستان چند وقت پیش برای آفیسم مشکل به وجود آومد من هم تصمیم گرفتم آفیس 2013 رو نصب کنم!
وقتی نصب آفیس 2013 تموم شد آفیس 2010 رو پاک کردم ولی مثل اینکه یه سری از فایل های 2013 هم پاک شد چون الان توی start برنامه های word , excel و .... ,وجود داره ولی وقتی روشون کلیک میکنم می خواد که نصبشون کنه!
جالب اینجاشت که 2013 توی Programs & Features نیست !!
حالا وقتی می خوام دوباره 2013 رو نصب کنم با این ارور مواجه میشم.

دوستان چه کنم؟
سلام
باید اول آفیس 2010 رو کامل پاک میکردید، بعد آفیس جدید رو نصب میکردید
لینک ها رو ببین، امیدوارم مشکلت حل بشه
pedram_sad
How to Stop Slow Startup (Boot) with avast

اگر گزینه turn on avast! after everything else in Windows is loaded فعال کنید، اول ویندوز کاملا بوت میشه بعد Avast و احتمالا مشکلتون حل میشه
ولی تو لینک هم نوشته و باید بدونید که تا وقتی آنتی ویروستون کامل اجرا نشه سیستم محافظت نمیشه

کارهایی که اونجا نوشته انجام بدید ، آخرین نسخه Avast روهم نصب کنید. اگر بازم مشکل بود فکر میکنم باید از یه آنتی ویروس دیگه که با سیستم و ویندوزتون بیشتر سازگار باشه نصب کنید

این مشکلات نرم افزار ما سر دراز داره:d
اون کارایی که دوستمون توصیه کرد رو انجام دادیم ولی دقیقا هیچ تغییری حاصل نشد . حتی افت سرعت تصویر بیشتر هم شد . من قبلا با gom player برنامه ها رو اجرا میکردم،یکمی افت سرعت تصویر داشت ولی قابل تحمل بود،حالا من خریت کردم پاکش کردم هرچقدر دانلود میکنم ارور میده که با cpu مچ نیست . چند تا پلیر دیگه رو هم که قبلا مث اسب رو سیستم کار میکردن رو دوباره نصب کردم این دفعه مشکل پیدا کردن . km player زبانش چینی شد و تصویرش از وسط نصف ! و موارد دیگه .

این مشکلات نرم افزار ما سر دراز داره:d
اون کارایی که دوستمون توصیه کرد رو انجام دادیم ولی دقیقا هیچ تغییری حاصل نشد . حتی افت سرعت تصویر بیشتر هم شد . من قبلا با gom player برنامه ها رو اجرا میکردم،یکمی افت سرعت تصویر داشت ولی قابل تحمل بود،حالا من خریت کردم پاکش کردم هرچقدر دانلود میکنم ارور میده که با cpu مچ نیست . چند تا پلیر دیگه رو هم که قبلا مث اسب رو سیستم کار میکردن رو دوباره نصب کردم این دفعه مشکل پیدا کردن . km player زبانش چینی شد و تصویرش از وسط نصف ! و موارد دیگه .

درود شما یه تجدید ویندوز کن . اگه بازم نشد با لگد بنداز بیرون سیستمو:d

سلام دوستان
کسی در مورد ارور booststrapper اطلاعی داره هر کاری بود انجام دادم ولی هنوز این ارور رو دارم!
جالبتر اینکه office 2013 روی سیستمم نصب نیست ولی آپدیت هاش هست و اینکه آپدیتهاش پاک نمیشه!!!

سلام
دوستان چند روزی میشه که اعصابم خورد شده
هر سایتی باز میکنم این تبلیغ مضخرف رو میاره
فایرفاکس رو حذف هم کردم ولی فایده نداشت،روی گوگل کروم هم همینطور بود
چطور میشه این هدر رو برای همیشه حذف کرد؟
84802247614353536298.jpg

سلام
دوستان چند روزی میشه که اعصابم خورد شده
هر سایتی باز میکنم این تبلیغ مضخرف رو میاره
فایرفاکس رو حذف هم کردم ولی فایده نداشت،روی گوگل کروم هم همینطور بود
چطور میشه این هدر رو برای همیشه حذف کرد؟
84802247614353536298.jpg

این مشکل واسه منم پیش اومد قبلن ولی adblocker نصب کردم درس شد!(من پلاگین فایرفاکسو نصب کردم! درباره مرورگرای دیگه خبر ندارم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or