مشکلات نرم افزاری

یعنی تو این همه مدت این کارو نکرده بودی ؟ :| جفت پا بیام تو صورتت؟:d
قبل از اینکه بری دهنشو سرویس کنی(:d) . فریم ور مودمتو آپدیت کن اگه درست نشد بعد برو:d
جالب بود واسم که چرا از اول همین کارو نکردم :دی :دی
آخه چون مودم قبلیمو زده بودم گفتم بحث مودم نیست مشکل شاید از جای دیگس ولی الان که رفتم مال پسر عمومو گرفتم درست بود! اونم میگفت مودم قبلیش که 2 سال رو بریج بوده دیگه نمیرفته رو حالت pppoe

امروز قراره دهنشون سرویس کنم :دی فریم ور هم همون اولا آپدیت کردم تنها اتفاقی که افتاد منوی 192.168.1.1 یکم تر و تمیز شد و بس :))

سلام دوستان. norton internet security 2014 رو نصب کردم بعد هی تمبلیم میومد trial reset روش بزنم تا امروز که expire شد رفت. بعد TR رو گرفتم که متاسفانه بعد EXPIRE دیگه نمیشه تو settings کار خاصی کرد (برای خاموش کردن tamper) کمک plz

---------------------------------------------------

راستی safe mode نمیتونم برم!(NOOB?;;)) وقتی آرم asus میاد f8 رو منفجرم که بکنم واسم boot menu میاد که از hdd بیام یا cd/dvd یا اجرای bios (آخرین pc که داشتم بایوسش مال 2006 بود الان رفتم بایوس دیدم از موس میشه استفاده کرد کف و خون قاطی کردم:d) موفق نشدم برم advanced options که برم safe mode

helpp

سلام دوستان. norton internet security 2014 رو نصب کردم بعد هی تمبلیم میومد trial reset روش بزنم تا امروز که expire شد رفت. بعد TR رو گرفتم که متاسفانه بعد EXPIRE دیگه نمیشه تو settings کار خاصی کرد (برای خاموش کردن tamper) کمک plz

---------------------------------------------------

راستی safe mode نمیتونم برم!(NOOB?;;)) وقتی آرم asus میاد f8 رو منفجرم که بکنم واسم boot menu میاد که از hdd بیام یا cd/dvd یا اجرای bios (آخرین pc که داشتم بایوسش مال 2006 بود الان رفتم بایوس دیدم از موس میشه استفاده کرد کف و خون قاطی کردم:d) موفق نشدم برم advanced options که برم safe mode

helpp

برای بخش اول سوالتون که اصن قابل فهم نیست باید کد گشایی بشه حرفتون :|
برای بخش دوم از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ؟

دوشواری نداریم که. منظورم اینه آنتی ویروس منقضی شده بعد trial reset (برای ریسیت کردن دوره زمانی) نیاز داره که یه گزینه توی settings آنتی ویروس غیر فعال شه. حالا آنتی ویروس چون منقضی شده نمیذاره!(یه آنتی ویروس دیگه که آپدیتش دوشواری نداشته باشه و internet security باشه چی هست؟)

بخش 2: win7 64bit

دوشواری نداریم که. منظورم اینه آنتی ویروس منقضی شده بعد trial reset (برای ریسیت کردن دوره زمانی) نیاز داره که یه گزینه توی settings آنتی ویروس غیر فعال شه. حالا آنتی ویروس چون منقضی شده نمیذاره!(یه آنتی ویروس دیگه که آپدیتش دوشواری نداشته باشه و internet security باشه چی هست؟)

