مشکلات نرم افزاری

سلام
سلام. چندتا سوال دارم که یجا میپرسم :d

1. امروز صبح مرورگر فایرفاکس ما آپ دیت شد اتوماتیک. ولی یه مشکلی پیش اومده که وقتی میخوام چیزی دانلود کنم میره رو حالت پیش فرض خود مرورگر هس (همون فلش بالا سمت راست صفحه مرورگر ) نه IDM . اگر لینک غیر مستقیم باشه و بشه با راست کلیک IDM رو انتخاب کرد میشه دانلود کرد( مثلا اگر تو مدیا فایر روی اون تیک سبز بزنی برا دانلود با IDM ، دانلود نمیشه ولی راست کلیک کنم و انتخابش کنم، میشه باهاش دانلود کرد) قبلا هم با یکی از همین آپ دیت ها این مشکل برام پیش اومد و کلی مصیبت کشیدیم. اگه میشه یه راه حل بدین که یادمونم بمونه :(

2. وقتی با برنامه speccy دمای قطعات سیستم رو بررسی میکنم اصلا هارد اکسترنال رو نشون نمیده و نمیشناستش . چرا؟

3. من بعضی وقتا وقتی فلش رو ار سوکت های پشت پی سی ایجکت میکنم ، باز فلش بزنم همونجا خونده نمیشه . بنظرتون مشکل چیه ؟ سخت افزاریه ؟ حتی وقتی هارد اکسترنال رو اینطوری خارج میکنم از ارتباط موقع خاموش کردن پی سی یه صفحه آبی پر از عدد و حروف میادش ( البت این مورد عدم فقط برا هارد اکسترنال پیش میاد )
مرسی از دوستان پیشاپیش
1. برای اینکه از IDM به جای پیش فرض مرورگر برای دانلود استفاده کنید، باید برنامه IDM یا افزونه IDM CC رو هم همراه مرورگر آپدیت کنید. (آپدیت افزونه پیشنهاد میشه)

الان برای نسخه 30 فایرفاکس باید IDM CC 7.3.70 به بعد رو نصب داشته باشید. براتون 2 تا از آخرین نسخه های این افزونه رو میذارم
2. این برنامه ها مربوط به قطعات سیستم هست و هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمیکنه. تا اونجا که من میدونم دمای هارد اکسترنال رو نمیشه با برنامه نظارت کرد.

3. متوجه نشدم مشکلتون چیه.
صفحه آبی رو هم باید با برنامه BlueScreenView بررسی کنید. کد ها و گزارش ها رو تو اینترنت جستجو کنید و مشکل رو پیدا کنید.
دوستانمن جدیدا وقتی بعضی از نرم‌افزار ها را اجرا می کنم این ارور رو می ده
0xc000007b
دلایل و راه حل این خطا تو لینک زیر توضیح داده شده
سلام!
من یه هارد جدید گرفتم 1tb بنظرتون درایو ویندوز باید چند گیگ باشه ! نه میخوام پر بشه نه میخوام خیلی خالی بمونه !
دانلود هم نسبتا زیاد دارم.
دوستان کلا یه توضیحی راجع به پارتیشن بندی میدید.

Sent from my ME371MG using Tapatalk
پارتیشن بندی بیشتر به استفاده ای که از سیستم داری و برنامه هایی که میخوای نصب کنی بستگی داره
50 تا هم ممکنه کافی باشه. من پیشنهادم بین 70 تا 100 گیگه
درایو C خالی بمونه مشکلی نیست، اما پر بشه براتون دردسر میشه و باز باید از درایو های دیگه حجم بگیرید و به درایو C اضافه کنید
فضای خالی و ظاهرا بدون استفاده درایو C برای فایل های موقت ویندوز و برنامه ها، Page File ویندوز و .... استفاده میشه
بعد از نصب ویندوز هم پوشه دانلود ها و عکس ها رو طوری تنظیم کن که تو درایو دیگه ای باشه و دانلود هایی که داری تو درایو C نباشه

درود
آقا من مشکل پیدا کردم با Chrome.
همیشه دیدین که یه سری Extension به صورت خود جودش نصب می‌شن وباعث می‌شن که Bing Toolbar اضافه بشه یا یه سری کلمات سبز رنگ بشن و برن برای Bing Search.
الان من این مشکل رو دارم که همین اتفاقات افتاده ولی هیچ Extension ـی نیست که بخوام Disable یا Remove کنم.
با C Cleaner هم زدم کروم رو ترکوندم ولی هیچی نشد :دی
توی Control Panel هم زدم هر چی Media Viewer و Better Surf و... بود (برنامه های مربوط به Bing) رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد :|
چه کار کنم؟!
ممنون

