مشکلات نرم افزاری

سلام . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم. حالا واسه ایکس باکس میخوام فرمتشو عوض کنم بزارم رو فت 32 اما تو win 8 فت 32 نداره اگه میشه لینک نرم افزاری رو بدید که بتونم باش فرمت هاردو به فت 32 تبدیل کنم. درضمن اگه راهی هست که بشه همین هاردو پارتیشن بندی کنم و فقط یه پارتش فرمتش فت 32 باشه و بقیه اش ntfs باشه لطفا معرفی کنید.

خابم میومد یادم رفت این پستو!!:دی
ویندوز 8ـم fat32 داره! احتمال زیاد اون هارده این قابلیتو نداره!

- - -ویرایش - - -

ارور خاصی که نمیده .. همینه :
Capture.jpg

استارتاپ رو تو تسک منیجر پیدا نکردم ... :| :دی

برو تو تنظیمات پــروکسی و غیر فعالش کن شاید درست شد!
این منظورمه:
91308949512500068844.png

مگه ویندوزت 8 و 8.1 نیست؟ اونجوری دیگه نمیدونم! فقط tuneup نصب کن!

سلام ..
دوستان یه دو تا مشکل دارم ..
1) فایر فاکس رو به 29.0.1 آپدیت کردم و دیگه هیچ پیجی رو باز نمیکنه .. همه کاری هم کردم واسه اینکه باز کنه .. از چک کردن فایروال تا ...
چیکار کنم ؟
2) سیستم که بالا میاد یکی از این برنامه های من اتوماتیک باز میشه .. چجوری کاری کنم که باز نشه ؟ .. تو تنظیماتش چیزی نیست در این مورد .. تو پوشه استارتاپ هم چیزی نیست ...
ممنون
سلام
1.تنظیمات پرو*خسی رو هم نگاه کردی ؟
برو تنظیمات فایرفاکس. طبق عکس
Capture.jpg

اگر چیز شکن استفاده نمیکنی گزینه 4
اگر استفاده میکنی گزینه 5 رو بزن و پنجره ها رو ok کن
ویرایش : @ Masood11 : ندیدم پست آخرت رو

2. Windows 8 MSConfig Startup

آخرین ویرایش:
همه این کارا رو کردم ولی باز Unable to connect میده .. :|
نه ویندوزم 7ـه ...
===
فایرفاکس بعد یه باز پاک کردن و بار ریختن درست شد ... :دی

آخرین ویرایش:
سلام
1.تنظیمات پرو*خسی رو هم نگاه کردی ؟
برو تنظیمات فایرفاکس. طبق عکس
View attachment 52109

اگر چیز شکن استفاده نمیکنی گزینه 4
اگر استفاده میکنی گزینه 5 رو بزن و پنجره ها رو ok کن
ویرایش : @ Masood11 : ندیدم پست آخرت رو

2. Windows 8 MSConfig Startup

بهتر! زیاد مطمئن نبودم که با این پست مطمئن شدم دیگه!

فایرفاکس بعد یه باز پاک کردن و بار ریختن درست شد ... :biggrin1:

خب الهی شکر!

دوستان با فایرفکس یه مشکل داره
هروز که سیستم رو روشن می کنم و سایت باز میکنم(هر سایتی) باز دوباره از اول شروع می کنه عکس ها رو لود کردن!
بعضی عکس ها مثل عنوان سایت و آواتار کاربرها که عوض نشده رو چرا دوباره دانلود میکنه ؟
مصرف حجم بطور عادی بالا هست دیگه اینم ... :دی

یه فایل rar دارم که پسوردشو نمیدونم راهی هست بتونم بدون پسورد بازش کنم؟
درود نرم افزار هایی هستن برای پیدا کردن رمز که با دیکشنری یا روش هایی مثل بروت فورس کار میکنن.اما همیشه نمیشه جواب گرفت وزمان بره.فایلتون دانلودی هستش؟

دوستان با فایرفکس یه مشکل داره
هروز که سیستم رو روشن می کنم و سایت باز میکنم(هر سایتی) باز دوباره از اول شروع می کنه عکس ها رو لود کردن!
بعضی عکس ها مثل عنوان سایت و آواتار کاربرها که عوض نشده رو چرا دوباره دانلود میکنه ؟
مصرف حجم بطور عادی بالا هست دیگه اینم ... :دی
اگه کچ مرورگر رو پاک کرده باشید این اتفاق میفته تنظیمات رو بحالت پیش فرض ببرید و افزونه های مربوط به مدیریت کچ رو اگه دارید پاک کنید و در نهایت اگه درست نشد دوباره نصبش کنید مرورگر رو.

