مشکلات نرم افزاری

به بار آپدیت کردم.

سایت برنامه یه سری کار ها رو گفته که ممکنه مشکلت رو حل کنه
اگر انجام دادی و درست نشد، رو اون گزینه Troubleshoot Update Issue کلیک کن
شاید یه کدی ، پیغامی چیزی بهت بده که معلوم بشه مشکل چیه
درایو ویندوز لپ تاپم قفل شده و نمیتونم داخلش ویندوز جدید نصب کنم یا ویندوزو رفرش کنم! حتی بک آپم نتونستم ازش بگیرم! البته واسه نصب و انتقال و اینا مشکلی نداره!! باید چیکار کنم؟
دفعه قبل که خواستی ویندوز نصب کنی ، پارتیشن ها یا فرمت هارد دیسک رو تغییر دادی ؟

این نمیتونی نصب کنی رو یکم بیشتر توضیح بده
وقتی DVD ویندوز میذاری ، میره تو مراحل نصب و نصب نمیکنه
یا کلا تو مرحله نصب نمیره
چه پیغامی میده؟

دفعه قبل که خواستی ویندوز نصب کنی ، پارتیشن ها یا فرمت هارد دیسک رو تغییر دادی ؟

این نمیتونی نصب کنی رو یکم بیشتر توضیح بده
وقتی DVD ویندوز میذاری ، میره تو مراحل نصب و نصب نمیکنه
یا کلا تو مرحله نصب نمیره
چه پیغامی میده؟

لپ تاپو تازه خریدم و مغازه داره ویندوز ریخته واسم بخاطر همین نمیدونم چیکار کرده!!
میرم تو قسمت نصب و تا اونجا که باید درایو نصب ویندوزو انتخاب کنم میره و بعد که میخام درایو C رو فرمت کنم میگه نمیتونی این درایوو فرمت کنی و اگه بخام بدون فرمتم برم میگه نمیتونی این درایوو انتخاب کنی!!

دوستان من دوتا ويندوز XP دارم اما از يكي ايش استفاده مي كنم دومي اصلا استفاده نداره !
ميخوام دومي رو از روي درايو D ايم پاك كنم تا چند گيگ جا باز بشه برام !

چجوري پاك اش كنم ؟! با اين برنامه هاي پاك كننده اطلاعات هم فكر كنم امتحان كردم نشد !
يه ره حلي برنامه ايي چيزي ؟ فرمت هم اصلا" نميتونم بكنم :|

دوستان من دوتا ويندوز XP دارم اما از يكي ايش استفاده مي كنم دومي اصلا استفاده نداره !
ميخوام دومي رو از روي درايو D ايم پاك كنم تا چند گيگ جا باز بشه برام !

چجوري پاك اش كنم ؟! با اين برنامه هاي پاك كننده اطلاعات هم فكر كنم امتحان كردم نشد !
يه ره حلي برنامه ايي چيزي ؟ فرمت هم اصلا" نميتونم بكنم :|

درود شما میتونید با دیسک ویندوز اکس پی و یا نرم افزار های پارتیشن بندی که بصورت بوتیبل بالا میان درایو مورد نظر رو فرمت کنید.

لپ تاپو تازه خریدم و مغازه داره ویندوز ریخته واسم بخاطر همین نمیدونم چیکار کرده!!
میرم تو قسمت نصب و تا اونجا که باید درایو نصب ویندوزو انتخاب کنم میره و بعد که میخام درایو C رو فرمت کنم میگه نمیتونی این درایوو فرمت کنی و اگه بخام بدون فرمتم برم میگه نمیتونی این درایوو انتخاب کنی!!
چون دقیق نمیدونم مشکل چیه (هیچ ارور یا کد دقیقی هم نداری که مشخص بشه)، نمیتونم راهنمایی کنم
پیشنهادم اینه که اگر کسی اینجا نتونست کمکت کنه ، از خود فروشنده بپرس داستان چیه

اگه اطلاعات مهمی نداری همه درایو ها رو delete کن تو همون قسمت , بعد 3 تا درایو درست کن و اولی رو فرمت بعد بزن بره واسه نصب .

سلام .

یکی از دوستام یه نرم افزار نصب کرده و گوگل کروم و فایرفاکسش به این شکل درومده که تو عکس ها میبینید

خواستم ببینم کسی نمیدونه این از چه نرم افزاری ناشی میشه ؟

09101308922031009336.jpg

یه روزه که وقتی رو یه لینک دانلود کلیک میکنم آدرس LinkBucks.com - Get your share! ـم قبلش میاد و لینکو خراب میکنه! باید چیکار کنم که دیگه نیاد؟
آنتی ویروسمم این سایتو بدافزار تشخیص داد و مسدودش کرد ولی هنوزم میاد!!
دو تا لینک برات میذارم ، امیدوارم راه هایی که گفتن به دردت بخوره

درود
آنتی ویروس نود 32 ورژن 7 رو با Eset Reliable Serial 2.0 اکتیو کردم منتهی به عنوان حالت Trial برای 11 روز قبول کرده.
راه حل دائمی داره؟
-----
این ارور هم آخر آپدیت آنلاین میاد. چی هست؟ الان آپدیت شده بالاخره یا نه؟ چون میزنه شده اما Failed داده

46689749815855807327.jpg

برای آپدیت این برنامه چه راهکاری پیشهاد میدید؟

آخرین ویرایش:
درود
آنتی ویروس نود 32 ورژن 7 رو با Eset Reliable Serial 2.0 اکتیو کردم منتهی به عنوان حالت Trial برای 11 روز قبول کرده.
راه حل دائمی داره؟
-----
این ارور هم آخر آپدیت آنلاین میاد. چی هست؟ الان آپدیت شده بالاخره یا نه؟ چون میزنه شده اما Failed داده

46689749815855807327.jpg

برای آپدیت این برنامه چه راهکاری پیشهاد میدید؟
سایتهای زیر میتونی کد اکتیو eset antivirus رو بگیری:
NOD32 password and nod32 username | NOD32 Update | powered by nod325.com
Nod32 Antivirus Free update
ESET Smart Security 7.0.302.26 همراه با لایسنس 90 روزه
از 2 سایت اولی بگیری ... معمولا بالای 20 روز فعال میمونه ! دقت نکردم تا حالا ...
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or