بخش 2: win7 64bit

آنتی ویروس الانتون چی هستش ؟
بستگی داره به سخت افزار سیستمتون چون بعضی هاشون سنگینن اگه سخت افزار مناسبی نداشته باشید باعث کندی سیستم میشن.
برای سیف مود هم باید از طریق f8 بره اما اگه اینطور نیست کلید های دیگه رو چک کنید شاید تفاوتی داشته باشه واسه شما . اگه نشد وقتی ویندوز بالا اومد از طریق Win key + R وارد RUN شوید و عبارت msconfig را بنویسید در پنجره ی باز شده به تب بوت برید و از قسمت پایین تیک گزینه گزینه safe mode رو بزنید و اوکی کنید یه اخطار میاد که اگه روی Restart کلیک کنید سیستمتون ریست میشه و از سیف مود بالا میاد البته دقت کنید که همیشه به این شکل میمونه و اگه بخواید از سیف مود خارج بشید باید از خود سیف مود همین مراحل رو تکرار کنید و تیک گزینه Safe mode رو بردارید . فقط اون پایین چند گزینه ی دیگه مثل network هم وجود داره که حالت های مختلف سیف مود هستش مثلا همین network ، سیستم در حالت سیف مود با اتصال اینترنت هستش .

سلام.
دوست عزیز گفته بودی عکس بزار شرمنده الان میزارم.
تو pc من ایکون هارو که سمت راست میزارم مشکلی نداره و اینطوری قرار میگیرن:

72fbqg6sm35sau63s32o.jpg

ولی تو لپ تاپ داداشتم ایکون ها کامل سمت راست نمیرن و اینطوری قرار میگیرن:

93gv6rq1akxfhgvvtj3m.jpg

کامل نمیرن سمت راست انگار یه چیزی مانع میشه ولی ایکون های سمت چپ دکستاپ مشکلی ندارن.نمیدونم اشکال چیه!!

سلام.
دوست عزیز گفته بودی عکس بزار شرمنده الان میزارم.
تو pc من ایکون هارو که سمت راست میزارم مشکلی نداره و اینطوری قرار میگیرن:

72fbqg6sm35sau63s32o.jpg

ولی تو لپ تاپ داداشتم ایکون ها کامل سمت راست نمیرن و اینطوری قرار میگیرن:

93gv6rq1akxfhgvvtj3m.jpg

کامل نمیرن سمت راست انگار یه چیزی مانع میشه ولی ایکون های سمت چپ دکستاپ مشکلی ندارن.نمیدونم اشکال چیه!!

شاید اون سمت راست یه gadget فعال کردی خودت خبر نداری :> راست کلیک رو قسمت خالی از دسکتاپ و گزینه ی یه دونه مونده به آخر.

نمیدونم مشکل چیه.
ولی اگر رو جای آیکون ها حساسی یا دوست داری جای بخصوصی از دسکتاپ باشن، بهت برنامه Fences رو پیشنهاد میدم که برا دسکتاپ و آیکون ها خیلی کاربرد داره

آخرین نسخه

اگر برنامه یا کرکش مشکل داشت، نسخه قدیمی ترش رو از اینجا بگیر
Stardock Fences v2.01

با سلام میخوام یه بازی نصب کنم موقع اجرای ستاپ ارور 0xc000007b میده و
اجرا نمیشه.چیکار کنم؟با سپاس
سلام
رفع ارور 0xc000007b
اگر با کارهایی که اینجا گفته مشکلت حل نشد، تو تاپیک مشکلات بازی بپرس. کسایی که بازی رو نصب کردن و این ارور رو رفع کردن بهتر میتونن راهنمایی کنن

سلام
دوستان با برنامه disk patch ی دیسکت ریکاوری با فلش 8 گیگ درست کردم و حجمش شد 255 مگ! الان میخوام برشگردونم حالت سابق! فرمت کردم درست نشد با پاراگون پارتیشن منیجر هم ارور میده! کسی راه حلی داره؟
ممنون

سلام
دوستان چند روزی میشه که سایت هایfilt-er نشده رو بل اجبار باید باfil--ter شکن باز کنم ! در واقع سایت هایی مثل بازی سنتر ,وقتی بدون ***** شکن میخوام برم توی اون سایت ها با ارور "دیس پیج ایز نات اَویلِبِل " روبرو میشم !
اولاً این طوری نبودن,ولی وقتی کهfilt--erشکن رو on کردم این طوری شد .
مرور گر هم کروم هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or