سلام. جای پولی میخوای سایت mul.ir هست. البته نسبت به بقیه ارزونه.جایی بهتر نبود که آپدیت باشه برای کمک کردن ( زیاد گیر ندید :d ) هر چی توی گوگل گشتم برای مستقیم کننده لینک تورنت به جایی نرسیدم. یک مستقیم کننده که محدودیت نداشته باشه و محتوای تورنت رو به لینک مستقیم برای IDM تبدیل کنه !! منظورمو رسوندم ؟ :d
سلام. جای پولی میخوای سایت mul.ir هست. البته نسبت به بقیه ارزونه.
والا من اصلا تو کار تورنت نیستم . (یه مدت کوتاه بودم) نمیدونم وضعیت تورنت این سایت چجوریه ولی برای لینک مستقیم ازش استفاده میکنم ، سایت خوبی هست .پولی یا غیر پولی زیاد فرق نداره !! فقط معتبر باشه و بشه بهش اعتماد کرد. هاست داخلی برای دانلود سرعت بهتری میده ولی هاست های خارجی امن تر و قابل اعتمادترن !! البته نظر من اینه . شما امنیت و اعتبارش رو تایید می کنی ؟ نمونه خارجی معتبر چیزی هست که بشه ازش اکانت از این جا خرید ( چون فکر کنم اکثرا دیگه پولی باشن ) . تشکر
چند نکته مهم در مورد محدودیت های سیستم تورنت :
1. به ازای درخواست گردآوری هر فایل، نصف حجم آن از حسابتان کسر می شود. در زمان دانلود توسط شما نیز به مقدار نصف حجم دانلودی از حسابتان کسر خواهد شد. بنابراین به میزان حجم فایلی که دانلود می کنید از حسابتان کسر می شود.
2. هر کاربر حداکثر سه فایل فعال در لیست گردآوری دارد و بقیه فایل های کاربر در صف فایلهای کاربر قرار می گیرند.
3. در صورت حذف فایل های در وضعیت در صف گردآوری یا در حال گردآوری یا خطا در گردآوری حجم به حساب کاربر باز می گردد.
4. تمامی فایل های اضافه شده دو هفته پس از اضافه شدن به لیست دانلودی به صورت خودکار حذف می شوند، مگر اینکه تمدید شوند.
5. در صورت تمدید هر فایل، به میزان یک چهارم حجم آن فایل از حساب کاربر کسر خواهد شد و فایل برای دو هفته دیگر در دسترس می ماند.
لطفا برای بهبود سیستم، مشکلات آن را گزارش کنید.
سلام . اول مطمئن شید که سایتهای تبلیغاتی از طرف کجا باز میشند . از این جهت میگم که سایتهای تبلیغاتی فارسی (که مثلا شامل تبلیغ ساعت مچی ، شما برنده شده اید و ... میشن)معمولا از طرف خود سایتی که توش هستین ارائه میشن و ویروس نیستند. و وقتی باز میشن که شما روی لینکی کلیک کنید یا یک صفحه تازه باز کنید.دوستان یه چند وقتی هست که کامپیوترم ویروسی شده ...
وقتی تو نت هستم برای خودش سایتهای تبلیغاتی باز میشه که خیلی آزار دهنده هست..
اخیرا هم یه صفحه ای باز میشه که میگه Flash Video Player رو آپدیت کنید که هر کاری کنی باز هم میاد
من با گوگل کروم کار میکنم ولی با مرورگرهای دیگه هم کار کردم سایتهای تبلیغاتی باز میشه شما میگید چی کار کنم ؟
دوستان چند روزیه که از یوتیوب هیچی نمیتونم دان کنم چون IDM فرمت دانلودو M4A , WEBM میزنه و قابل اجرا با پلیرای معمول نیستن، مشکل از چیه؟
همینطور که دوستمون گفت ، بستگی به این داره که سایت های تبلیغاتی چطوری و از طریق چه سایتی باز میشندوستان یه چند وقتی هست که کامپیوترم ویروسی شده ...
وقتی تو نت هستم برای خودش سایتهای تبلیغاتی باز میشه که خیلی آزار دهنده هست..
اخیرا هم یه صفحه ای باز میشه که میگه Flash Video Player رو آپدیت کنید که هر کاری کنی باز هم میاد
من با گوگل کروم کار میکنم ولی با مرورگرهای دیگه هم کار کردم سایتهای تبلیغاتی باز میشه شما میگید چی کار کنم ؟
متاسفانه با 30 cyberfox کار نکردم. ولی برای استفاده از نسخه های قدیمی تر واترفاکس مشکلاتی داشتم که یه سری چیز ها روش جواب نمیداد.دوستان کسی با نسخه cyberfox 30 به مشکل sync هم خوره هر کاری میکنم نمی شناسه ممنون میشم کسی کمک کنه
ممنون بابت جواب، ولی میخواستم بدونم چرا اینجوری شده؟Potplayer قابلیت اجرای M4A , WEBM را دارد.
ممنون بابت جواب، ولی میخواستم بدونم چرا اینجوری شده؟