مشکلات نرم افزاری

سلام
سلام
دوستان با برنامه disk patch ی دیسکت ریکاوری با فلش 8 گیگ درست کردم و حجمش شد 255 مگ! الان میخوام برشگردونم حالت سابق! فرمت کردم درست نشد با پاراگون پارتیشن منیجر هم ارور میده! کسی راه حلی داره؟
ممنون

HDD Low Level Format Tool v4.30

با این برنامه یکبار فلش رو فرمت سطح پایین کن. بعد به شکل عادی فرمت کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
سلام
دوستان چند روزی میشه که سایت هایfilt-er نشده رو بل اجبار باید باfil--ter شکن باز کنم ! در واقع سایت هایی مثل بازی سنتر ,وقتی بدون ***** شکن میخوام برم توی اون سایت ها با ارور "دیس پیج ایز نات اَویلِبِل " روبرو میشم !
اولاً این طوری نبودن,ولی وقتی کهfilt--erشکن رو on کردم این طوری شد .
مرور گر هم کروم هست
برو تنظیمات مرورگر، پایین صفحه
Show advanced settings

Network
Change P***y Setting

از تب Advance
تنظیمات مرورگر رو ریست کن

از تب Connection
گزینه Lan Settings رو برن و اگه P***y فعال بود غیر فعالش کن

دوستان چند روز پیش برادرم یه برنامه که مربوط به word بود نصب کرد و بعدش که کامپیوتر restart شد دیگه فونت فارسی نمیشه نوشت.
فونت فارسی از طریق contol panel دوباره نصب کردم و فونت فارسی هم نمایش داده میشه ولی همش انگلیسی تایپ میشه باز.ویندوز هم 7 است
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان چند روز پیش برادرم یه برنامه که مربوط به word بود نصب کرد و بعدش که کامپیوتر restart شد دیگه فونت فارسی نمیشه نوشت.
فونت فارسی از طریق contol panel دوباره نصب کردم و فونت فارسی هم نمایش داده میشه ولی همش انگلیسی تایپ میشه باز.ویندوز هم 7 است
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود اون برنامه ای که نصب کردید رو بطور کامل پاک کنید با برنامه ای مثل uruninstaller که کلید های رجیستری هم پاک بشه . اگه نشد سیستم رو به قبل از نصب این برنامه ریستور کنید .

آقا من یه مشکل عجیب دارم، یعنی اعصاب من سر این موضوع خرد شده
آقا ما یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور خریدیم تا یکی دو هفته خوب کار میکرد ولی بعدش هر وقت میزدم به کامپیوتر ارور USB Device Not Recognize میداد تا اینکه رفتم گارانتی و عوض کردم و درست شد و...
حالا که اون فلش جدیده رو گرفتم یه چند ماهی از اون ماجرا میگذره که دوباره همون بلا سر فلشه اومده ولی ایندفعه فهمیدم چطوری اینطوری شده. من یدونه پورت USB دارم که قطعه (یعنی اون سیمش از پشت به مادر برد وصل نشده) من دقیقا بعد از اینکه فلش رو به این پورت USB که کار نمیکنه زدم به یه پورت USB سالم که کار میکنه زدم ولی فلش از اینجا به بعد از کار می افته یعنی کامپیوتر دیگه نمیشناسه (اون فلش اولیه ـه هم همین بلا سرش اومده بود منتها من نمیدونستم) الان سوال من اینه چی کار کنم درست شه؟ اصن ممکنه اون پورته باعث شده باشه که فلش رو دیگه نشناسه کامپیوتر؟ اینترنت رو هم جویدم هر چی روش بود تست کردم (اعم از آپدیت درایور و خاموش کردن PC و از برق کشیدنش و ...) کس دیگه ای راه حلی داره؟
ممنون

آقا ما یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور خریدیم تا یکی دو هفته خوب کار میکرد ولی بعدش هر وقت میزدم به کامپیوتر ارور USB Device Not Recognize میداد تا اینکه رفتم گارانتی و عوض کردم و درست شد و...
حالا که اون فلش جدیده رو گرفتم یه چند ماهی از اون ماجرا میگذره که دوباره همون بلا سر فلشه اومده ولی ایندفعه فهمیدم چطوری اینطوری شده. من یدونه پورت USB دارم که قطعه (یعنی اون سیمش از پشت به مادر برد وصل نشده) من دقیقا بعد از اینکه فلش رو به این پورت USB که کار نمیکنه زدم به یه پورت USB سالم که کار میکنه زدم ولی فلش از اینجا به بعد از کار می افته یعنی کامپیوتر دیگه نمیشناسه (اون فلش اولیه ـه هم همین بلا سرش اومده بود منتها من نمیدونستم) الان سوال من اینه چی کار کنم درست شه؟ اصن ممکنه اون پورته باعث شده باشه که فلش رو دیگه نشناسه کامپیوتر؟ اینترنت رو هم جویدم هر چی روش بود تست کردم (اعم از آپدیت درایور و خاموش کردن PC و از برق کشیدنش و ...) کس دیگه ای راه حلی داره؟
ممنون

اگه وصل بود میشد گفت به فلش شوک داده و این بلا رو سرش آورده ولی نه همینجوری!! بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که فلش بعدیتو اونجا نزن!!!:دی
واسه اطمینان فلش یکی از دوستاتو وردار روش تست کن!!:دی

ممنون

درود خب وقتی اصلا به مادربورد وصل که جریانی توش برقرار نیس تا بتونه آسیب بزنه . در اینصورت میشه گفت شاید بدنه کیست برق داره که اینم بعیده . مشکل از چیزه دیگه ای هستش.:-?

