مشکلات نرم افزاری

چطور میشه از شر این تبیلغات های KMPlayer خلاص شد ؟

سلام...
KM رو باز کن روش F2 بزن بعد این کارها رو انجام بده مطابق با تصویری که گذاشتم رنگی کردم شماره گذاری هم کردم کلا کاری نداره رفیق.. موفق باشید :bighug:
hwqjibllykj2.jpg

سلام...
KM رو باز کن روش F2 بزن بعد این کارها رو انجام بده مطابق با تصویری که گذاشتم رنگی کردم شماره گذاری هم کردم کلا کاری نداره رفیق.. موفق باشید :bighug:
hwqjibllykj2.jpg

خیلی ممنون ولی اصلا همچین گزینه ای وجود نداره سه تای پایینی هست ولی این یکی نه ... ورژنش هم آخری هستش

سلام دوستان
من نمیتونم هیچ فایلی رو پرینت بگیرم !!!
توی هر نرم افزاری گزینه پرینت رو میزنم نرم افزار کرش میکنه!!! چیکار کنم؟
سلام
احتمالا با آپدیت Firmware مشکلت حل میشه.
بر اساس مدل پرینتر تو نت جستجو کن، Firmware و آموزش آپدیت (و احتیاط های لازم) رو میتونی پیدا کنی

من از اپرا next استفاده میکنم خیلی عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که flash player روش نصب نمیشه نمیدونم چرا

فلش رو کامپیوتر هست فایرفاکس و اکپلورر ازش استفاده میکنند اما رو اپرا هرکار میکنم درست نمیشه

روی گزینه نصبش هم که میزنم میره تو سایت adobe رو از اونجا هم که نمیشه دانلود کرد
کسی راه حلی داره ؟

اقا ما تا چند روز پیش به راحتی از یو تیو ب دانبود میکردیم همونجوری که خود نوار دانلود منیجر می افتاد و میزدیم دانلود میکردیم
حالا چند روزه نمی افته این نوار و فقط ویدئو پخش میشه
اگه میشه دوستان کمک کنن
راستی هم مرورگر هم idm رو اپدیت کردم ولی درست نشد خواهشا کمک کنید
راستی یه مشکلی نمیدونم چرا این گوگل مپ برا من باز نمیشه همین جوری گیر میکنه تو صفحش

من از اپرا next استفاده میکنم خیلی عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که flash player روش نصب نمیشه نمیدونم چرا
فلش رو کامپیوتر هست فایرفاکس و اکپلورر ازش استفاده میکنند اما رو اپرا هرکار میکنم درست نمیشه
روی گزینه نصبش هم که میزنم میره تو سایت adobe رو از اونجا هم که نمیشه دانلود کرد
کسی راه حلی داره ؟
به نظر من از نسخه next استفاده نکن. همینطور که سایت اپرا هم نوشته این نسخه آزمایشی هست و مشکلات زیادی داره.
ممکنه مشکل شما هم برای همین باشه

اقا ما تا چند روز پیش به راحتی از یو تیو ب دانبود میکردیم همونجوری که خود نوار دانلود منیجر می افتاد و میزدیم دانلود میکردیم
حالا چند روزه نمی افته این نوار و فقط ویدئو پخش میشه
اگه میشه دوستان کمک کنن
راستی هم مرورگر هم idm رو اپدیت کردم ولی درست نشد خواهشا کمک کنید
راستی یه مشکلی نمیدونم چرا این گوگل مپ برا من باز نمیشه همین جوری گیر میکنه تو صفحش
اگر مشکل از IDM باشه، برو به تنظیماتش
General
customize IDM download panel in browers
check all

-
فلش پلیر رو آپدیت کن و با مرورگر دیگه هم امتحان کن ، ببین بازم همینطوری میشه یا نه

نمیدونم دقیقا مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری :دی مثل قضیه مودمم شده :دییک Wirless adaptor گرفتم تا از راه دور بشه با کامپیوتر به وای فای وصل شد مثل لپتاپ! اکسترنال هم هست! از اینایی که به یو اس بی میخوره!فقط مشکل اینجاست موقع دانلود فایل مثلا بعد از 10-15 ثانیه یک مکس 3 ثانیه ای میکنه بعد دوباره راه میوفته به دانلود! موقعی که با پورت لن مودمو وصل میکردم به کامپیوتر این مشکل وجود نداشت!لابد میپرسید 3 ثانیه که چیزی نیست مهم نیست! ولی من شبانه رایگانم سر همین 3 ثانیه تا صبح 600-800 مگ حروم میشه :دی یعنی با پورت لن که وصل میکردم 5 گیگ میگرفتم الان 4200 تا 4400 یعنی 800 مگ بیشتر از الان میتونستم بگیرم و 800 مگم کم نیست!آیا راه حلی هست؟ مشکل بنظرتون سخت افزاریه یا نرم افزاری؟جای مودم رو هم تغییر دادم فرقی نکرد!

نمیدونم دقیقا مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری :دی مثل قضیه مودمم شده :دییک Wirless adaptor گرفتم تا از راه دور بشه با کامپیوتر به وای فای وصل شد مثل لپتاپ! اکسترنال هم هست! از اینایی که به یو اس بی میخوره!فقط مشکل اینجاست موقع دانلود فایل مثلا بعد از 10-15 ثانیه یک مکس 3 ثانیه ای میکنه بعد دوباره راه میوفته به دانلود! موقعی که با پورت لن مودمو وصل میکردم به کامپیوتر این مشکل وجود نداشت!لابد میپرسید 3 ثانیه که چیزی نیست مهم نیست! ولی من شبانه رایگانم سر همین 3 ثانیه تا صبح 600-800 مگ حروم میشه :دی یعنی با پورت لن که وصل میکردم 5 گیگ میگرفتم الان 4200 تا 4400 یعنی 800 مگ بیشتر از الان میتونستم بگیرم و 800 مگم کم نیست!آیا راه حلی هست؟ مشکل بنظرتون سخت افزاریه یا نرم افزاری؟جای مودم رو هم تغییر دادم فرقی نکرد!

