M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
C:\Click\Windows 8 Activator
اگه با تول کیت اکتیواتورو نصب کرده باشی اونجا چنتا پوشه هست! بالاخره یکی از اونا میتونه ویندوزتو اکتیو کنه!
این (C:\Click\Windows 8 Activator) دیگه کدوم پوشه هستش ؟!! :d
C:\Click\Windows 8 Activator
اگه با تول کیت اکتیواتورو نصب کرده باشی اونجا چنتا پوشه هست! بالاخره یکی از اونا میتونه ویندوزتو اکتیو کنه!
این (C:\Click\Windows 8 Activator) دیگه کدوم پوشه هستش ؟!! :d
بابا اذیت نکن بگو دیگه !!
نه تو پوشه اون چیزی نبود !
سلام .. دوستان یه چند روزه مصرف CPU سیستم من قفل شده رو 100 % !
هیچ کاری هم با سیستم نکنی مصرف رو صده باز .. چیکار کنم ؟ ...
سلام
دوستان من میخوام درایور کارت گرافیکم روعوض کنم به یک برنامه Cleaning احتیاج دارم که درایور قبلی خودم رو پاک کنم کسی برنامه درست حسابی سراغ داره؟ درایور جدید رو هم از سایت AMD دانلود کردم.
مدل کارت گرافیک : ATI Rdeaon Mobility 5470 من از سایت amd درایور کارتهای سری 5000 رو دانلود کردم درست دانلود کردم؟
من با toolkit(تو گوگل بزن خودت! قالب واسم ترکیده فقط یه خطی میتونم بنویسم!!) راحت اکتیوش کردم!دوستان ویندوز من به روش اسکایپ فعال سازی شده ولی آفیس 2013 فعال نمیشه !!!!!؟؟؟؟؟ ویندوز 8.1
پس خراب میشه !؟ بی خیالش همینجوری مشکلی نداره، فقط پنجره اکتیو نشدنو دارم که اونم مهم نیست، اکتیو نشه بهتره.من با toolkit(تو گوگل بزن خودت! قالب واسم ترکیده فقط یه خطی میتونم بنویسم!!) راحت اکتیوش کردم!
نه خراب واسه چی؟ مشکلی نداره!پس خراب میشه !؟ بی خیالش همینجوری مشکلی نداره، فقط پنجره اکتیو نشدنو دارم که اونم مهم نیست، اکتیو نشه بهتره.