مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان. من بدبخت از شر این ویروسای browser خلاص نمیشم. دفه قبل ازین تبلیغاتی که پشت هم تو browser میومد بود دیدم 2 تا add-on مرضین پاکشون کردم درست شد. یه سیستم جدید بستم و یه add-on از خود موزیلا گرفتم نصب کردم روز از نو روزی از نوع. هرچی browser بود پاک کردم--> اون addon رو هم D کردم ولی مشکل هست:( البته این دفعه خفیفه فعلا و فقط هدر BC روش یه ad اومده که از این بنرای حمایت از بچه ها و اینا. خیلی رو اعصابه HELP

آدرساشونم.
e$ndab@!use.com
cousilad32#$FDFCXs.com
مخدوششون کردم که یوخ سیستم شسما هم نپوکه

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان یه ویروس (تروجان) هست (رو سیستم خودم نیست . قابل توجه پدارم). nod32 پیداش میکنه ، نمیتونه پاکش کنه ، مکانش رو میگه Boot سیستم یا Boot Sector . installer.exe(3504) Win32/spater.Ttrojan آنتی ویروس پاکش میکنه ، ولی دوباره بعد از اسکن مجدد هست. --- سلام. احتمالا بعد از نصب نرم افزار خاصی اینطوری نشده ؟! بعضی نرم افزارها باعث اینجور مشکلات میشند مثلا فایروال ها یا آنتی ویروس ها (به گفته خود گوگل). یا اینکه ممکنه مشکل از جای دیگه باشه.
نه نرم افزاری جدید نریخته بودم به نظر شما باید ویندوز جدید بریزم ؟ البته اخیرا ویروس های تبلیغاتی خیلی زیاد شده بود هم در گوگل کروم وهم در اکسپلویر ... گوگل که این طوری شد مرورگر Internet explorer هم بیشتر از یه صفحه یا Tab اجازه نمیده باز کنم احتمالا یه ویروس باید باشه که با Nod32 که دارم هم قابل حل نیست بهتر از Nod32 چی به درد من میخوره؟

سلام دوستان. من بدبخت از شر این ویروسای browser خلاص نمیشم. دفه قبل ازین تبلیغاتی که پشت هم تو browser میومد بود دیدم 2 تا add-on مرضین پاکشون کردم درست شد. یه سیستم جدید بستم و یه add-on از خود موزیلا گرفتم نصب کردم روز از نو روزی از نوع. هرچی browser بود پاک کردم--> اون addon رو هم D کردم ولی مشکل هست:( البته این دفعه خفیفه فعلا و فقط هدر BC روش یه ad اومده که از این بنرای حمایت از بچه ها و اینا. خیلی رو اعصابه HELP

آدرساشونم.
e$ndab@!use.com
cousilad32#$FDFCXs.com
مخدوششون کردم که یوخ سیستم شسما هم نپوکه

اون تبلیغات بالای bc رو خود مدیران قرار دادند نه افزونه های شما :d اون هم بخاطر نصب app nexus روی سایت هستش.
-------------------------------------------------------------------------------
سلام. دوستان یه ویروس (تروجان) هست (رو سیستم خودم نیست . قابل توجه پدارم). nod32 پیداش میکنه ، نمیتونه پاکش کنه ، مکانش رو میگه Boot سیستم یا Boot Sector .
installer.exe(3504) Win32/spater.Ttrojan
آنتی ویروس پاکش میکنه ، ولی دوباره بعد از اسکن مجدد هست.

دروغ نگو میدونم سیستم خودته :d
http://www.yac.mx/en/guides/trojan-...t.ATrojan-through-yac-virus-removal-tool.html
لطفا اسم ویروس هم درست بنویس :|:d
-------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار گوگل کروم من باز نمیشه هر کار میکنم یه لحظه میاد خود به خود بسته میشه Uninstall هم کردم چند بار دوباره همین طوری میشه اشکال کار از کجاست؟

https://support.google.com/chrome/answer/142062?hl=en

آخرین ویرایش:
سلام این ارور KM رو چگونه بر طرف کنم .
n7wywhgg0hv5emkr1qit.jpg
کتابخانه کجا بود :|

کارت شبکه یه قطعه ای هستش که رو مادربورد قرار داره و ارتباط شما رو با مودم برقرار میکنه. شما مودمتون با کابل لن وصل شده به سیستم ؟ یا اینکه پشت کیستون یه آنتی وجود داره و بی سیمی ارتباط دارید؟
نه با لن وصل شده!

