مشکلات نرم افزاری

مال من راحت کار میکنه و مشکلی ندارم فقط تبلیغ هاش رو اعصابه!
واقعا راهی نداره این تبلیغاشو رد کنیم نیاد هی هر سری؟؟
+++++++++
اقا یه چند وقتی هست از ویندوز خیلی خسته شدم از لینوکس هم زیاد خوشم نمیاد کار کردم خیلی جذبم نکرد
چه جوری میشه سیستم عامل اپل رو دستگهای مثل همین کامپیوترهای معمولی نصب کرد؟؟
این هکین تاش چیه داستانش؟؟

سلام من امروز ویندوز 8 نصب کردم ( به غلط کردن افتادم ) یعنی رابط کاربریش تو حلق بیل گیتس
الان هیچی روش نصب نیست فقط اهنگ ها و ویدویو هام روشه میخوام fairfox دانلود کنم وقتی دانلودش تمام شد نمیدنم کجا سیو میشه فایله که دنبالش بگردم نصبش کنم

( بدلیل نبودن فایر فاکس با اینترنت اکسپلور اومدم :-& )

بعد اینه وقتی تو یه بازی مثله world of Warcraft میرم بازی حلت تیک تیکی داره ممکنه از daiert x باشه چون اونم نصب نیست هنوز

- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه هم داشتم چیکار کنم که وقتی وارد پروفیال میشم همون اول کار وارد دکستاب بشم ؟؟

سلام من امروز ویندوز 8 نصب کردم ( به غلط کردن افتادم ) یعنی رابط کاربریش تو حلق بیل گیتس
الان هیچی روش نصب نیست فقط اهنگ ها و ویدویو هام روشه میخوام fairfox دانلود کنم وقتی دانلودش تمام شد نمیدنم کجا سیو میشه فایله که دنبالش بگردم نصبش کنم

( بدلیل نبودن فایر فاکس با اینترنت اکسپلور اومدم :-& )

بعد اینه وقتی تو یه بازی مثله world of Warcraft میرم بازی حلت تیک تیکی داره ممکنه از daiert x باشه چون اونم نصب نیست هنوز

- - -ویرایش - - -

یه سوال دیگه هم داشتم چیکار کنم که وقتی وارد پروفیال میشم همون اول کار وارد دکستاب بشم ؟؟
درود تو پوشه ی downloads نگاه کنید فایلتون اونجاست.در مورد دایرکت ایکس احتمالش هست که بخاطر همین باشه.برای ورود مستقیم به دسکتاپ از این آموزش استفاده کنید:
نمایش دسکتاپ به جای رابط كاربري مترو پس از ورود به ویندوز8 و 8.1 | وب نوشت امیر
موفق باشید.

سلام جدیدا یه مشکل پیش اومده که که وقتی یه فایل سوتی تصویری اجرا میکنم یه اخطار میاد که میگه

this app can t be achtived when UAC disbelied

با چه نرم افزاری ؟ این اخطار مربوط به غیر فعال بودن UAC یا همون User Account Control هستش .

کسی نمیدونه چه جوری میشه هکینتاش نصب کرد؟؟اصلا کسی باهاش کار کرده؟؟

سیستم عامل مکینتاش که هک شدش همون هکینتاش هستش نیاز به سخت افزار های مخصوص اپل رو داره . اما میشه اون رو با نرم افزار های مجازی سازی نصب کرد. و نه بعنوان سیستم عامل اصلی .

سلام.
آنتی ویروسم ESET Nod32 6 هست. اورجینال هم هست. یه هفته ای هم مشه که گرفتمش. License Valid رو هم زده 3/2015 . ولی میزنم آپدیت شه همش ارور میده میگه Troubleshoot Issue . :(
چیکار باید بکنم؟

سلام.
آنتی ویروسم ESET Nod32 6 هست. اورجینال هم هست. یه هفته ای هم مشه که گرفتمش. License Valid رو هم زده 3/2015 . ولی میزنم آپدیت شه همش ارور میده میگه Troubleshoot Issue . :(
چیکار باید بکنم؟
تا حالا آپدیتش کردی (که درست کار کنه) یا از وقتی گرفتی همین مشکل رو داره
یه عکس از پیغامی که میده بذار.

درایو ویندوز لپ تاپم قفل شده و نمیتونم داخلش ویندوز جدید نصب کنم یا ویندوزو رفرش کنم! حتی بک آپم نتونستم ازش بگیرم! البته واسه نصب و انتقال و اینا مشکلی نداره!! باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or