مشکلات نرم افزاری

بازم فرمت نشد

سی دی ویندوزو بزار و برو قسمت نصب ویندوز(بوتیبل) و وقتی رسید به قسمت انتخاب درایو، درایو c رو فرمت یا حذف کن! اگه نشد تو نت بگرد دنبال برنامه پارتیشن بندی و از اونجا امتحان کن!

- - -ویرایش - - -

خب نگران نباش، یه راه دیگه هم هستش که 100 درصد عملیه :d
دیسک Windows رو بزار و از Boot وارد نصب ویندوز شو (فرقی نمیکنه چه ویندوزی)؛ به قسمت پارتیشن بندی که رسیدی Drive C رو انتخاب و فرمت کن. بعدشم دیگه نصب ویندوز رو کنسل کن.

چه اتفاق نظری!!!:دی
آغا قبول نیست فکر منو خوندی!!:دی

خب نگران نباش، یه راه دیگه هم هستش که 100 درصد عملیه :d
دیسک Windows رو بزار و از Boot وارد نصب ویندوز شو (فرقی نمیکنه چه ویندوزی)؛ به قسمت پارتیشن بندی که رسیدی Drive C رو انتخاب و فرمت کن. بعدشم دیگه نصب ویندوز رو کنسل کن.

خب من میخوام جای ویندوز ایکس پی یه ویدوز 64 بیت 7 نصب کنم.مشکلی نداره که بعد از فرمت کردن درایو سی نصب رو ادامه بدم؟؟؟

چه اتفاق نظری!!!:دی
آغا قبول نیست فکر منو خوندی!!:دی
شما سروری عزیز... :d به اشتباه Server خوانده نشود :d

خب من میخوام جای ویندوز ایکس پی یه ویدوز 64 بیت 7 نصب کنم.مشکلی نداره که بعد از فرمت کردن درایو سی نصب رو ادامه بدم؟؟؟
یعنی میخوای دو تا ویندوز 7 داشته باشی؟!!
نه مشکلی نداره، میشه.

سلام.
من یکی از درایوهام حجمشو نشون نمیده و وقتی میخوای واردش بشی میگه درایو رو فرمت کن ! راهی هست به اطلاعات داخلش دسترسی پیدا کرد یا از بین رفتن؟!

سلام.
من یکی از درایوهام حجمشو نشون نمیده و وقتی میخوای واردش بشی میگه درایو رو فرمت کن ! راهی هست به اطلاعات داخلش دسترسی پیدا کرد یا از بین رفتن؟!

درایوه حذف شده باید بیخیالش شی!! ولی با برنامه active partition recovery فم کنم بتونی بعضی چیزاشو سه سوته ریکاوری کنی!

سلام.
سلام
خودم با این برنامه کار نکردم، ولی یه ویدیو ازش دیدم که درایو مشکل دار هارد یا فلش که پیغام فرمت میده رو برات باز میکنه و میتونی اطلاعاتش رو کپی کنی
امیدوارم به دردت بخوره
پ.ن : قبل از هر کاری از بقیه اطلاعات هاردت یه بکاپ بگیری بد نیست. یه وقت برای اونا مشکلی پیش نیاد

من تو patch کردن نسخه جدید IDM به مشکل خوردم...و ارور زیر رو میگیرم هر کاری هم کردن درست نمیشه ..درست پچ نمیشهو اجازه باز کزدن برنامه رو نمیده......از سایت p30download گرفتم مثل همیشه..نمیدونم چه مشکلی هست...راهنمایی میکنید
Untitled.png

من تو patch کردن نسخه جدید IDM به مشکل خوردم...و ارور زیر رو میگیرم هر کاری هم کردن درست نمیشه ..درست پچ نمیشهو اجازه باز کزدن برنامه رو نمیده......از سایت p30download گرفتم مثل همیشه..نمیدونم چه مشکلی هست...راهنمایی میکنید
View attachment 52364

اروره که میگه یا نسخه برنامه با پچ هماهنگ نیست یا قبلن پچ شده! اگه تو برنامه اکتیو نیست تو نت یه پچ دیگه بگیر شاید حل شد!

View attachment 52364
کارهایی که تو راهنمای نصب گفته انجام دادید ؟
1. ابتدا نرم افزار را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.
2- فایل موجود در پوشه ی Disable Activation را اجرا کنید.
3. فایل Setup را اجرا کرده و برنامه را نصب کنید.
4. بعد از اتمام نصب نرم افزار، برنامه را اجرا نکرده و اگر برنامه در حال اجرا بود آن را کاملاً ببندید، برای این کار اگر علامت برنامه را در کنار ساعت مشاهده کردید بر روی آن کلیک راست کرده و Exit را بزنید.
5. وارد پوشه Crack شوید.
6. بر روی فایل Patch کلیک راست کرده و بر روی Run as Administrator کلیک کنید.
7. در پنجره باز شده بر روی دکمه Generate کلیک کنید.
8. سپس بر روی دکمه ی Patch کلیک کرده و در پنجره ی باز شده فایلidman.exe را انتخاب کنید.
نکته: اگر به شما پیغام داد «Can not access the file» این به معنی آن است که برنامه در حال اجرا است و باید آن را ابتدا ببندید.
9. بر روی دکمه ی Auto Reg کلیک کنید.
10. نرم افزار را اجرا کنید.
لینک

کارهایی که تو راهنمای نصب گفته انجام دادید ؟
1. ابتدا نرم افزار را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.
2- فایل موجود در پوشه ی Disable Activation را اجرا کنید.
3. فایل Setup را اجرا کرده و برنامه را نصب کنید.
4. بعد از اتمام نصب نرم افزار، برنامه را اجرا نکرده و اگر برنامه در حال اجرا بود آن را کاملاً ببندید، برای این کار اگر علامت برنامه را در کنار ساعت مشاهده کردید بر روی آن کلیک راست کرده و Exit را بزنید.
5. وارد پوشه Crack شوید.
6. بر روی فایل Patch کلیک راست کرده و بر روی Run as Administrator کلیک کنید.
7. در پنجره باز شده بر روی دکمه Generate کلیک کنید.
8. سپس بر روی دکمه ی Patch کلیک کرده و در پنجره ی باز شده فایلidman.exe را انتخاب کنید.
نکته: اگر به شما پیغام داد «Can not access the file» این به معنی آن است که برنامه در حال اجرا است و باید آن را ابتدا ببندید.
9. بر روی دکمه ی Auto Reg کلیک کنید.
10. نرم افزار را اجرا کنید.
لینک
اره همیشه از اینجا میگیرم و مشکل ندارم...خیلی ور رفتم و نشد در نهایت یه نسخه قدیمی تر رو هاردم داشتم و با کرک اون موفق شدن نسخه جدید رو هم کرک کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or