مشکلات نرم افزاری

نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
از دیروز نتم فقط با K*erio فعال میشه و وقتی K*erio رو دیسکانکت می کنم نتم هم دیسکانکت میشه. تو این حال چه K*erio وصل باشه یا نباشه وای فای قطعه و فقط گوگل باز میشه و چندتا اپ مث واتس آپ و دیوار و... کار می کنن.:|

نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
از دیروز نتم فقط با K*erio فعال میشه و وقتی K*erio رو دیسکانکت می کنم نتم هم دیسکانکت میشه. تو این حال چه K*erio وصل باشه یا نباشه وای فای قطعه و فقط گوگل باز میشه و چندتا اپ مث واتس آپ و دیوار و... کار می کنن.:|
معمولا این مشکل پیش میاد شما امتحان کنید شاید حل شد :
مثلا برای فایرفاکس:
مرحله 1 : وارد Option فایرفاکس بشید.
http://www.downloadpaper.ir/Data/Sites/1/DownloadPaper.ir/set-password/2-set-Downloadpaper.png
مرحله 2 : روی No Proxy تنظیم کنید :
http://en.flossmanuals.net/circumve...umvention-tools-fa/static/simurgh-firefox.png
-
اگه مشکل از همین باشه حل میشه ، برای مرورگرهای دیگه هم راه حل داره ! شما مرورگرتو بگو ، من روشش رو بگم . توی نت هم موجوده!

سلام آقا فیلم NonStop 2014 رو دانلود کردم توی کامپیوتر زیر نویس رو میآره بدون مشکل!
اما تو ریسور که فلش رو بهش وصل میکنم فیلم پخش میشه اما زیر نویس نمیآد این مشکل برای اولین باره بوجود میآد نمیدونم دلیلش چیه!

سلام آقا فیلم NonStop 2014 رو دانلود کردم توی کامپیوتر زیر نویس رو میآره بدون مشکل!
اما تو ریسور که فلش رو بهش وصل میکنم فیلم پخش میشه اما زیر نویس نمیآد این مشکل برای اولین باره بوجود میآد نمیدونم دلیلش چیه!

اسم فیلم و زیرنویس کپی همه؟
اگه کپی همه و نمیاد میتونی برنامه اضافه کردن زیرنویس به فیلمو دانلود کنی و بعد زیرنویسو به فیلم پین کنی!

اسم فیلم و زیرنویس کپی همه؟
اگه کپی همه و نمیاد میتونی برنامه اضافه کردن زیرنویس به فیلمو دانلود کنی و بعد زیرنویسو به فیلم پین کنی!

بله اسم هاشون هم یکی هست.
اما تاریخ ساخت فیلم رو کامپیوتر مال 2011 هست بعد دیدم تاریخم عقبه کردم 2014 زیرنویس مال 2014 هست! به خاطر این نیست؟
ممنون از شما.

اما تاریخ ساخت فیلم رو کامپیوتر مال 2011 هست بعد دیدم تاریخم عقبه کردم 2014 زیرنویس مال 2014 هست! به خاطر این نیست؟
ممنون از شما.

من تو این زمینه تخصصی ندارم! این کارم امتحان کن شاید درس شد! ولی آخرین راه وصل زیرنویس به فیلمه!

معمولا این مشکل پیش میاد شما امتحان کنید شاید حل شد :
مثلا برای فایرفاکس:
مرحله 1 : وارد Option فایرفاکس بشید.
http://www.downloadpaper.ir/Data/Sites/1/DownloadPaper.ir/set-password/2-set-Downloadpaper.png
مرحله 2 : روی No Proxy تنظیم کنید :
http://en.flossmanuals.net/circumve...umvention-tools-fa/static/simurgh-firefox.png
-
اگه مشکل از همین باشه حل میشه ، برای مرورگرهای دیگه هم راه حل داره ! شما مرورگرتو بگو ، من روشش رو بگم . توی نت هم موجوده!

مشکل حل شد. از همین روشی که گفتی رفتم. سپاس

سلام دوستان
من قبلا ویندوز 8 داشتم یادمه موقعی که تو بازی هنگ میکردم هیچی راهی نداشتم حتی با alt +f4 نمیشد از صفحه بازی اومد بیرون برای همین رو دکمه power کیس میزدم که خاموش بشه وقتی که میزدم ازم درباره بستن برنامه های در حال اجرا سوال میکد اینکه ببندشون و خاموش کنه یا کنس کنه که من با زدن گزینه کنسل از مهلکه هنگ کردن نجات پیدا میکردم