درود نرم افزار هایی هستن برای پیدا کردن رمز که با دیکشنری یا روش هایی مثل بروت فورس کار میکنن.اما همیشه نمیشه جواب گرفت وزمان بره.فایلتون دانلودی هستش؟

اگه کچ مرورگر رو پاک کرده باشید این اتفاق میفته تنظیمات رو بحالت پیش فرض ببرید و افزونه های مربوط به مدیریت کچ رو اگه دارید پاک کنید و در نهایت اگه درست نشد دوباره نصبش کنید مرورگر رو.

آدرس اون تنظیمات رو میگی ؟ چون هرچی دست کاری کردم که چیزی نشد
من History برام خیلی مهمه! اگه راهی باشه که بشه بکاپ بگیرم ازش کامل پاک می کنم دوباره نصب می کنم!
راهی برای بکاپ هیستوری هست ؟

از تورنت گرفتم ولی نمیدونم از کجا:|
بهترین راه اینه که شما دنبال رمزش تو نت باشی مثلا تو همون جایی که دی ال کردیش بگرد. یا فایل رو با وینرار باز کن شاید تو بخش توضیحاتش باشه اگه نبود شاید فایل نوتی همراهش باشه اگه بازم نبود یا بیخیالش شو یا اینکه با نرم افزارهای مربوط بگرد دنبالش.

آدرس اون تنظیمات رو میگی ؟ چون هرچی دست کاری کردم که چیزی نشد
من History برام خیلی مهمه! اگه راهی باشه که بشه بکاپ بگیرم ازش کامل پاک می کنم دوباره نصب می کنم!
راهی برای بکاپ هیستوری هست ؟

تنظیمات خاصی رو نمیگم تو صفحه ی اصلی بخش تنظیمات گزینه restore to default رو انتخاب کن.فکر میکنم امکان بک آپ گیری هست از بوکمارک ها و .... . برای بک آپ گیری پیشنهاد میکنم از این نرم افزار استفاده کنید:
MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird

آخرین ویرایش:
تنظیمات خاصی رو نمیگم تو صفحه ی اصلی بخش تنظیمات گزینه restore to default رو انتخاب کن.فکر میکنم امکان بک آپ گیری هست از بوکمارک ها و .... . برای بک آپ گیری پیشنهاد میکنم از این نرم افزار استفاده کنید:
MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird
البته به نظرم دستی راحتتره! میری به آدرس C:\Users\[User name]\AppData\Roaming\Mozilla و بعدش پوشه فایرفاکسو کپی میکنی!

البته به نظرم دستی راحتتره! میری به آدرس C:\Users\[User name]\AppData\Roaming\Mozilla و بعدش پوشه فایرفاکسو کپی میکنی!
آخه هرچی مشکله تو این پوشه هست!
2 نمونه : :دی
http://forum.bazicenter.com/thread3320/page342/#post3076908
http://forum.bazicenter.com/thread3320/page330/#post2998601

احتمالا اگه از این پوشه بکاپ بگیرم مشکل هم پابرجا باقی می مونه :دی
یه فایل به اسم History تو این پوشه هست!
تست میکنم ببینم همین هیستوری هست یا نه :دی
خبرش رو میگم :دی

آخه هرچی مشکله تو این پوشه هست!
2 نمونه : :دی
http://forum.bazicenter.com/thread3320/page342/#post3076908
http://forum.bazicenter.com/thread3320/page330/#post2998601

احتمالا اگه از این پوشه بکاپ بگیرم مشکل هم پابرجا باقی می مونه :دی
یه فایل به اسم History تو این پوشه هست!
تست میکنم ببینم همین هیستوری هست یا نه :دی
خبرش رو میگم :دی

یه کاریم میتونی بکنی! آلت بزن بعد از ردیف بالایی برو تو هلپ و ریستارت ویت اددون دیس ایبل بزن شاید بعدش درست شد! به هیچ وجهم هیستوری و اینا رو حذف نمیکنه!(حتی ریستش کنی!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or