درود
آقا من مشکل پیدا کردم با Chrome.
همیشه دیدین که یه سری Extension به صورت خود جودش نصب می‌شن وباعث می‌شن که Bing Toolbar اضافه بشه یا یه سری کلمات سبز رنگ بشن و برن برای Bing Search.
الان من این مشکل رو دارم که همین اتفاقات افتاده ولی هیچ Extension ـی نیست که بخوام Disable یا Remove کنم.
با C Cleaner هم زدم کروم رو ترکوندم ولی هیچی نشد :دی
توی Control Panel هم زدم هر چی Media Viewer و Better Surf و... بود (برنامه های مربوط به Bing) رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد :|
چه کار کنم؟!
ممنون
درود
کارهایی که اینجا نوشته رو تست کن.

سلام
خودم با این برنامه کار نکردم، ولی یه ویدیو ازش دیدم که درایو مشکل دار هارد یا فلش که پیغام فرمت میده رو برات باز میکنه و میتونی اطلاعاتش رو کپی کنی
امیدوارم به دردت بخوره
پ.ن : قبل از هر کاری از بقیه اطلاعات هاردت یه بکاپ بگیری بد نیست. یه وقت برای اونا مشکلی پیش نیاد
سلام.
این نرم افزار رو تست کردم ! خیلی عالی کار کرد ، فایلهایی که میخواستم رو از اون درایو برداشتم و بعد فرمتش کردم. خواستم بگم بهت که درست کار میکنه ...
و تشکر.
---
درست نشد دنی
:((
هر 5 تا روش رو هم رفتم بازم نشد
سلام.
میگم بین این کارهایی که کردی یه بار کروم رو پاک کردی ؟! پاکش کن ، مجدد نصب کن.
از توی bookmarks هم یه بک آپ از اطلاعاتت بگیر.

آخرین ویرایش:
درست نشد دنی :((
هر 5 تا روش رو هم رفتم بازم نشد :|
برنامه HitmanPro رو هم نصب کردی ؟
تو اون لینک قبلی که بهت دادم لینک دانلودش نبود! ولی اینجا تو مرحله 5 هست (4 مرحله اولش مث همون قبلیه)
اینم تست کن کاری که دوستمون گفت هم، خبرش رو بده
سلام.
این نرم افزار رو تست کردم ! خیلی عالی کار کرد ، فایلهایی که میخواستم رو از اون درایو برداشتم و بعد فرمتش کردم. خواستم بگم بهت که درست کار میکنه ...
و تشکر.
سلام
خوشحالم به دردت خورد و ممنون بابت خبر
برنامش برای این مشکل عالیه

دوستان سلام؛

این مشکل فایرفاکس چجوری حل میشه؟! وقتی ظاهر میشه کلا موزیلا هنگ میکنه و بعد چند دقیقه هم میپره بیرون. یه راه حل درست درمون بگین براش بی زحمت. خیلی اپلیکیشن نصب کردم ولی فایده نداشت. ممنون.

Untitled9e534.png

درود
برنامه Web Freer رو چطوری میشه از Startup حذف کرد؟
به کلی سرعت سیستم رو میخوره وقتی میخواد ویندوز بیاد بالا بعد پشت سرشم یه پیغام برای دانلود نسخه جدید میده و اون رو می بندید، IE پشت سرش باز میشه و فاتحه :|

دوستان من میخوام وارد ویندوز بشم چهار تا گزینه ی Safe Mode و Safe Mode Networking و Safe Mode Command Prompt و Start Windows Normally میاد
بعد که Start Windows Normally رو میزنم اون لود ویندوز میاد و تا میخواد وارد ویندوز بشه ارور میده Not Optimum Mode Recommended Mode 1366*768 60Hz
گزینه Safe Mode رو هم که میزنم میره تو ویندوز ولی تم های ویندوز همشون رو حالت Classic هستن
مشکل از چیه؟ چی کار کنم درست شه؟

دوستان سلام؛

این مشکل فایرفاکس چجوری حل میشه؟! وقتی ظاهر میشه کلا موزیلا هنگ میکنه و بعد چند دقیقه هم میپره بیرون. یه راه حل درست درمون بگین براش بی زحمت. خیلی اپلیکیشن نصب کردم ولی فایده نداشت. ممنون.

