M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
ایندفه برو تو پوشه WP Activator و اکتیویتور اونو امتحان کن شاید درست شد!! تگه باز نشد بقیشونو امتحان کن!
کجاست این پوشه؟!! :d
اصلا هر کاری میکنم اکتیو نمیشه چرا ؟!!
آخرین ویرایش:
ایندفه برو تو پوشه WP Activator و اکتیویتور اونو امتحان کن شاید درست شد!! تگه باز نشد بقیشونو امتحان کن!
کجاست این پوشه؟!! :d
اصلا هر کاری میکنم اکتیو نمیشه چرا ؟!!
دقیق نمیدونم مشکل چیه ولی ممکنه از ویروس باشهدوستان کمک!
یک مشکلی پیدا کرده ویندوز انگار ویروس گرفته
Document ـم هر چند روز یک بار پاک میشه هر چی سیو دارم میپره خیلی وقته 8.1 دارم اصلا اینطوری نبود ولی تازگی اینطوری شده! حالا جالبیش اینجاست همه سیوا پاک میشن به غیر از سیو Ubisoft Trials Gold Edition و Batman Arkham Origins حتی Trials Fusion پاک میشه ولی نسخه قبلیش میمونه چه مدلیه دیگه؟
چیکار کنم درست بشه؟ حال وین عوض کردنم نیست
عزیز , من که یه دفه یه نرم افزار معرفی کردم در این ضمینه تو پروفایلتون نمیدونم پستم رو چطوری ندید ولی اگه ندید میتونید از این سایت https://www.google.com/url?sa=t&rct...=MJ0Hu_pvUnaBRJYFM8aa5Q&bvm=bv.66111022,d.d2kعجب ... 200 مگابایت نشستیم Avira رو بگیرم که استفاده کنم بعد با ویندوز 8 همخونی نداره واقعا از ویندوز 8 پشتیبانی نمیکنه؟
-----
اگر هم نه که دوباره بریم سر همین ESET. فقط اگر میشه خواهشا یک برنامه چیزی برای آپدیت کردن این آنتی ویروس معرفی کنید. واقعا آپدیت کردن اون با Serial Generator ها و آدرس دهی های آفلاین کلافه کننده است
آنتی ویروس چی میخوای نصب کنی که اینطوری میشه ؟!اين صفحه آبي مرگ امان ما رو بريده
هر سري آنتي ويروس تا يه قديمي پايان نصب ميره و بعد وارد اين صفحه مضخرف ميشه و restart )x
كسي ميدونه چطور خلاص شيم ازش؟ نصب ناقص مونده و برنامه نصفه مياد همش. قبلا اينطور نبود
Windows 8.1 نسخه 64 بيتي
ممنونآنتی ویروس چی میخوای نصب کنی که اینطوری میشه ؟!
برنامه BlueScreenView رو دانلود و نصب کن. کد خطا رو بهت نشون میده.
کد رو تو اینترنت جستجو کن، احتمال اینکه دلیل و راه حلش تو نت پیدا بشه هست
دوستان من تو نت گشتم این تاپیک رو پیدا کردمدوستان نمیدونم جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه
من یک مشکلی با صدا توی ویندوز 8.1 دارم
هر نرم افزای چه winamp چه pot player چه km player که از صدا استفاده میکنن تو این ویندوز وقتی که دارم تو اینترنت browsing میکنم دچاز lag میشه صداشون
اگه فایل تصویری باشه تصویر بدون مشکل هست اما صداش لگ میزنه
وقتی scroll موس رو تو صفحات بالا پایین میکنم یا مخصوصا مخصوصا وقتی browser رو close میکنم یک lag تقریبا 2 ثانیه ای تو صدا به حالت کشیده ( ویز ) ایجاد میشه
browser های IE و Firefox و Waterfox رو چک کردم تو اخرین نسخه هاشون
cpu رو هم مونیتور کردم دیدم کل استفاده اون بروزر و اون پلیر رو هم 20 درصد هم نیست
صفحه که باز بمونه مثل الان که دارم تایپ میکنم صدا مشکلی نداره اما با scroll کردن و page عوض کردن رندم اونطوری میشه
وقتی از اینترنت قطع باشم حتی تو حالت convert که cpu تقریبا 80 درصد لود میشه بدون مشکل میتونم اهنگ گوش بدم صدا لگ نمیزنه
سیستم ویروس هم نداره clean کامله
64 بیت نصبه
به دوستم تل کردم اونم یک مادربرد متفاوت با همین کارت صدا داره میگه ماله اونم همینطوری میشه موقع اینترنت رفتن
کارت صدا realtek alc887 اخرین درایور هم نصب کردم
خواهش میکنمممنون
ESET روی سیستم من نصب بود منتهی به خاطر آپدیت هاش پاک کردم که مثل قبل روی Seven داشتم Avira بریزم. بعد دیدم Avira از 8 پشتیبانی نمیکنه منم مجبوری دوباره اومدم این رو نصب کنم. تا یک قدمی پایان نصب میره اما بعدش صفحه آبی مرگ میاد و تمام. ویندوز هم که بالا میاد آنتی ویروس کاملا ناقص نصب شده و صفحه Home اون خالی هستش!
الان این کد توی قسمت Dump File رو باید توی گوگل تایپ کنم؟ خودت تا حالا این مورد رو نداشتی؟
F2 رو بزنآقا این kmpما جدیدا فایلهای .avi رو برعکس اجرا میکنه!!!تنظیماتشو چطور باس درست کرد!!!؟؟؟
نمیدونم راهی داره که بدون پاک کردن برنامه کارت صدا مشکلتون حل بشه یا نهدوستان من تو نت گشتم این تاپیک رو پیدا کردم
Fix Windows 7 Sound Lag: When Browsing, Scrolling or Playing DVD
کاری که گفت رو انجام دادم مشکل حل شد منتهی الان دیگه control panel کارتم رو ندارم و انیستال شده و به تنظیماتش دسترسی ندارم
یه مشکلی در نرم افزارای After effect و Adobe premier دارم
تو افتر افکت پروژه رو بصورت فایل Premier اکسپورت میکنم (با پسوند prproj)، وقتی میخوام با Premier همونو باز کنم این ارورو میده
The project appears to be damaged, it cannot be opened
چیکار کنم؟
کلا چیکار میشه کرد که فایلارو با افتر افکت، افکت گذاری کنم و با پریمیر، تدوینشون کنم؟