مشکلات نرم افزاری

آقا یه سوال دیگه درایور کارت گرافیک رو چطوری پاک کنم؟
بعد از کجا بفهمم کارت گرافیکش چیه؟ تو خود ویندوز نزده بود تو Device Manager... (سیستم خودم نیست)
باید تو همون بخش باشه و برای پاک کردنش هم از قسمت پراپرتیز و قسمت دیتیل امکان پاک کردنش هست. شما مطمئنید کارت گرافیک داره؟شاید از گرافیک مجتمع استفاده میکنه.

درود دوباره!
زمانی که یک Tab جدید داخل کروم باز می کنید، دیدید سایت هایی که بیشترین بازدید رو از اونها داشتید نمایش میده؟ الان اون برای من رفته و هر موقع Tab باز می کنم انگاری سایت Google رو فقط باز کردم بدون هیچ گونه صفحه ای! راه حلی هست؟

درود دوباره!
زمانی که یک Tab جدید داخل کروم باز می کنید، دیدید سایت هایی که بیشترین بازدید رو از اونها داشتید نمایش میده؟ الان اون برای من رفته و هر موقع Tab باز می کنم انگاری سایت Google رو فقط باز کردم بدون هیچ گونه صفحه ای! راه حلی هست؟

سلام ...

احتمالا History شما ثبت نمی شه که سایت ها رو نشون بده ....
به نظرم یه بار Reset Browser Setting رو بزن ببین درست میشه یا نه ....

امروز یک بازی دانلود کردم اما اومدم اکسترکتش کنم این ارور رو داد :
55759563457071000535.png

در واقع این مشکل از وقتی شروع شد که مسیر دانلود رو عوض کردم + دو بار پارت 2 رو دانلود کردم، بار اول نصفه و بار دوم کامل

آخرین ویرایش:
امروز یک بازی دانلود کردم اما اومدم اکسترکتش کنم این ارور رو داد :
55759563457071000535.png

در واقع این مشکل از وقتی شروع شد که مسیر دانلود رو عوض کردم + دو بار پارت 2 رو دانلود کردم، بار اول نصفه و بار دوم کامل
دقت کن که همه پارت ها تو یه پوشه و همنام باشن.
بعد WinRAR v5.10 یا 7Zip رو دانلود و تست کن.
اگر درست نشد با winrar فایل رو ریپیر کن. (Tools ----> Repair Archive)

-
اگر بازم نشد این برنامه رو تست کن. (قبلش از فایلت یه بکاپ بگیر، خودم با این کار نکردم)

آقا یه سیستم هست که هرچی فلش بهش میزنن نمیشناسه، موس و کیبورد رو که با کابل USB به پشت کیس وصل میشن رو میشناسه ولی فلش رو به هیچ وجه نمیشناسه
مشکل از چیه؟

آقا یه سیستم هست که هرچی فلش بهش میزنن نمیشناسه، موس و کیبورد رو که با کابل USB به پشت کیس وصل میشن رو میشناسه ولی فلش رو به هیچ وجه نمیشناسه
مشکل از چیه؟

مشکل از فلشه:dشاید اون پورت یو اس بی مشکل پیدا کرده
---------------------------------------------
سلام
Xfire ام تنظیماتش ذخیره نمیشه
و بعد از اینکه کامپیوتر روشن میشه دوباره تنظیمات ریست میشه
مشکلش از کجاست؟

یکبار پاکش کن و دوباره نصب کن شاید حل بشه.

مشکل از فلشه:dشاید اون پورت یو اس بی مشکل پیدا کرده
نه مشکل از فلش نیست چون رو یه سیستم دیگه تستش کردم بعدشم یکی دو تا فلش که نزدم صد تا فلش زدم ولی هیچکدوم رو نمیشناسه
پورتش هم سالمه چون وقتی کیبورد یا موس رو میزنم کار میکنه ولی وقتی فلش رو میزنم نمیشناسه

مشکل از چیه؟
بنظرم اگه بخوایم نرم افزاری بهش نگاه کنیم . با اینکه معمولا درایور یو اس بی خودش نصبه ولی شما بگرد درایو یو اس بی 2 و یو اس بی 1 پیدا کن نصب کن.

نه مشکل از فلش نیست چون رو یه سیستم دیگه تستش کردم بعدشم یکی دو تا فلش که نزدم صد تا فلش زدم ولی هیچکدوم رو نمیشناسه
پورتش هم سالمه چون وقتی کیبورد یا موس رو میزنم کار میکنه ولی وقتی فلش رو میزنم نمیشناسه

پس در این صورت مشکل نرم افزاریه . دقیقا یادم نیست ولی قبلا یه بدافزار بود که این کارو میکرد یعنی زمانی که هارد یا فلش رو وصل میکردید نمیذاشت که نمایش داده بشن. شاید از این باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or