وقتی با وای فای وصلی کلید پنجره+r ـو بزن تا Run باز شه بعد داخلش بنویس ping 192.168.1.1 -t و اینترش کن! حالا یه صفحه cmd باز میشه که پینگتو با مودمو میگیره! نهایتش باید 5ms باشه و بدون تایم اوت! که بالاتر بود و یا تایم اوت داشت میتونی مثلن برنامه inSSIDer 4ـو نصب کنی و مودمتو جوری تنظیم کنی که بهترین سیگنالو بفرسته به لپ تاپت!(تو برنامهه مقدار سیگنال نوشته شده!)

آخرین ویرایش:

برو سایت سازنده ببین آپدیت درایور شاید داشته باشه.

اگر مشکل از IDM باشه، برو به تنظیماتش
General
customize IDM download panel in browers
check all

-
فلش پلیر رو آپدیت کن و با مرورگر دیگه هم امتحان کن ، ببین بازم همینطوری میشه یا نه
اقا همه کارای لازم رو کردم
idm مرورگر فلش پلیر رو هم ایدیت کردم ولی بازم نمیشه یعنی اون نواره download with idm نمیافته خواهشا کمک کنید نیاز دارم فوری

برو سایت سازنده ببین آپدیت درایور شاید داشته باشه.
آخرین آپدیتش همین بود که تو سی دی خودش بود!

- - -ویرایش - - -

وقتی با وای فای وصلی کلید پنجره+r ـو بزن تا Run باز شه بعد داخلش بنویس ping 192.168.1.1 -t و اینترش کن! حالا یه صفحه cmd باز میشه که پینگتو با مودمو میگیره! نهایتش باید 5ms باشه و بدون تایم اوت! که بالاتر بود و یا تایم اوت داشت میتونی مثلن برنامه inSSIDer 4ـو نصب کنی و مودمتو جوری تنظیم کنی که بهترین سیگنالو بفرسته به لپ تاپت!(تو برنامهه مقدار سیگنال نوشته شده!)
اوه اوه نیگا:

وضع خرابه! دقیقا همونجایی که پینگ یک دفعه رفته بالا دانلودا متوقف میشه باز دوباره راه میوفته!

الان در مورد این نرم افزاری که گفتی توضیح بده و اموزش بده که چیکار کنم مشکلم حل شه ممنون :x

آخرین آپدیتش همین بود که تو سی دی خودش بود!

- - -ویرایش - - -

اوه اوه نیگا:

وضع خرابه! دقیقا همونجایی که پینگ یک دفعه رفته بالا دانلودا متوقف میشه باز دوباره راه میوفته!

الان در مورد این نرم افزاری که گفتی توضیح بده و اموزش بده که چیکار کنم مشکلم حل شه ممنون :x

اون برنامه فرکانسی که از مودم میگیره رو اندازه میگیره!! وقتی بازش کنی یه قسمتش نوشته شیگنال و یه عدد زیرشه! مال من الان منفی 39ـه ولی مشکلی نداره! اگه همینقد بود که هیچ ولی اگه کمتر بود(توجه کن که عدده منفیه ها!!) باید مودمو جابجا کنی تا بهترین جا واسشو پیدا کنی!!
البته من حتی وقتایی که این عدد به منفی 60 و اینا میرسه پینگ مودمم ثابت میشه رو 4!!
اگه میتونی با گوشیی لپ تاپی چیز دیگه ای تست کن! ممکنه از آداپتور وایرلست باشه!!(ینی دعا کن که اون خراب باشه نه مودم!!:دی)

دوستان من قبلا این سوالرو پرسیدم و یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی به نتیجه نرسیدم.
توی ویندوز 7 زبان فارسی و انگلیسی دوتاش نصب هست و توی نوار پایین ویندوز fa & en وجود داره ولی روی حالت en و هم روی حالت fa باز هم انگلیسی تایپ میکنم.زبان فارسی رو دوباره نصب کردم ولی باز هم همش انگلیسی تایپ میکنه.
اگر میشه راهنمایی کنید.الان دارم با کامپیوتر محل کار مینویسم

دوستان من قبلا این سوالرو پرسیدم و یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی به نتیجه نرسیدم.
توی ویندوز 7 زبان فارسی و انگلیسی دوتاش نصب هست و توی نوار پایین ویندوز fa & en وجود داره ولی روی حالت en و هم روی حالت fa باز هم انگلیسی تایپ میکنم.زبان فارسی رو دوباره نصب کردم ولی باز هم همش انگلیسی تایپ میکنه.
اگر میشه راهنمایی کنید.الان دارم با کامپیوتر محل کار مینویسم

درود یکی از دوستان من دقیقا مشکل شما رو با ویندوز 7 داشت. شما از یکی از این نرم افزارهای بهینه ساز فارسی برای کیبورد استفاده کن ببین اوکی میشه یا نه

درود اگه جای اشتباهی میگم دیگه ببخشید
دوستان با نرم افزار Unity یه مشکلی دارم یه مینی گیم ساختم بعد تو خود یونیتی که اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره بعد که برای PC خروجی میگیرم وقتی میخوام اون فایل exo رو اجرا کنم ارور زیر رو میده:

17345697180265461164.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or