دوستان من یه مشکل با این user & key نود 32 دارم
این user & key که میاد وقتی تو برنامه میزنم که فعال شه نمیتونم
یعنی من تا حالا نتونستم یه دونه از این user & keyهایی که تو اینترنت هست رو توی برنامه اکتیو کنم !
هر چی میزنم قبول نمیکنه ، چرا؟
پس اینارو همه چه جوری فعال میکنن
منظورم این user & key ها هستش مثلا :
Username : TRIAL-0116334825
Password : s9em487hdu

نه با لن وصل شده!

دیگه آخرین راه اینه که شما ویندوزتون رو عوض کنید شاید درست شد درایور کارت شبکتون رو هم به روز کنید.
-------------------------------------------------------------------
سلام این ارور KM رو چگونه بر طرف کنم .
n7wywhgg0hv5emkr1qit.jpg
کتابخانه کجا بود
yahoo_22.gif

منظورش کتابخونه آهنگ ها یا فیلم ها یا حتی فایل های اجرایی خودشه . یکبار پاکش کن دوباره نصب کن حل میشه .
-------------------------------------------------------------------
این ارور که درایوت پره باید خالی بشه رو چیکار کنیم دیگه نیاد ؟؟(وین 7)

http://www.sarzamindownload.com/mod...&op=tags&tags=غیر_فعال_کردن_پیغام_پر_شدن_هارد

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکل با این user & key نود 32 دارم
این user & key که میاد وقتی تو برنامه میزنم که فعال شه نمیتونم
یعنی من تا حالا نتونستم یه دونه از این user & keyهایی که تو اینترنت هست رو توی برنامه اکتیو کنم !
هر چی میزنم قبول نمیکنه ، چرا؟
پس اینارو همه چه جوری فعال میکنن
منظورم این user & key ها هستش مثلا :
Username : TRIAL-0116334825
Password : s9em487hdu
سلام.
اکثر این یوزرها بعد از یه مدت از کار میفتن ، اما این سایتایی که میگم ، خودم ازشون استفاده میکنم معمولا یوزرهاشون سالمن و نزدیک یکماه فعال باقی میمونن !
ترجیحا رمز رو به صورت دستی وارد کن و یا از show password استفاده کن تا معلوم شه رمز رو درست و بدون فاصله (space) کپی میشه.
Nod32 Antivirus Free update
NOD32 password and nod32 username | NOD32 Update | powered by nod325.com
موفق باشی.
---
دروغ نگو میدونم سیستم خودته
:d
http://www.yac.mx/en/guides/trojan-h...oval-tool.html
لطفا اسم ویروس هم درست بنویس
نه سیستم خودم نیست. اسمش هم از رو کاغذ تایپ کردم ، غلط شد.
حالا این نرم افزار کار میکنه ؟! خودم اطمینان ندارم به اینا زیاد ! اغلب خودشون بدافزار هستن و برای تبلیغاتن.
ولی استفاده میکنم بهت میگم. تشکر.

+
دیگه آخرین راه اینه که شما ویندوزتون رو عوض کنید شاید درست شد درایور کارت شبکتون رو هم به روز کنید.
نه با لن وصل شده!
یه نکته ای اضافه کنم : تا حالا مودمتو ریست کردی ؟! منظورم همین کلید ریز RESET پشت مودمها معمولا موجوده و با سوزن یا چیزی شبیه اون فشارش میدن .
این ارور که درایوت پره باید خالی بشه رو چیکار کنیم دیگه نیاد ؟؟(وین 7)
سلام. راه اصلیش اینه که اون درایو رو از حد انفجار خارج کنی .:d
ولی خب اینو امتحان کن : (اگه جواب بده)
http://cloud.tech-recipes.com/wp-content/uploads/2012/07/notification-control-panel.png
http://www.eightforums.com/attachme...luetooth_notification_area_icons_settings.jpg
+ اگه اون پیغامی که میگه درایوت پر هست ، توی لیست بود باید بذاری روی hide اگه اون پیغام اونجا نبود باید روش دیگه ای استفاده کنی .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه مشکلی دارم اینه که نرم افزار IDM رو نصب کردم کرکش هم نصب کردم اجرا شد حالا هر فایلی میخوا دانلود کنم میخواد با خود مرورگر دانلود کنه قبلا که رو دانلود میزدم یه کادری از IDM میومد که بعد استارت میزدیم که دانلد بشه الان که نرم افزار نصب کردم اون کادر نمیاد میخواد با خود مرورگر فایل دانلود بشه چیکار کنم ؟

