من با نرم افزار who is on my wifi یک دستگاه دیگرو پیدا کردم که به مودمم وصله. حالا نمیدونم چجوری بلاکش کنم
کلا اگه میدونن چجوری میشه بلاک کرد راهنمایی کنید هم اگه نرم افزاری خودتون تست کردین رو پیشنهاد بدید
فقط خیلی ضروریه واقعا رو اعصابمه این
ممنون
چراواى فاى ات پسورد نداشت ؟
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk
نصب TuneUp که یکی از بچه ها گفت بهترین راهه برای مدیریت ویندوز و حجم درایو ها و اینکه ببینی چه فایل یا پوشه ای حجم درایوت رو اشغال کرده.سلام ..
دوستان یه مشکلی جدیدن پیدا کردم .. فضای خالی درایو C واسه خودش کم و زیاد میشه الکی !
مشکل از کجاست ؟
ممنون
CTRL+SHIFT+ESCتسک منیجر کجای ویندوزه ؟!
ped_gamer@
اون لینک دانلود برنامه خرابه استاد ! یه تستش میکردی ..
اگر از چیز شکن استفاده کردی ممکنه از اون باشه.شرمنده نمیدونم این سوال رو کجا باید می پرسیدم
الان چند روزی مرورگر هام بیشتر سایت های ایرانی مثل سافت 98 یا پی سی دانلود رو باز نمیکنه
پاک کردم از دوباره نصب کردم نشد
اگه راه حلی بلدید بگین ممنون
قبل از هر کاری پسورد wifi رو عوض کن. چون بر فرض که بتونی بلاکش کنی (وقتی پسورد رو داره) دوباره و با یه گوشی میتونه وصل بشه.من با نرم افزار who is on my wifi یک دستگاه دیگرو پیدا کردم که به مودمم وصله. حالا نمیدونم چجوری بلاکش کنم
کلا اگه میدونن چجوری میشه بلاک کرد راهنمایی کنید هم اگه نرم افزاری خودتون تست کردین رو پیشنهاد بدید
ممنون
-
چرا
پسورد داره ولی هم سرعت بصورت عجیب کم شده هم نرم افزار پیدا کرده دیگه. نه فقط این نرم افزار با یکی دیگه هم تست کردم بازم یکی دیگه پیدا کرد
سلام. اول رمز مودم رو عوض کن ، بعدشم تنظیمات امنیتی ـش رو باید بذاری رو WPA2/WPA فکر میکنم . برای امنیت بیشتر.من با نرم افزار who is on my wifi یک دستگاه دیگرو پیدا کردم که به مودمم وصله. حالا نمیدونم چجوری بلاکش کنم
ممنون
سلام. اگه فقط همین دوتا هست شاید از آنتی ویروس باشه. چون بعضا بلاک میکنه.شرمنده نمیدونم این سوال رو کجا باید می پرسیدم
الان چند روزی مرورگر هام بیشتر سایت های ایرانی مثل سافت 98 یا پی سی دانلود رو باز نمیکنه
سلام.سلام ..
دوستان یه مشکلی جدیدن پیدا کردم .. فضای خالی درایو C واسه خودش کم و زیاد میشه الکی !
مشکل از کجاست ؟
ممنون
سلام.سلام.
دوستان لپ تاپ داداشم ویندوز 7 نصب کردم صفحه هم 1920x1080 هستش...بعد میخوام بعضی از ایکون هارو بندازم سمت راست دکستاپ کامل نمیچسبه یعنی میکشم بیارم خودش یه فاصله میده بین ایکون و کادر تصویر! میخوام بدونم چرا اینطوریه؟ولی ایکون هایی که سمت چپ هستن همچین مشکلی ندارن!
تسک منیجر کجای ویندوزه ؟!
ped_gamer@
اون لینک دانلود برنامه خرابه استاد ! یه تستش میکردی ..