این الان مشکل نرم افزاریه ؟ :| بله من کار کردم

ايشون ميخواد پست زياد شه تا امروز 1 پستم نداشت امروز تو هر تايپيك رفته
يه چيز الكي نوشته

- - -ویرایش - - -

کسی با ecilipse کار کرده

تصادف كردي 3 ماه پيش كردي خوب شدي ؟

هنجره چي عمل كردي 3 ماه پيش ؟

پس الان ديگه خوب شدي ديگه پس پولي كه 3 ماه پيش 350 پولت بابت بازي فرستادم ميتوني بفرستي ؟

سلام
ممنون
اون پورت USB شما قطع نیست، چون اگه قطع بود همینطور که بچه ها گفتن هیچ اتفاقی نمی افتاد و فقط فلش رو نمیخوند.
به احتمال زیاد کسی که سیستم رو اسمبل کرده فیش های پورت رو اشتباه وصل کرده به مادربرد‬‎ (این مشکل خیلی پیش میاد)
برا همین وقتی بهش فلش وصل میکنی فلشت میسوزه.

اون فلش که تقریبا مرخصه و کاری نمیشه کرد. کیس رو هم باید ببری یه جایی که وارد باشه، پورت USB رو برات درست کنه و فیشش رو درست به مادربرد وصل کنه.
اومدم یه چی‌و shift+delete کنم زد فولدر رو از ریشه از رو هارد پروند:(
۵۵ گیگ دانلود پر شد رفت هوا، راهی‌ هست؟
در مورد ریکاوری خیلی برنامه گذاشتم، همون ها رو شما هم میتونی امتحان کنی
اول این برنامه رو تست کن
GetDataBack Simple 2014

بعد اینا رو
GetData Recover My Files Pro v5.1.0
MiniTool Power Data Recovery

چند تا برنامه ریکاوری دیگه
MultiStage Recovery v4.11

Stellar Phoenix Photo Recovery

GetData Recover My Photos
ولی همینطور که به بقیه گفتم، چون حجم چیزایی که پاک شده بالاست، زیاد نباید به برگشتشون امید داشته باشی

سلام دوستان. من تازگی یه هدست خریدم میکروفونش کار نمیکنه:| حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا هدست.توی قسمت recording devices هم که رفتم 2تا device هست که هیچکدوم صدا نمیگیره از هدست. حالا درایوری چیزی نیست نصب کنیم این کار کنه؟:| هدفونمم Philips هست.

سلام دوستان. من تازگی یه هدست خریدم میکروفونش کار نمیکنه:| حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا هدست.توی قسمت recording devices هم که رفتم 2تا device هست که هیچکدوم صدا نمیگیره از هدست. حالا درایوری چیزی نیست نصب کنیم این کار کنه؟:| هدفونمم Philips هست.

درود چک کنید که همه ی اتصالات درست باشند مثل سیم میکروفون(البته اگه دو سیم خروجی داره) روی بعضی هدست ها یه دکمه ی خیلی کویچک برای روشن و خاموش کردن میکروفون هست شاید اون خاموشه . توی بخش دیوایس منجر هم چک کنید که ببینید دستگاه بطور کامل شناخته شده و مشکلی نداره ؟

سلام
ی هارد 3 ترا داشتم حدود 2.5 ترا دیتا توش بود ب اشتباه وقتی ب تلویزیون وصل بود زدن قرمت کردن(فرمتی که tv های هوشمند lg میکنن)!
رو ُسیستم نمیشناخت منم فرمتش کردم ntfs ! الآن با get data back سعی کردم دیتاهارو برگردونم اما چیزی جز فولدرارو برنمیگردونه! یعنی فقط فولدرها! و هیچ دیتایی برنگشته
امیدی هست بشه با برنامه دیگه ای برگشتوند؟؟؟ اگر نمیشه پس اینکه ی موقع ی هارد هزار بلا سرش میاد بعد عهده ای با هزینه بالا برمیگردونن چیکار میکنن؟
سخت افزاریه ریکاوری میکنن؟خلاصه اگر بشه برگردوند عالی میشه واقعا مهم بودن اما نه در اون حد که بخوام برای برگشتوندنشون هزینه زیادی بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or