1414
کاربر سایت
چطور میشه از شر این تبیلغات های KMPlayer خلاص شد ؟
سلام...
KM رو باز کن روش F2 بزن بعد این کارها رو انجام بده مطابق با تصویری که گذاشتم رنگی کردم شماره گذاری هم کردم کلا کاری نداره رفیق.. موفق باشید :bighug:
چطور میشه از شر این تبیلغات های KMPlayer خلاص شد ؟
سلام...
KM رو باز کن روش F2 بزن بعد این کارها رو انجام بده مطابق با تصویری که گذاشتم رنگی کردم شماره گذاری هم کردم کلا کاری نداره رفیق.. موفق باشید :bighug:
سلامسلام دوستان
من نمیتونم هیچ فایلی رو پرینت بگیرم !!!
توی هر نرم افزاری گزینه پرینت رو میزنم نرم افزار کرش میکنه!!! چیکار کنم؟
به نظر من از نسخه next استفاده نکن. همینطور که سایت اپرا هم نوشته این نسخه آزمایشی هست و مشکلات زیادی داره.من از اپرا next استفاده میکنم خیلی عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که flash player روش نصب نمیشه نمیدونم چرا
فلش رو کامپیوتر هست فایرفاکس و اکپلورر ازش استفاده میکنند اما رو اپرا هرکار میکنم درست نمیشه
روی گزینه نصبش هم که میزنم میره تو سایت adobe رو از اونجا هم که نمیشه دانلود کرد
کسی راه حلی داره ؟
اگر مشکل از IDM باشه، برو به تنظیماتشاقا ما تا چند روز پیش به راحتی از یو تیو ب دانبود میکردیم همونجوری که خود نوار دانلود منیجر می افتاد و میزدیم دانلود میکردیم
حالا چند روزه نمی افته این نوار و فقط ویدئو پخش میشه
اگه میشه دوستان کمک کنن
راستی هم مرورگر هم idm رو اپدیت کردم ولی درست نشد خواهشا کمک کنید
راستی یه مشکلی نمیدونم چرا این گوگل مپ برا من باز نمیشه همین جوری گیر میکنه تو صفحش
نمیدونم دقیقا مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری مثل قضیه مودمم شده یک Wirless adaptor گرفتم تا از راه دور بشه با کامپیوتر به وای فای وصل شد مثل لپتاپ! اکسترنال هم هست! از اینایی که به یو اس بی میخوره!فقط مشکل اینجاست موقع دانلود فایل مثلا بعد از 10-15 ثانیه یک مکس 3 ثانیه ای میکنه بعد دوباره راه میوفته به دانلود! موقعی که با پورت لن مودمو وصل میکردم به کامپیوتر این مشکل وجود نداشت!لابد میپرسید 3 ثانیه که چیزی نیست مهم نیست! ولی من شبانه رایگانم سر همین 3 ثانیه تا صبح 600-800 مگ حروم میشه یعنی با پورت لن که وصل میکردم 5 گیگ میگرفتم الان 4200 تا 4400 یعنی 800 مگ بیشتر از الان میتونستم بگیرم و 800 مگم کم نیست!آیا راه حلی هست؟ مشکل بنظرتون سخت افزاریه یا نرم افزاری؟جای مودم رو هم تغییر دادم فرقی نکرد!
نمیدونم دقیقا مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری مثل قضیه مودمم شده یک Wirless adaptor گرفتم تا از راه دور بشه با کامپیوتر به وای فای وصل شد مثل لپتاپ! اکسترنال هم هست! از اینایی که به یو اس بی میخوره!فقط مشکل اینجاست موقع دانلود فایل مثلا بعد از 10-15 ثانیه یک مکس 3 ثانیه ای میکنه بعد دوباره راه میوفته به دانلود! موقعی که با پورت لن مودمو وصل میکردم به کامپیوتر این مشکل وجود نداشت!لابد میپرسید 3 ثانیه که چیزی نیست مهم نیست! ولی من شبانه رایگانم سر همین 3 ثانیه تا صبح 600-800 مگ حروم میشه یعنی با پورت لن که وصل میکردم 5 گیگ میگرفتم الان 4200 تا 4400 یعنی 800 مگ بیشتر از الان میتونستم بگیرم و 800 مگم کم نیست!آیا راه حلی هست؟ مشکل بنظرتون سخت افزاریه یا نرم افزاری؟جای مودم رو هم تغییر دادم فرقی نکرد!
اقا همه کارای لازم رو کردماگر مشکل از IDM باشه، برو به تنظیماتش
General
customize IDM download panel in browers
check all
-
فلش پلیر رو آپدیت کن و با مرورگر دیگه هم امتحان کن ، ببین بازم همینطوری میشه یا نه
آخرین آپدیتش همین بود که تو سی دی خودش بود!برو سایت سازنده ببین آپدیت درایور شاید داشته باشه.
اوه اوه نیگا:وقتی با وای فای وصلی کلید پنجره+r ـو بزن تا Run باز شه بعد داخلش بنویس ping 192.168.1.1 -t و اینترش کن! حالا یه صفحه cmd باز میشه که پینگتو با مودمو میگیره! نهایتش باید 5ms باشه و بدون تایم اوت! که بالاتر بود و یا تایم اوت داشت میتونی مثلن برنامه inSSIDer 4ـو نصب کنی و مودمتو جوری تنظیم کنی که بهترین سیگنالو بفرسته به لپ تاپت!(تو برنامهه مقدار سیگنال نوشته شده!)
دوستان من قبلا این سوالرو پرسیدم و یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی به نتیجه نرسیدم.
توی ویندوز 7 زبان فارسی و انگلیسی دوتاش نصب هست و توی نوار پایین ویندوز fa & en وجود داره ولی روی حالت en و هم روی حالت fa باز هم انگلیسی تایپ میکنم.زبان فارسی رو دوباره نصب کردم ولی باز هم همش انگلیسی تایپ میکنه.
اگر میشه راهنمایی کنید.الان دارم با کامپیوتر محل کار مینویسم