درود اگه پسوردتون رو دادند بهتون که خدا رو شکر اگه ندادند مودم قبلیتون رو وصل کنید و وارد کنسولش بشید http://192.168.1.1 بعد وارد قسمت تنظیمان کانکشن بشید . فیلد های یوزر نیم و پسورد رو می بینید . از مرورگر های کروم و یا فایر فاکس و یا +ie 10 استفاده کنید . توی فیلد پسورد که بصورت پنهان هستش یک کلیک کنید و گزینه inspect element رو انتخاب کنید و در قسمت باز شده از پایین دنبال type="password" بگردید و اون رو به type="text" تغییر بدید . اینجوری رمزتون دیده میشه و میتونید اون رو کپی و استفاده کنید.آقا ما از چند سال پیش که اینترنت گرفتیم از مخابرات یه مودم معمولی هم باهاش گرفتیم (بدون وای فای) الان من مودم وای فای دار خریدم. سیم هاش رو که وصل میکنم و سی دی نصبش رو میزارم تو یه مرحله از نصب میگه که اون یوزرنیم و پسوردی که ISP ـیت بهت داده رو وارد کن. من این یوزرنیم و پسورد رو همون اول که اینترنت گرفتم یعنی چند سال پیش موقع نصب همین مودم معمولی وارد کردم ولی الان دیگه ندارمشو گم شده فکر کنم.
الان باید چی کار کنم که اتصال به نت با این مودم وای فای داره برقرار بشه؟
الانم که اومدم نت با همون مودم معمولی اولیه اومدم...
ممنون میشم پاسخ بدین
درود همونطور که دوستان گفتند اول پسوردتون رو عوض کنید و نوع الگوریتم کد گذاریشو WPA2 PSK بذارید . همچنین میتونید از روش های دیگه ی محدود سازی مثل mac fil*tering استفاده کنید . یه راه که میشه بعضی افراد که دانش خاصی ندارن و میتونن پسورد رو پیدا کنن یکمی سرکار بذارید پنهان کردن SSID وایرلستون هست.من با نرم افزار who is on my wifi یک دستگاه دیگرو پیدا کردم که به مودمم وصله. حالا نمیدونم چجوری بلاکش کنم
ممنون
پس چرا تو pc خودم اینطوری نیست؟؟سلام.اگه بذاری راست یه فاصله ای بیشتری نسبت به نقطه مشابه در چپ داره و عادیه . زیاد توجه نکن.
پس چرا تو pc خودم اینطوری نیست؟؟
بدونه انتی ویروس هم همینجوریه - از پر**سی یا شیلتر شکن هم استفاده نمیکنم - dns رو عوض کردم نشد که نشدشرمنده نمیدونم این سوال رو کجا باید می پرسیدم
الان چند روزی مرورگر هام بیشتر سایت های ایرانی مثل سافت 98 یا پی سی دانلود یا top2download یا ورزش 3 رو باز نمیکنه
حالا به جز این مشکل،سرعت لود صفحات کامپیوتر و اینترنت فوق العاده اومده پایین ! حتی توی همین صفحه هم خیلی طول میکشه تا تایپ کنم !
این دیگه از کجاست ؟
2- اقایون رمز نصب شدن از کامپیوتر به اینترنت ( میشه رمز وصل شدن به مودم یا اینترنت یا رمز مودم ؟ نمیدونم اسمش دقیقا چیه :d) رو از کجا میشه تغییر داد ؟ مودم ADSL
3-اقایون با پرا---کسیم نمی تونم سایت های فی---لتر شده رو باز کنم !
این ارور رو میده دائماً :
من چند صفحه پیش در مورد مودم سوال میکردم و دوستان کمک کردن!
مشکلم حل شد اما نه با این مودم!
مودم مشکل داشت!
مودمو برده بودم اول با کامپیوتر پسر عموم که دوتا چهار راه خونشون اونورتره و از همین مرکز مخابراتی اینترنت میگیره با اونم کار نکرد! بردم نمایندگی! یک جوری منو پیچوند و فکر کنم با یک مودم سالم واسم تست کردو درست بود و همون مودم الانم تو جعبش گذاشت و بهم پس داد! و حالا مودم D-Link پسر عمومو گرفتم آوردم با خط خودم تست کردم مثل شیر کار میکنه و هیچ گونه مشکلی نداره!
واقعا چقدر میتونن یک عده دزد باشن!
همون موقعی که بردم نمایندگی فهمیدم یکم مشکوک میزنن! موقعی که میخواست مودمو بزاره تست کنه گفت برو بیرون بعد دوباره گفت بیا تو ببین درسته! منم دیدم آره درسته بعد میگه حالا برو بیرون تا بزارم تو جعبش برات بیارم منم رفتم بیرون آورد! فکر کنم همون کاری رو کرده که فکرشو دارم میکنم!
خلاصه الان میخوام طرح جدید مخابرات بگیرم که مودم رایگان هم میده اینم میرم دهنشو سرویس میکنم عوضش میکنم تا حالش گرفته بشه
فریم ورک مودمتو آپدیت کن
FirmWare نه firmwire