مشکلات نرم افزاری

یعد از وارد شدن به اکانت گوگلم هیچ فیلمی از یوتو/ب نشون نمیده... تا موقعی که کش مرورگر رو پاک کنم!با تمام مرورگر ها هم امتحان کردم..نمیدونم دیگه چی کار کنم.

سلام
من یه مشکلی با گوگل کروم دارم. قبلا وقتی یک عبارت رو میگرفتم (اون شکلی آبی میشد) وکلیک راست میزدم یکی از گزینه هاش این بود: ... Search Google for , ولی الآن اون گزینه شده ...Search Default-search.net for و وقتی روش کلیک میکنم به جای سرچ تو گوگل با یاهو سرچ میکنه. در ضمن وقتی رو عکسی کلیک راست مینک, اصلا گزینه Search Google for this image نمیاد.
این رو چه جوری میشه درست کرد؟ میخوام برگرده به همون گوگل.
ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه مشکلی با گوگل کروم دارم. قبلا وقتی یک عبارت رو میگرفتم (اون شکلی آبی میشد) وکلیک راست میزدم یکی از گزینه هاش این بود: ... Search Google for , ولی الآن اون گزینه شده ...Search Default-search.net for و وقتی روش کلیک میکنم به جای سرچ تو گوگل با یاهو سرچ میکنه. در ضمن وقتی رو عکسی کلیک راست مینک, اصلا گزینه Search Google for this image نمیاد.
این رو چه جوری میشه درست کرد؟ میخوام برگرده به همون گوگل.
ممنون.

برو توی تنظیمات مرورگر ببین اینطوریه؟ اگه نبود بذارش رو گوگل ببین درست میشه یا نه:دی
23391378110976256264.jpg

دوستان kmplayer یه مشکلی پیدا کرده و زیرنویس رو نشون نمیده! اخرین نسخه رو هم نصب کردم ولی نشون نمیده! قبلا نشون میداد ولی جدیدا نشون نمیده! تو تنظیمات هم رفتم همه چی مثل سابق بود ولی نمیدونم چرا اینطوری شده!
اول بررسی کن زیرنویس مخفی نشده باشه. ترکیب Alt + X
بعد برو اینجا تنظیماتش و دستکاری کن شاید درست شد.
Settings ..... Preferences ...... Subtitle Processing

سلام
امروز یه دفعه ای هر فایل ویدیویی که میارم صدا نداره در حالی که صدای خود کامپیوتر (مثلا توی گیم) درست هست.
با چند تا نرم افزار مختلف هم امتحان کردم ولی همه بدون صدا میان به جز quick time.
کسی براش چنین مشکلی پیش اومده تا حالا؟:|

سلام
امروز یه دفعه ای هر فایل ویدیویی که میارم صدا نداره در حالی که صدای خود کامپیوتر (مثلا توی گیم) درست هست.
با چند تا نرم افزار مختلف هم امتحان کردم ولی همه بدون صدا میان به جز quick time.
کسی براش چنین مشکلی پیش اومده تا حالا؟:|
این یکی از کاملترین کدک ها برای پخش فایلهای صوتی و تصویری ـه

هرکاری میکنم این KMPLAYER درست نمیشه که نمیشه! حتی ریست کردم تنظیمات رو پاک کردم دوباره ریختم ولی نشون نمیده! مدیا پلیر راحت نشون میده ولی این بازی درمیاره!

سلام دوستان

من درايو C ايم كه درايو اصلي ايم ه حدود 30 گيگ ظرفيت داره !
اما الان بيشتر از 3 گيگ اش ازاد نيست و از اونجايي كه دانلود ام بالاست و شب ها ميذارم براي دانلود با IDM مشكل پيدا مي كنم وسط دانلود ها قطع ميشه و اعصاب ادم خورد ميشه:|

نگاه كردم ديدم اصلا" چيز زيادي روي درايو C ندارم اما به شدت درايو ام پره !
اشكالي هست يا بايد كار انجام بدم تا درايو C ايم بيشتر ازاد بشه ؟

میخاستم کل اطلاعات کامپیوتر قبلیمو بریزم تو جدیده ولی هر کاری میکنم با کابل lan و برنامه windows easy transfer نمیتونم!!(تو کامپیوتر قدیمیم میگه فایل ایزی ترانسفرو انتخاب کن، یه همچین چیزی!!)
ویندوزم 8 و 8.1ـه! چیکار باید بکنم؟

سلام دوستان

من درايو C ايم كه درايو اصلي ايم ه حدود 30 گيگ ظرفيت داره !
اما الان بيشتر از 3 گيگ اش ازاد نيست و از اونجايي كه دانلود ام بالاست و شب ها ميذارم براي دانلود با IDM مشكل پيدا مي كنم وسط دانلود ها قطع ميشه و اعصاب ادم خورد ميشه:|

نگاه كردم ديدم اصلا" چيز زيادي روي درايو C ندارم اما به شدت درايو ام پره !
اشكالي هست يا بايد كار انجام بدم تا درايو C ايم بيشتر ازاد بشه ؟

با کمک نرم افزار زیر میتونی کلی از فایلهای زاید روی درایو C رو حذف کنی:

CCleaner - Standard

انقدر این KM PLAYER داغون نشون میده رفتم سراغ برنامه PotPlayer !! وقتی تفاوت نکاه میکنم میبینم کیفیت PotPlayer بهتره یک فیلم و با زیرنویس فارسی دیدم لذت بردم اما امروز در کمال تعجب دیدم همون مشکل معروف بهم ریختگی زیرنویس پیش اومده و نمیدونم باید چیکار کنم !! ( البته روی 4 تا فیلم تست کردم از 4 تا 1 یکی بهم ریخته بود !!!!)
یک راه برای بالا بردن کیفیت تصویر KM پیدا کردم اما در تنظیمات هرچه گشتم CoreAVC Video Decoder برای بالا برده کیفیت این برنامه پیدا نکردم !!!!
یکی از این دو تا میتونه بمن کمک کنه : 1 - تو برنامه اولی که نام بردم چطور میتونم زیرنویس و خوانا کنم !!!
2 - راه دیگه ای برای بالا بردن کیفیت KM نیست ؟

انقدر این KM PLAYER داغون نشون میده رفتم سراغ برنامه PotPlayer !! وقتی تفاوت نکاه میکنم میبینم کیفیت PotPlayer بهتره یک فیلم و با زیرنویس فارسی دیدم لذت بردم اما امروز در کمال تعجب دیدم همون مشکل معروف بهم ریختگی زیرنویس پیش اومده و نمیدونم باید چیکار کنم !! ( البته روی 4 تا فیلم تست کردم از 4 تا 1 یکی بهم ریخته بود !!!!)
یک راه برای بالا بردن کیفیت تصویر KM پیدا کردم اما در تنظیمات هرچه گشتم CoreAVC Video Decoder برای بالا برده کیفیت این برنامه پیدا نکردم !!!!
یکی از این دو تا میتونه بمن کمک کنه : 1 - تو برنامه اولی که نام بردم چطور میتونم زیرنویس و خوانا کنم !!!
اساتید راه بهتری شاید بدونن ولی من برای بهم ریختگی زیرنویس اینکارو میکنم
فایل srt رو با word باز کن بعد تو پنجره ای که باز میشه Arabic windows رو انتخاب کن. بعد تمامشو کپی کن تو Note pad بعد save as بزن، typeشو بزار All files و Encodingشو بزار UTF-8 پسوند فایلم بکن srt.

هرکاری میکنم این KMPLAYER درست نمیشه که نمیشه! حتی ریست کردم تنظیمات رو پاک کردم دوباره ریختم ولی نشون نمیده! مدیا پلیر راحت نشون میده ولی این بازی درمیاره!
کار هایی که اینجا گفته رو تست کن

وقتی مورد اول (change the renderer) رو انجام دادی، یکبار برنامه رو کامل ببند و دوباره باز کن
احتمالا مشکل با همون حل میشه و نیازی نیست بقیه تنظیمات رو تغییر بدی
میخاستم کل اطلاعات کامپیوتر قبلیمو بریزم تو جدیده ولی هر کاری میکنم با کابل lan و برنامه windows easy transfer نمیتونم!!(تو کامپیوتر قدیمیم میگه فایل ایزی ترانسفرو انتخاب کن، یه همچین چیزی!!)
ویندوزم 8 و 8.1ـه! چیکار باید بکنم؟
امیدوارم مشکلت رو حل کنه
برای بهترین کیفیت با KM تو انجمن خودش توضیح داده که برای هر شرایطی ، چه رندر کننده ای رو استفاده کنید
لینک

برای به هم ریخته شدن بعضی زیرنویس ها هم به تنظیماتی که تو این لینک گفته برو
فقط اون قسمت آخر (به جای Japanese که اینجا نوشته) روی "Persian" بذار.

تو ویندوز 8 هم تقریبا همینه.

امیدوارم مشکلت رو حل کنه

How to transfer data from your old computer to Windows 8

ممنون ولی مشکل من دقیقن این بود که این صفحه تو کامپیوتر قدیمیم نمیومد!!
با کلی جستجو تونستم انتقالشون بدم!!(میگم که شاید بدرد بقیه هم خورد!!)
28846598507552232938.jpg

63201051812294012023.jpg

طبق تصویر بر روی IPv4 کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید

14060746081868840659.jpg

طبق تصویر زیر برای هر کامپیوتر Ip آدرس مشخص کنید مثلا برای کامپیوتر 1 بزنید : " 192.168.1.1 " و برای کامپیوتر دومی بزنید : " 192.168.1.2 "

15337249278354368667.jpg

کار شبکه کردن کامپیوتر ها تموم شدهحالا میتونید فایل هاتونو بین کامپیوتر ها به اشتراک بزاریدبرای به اشتراک گذاری روی پوشه ی مورد نظر کلیک راست کرده و طبق تصویر عمل کنید :
87312202261436234265.jpg

47504908717955485259.jpg

دقت کنید که فایل ها حتما باید درون پوشه قرار بگیرن همچنین شما اجازه ی به اشتراک گذاشتن درایو هم داریدحالا برای این که بتونید فایل هایی که به اشتراک گذاشتید رو در کامپیوتر مقصد دریافت کنید در کامپیوتر مقصد طبق تصویر زیر عمل کنید :

89741915744430022720.jpg

و فایل هاتون رو میتونید توی درایو های دیگه کپی کنید .
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or