الان تو این ویندور که 7 هست وقت توو یه بازی مثل fallout 3 صفحه قفل میکنه (( نمدونم دقیقا چه مرگش هست صدا بازی توو جریانه ولی صفحه قفل میکنه نظیر تو بازی ماینکرافت هم دیدم که با قعط کردن اینترنت درست میشد هنوز رو این امتحان نکردم )) من رو دکمه power کیس که میزنم بدون اینکه ازم سوال بپرسه که برنامه های در حال اجرا رو ببنده یا نه خود به خود خوش میبنده و کیش خاموش میشه میخواستم ببینم راهی نداره که بجایی که برنامه هارو خود به خود ببنده و خماوش کنه به جاش سوال کنه ببنده یا نه ؟

سلام
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 8 داشتم یادمه موقعی که تو بازی هنگ میکردم هیچی راهی نداشتم حتی با alt +f4 نمیشد از صفحه بازی اومد بیرون برای همین رو دکمه power کیس میزدم که خاموش بشه وقتی که میزدم ازم درباره بستن برنامه های در حال اجرا سوال میکد اینکه ببندشون و خاموش کنه یا کنس کنه که من با زدن گزینه کنسل از مهلکه هنگ کردن نجات پیدا میکردم

الان تو این ویندور که 7 هست وقت توو یه بازی مثل fallout 3 صفحه قفل میکنه (( نمدونم دقیقا چه مرگش هست صدا بازی توو جریانه ولی صفحه قفل میکنه نظیر تو بازی ماینکرافت هم دیدم که با قعط کردن اینترنت درست میشد هنوز رو این امتحان نکردم )) من رو دکمه power کیس که میزنم بدون اینکه ازم سوال بپرسه که برنامه های در حال اجرا رو ببنده یا نه خود به خود خوش میبنده و کیش خاموش میشه میخواستم ببینم راهی نداره که بجایی که برنامه هارو خود به خود ببنده و خماوش کنه به جاش سوال کنه ببنده یا نه ؟
وقتی هنگ میکنه Ctrl + Alt + Del هم کار نمیکنه که Task Manager رو بیاری؟

سلام

وقتی هنگ میکنه Ctrl + Alt + Del هم کار نمیکنه که Task Manager رو بیاری؟

نمیدونم امتحان نکردم تا دوباره هنگ کنه بتون میگم
حالا همونطور که گفتم کلا نمیشه موقعی که رو دکمه power کیس یا کلا میخوام pc رو shut down کنم از سوال کنه که برنامه های درحا اجرا رو ببنئه یا نه ؟

ممنون از شما.
زیرنویس رو با نرم افزار MKVMerge به فیلم پیوست کن ، شاید مشکل حل شد . اگر نه فک کنم مشکل از فایل زیرنویس هست احتمالا . فرمتش فرق داره و یا همچین چیزی ...!

حالا همونطور که گفتم کلا نمیشه موقعی که رو دکمه power کیس یا کلا میخوام pc رو shut down کنم از سوال کنه که برنامه های درحا اجرا رو ببنئه یا نه ؟
شما از Ctrl + Alt + Delete یا Ctrl + Shift + Esc برای task manager استفاده کن .
یادمه اگه دکمه Alt + F4 رو خیلی میزدیم یا نگه میداشتیم . پیغام ShutDown میداد . اینو دقیق یادم نیست ... اینم میتونید امتحان کنید.
در مورد هنگ کردن تخصصی ندارم . ولی ممکنه از درایور کارت گرافیک یا برنامه های جانبی ـش باشه ! همینطور از ویندوز . (دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه )

مشکل حل شد. از همین روشی که گفتی رفتم. سپاس
اگه خواستی دوباره این سیستم رو فعال کنی همین مراحل انجام بده . در آخر باید روی Auto یا Use system ... تنظیم کنید .
موفق باشید.

سلام
این pci simple communications controller خراب شده و از اون به بعد دیگه گوشی ها هم که وصل می کنم به کامپیوتر شناسایی نمی کنه و هر چی خواستم درایو اپدیت یا هر کاری دیگه بکنم نشد، از دوستان خواهشمندم یک راهنمای بکنید. ( سوالم جای درست پرسیدم دیگه :دی)

دوست عزیز شما با Task Manager به راحتی میتونی برنامه رو ببندی... از تب Options برنامه Task Manager گزینه Always On Top رو فعال کن، دیگه با خیال راحت فقط End Process بزن :d
اون چیزی که شما میگی هم من خیلی گشتم تو ویندوز اما چیزی پیدا نکردم... شاید از تو تنظیمات Bios باشه... نمیدونم.

سلام
این pci simple communications controller خراب شده و از اون به بعد دیگه گوشی ها هم که وصل می کنم به کامپیوتر شناسایی نمی کنه و هر چی خواستم درایو اپدیت یا هر کاری دیگه بکنم نشد، از دوستان خواهشمندم یک راهنمای بکنید. ( سوالم جای درست پرسیدم دیگه :دی)

ویندوز عوض کردی؟ شاید مشکل از اون باشه!(ترجیهن 8 و 8.1 نصب کن! 7 مشکلات عجیبی داره! مثلن واسه دوستم پورت شبکه غ فعال میشد!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or