ped_gamer
کاربر سایت
فرم وایر
Firmwire
بله درسته من ذهنم سمت فریم ورک و کاری که اون لحظه در حال انجامش بودم بود . فقط زمانیکه اشتباه دیگران را تصحیح می کنید لطفا به صحت گفته ی خود دقت کنید : FirmWare نه firmwire:d
فرم وایر
Firmwire
جالب بود واسم که چرا از اول همین کارو نکردمیعنی تو این همه مدت این کارو نکرده بودی ؟ جفت پا بیام تو صورتت؟:d
قبل از اینکه بری دهنشو سرویس کنی(:d) . فریم ور مودمتو آپدیت کن اگه درست نشد بعد برو:d
سلام دوستان. norton internet security 2014 رو نصب کردم بعد هی تمبلیم میومد trial reset روش بزنم تا امروز که expire شد رفت. بعد TR رو گرفتم که متاسفانه بعد EXPIRE دیگه نمیشه تو settings کار خاصی کرد (برای خاموش کردن tamper) کمک plz
---------------------------------------------------
راستی safe mode نمیتونم برم!(NOOB?) وقتی آرم asus میاد f8 رو منفجرم که بکنم واسم boot menu میاد که از hdd بیام یا cd/dvd یا اجرای bios (آخرین pc که داشتم بایوسش مال 2006 بود الان رفتم بایوس دیدم از موس میشه استفاده کرد کف و خون قاطی کردم:d) موفق نشدم برم advanced options که برم safe mode
helpp
دوشواری نداریم که. منظورم اینه آنتی ویروس منقضی شده بعد trial reset (برای ریسیت کردن دوره زمانی) نیاز داره که یه گزینه توی settings آنتی ویروس غیر فعال شه. حالا آنتی ویروس چون منقضی شده نمیذاره!(یه آنتی ویروس دیگه که آپدیتش دوشواری نداشته باشه و internet security باشه چی هست؟)
بخش 2: win7 64bit
سلام.
دوست عزیز گفته بودی عکس بزار شرمنده الان میزارم.
تو pc من ایکون هارو که سمت راست میزارم مشکلی نداره و اینطوری قرار میگیرن:
ولی تو لپ تاپ داداشتم ایکون ها کامل سمت راست نمیرن و اینطوری قرار میگیرن:
کامل نمیرن سمت راست انگار یه چیزی مانع میشه ولی ایکون های سمت چپ دکستاپ مشکلی ندارن.نمیدونم اشکال چیه!!
نه بابا گجت کجا بود!شاید اون سمت راست یه gadget فعال کردی خودت خبر نداری راست کلیک رو قسمت خالی از دسکتاپ و گزینه ی یه دونه مونده به آخر.
نمیدونم مشکل چیه.
سلامبا سلام میخوام یه بازی نصب کنم موقع اجرای ستاپ ارور 0xc000007b میده و
اجرا نمیشه.چیکار کنم؟با سپاس