مشکلات نرم افزاری

دوستان من جدیدا یه مشکلی با هارد اکسترنالم پیدا کردم !من دوتا پارتیشن یکی ntfs‏ و یکی هم fat32 دارم, بعد از نصب paragon partition ‎12 ,هارد رو که میزنم به PC, پارتیشن ntfs‏ رو نشون نمیده! در واقع Drive Letter‏ ش حذف میشه و هر سری مجبورم برم و با برنامه paragon partition ‎12بهش لیبل مثلا G‏ بدم تا پارتیشن رو نشون بده! هرچی سیو هم میزنم دفعه بعد باز نشون نمیده!! اینو چیکار کنم دیگه اینجوری نشه

یه فایل پرحجمو با idm دانلود کرده بودم که امروز نگاش کردم دیدم فایل دانلودیش بازسازی نشده و الانم هرکاری میکنم ارور میده و فایل واحد تشکیل نمیده! باید چیکار کنم تا این فایلای rarـو به هم وصل کنم؟(جدای از اینکه نمیتونم اکسترکتش کنم، اگرم میتونستم بدردم نمیخورد چون پارتای دیگه هم داره و به این یکی محتاجم!!)

یه فایل پرحجمو با idm دانلود کرده بودم که امروز نگاش کردم دیدم فایل دانلودیش بازسازی نشده و الانم هرکاری میکنم ارور میده و فایل واحد تشکیل نمیده! باید چیکار کنم تا این فایلای rarـو به هم وصل کنم؟(جدای از اینکه نمیتونم اکسترکتش کنم، اگرم میتونستم بدردم نمیخورد چون پارتای دیگه هم داره و به این یکی محتاجم!!)

اینو خیلی وقته میخوام بگم اما همش فراموش میکنم !
یه برنامه هست که بنظر خودم بهترین برنامه تاریخه !!
کلا 2 مگ هم حجمش نیست و کارش اینه که از IDM بکاپ میگیره و هر وقت فایلتون ناقص دانلود شد و یا ارور داد و یا اصلا خواستین ویندوزتون رو عوض کنین این برنامه به کمکتون میاد و خیلی راحت از تمام فایلها و لیست دانلودتون بکاپ میگیره ، چقد به کمک خودم اومده این !
همیشه سعی کنید رو 97 % اینا یه بکاپ بگیرید که اگه مشکلی بوجود اومد خیلی راحت بازگردانی کنید !
فقط حواستون باشه که رو قسمتهای پایانی که IDM تا بخواد فایلو 8 پارت رو درست کنه ، فایل دانلود نشه ( یعنی دیگه وقتی 200-300 کیلو بایت مونده تموم شه قطع نکنید ! بهتره 1 - 2 مگ مونده تموم شه شما یه بکاپ بگیری !)
داشت یادم میرفتا !! اسم برنامه اینه
IDM.Backup.Manager.0.9.7 ، تو سایتای ایرانی هم هستش !

آقا من windows 8.1 ريختم وقتي kmplayer رو باز مي كنم يه فيلم ببينم تصويرو كه بزرگ ميكنم وسط تصوير يه چيز دايره اي مياد هر كاري هم ميكنم حذف نمي شه اگه ميشه كمكم كنيد

سلام
دوستان این IDM چرا اینطوریه؟
مثلا من Connection ـاشو میزارم میزارم روی 16 تا ولی تو دانلود 8 تا بیشتر باز نمیکنه! نسخه جدیدشم که تا 32 تا کانکشن باز گزاشته میزارم رو 32 کانکشن 16 تا بیشتر کانکت نمیشه! یعنی هر چی باشه نصف!!!
لینک مستقیم مستقیم که دیگه هیچ محدودیتی نداره!
بالای همون قسمتی که تعداد کانکشن ها رو زیاد میکنی
نوشته : Connection Type/Speed
اگر رو گزینه آخر ( . . . High Speed) بذاری ، همه 32 کانکشن فعال میشه.

