مشکلات نرم افزاری

من چه جوری میتونم یه فولدر ( مثل برنامه ویندوز) رو به حالت Iso دربیارم؟
میخوام ویندوز رو ( که فولدرش رو دارم) از طریق فلش نصب (بوت) کنم !

- - -ویرایش - - -

درایورشو نصب کردی؟ فک نکنم چیز دیگه بخاد!(اصن شاید همینم نخاد!)

والا مسعود از خود سایت مادربورد رفتم و جدیدترین Intel(R) HD Graphic که 200 و خورده ای مگ بود رو هم گرفتم !(هم 32 بیت داره توش و هم 64 بیت) دیروز ویندوز رو عوض کردم الان میخوام اینو نصب کنم ارور میده
البته ارورش متن نداره !
CD مادربورد رو هم نمیخونه و میگه ویندوز ساپورت نمیشه !!

سلام دوستان.
من میخوام با PC با استفاده از اینترنت گوشیم از طریق Bluetooth به اینترنت متصل بشم.
Bluetooth Tethering رو روی گوشیم فعال میکنم، بعدش از PC گزینه Join Personal Area Network رو میزنم و به گوشیم متصل میشم، اما اینترنت گوشی Share نمیشه روی PC... اینطور که پیداست به طور خودکار IP اختصاص نمیده و واسه همین به نت متصل نمیشه. چندتا Screenshot هم گرفتم که میزارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
78483347722565998133.png

56330067963510726737.png

سلام .
لبتاپ یکی از آشنایان ، به صورت بی سیم به اینترنت وصل نمیشه و Troubleshoot میگه مشکل از آداپتور Wifi هست . چیکار میشه کرد ؟!
فقط برای چند ثانیه مینویسه Connected بعدش قطع میشه . ولی با کابل وصل میمونه !

من چه جوری میتونم یه فولدر ( مثل برنامه ویندوز) رو به حالت Iso دربیارم؟
میخوام ویندوز رو ( که فولدرش رو دارم) از طریق فلش نصب (بوت) کنم !

- - -ویرایش - - -

والا مسعود از خود سایت مادربورد رفتم و جدیدترین Intel(R) HD Graphic که 200 و خورده ای مگ بود رو هم گرفتم !(هم 32 بیت داره توش و هم 64 بیت) دیروز ویندوز رو عوض کردم الان میخوام اینو نصب کنم ارور میده
البته ارورش متن نداره !
CD مادربورد رو هم نمیخونه و میگه ویندوز ساپورت نمیشه !!

سوال اولیت که فک نکنم بشه!

درایور واسه ویندوز 8.1 بوده؟(دقیقن 8.1!) چون بعضی از اینا خیلی گیر میدن!!

- - -ویرایش - - -

سلام .
لبتاپ یکی از آشنایان ، به صورت بی سیم به اینترنت وصل نمیشه و Troubleshoot میگه مشکل از آداپتور Wifi هست . چیکار میشه کرد ؟!
فقط برای چند ثانیه مینویسه Connected بعدش قطع میشه . ولی با کابل وصل میمونه !

درایورش آپدیته؟ شاید بخاطر این نمیشناسدش!

سلام دوستان.
من میخوام با PC با استفاده از اینترنت گوشیم از طریق Bluetooth به اینترنت متصل بشم.
Bluetooth Tethering رو روی گوشیم فعال میکنم، بعدش از PC گزینه Join Personal Area Network رو میزنم و به گوشیم متصل میشم، اما اینترنت گوشی Share نمیشه روی PC... اینطور که پیداست به طور خودکار IP اختصاص نمیده و واسه همین به نت متصل نمیشه. چندتا Screenshot هم گرفتم که میزارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
امیدوارم این آموزش مشکلت رو حل کنه

خب خودم تونستم با استفاده از یه برنامه . از فولدر ویندوز ایمیج بگیرم !
دیگه مجبوران 8.1 نسخه 32 بیت رو نصبیدم !
فقط ویندوزم فعال نیست , چه چوری فعالش کنم ? :d

- - -ویرایش - - -

خب خودم تونستم با استفاده از یه برنامه . از فولدر ویندوز ایمیج بگیرم !
دیگه مجبوران 8.1 نسخه 32 بیت رو نصبیدم !
فقط ویندوزم فعال نیست , چه چوری فعالش کنم ? :d

سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستمم جدیدا پیش اومده وقتی ویندوز بالا میاد خیلی طول میکشه تا حالت عادی پیدا کنه روی صفحه ی Welcome یه یه دقیقه ای وای میسته و وقتی هم بالا میاد تا 2 3 دقیقه اصلا نمیشه هیچ کاری انجام بدی و برنامه ای باز کنی چون بالافاصله سیستم هنگ میکنه. میخواستم ببینم راه حلی هست که کمکم کنه؟خودم احساس میکنم که سیستمم ویروسی شده.
راستی Clean up و Disk Defragment هم انجام دادم ولی موثر نبود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که الان Eset Smart Security دارم و از ایناس که باید یوزر نیم پسورد بزنی با اینش مشکلی ندارم ولی احساس میکنم که انتی ویروس خوبی نیست ولی چون سبکه و سرعت سیستم رو نمیگیره نمیخوام انتی ویروس دیگه ای بریزم میخواستم ببینم که شما انتی ویروس دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ Bit و Kaspersky رو قبلا دشتم Bit که خیلی سنگین بود کسپر هم به همهچی گیر الکی میده.
میخواستم ببینم اگه شما پیشنهاد بهتری دارید با لینک دانلود برام قرار بدید
با تشکر

سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستمم جدیدا پیش اومده وقتی ویندوز بالا میاد خیلی طول میکشه تا حالت عادی پیدا کنه روی صفحه ی Welcome یه یه دقیقه ای وای میسته و وقتی هم بالا میاد تا 2 3 دقیقه اصلا نمیشه هیچ کاری انجام بدی و برنامه ای باز کنی چون بالافاصله سیستم هنگ میکنه. میخواستم ببینم راه حلی هست که کمکم کنه؟خودم احساس میکنم که سیستمم ویروسی شده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که الان Eset Smart Security دارم و از ایناس که باید یوزر نیم پسورد بزنی با اینش مشکلی ندارم ولی احساس میکنم که انتی ویروس خوبی نیست ولی چون سبکه و سرعت سیستم رو نمیگیره نمیخوام انتی ویروس دیگه ای بریزم میخواستم ببینم که شما انتی ویروس دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ Bit و Kaspersky رو قبلا دشتم Bit که خیلی سنگین بود کسپر هم به همهچی گیر الکی میده.
با تشکر
سلام.
تو اینجا میتونید یه مقایسه نسبی از همه آنتی ویروس های محبوب و جدید ببینید و در نهایت خودتون انتخاب کنید. بسیار میتونه کمکتون کنه :
مقایسه آنتی ویروس ها IranSetup.com
با توجه به کندی سیستمتون Avira طبق لینک بالا توصیه میشه ! ولی خب شخصا امتحان نکردم !
--
در مورد مشکل اولتون هم تخصص ندارم و در نگاه اول میتونه از هارد باشه و در بقیه مشکلات میتونند در رده های بعدی قرار بگیرند . مثلا اینکه ویندوزتون دچار مشکل شده یا startup بسیار سنگینی دارین و ...!
موفق باشید.

سلام دوستان
با تشکر

درباره کندی 99% همونیه که آقا سعید گفتن! یه سر کیسو باز کن و گرد و خاک گیریش کن و کابلایی که به هارد خوردنو بررسی کن ببین مشکل نداشته باشن!
اگه تاثیری نداشت واسه حربه آخر Tuneup 2013 یا 2014 رو نصب کن و تو قسمت optimoze برو به disable startup program و برنامه های اضافیو غ فعال کن شاید سرعت بهتر شد!!!

درباره آنتی ویروسم من رو سیستم قدیمیم Emsisoft Anti-melware نصب کرده بودم و با این که دوموتوره‌ست و خیلی قویه ولی رو سیستم فشار زیادی نمیاره!(فقط کرک مرک نداره و فقط تریال ریستر روش جواب میده!)

KNPS
با اجازه دوستان من فقط اینو بگم که به نظرم مشکلت از ویندوزه
اول Emsisoft Anti-Malware رو نصب کن و سیستم رو باهاش اسکن کن
لینک (بعد از اسکن پاکش کن که با آنتی ویروست تداخل نداشته باشه)

بعد Tuneup رو نصب کن و برنامه های اضافی که موقع شروع ویندوز اجرا میشن رو غیر فعال کن
رجیستری ویندوز رو چک کن و ...
در نهایت با تعویض ویندوز باید مشکلت حل بشه

چک کردن هارد و مشکلات سخت افزاری رو بهتره بعدا و اگر مشکلت حل نشد انجام بدی

مرسی از همه ی دوستان
ویندوزم 7 هست ولی اورجینال هست اگه اورجینال نبود عوض می کردم خیالم رو راحت میکردم راستی دستگاه هم Laptop هست و Desktop نیست .
حالا روش های بالا که گفتید رو انجام میدم ایشالا که درست شه.
با تشکر.

مرسی از همه ی دوستان
ویندوزم 7 هست ولی اورجینال هست اگه اورجینال نبود عوض می کردم خیالم رو راحت میکردم راستی دستگاه هم Laptop هست و Desktop نیست .
حالا روش های بالا که گفتید رو انجام میدم ایشالا که درست شه.
با تشکر.

ویندز 7 اورجینالم که باشه ارزش نداره نگهش داری!(به خصوص رو لپ تاپ!! چون اغلب لپ تاپا با وین 8 و 8.1 خیلی سازگارترن!)
اگه ویندوزت 8 یا 8.1 بود خیلی راحت ریستش میکردی و بدون از دس رفتن وین اورجینال ویندور عوض میشد!
امیدوارم که درس شه!

اقا من با این گوگل مپ مشکل دارم
یه زوم این زوم اوت میکنم خیلی طول میکشه
سرعت دانلود 64 کیلیوبایت هست باهاش همه چیو میتونم استریم ببینم ولی با مپ مشکل داره با وی پی ان هم خیلی فرقی نداره
باید چه کرد؟؟

اقا بخوایم فاصله دو جا رو حساب کنیم باید چه کرد مثلا میخوام ازادی تا امام حسین ببینم چند کیلومتره باید چیکار کنم؟؟

سلام
من لپتاپم بوت نميشه و بعد از ورود به صفحه starting windows ميره تو يه صفحه ديگه كه دوتا گزينه starting windows normaly و repair هست گزينه repair رو هم زدم منتها ميره تو صفحه ابي رنگ و اتفاقي نميايفته! خواستم ببينم با سي دي bootable ميتونم بيارمش بالا يا نه؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or