مشکلات نرم افزاری

دوستان نرم افزاری رو پیشنها نمیکنید که بشه افکت داد به عکس یا پس زمینه عکس رو عوض کرد یا ابجت هایی از جنس فلز اجر ... درست

به خاطر اینکه من این عکس رو باید ویرایش اش کنم و اون میحط سبز رو جاش یه چیز دیگه بزار

adobe photoshop دارم ولی اسن نمیدونم باش چطوری از این کار ها کنم نرم افزار باسه هیمن کار هایی که گفتم نیست ؟

0969db203648402b1.jpg

دوستان نرم افزاری رو پیشنها نمیکنید که بشه افکت داد به عکس یا پس زمینه عکس رو عوض کرد یا ابجت هایی از جنس فلز اجر ... درست

به خاطر اینکه من این عکس رو باید ویرایش اش کنم و اون میحط سبز رو جاش یه چیز دیگه بزار

adobe photoshop دارم ولی اسن نمیدونم باش چطوری از این کار ها کنم نرم افزار باسه هیمن کار هایی که گفتم نیست ؟

0969db203648402b1.jpg
بالاخره هر نرم افزاری باشه باید یکم یاد داشته باشی تا بتونی کارای کوچیکی مثل اینو انجام بدی!
با فتوشاپم میشه راه های مختلفی رفت:
عکس رو با فتوشاپ باز میکنی بعد W رو میزنی تا magic wind tool انتخاب بشه بعد روی قسمت سبز بیرونی کلیک میکنی بعد با نگه داشتن کنترل سبزایی که درون اسلحه هست رو هم میگیری بعد یا پاک میکنی یا رنگشو عوض میکنی یا هم میتونی عکسی که میخوای زیرش بیاد رو باز میکنی توی یک تب جدید بعد Ctrl+A رو میزنی بعد Ctrl+Copy رو میزنی بعد میای این یکی تب بعد Ctrl+Shift+alt+V رو میزنی عکس میاد توی قسمت سلکت شده :)
برای سلکت کردن اون قسمت راه های راحت تری هم هست! از قسمت بالا Select ـو میزنی بعد Color Range ـو میزنی بعد قسمت سبز رو انتخاب میکنی و اون درجشو تا ته زیاد میکنی تمام سبزای محیط گرفته میشه :) بعد اون کارای بالا که گفتم!

در کل آموزش فتوشاپ نباید میدادم ولی بازم فتوشاپ یاد بگیری تمام مشکلاتت دیگه حل میشه! :دی

بالاخره هر نرم افزاری باشه باید یکم یاد داشته باشی تا بتونی کارای کوچیکی مثل اینو انجام بدی!
با فتوشاپم میشه راه های مختلفی رفت:
عکس رو با فتوشاپ باز میکنی بعد W رو میزنی تا magic wind tool انتخاب بشه بعد روی قسمت سبز بیرونی کلیک میکنی بعد با نگه داشتن کنترل سبزایی که درون اسلحه هست رو هم میگیری بعد یا پاک میکنی یا رنگشو عوض میکنی یا هم میتونی عکسی که میخوای زیرش بیاد رو باز میکنی توی یک تب جدید بعد Ctrl+A رو میزنی بعد Ctrl+Copy رو میزنی بعد میای این یکی تب بعد Ctrl+Shift+alt+V رو میزنی عکس میاد توی قسمت سلکت شده :)
برای سلکت کردن اون قسمت راه های راحت تری هم هست! از قسمت بالا Select ـو میزنی بعد Color Range ـو میزنی بعد قسمت سبز رو انتخاب میکنی و اون درجشو تا ته زیاد میکنی تمام سبزای محیط گرفته میشه :) بعد اون کارای بالا که گفتم!

در کل آموزش فتوشاپ نباید میدادم ولی بازم فتوشاپ یاد بگیری تمام مشکلاتت دیگه حل میشه! :دی

ممنون داداش ىه امزش دانلود کردم بجاىى که ىاد بده رفته درباره کاربرد هاش گفته و معرفى ابزار

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk

اقایون من یه برنامه رو پاک کردم،از همون موقع ویندوز یه ریز با این ارور داره رو اعصابمون سورتمه میره !

47cc55b70321.jpg

restoreـش کن درس میشه!! یا اینکه برنامه پاکسازی رجیستری بگیر و یه سر رجیستریتو پاک کن! یا اینکه برو تسک منیجر بعد قسمت استارت آپ و اون برنامه و چیزایی که نمیشناسیو غیر فعال کن!!

دروغ نگو میدونم سیستم خودته :d
http://www.yac.mx/en/guides/trojan-...t.ATrojan-through-yac-virus-removal-tool.html
لطفا اسم ویروس هم درست بنویس :|:d

سلام. آقا این برنامه کار نکرد.nod32 میگه توی operation memory و boot سیستمته. اینم مشخصات ویروسه:
http://www.eset.com/us/threat-center/encyclopedia/threats/win32spateta/

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام ..
دوستان یه مشکلی جدیدن پیدا کردم .. فضای خالی درایو C واسه خودش کم و زیاد میشه الکی !
مشکل از کجاست ؟
ممنون

اگه هیچ برنامه و دیتا و هیچی روی درایو c نمیریزی و فضاش هم داره کمتر میشه به خاطر حضور یه سری اطلاعات چرت و پرتی روی درایو c هست.

بهترین راه اینه که نرم افزار TuneUp Utilities رو نصب کنی. منم همین مشکل رو با درایو c داشتم بعد یه اسکن جانانه با این نرم افزار 15 گیگ از c خالی کرد!!

آقا ما از چند سال پیش که اینترنت گرفتیم از مخابرات یه مودم معمولی هم باهاش گرفتیم (بدون وای فای) الان من مودم وای فای دار خریدم. سیم هاش رو که وصل میکنم و سی دی نصبش رو میزارم تو یه مرحله از نصب میگه که اون یوزرنیم و پسوردی که ISP ـیت بهت داده رو وارد کن. من این یوزرنیم و پسورد رو همون اول که اینترنت گرفتم یعنی چند سال پیش موقع نصب همین مودم معمولی وارد کردم ولی الان دیگه ندارمشو گم شده فکر کنم.
الان باید چی کار کنم که اتصال به نت با این مودم وای فای داره برقرار بشه؟
الانم که اومدم نت با همون مودم معمولی اولیه اومدم...
ممنون میشم پاسخ بدین

آقا ما از چند سال پیش که اینترنت گرفتیم از مخابرات یه مودم معمولی هم باهاش گرفتیم (بدون وای فای) الان من مودم وای فای دار خریدم. سیم هاش رو که وصل میکنم و سی دی نصبش رو میزارم تو یه مرحله از نصب میگه که اون یوزرنیم و پسوردی که ISP ـیت بهت داده رو وارد کن. من این یوزرنیم و پسورد رو همون اول که اینترنت گرفتم یعنی چند سال پیش موقع نصب همین مودم معمولی وارد کردم ولی الان دیگه ندارمشو گم شده فکر کنم.
الان باید چی کار کنم که اتصال به نت با این مودم وای فای داره برقرار بشه؟
الانم که اومدم نت با همون مودم معمولی اولیه اومدم...
ممنون میشم پاسخ بدین
زنگ بزن 2020 یوز و پس رو میده

شرمنده نمیدونم این سوال رو کجا باید می پرسیدم
الان چند روزی مرورگر هام بیشتر سایت های ایرانی مثل سافت 98 یا پی سی دانلود رو باز نمیکنه
پاک کردم از دوباره نصب کردم نشد
اگه راه حلی بلدید بگین ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or