Masood11
کاربر سایت
آها! حواسم نبود که مال من لپ تاپه و مال تو pc!!
من دیگه نمیدونم! همه چیش که به نظر درست میاد!
حالا یکی از برنامه های بهینه سازیو نصب کن شاید درست شد! مث tuneup یا Ccleaner!
درود احتمالا چنتا فایل سیستمی خراب شده باشن با ریپیر به احتمال خیلی زیاد درست میشه.امروز داشتم درایو C رو optimize (دیفرگ) میکردم که تو اپتیمایزش گیر کرد و منم زدم سیستمو ریست کردم و بعدش دیگه ویندوز ریستارت یا شات داون نمیشه (8.1) !!!؟؟؟ System restoreم انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداشت !!!!!!!! چکار کنم برگرده به حالت عادی؟
با خوده ویندوز پاک کردم از اون برنامه های بی خود بود و منم پاکشون کردم ممنون میشم بگی کجا برم دقیقا و پاکشون کنم به کلاین اخطارا برای اینه که اون نرم افزارها موقع بوت میخوان اجرا بشن ولی فایلاشون کاملا در دسترس نیس.تو دایرکتوری استارتآپ رو نگاه کن ببین اونجا فایلی نباشه.
بعد این که این نرم افزارا رو دستی پاک کردی یا کامل؟
دوستمون پدرام درست میگن .
شما از اینجا برو : run > msconfig منوی startup رو نگاه کن ! تیک های اضافی رو بردار.
این روش روی وین 8 جواب نمیده رفتم دیدم ولی میره توی تست منجیر اونجا هم چیزی نبود
درود به شما، چه ریپیری؟درود احتمالا چنتا فایل سیستمی خراب شده باشن با ریپیر به احتمال خیلی زیاد درست میشه.
درسته ، من با ویندوز8 کار نکرده بودم ! این بخش به Task Manager منتقل شده .با خوده ویندوز پاک کردم از اون برنامه های بی خود بود و منم پاکشون کردم ممنون میشم بگی کجا برم دقیقا و پاکشون کنم به کل
این روش روی وین 8 جواب نمیده رفتم دیدم ولی میره توی تست منجیر اونجا هم چیزی نبود
فک کنم منظورشون نرم افزاری مثل tuneup Utilities هست که آقا مسعود گفتن.درود به شما، چه ریپیری؟
ریپیر با دیسک ویندوزدرود به شما، چه ریپیری؟
نه منظورم استفاده از دیسک ویندوز بود.فک کنم منظورشون نرم افزاری مثل tuneup Utilities هست که آقا مسعود گفتن.
خب اگه امکانشو داری اون نرم افزار ها رو نصب کن دوباره و با نرم افزاری مثل your uninstaller بطور کامل پاکشون کن. بخش استارت آپ هم از طریق تسک منجر قابل دسترسیه اگه تو لیستش نیست با همین ur uninstaller هم میتونی استارت آپ رو کنترل کنی تو دایرکتوری استارت آپ هم برو و مطمئن شو فایلی توش نیس.با خوده ویندوز پاک کردم از اون برنامه های بی خود بود و منم پاکشون کردم ممنون میشم بگی کجا برم دقیقا و پاکشون کنم به کل
درود به شما، قبل از اینکه بیام اینجا همه این راها رو رفتم ولی بی فایده بود، امروز مجبور شدم بزنم فرمت کنم و وین رو دوباره بنصبم (ویندوز کاملا از کار افتاد)، ایندفعه با Toolkit فعال سازیش کردم و این چند ساعت اول خوب بود تا همین چند دقیقه پیش که راست کلیک رو استارت باز از کار افتاد و دیگه کار نمیکنه!؟ریپیر با دیسک ویندوز
سلام دوستان مشکلی دارم که سیستمم رو به شدت کند میکنه البته سیستم بازی نیست ولی نمیدونم چرا یک دفعه سیستم به حدی کند میشه که نمیتونم حتی یه صفحه باز کنم یا ببندم رم کامپیوترم پر میشه بیشتر وقتی از نرم افزار hotspot استفتده میکنم شدید میشه از نرم افزارهای تخلیه رم استفاده کردم و yac ولی اصلا کاری نمیکنه و تاثیری نداره برام راهی هستش که سیستمم درست بشه ربطی به ویندوز هم نداره بارها ویندوز عوض کردم ولی از همون ابتدا اینجور میشه
شما بقیه درایو هاتون رو با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کنید.درود به شما، قبل از اینکه بیام اینجا همه این راها رو رفتم ولی بی فایده بود، امروز مجبور شدم بزنم فرمت کنم و وین رو دوباره بنصبم (ویندوز کاملا از کار افتاد)، ایندفعه با Toolkit فعال سازیش کردم و این چند ساعت اول خوب بود تا همین چند دقیقه پیش که راست کلیک رو استارت باز از کار افتاد و دیگه کار نمیکنه!؟
سلام ..
دوستان یه دو تا مشکل دارم ..
1) فایر فاکس رو به 29.0.1 آپدیت کردم و دیگه هیچ پیجی رو باز نمیکنه .. همه کاری هم کردم واسه اینکه باز کنه .. از چک کردن فایروال تا ...
چیکار کنم ؟
2) سیستم که بالا میاد یکی از این برنامه های من اتوماتیک باز میشه .. چجوری کاری کنم که باز نشه ؟ .. تو تنظیماتش چیزی نیست در این مورد .. تو پوشه استارتاپ هم چیزی نیست ...
ممنون
من همین نسخه رو دارم و مشکلی نداره! اگه ارور خاصی میدا عکسشو بزار!
برو تسک منیجر بعد قسمت استارت آپ! اگه برنامهه نبود tuneup نصب کن و از قسمت استارت آپ اون پیداش کن و غ فعالش کن!