کسی از دوستان با برنامه HotSp*ot SHield مشکلی نداره؟
واقعا راهی نداره این تبلیغاشو رد کنیم نیاد هی هر سری؟؟مال من راحت کار میکنه و مشکلی ندارم فقط تبلیغ هاش رو اعصابه!
کسی از دوستان با برنامه HotSp*ot SHield مشکلی نداره؟
درود تو پوشه ی downloads نگاه کنید فایلتون اونجاست.در مورد دایرکت ایکس احتمالش هست که بخاطر همین باشه.برای ورود مستقیم به دسکتاپ از این آموزش استفاده کنید:سلام من امروز ویندوز 8 نصب کردم ( به غلط کردن افتادم ) یعنی رابط کاربریش تو حلق بیل گیتس
الان هیچی روش نصب نیست فقط اهنگ ها و ویدویو هام روشه میخوام fairfox دانلود کنم وقتی دانلودش تمام شد نمیدنم کجا سیو میشه فایله که دنبالش بگردم نصبش کنم
( بدلیل نبودن فایر فاکس با اینترنت اکسپلور اومدم )
بعد اینه وقتی تو یه بازی مثله world of Warcraft میرم بازی حلت تیک تیکی داره ممکنه از daiert x باشه چون اونم نصب نیست هنوز
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه هم داشتم چیکار کنم که وقتی وارد پروفیال میشم همون اول کار وارد دکستاب بشم ؟؟
سلام جدیدا یه مشکل پیش اومده که که وقتی یه فایل سوتی تصویری اجرا میکنم یه اخطار میاد که میگه
this app can t be achtived when UAC disbelied
کسی نمیدونه چه جوری میشه هکینتاش نصب کرد؟؟اصلا کسی باهاش کار کرده؟؟
درود احتمالا سیستمت ویروسی شده با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن سیستمتو.دوستان چند وقته سیستم با افت سرعت در تمام پارت ها مواجه شده ؛ رفرش صفحات اینترنت ، باز کردن فولدر ها ..
مشکل از کجاست ؟
تا حالا آپدیتش کردی (که درست کار کنه) یا از وقتی گرفتی همین مشکل رو دارهسلام.
آنتی ویروسم ESET Nod32 6 هست. اورجینال هم هست. یه هفته ای هم مشه که گرفتمش. License Valid رو هم زده 3/2015 . ولی میزنم آپدیت شه همش ارور میده میگه Troubleshoot Issue .
چیکار باید بکنم؟