مشکلات نرم افزاری

من یه مشکلی دارم با ویندوزم اونم اینه که بعد از مدتی که (مشخص نیست چقدر) ویندوز هیچ گزینه ایش کار نمیکنه و باید alt+ctrl+delete رو بزنم تا درست شه ویندوزمم 8.1 داخل بازی هم که میرم باز اینطوری میشه
ویندوز هفت رو هم که داشتم این اواخر اینجوری میشد خودم حدث میزنم ویروسی شده انتی ویروس avast هم دارم قبلا nod 32 ابدیت شده هم داشتم باز اینجوری میشد به اینترنت هم مداوم متصلم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
alt+ctrl+delete رو که میزنی ، چی کار میکنی که سیستم درست میشه؟
Explorer رو میبندی و دوباره باز میکنی ؟
ممکنه رجیستری ویندوز به هم ریخته باشه. برنامه TuneUp Utilities رو نصب کن و مشکلات ویندوز رو چک کن
اگرم فکر میکنی ویروسه، بهترین کار اینه که آنتی ویروس هایی که داری رو پاک کنی
Kaspersky Internet Security رو نصب و سیستم رو ویروس کشی کن
آقا این Bing . . . !:| چجوری میتونم از شرش خلاص شم؟ همش توی مرورگرم میاد و کرم میریزه!

منم با این مرورگرا مشکل دارم :|
چند وقته این موتور جستجوی ت.تخیلیه (:|) Qone5 اومده گند زده به تمام مرورگرای کامپیوتر :| البته به غیر از اپرا !! هر کارم میکنم نمیره لامصب!
کرومو باز میکنم میخوام سرچ کنم میره توی Qone5 سرچ میکنه :| حالا هر چیم میرم توی ستینگ و کلا حذفش میکنم از توی موتور جستجو ها و Default رو هم میزارم روی Google بازم وقتی میبندم باز میکنم روز از نو روزی از نو! :|
internet explorer هم همینطوری شده :|

چیکار کنم از شر این موتور جستجوی مسخره خلاص شم! حالمو بهم زده دیگه :|

وضعیت کامپیوتر من:

53317003077581300037.jpg

راهی هست بشه ظرفیت F رو به C منتقل کرد؟

ویرایش:

فعلا تا حدودی درستش کردم. با برنامه EaseUs حدودا 6 GB از حجم D رو به C منتقل کردم
برنامه‌ی بسیار کامل و سریعیه و از همه مهمتر بسیار User-friendly ـیه

آخرین ویرایش:
چند وقته این موتور جستجوی ت.تخیلیه (:|) Qone5 اومده گند زده به تمام مرورگرای کامپیوتر :| البته به غیر از اپرا !! هر کارم میکنم نمیره لامصب!
کرومو باز میکنم میخوام سرچ کنم میره توی Qone5 سرچ میکنه :| حالا هر چیم میرم توی ستینگ و کلا حذفش میکنم از توی موتور جستجو ها و Default رو هم میزارم روی Google بازم وقتی میبندم باز میکنم روز از نو روزی از نو! :|

اگه خیلی وقت نیست که نصبش کردی ریستورش کن!

اسم موتور جستجوی مزاحم و روش حذفش رو توی اینترنت (گوگل) سرچ کن !! احتمالا روش حلش میاد ...
--
https://www.google.com/search?q=how...Qone+5&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1
مثلا روش های این سایتها رو ببین :
https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=136288
http://forums.anvisoft.com/viewtopic-45-6652-0.html
http://malwaretips.com/blogs/remove-start-qone8-virus/#junkware
-
فقط برنامه هایی که پیشنهاد دادن رو دانلود نکن ، ممکنه بدردنخور یا تبلیغاتی باشن.

آخرین ویرایش:
سلام و درود !
کمکم کنید !!!
من واسه ویژوال c++ 2010 نیاز به net.framework 4 یا 3 یا 3.5 دارم ! ویندوزم 7 و 64 بیتیه .
من ورژن 4.5 رو داشتم میخواستم 4 نصب کنم گیر میداد پاکش کردم ! میخواستم 3 نصب کنم ! 64 بیتیش رو گیر نیوردم !
رفتم 3.5 sp1 رو گرفتم با حدود 230 مگ حجم ! میام نصب کنم ! وسطش این اروری که عکسش رو گزاشتم میاد !
تازه اگه یه بار دیگه بخوام نصب کنم باید برم تو Turn windows features on or off تیک netframework 3.5.1 رو بردارم ویندوز ریست بشه باز دوباره نصب کنم !
حالا به نظرتون چیکار کنم !!! حتی توی اروری که میداد توی صفحه ی مربوظ بهش توی سایت مایکروسافت هم رفتم اما چیزی دست گیرم نشد !