Untitled9e534.png
درود.شما آخرین نسخه ی فایر فاکس رو نصب کنید حل میشه.
-----------------------------------------------
درود
به کلی سرعت سیستم رو میخوره وقتی میخواد ویندوز بیاد بالا بعد پشت سرشم یه پیغام برای دانلود نسخه جدید میده و اون رو می بندید، IE پشت سرش باز میشه و فاتحه :|

برو تو دایرکتوری استارت آپ اگه اونجا هست پاکش کن.اگه نبود از توی خود برنامه تو بخش تنظیمات گزینه استارت با بوت رو غیرفعال کن.
-----------------------------------------------
دوستان من میخوام وارد ویندوز بشم چهار تا گزینه ی Safe Mode و Safe Mode Networking و Safe Mode Command Prompt و Start Windows Normally میاد
بعد که Start Windows Normally رو میزنم اون لود ویندوز میاد و تا میخواد وارد ویندوز بشه ارور میده Not Optimum Mode Recommended Mode 1366*768 60Hz
گزینه Safe Mode رو هم که میزنم میره تو ویندوز ولی تم های ویندوز همشون رو حالت Classic هستن
مشکل از چیه؟ چی کار کنم درست شه؟
اگه مانیتورتون دریوری یا نرم افزار بهینه سازی داره نصبش کنید.اگه نه از حالت سیف مود سیستم روبالا بیارید و درایور کارت گرافیکتون رو پاک کنید و آخرین نسخشو نصب کنید.این مشکل بخاطر اینه که مانیتور یا کارتتون داره فرکانس بالاتری از بازه کاریشو میگیره و نمی تونه درست کار کنه.
پ.ن:تو حالت سیف مود تم های ویندوز بحالت کلاسیک میرن و این مشکل نیستش.

آخرین ویرایش:
اگه مانیتورتون دریوری یا نرم افزار بهینه سازی داره نصبش کنید.اگه نه از حالت سیف مود سیستم روبالا بیارید و درایور کارت گرافیکتون رو پاک کنید و آخرین نسخشو نصب کنید.این مشکل بخاطر اینه که مانیتور یا کارتتون داره فرکانس بالاتری از بازه کاریشو میگیره و نمی تونه درست کار کنه.
پ.ن:تو حالت سیف مود تم های ویندوز بحالت کلاسیک میرن و این مشکل نیستش.
آخه دیروز اینطوری نبود امروز اینطوری شده
نمیتونه از ویندوز باشه؟ یعنی ویندوز عوض کنی درست بشه؟

سلام
دوستان سلام
میخوام وین 7 64 بیت لپ تاپمو ریکاور کنم ولی این ارورو وفتی میخوام DVD بک آپو بعد از بوت سیستم بزارم میگیرم:
Can't find System Image
1. مشکل از کجاست؟
راستش نمیدونم مشکل چیه و تو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.
پیشنهاد میکنم اول از اطلاعات هاردتون بکاپ بگیرید. چون (به احتمال زیاد) بعد از ریکاوری حذف میشن
بعد سیستم رو ببرید جایی که براتون ریکاوری کنه (اگر مشکل از DVD ها نباشه)

آخرین ورژن هست.
این لینک رو ببین و کارهایی که نوشته انجام بده
اگر درست نشد، یه عکس از افزونه هایی(Add-ons) که نصبه بذار

درود
اگر راهی که دوستمون گفت جواب نداد
تو Run تایپ کن MSConfig و اینتر رو بزن
بعد برو تب Startup و این برنامه رو تیکش رو بردار

برای جلوگیری از پیغام آپدیت خودکار برنامه هم اگر داخل خود برنامه تنظیماتی برای غیر فعال کردنش نداشت، میتونی برنامه رو بذاری تو فایروال و دسترسیش به اینترنت رو قطع کنی
نمیتونه از ویندوز باشه؟ یعنی ویندوز عوض کنی درست بشه؟
تو اینطور مشکل ها که با نصب آخرین درایور (یا گاهی نصب درایور قدیمی تر) مشکل حل میشه. نیازی به تعویض ویندوز نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or