- همینطور که دوستمون هم گفت بخاطر پهنای پاند، بیشتر کردن تعداد کانکشن ها فایده ای نداره. (حداقل برای من که اینطوره)
دوستان من جدیدا یه مشکلی با هارد اکسترنالم پیدا کردم !من دوتا پارتیشن یکی ntfs‏ و یکی هم fat32 دارم, بعد از نصب paragon partition ‎12 ,هارد رو که میزنم به PC, پارتیشن ntfs‏ رو نشون نمیده! در واقع Drive Letter‏ ش حذف میشه و هر سری مجبورم برم و با برنامه paragon partition ‎12بهش لیبل مثلا G‏ بدم تا پارتیشن رو نشون بده! هرچی سیو هم میزنم دفعه بعد باز نشون نمیده!! اینو چیکار کنم دیگه اینجوری نشه
این بار که هارد رو وصل کردی ، برنامه paragon partition رو باز نکن.
از disk management خود ویندوز این کار رو بکن. ببین بازم همین مشکل پیش میاد یانه.
آقا من windows 8.1 ريختم وقتي kmplayer رو باز مي كنم يه فيلم ببينم تصويرو كه بزرگ ميكنم وسط تصوير يه چيز دايره اي مياد هر كاري هم ميكنم حذف نمي شه اگه ميشه كمكم كنيد
نمیدونم دقیقا مشکل چیه (عکس بذارید بهتره)
اما اگر مربوط به تبلیغات KMP و دسترسیش به اینترنت باشه
یکی از راه هایی که تو لینک ها گفته رو انجام بدید ، احتمالا مشکل حل میشه

303 تا مشکل پیدا کرد فیکس هم کرد ولی بازم این پیغام میاد

آنتی ویروس داری؟ شاید آنتی ویروس این فایلو حذف کرده و الانم کامپیوتر میخاد فعالش کنه!!
اگرم نتونستی برش گردونی برو تو تسک منیجر و استارت آپ و بگرد ببین پیداش میکنی که بالا اومدنشو غیرفعال کنی!
آخرسرم اگه هیچ فرقی نکرد یه برنامه کاملتر از اونچیزی که دوستمون معرفی کرد نصب کن و بزار سیستمو رجستری رو اسکن کنه!(مث tune up یا Ccleaner)

آنتی ویروس داری؟ شاید آنتی ویروس این فایلو حذف کرده و الانم کامپیوتر میخاد فعالش کنه!!
اگرم نتونستی برش گردونی برو تو تسک منیجر و استارت آپ و بگرد ببین پیداش میکنی که بالا اومدنشو غیرفعال کنی!
آخرسرم اگه هیچ فرقی نکرد یه برنامه کاملتر از اونچیزی که دوستمون معرفی کرد نصب کن و بزار سیستمو رجستری رو اسکن کنه!(مث tune up یا Ccleaner)

آنتی ویروس که ندارم
تو تسک منیجر اینام چیزی پیدا نکردم
او نبرنامه هارو هم نصب کردم 1400 تا مشکل پیدا کرد فیکس شدن ولی بازم این ارور هستش

نه ولی فک کنم این ماله شیلتر شکن hotspot sheild باشه از وقتی اونو پاک کردم این ارور رو میده
در هر صورت شما نرم افزاری دارید که میخواد بصورت استارت آپ اجرا بشه ولی چون یکی از فایل های مورد نیازش در دسترس نیست اخطار میده.شما از msconfigزبانه استارت آپ رو انتخاب کن وببین چه نرم افزار هایی با بوت اجرا میشن؟

در هر صورت شما نرم افزاری دارید که میخواد بصورت استارت آپ اجرا بشه ولی چون یکی از فایل های مورد نیازش در دسترس نیست اخطار میده.شما از msconfigزبانه استارت آپ رو انتخاب کن وببین چه نرم افزار هایی با بوت اجرا میشن؟

اینجا رو منظورته ؟
,
ویرایش : دوستان مشکل حل شد با CC CLEANER دستی فایل رو پاک کردم با تشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:
دوستان kmplayer یه مشکلی پیدا کرده و زیرنویس رو نشون نمیده! اخرین نسخه رو هم نصب کردم ولی نشون نمیده! قبلا نشون میداد ولی جدیدا نشون نمیده! تو تنظیمات هم رفتم همه چی مثل سابق بود ولی نمیدونم چرا اینطوری شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or