سلام دوستان من یه مشکلی دارم اینه که نرم افزار IDM رو نصب کردم کرکش هم نصب کردم اجرا شد حالا هر فایلی میخوا دانلود کنم میخواد با خود مرورگر دانلود کنه قبلا که رو دانلود میزدم یه کادری از IDM میومد که بعد استارت میزدیم که دانلد بشه الان که نرم افزار نصب کردم اون کادر نمیاد میخواد با خود مرورگر فایل دانلود بشه چیکار کنم ؟

درود نرم افزار idm رو باز کن تو بخش options تو تب general نگاه کن ببین همه ی مرورگر ها برات تیک خورده باشه . اگه هستش که برو تو مرورگرت و بخش add on ها ببین که پلاگین مربوط به idm فعال باشه.و همچنین چک کن که فرمت فایل دانلودیت تو لیست idm باشه از بخش options و تب file types چون یکسری فرمت ها مثلا apk بصورت پیش فرض تو این لیست نیست و اگه نباشه idm اون رو دریافت نمیکنه.

-----------------------------------------------------------------------------
این کار قبلا هم انجام داده بودم ولی بازم ارور میده .

نرم افزار رو با یه آنیستالر مثل urunistaller پاک کن تا همه ی کلید های رجیستریش هم پاک بشه.

آخرین ویرایش:
درود نرم افزار idm رو باز کن تو بخش options تو تب general نگاه کن ببین همه ی مرورگر ها برات تیک خورده باشه . اگه هستش که برو تو مرورگرت و بخش add on ها ببین که پلاگین مربوط به idm فعال باشه.و همچنین چک کن که فرمت فایل دانلودیت تو لیست idm باشه از بخش options و تب file types چون یکسری فرمت ها مثلا apk بصورت پیش فرض تو این لیست نیست و اگه نباشه idm اون رو دریافت نمیکنه.

-----------------------------------------------------------------------------

نرم افزار رو با یه آنیستالر مثل urunistaller پاک کن تا همه ی کلید های رجیستریش هم پاک بشه.

داداش این idm میگه با این ورزن فایر فاکس سازگار نیست چه ورزنی نصب کنم ؟

یا ممکنه چون IDM کرک شده باشه این خطا رو بده ؟

4S3Y

داداش این idm میگه با این ورزن فایر فاکس سازگار نیست چه ورزنی نصب کنم ؟

یا ممکنه چون IDM کرک شده باشه این خطا رو بده ؟

4S3Y

آخرین ورژن idm و آخرین ورژن فایرفاکس رو نصب کن مشکل حل میشه . من 2 3 هفته پیش برام این مشکل پیش اومده بود که با آپدیت idm حل شد. البته یادت باشه idm رو حتما خودت دستی آخرین نسخشو نصب کنی و از خود نرم افزار نزنی که آپ کنه.برای فایرفاکس هم از تنظیماتش بذار که خودش اتومات آپدیت که میاد بگیره.

آخرین ورژن idm و آخرین ورژن فایرفاکس رو نصب کن مشکل حل میشه . من 2 3 هفته پیش برام این مشکل پیش اومده بود که با آپدیت idm حل شد. البته یادت باشه idm رو حتما خودت دستی آخرین نسخشو نصب کنی و از خود نرم افزار نزنی که آپ کنه.برای فایرفاکس هم از تنظیماتش بذار که خودش اتومات آپدیت که میاد بگیره.

رفتم خودمو راحت کردم نسخه ارجینال گرفتم 59 هزار تومن نا قابل :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or