سلام
من چند وقتی هست که نمیتونم فایل های زیپ رو اکسترکت کنم یعنی وقتی روی گزینه Extract Here کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته !!
مشکلش چیه ؟

سلام
من چند وقتی هست که نمیتونم فایل های زیپ رو اکسترکت کنم یعنی وقتی روی گزینه Extract Here کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته !!
مشکلش چیه ؟

اول مطمئن شو که آخرین ورژن نرم افزار فشرده سازی ای که داری, نصب باشه. بعد اگه نشد, برو یه نرم افزار دیگه بگیر مثل winrar, winzip, 7zip ...
و اگه باز هم نشد احتمالا یا ویندوزت مشکل دار شده یا ویروس گرفتی.

سلام و درود !
کمکم کنید !!!
من واسه ویژوال c++ 2010 نیاز به net.framework 4 یا 3 یا 3.5 دارم ! ویندوزم 7 و 64 بیتیه .
من ورژن 4.5 رو داشتم میخواستم 4 نصب کنم گیر میداد پاکش کردم ! میخواستم 3 نصب کنم ! 64 بیتیش رو گیر نیوردم !
رفتم 3.5 sp1 رو گرفتم با حدود 230 مگ حجم ! میام نصب کنم ! وسطش این اروری که عکسش رو گزاشتم میاد !
تازه اگه یه بار دیگه بخوام نصب کنم باید برم تو Turn windows features on or off تیک netframework 3.5.1 رو بردارم ویندوز ریست بشه باز دوباره نصب کنم !
حالا به نظرتون چیکار کنم !!! حتی توی اروری که میداد توی صفحه ی مربوظ بهش توی سایت مایکروسافت هم رفتم اما چیزی دست گیرم نشد !
درود دوست عزیز فایل نصیبتون خرابه به احتمال زیاد. برای اینکه کلا با فریم ورک دات نت کار کنید ومشکلی نداشته باشید بهتره تمامی نسخه ها رو نصب کنید که فکر میکنم تو ویندوز هفت بصورت پیش فرض تا نسخه ی ۳.۵ اگه اشتباه نکنم نصب هستش.موفق باشید.

درود دوست عزیز فایل نصیبتون خرابه به احتمال زیاد. برای اینکه کلا با فریم ورک دات نت کار کنید ومشکلی نداشته باشید بهتره تمامی نسخه ها رو نصب کنید که فکر میکنم تو ویندوز هفت بصورت پیش فرض تا نسخه ی ۳.۵ اگه اشتباه نکنم نصب هستش.موفق باشید.

خیلی ممنون از توجهت ... ایشالا خیر بیبینی جووون ! :دی
والا فایل نصبی رو نمیدونم ولی از روی اون که گفتید که خود ویندوز 7 به طور پیشفرض تا 3.5 رو داره رفتم توی C:\Windows\Microsoft.NET\Framework دیدم که حتی چهارم هم هست اما پوشش چند تا فایل نصفه بیشتر نیست !!! ورژن چهار رو گرفتم و به راحتی نصب کردم و مشکل حل شد ! بازم ممنون :x

همین الان یادم اومد که موقع اکتیو 8.1 واسه منم ارور داد!!(البته من اکتیویت خالی میزدم نه سبزه!) منم از قسمت سمت راستش تو قسمت اکتیویترا autoKMS نصب کردم و بعدم ران از ادمینش کردم تا اکتیو شد!

چه جوری مسعود؟ میشه کامل توضیح بدی ؟
من هرکاری میکنم اکتیو نمیشه !

چه جوری مسعود؟ میشه کامل توضیح بدی ؟
من هرکاری میکنم اکتیو نمیشه !
95628845369356479246.png

بعد از اینکه اینو زدی پایینش که نوشته installـو میزنی بعد که گفت نصب شد میری به این آدرس!
37722940232113312931.png

حالا این installـو ران از ادمین میکنی و بعد منتظر میمونی که تموم شه بعدم ریستارتش میکنی!

95628845369356479246.png

بعد از اینکه اینو زدی پایینش که نوشته installـو میزنی بعد که گفت نصب شد میری به این آدرس!
37722940232113312931.png

حالا این installـو ران از ادمین میکنی و بعد منتظر میمونی که تموم شه بعدم ریستارتش میکنی!

زدم ولی این نوشته اومد تو فایل txt !! :

AutoKMS 2.5.1.0 Ran At 5/3/2014 8:19:30 AM.
Using KMS Server Service.
Attempting To Activate Microsoft Office
Attempting to Activate OfficeProPlusVL_KMS_Client
<Product activation successful>
----------------------------------------
Attempting To Activate Microsoft Windows
Attempting to Activate Enterprise
ERROR CODE: 0x8007000D
ERROR TEXT: The data is invalid.
<Product activation failed>

- - -ویرایش - - -

95628845369356479246.png

37722940232113312931.png

- - -ویرایش - - -

ایندفه برو تو پوشه WP Activator و اکتیویتور اونو امتحان کن شاید درست شد!! تگه باز نشد بقیشونو امتحان کن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or