سلام
الان برای نسخه 30 فایرفاکس باید IDM CC 7.3.70 به بعد رو نصب داشته باشید. براتون 2 تا از آخرین نسخه های این افزونه رو میذارم
2. این برنامه ها مربوط به قطعات سیستم هست و هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمیکنه. تا اونجا که من میدونم دمای هارد اکسترنال رو نمیشه با برنامه نظارت کرد.
3. متوجه نشدم مشکلتون چیه.
صفحه آبی رو هم باید با برنامه BlueScreenView بررسی کنید. کد ها و گزارش ها رو تو اینترنت جستجو کنید و مشکل رو پیدا کنید.
50 تا هم ممکنه کافی باشه. من پیشنهادم بین 70 تا 100 گیگه
درایو C خالی بمونه مشکلی نیست، اما پر بشه براتون دردسر میشه و باز باید از درایو های دیگه حجم بگیرید و به درایو C اضافه کنید
فضای خالی و ظاهرا بدون استفاده درایو C برای فایل های موقت ویندوز و برنامه ها، Page File ویندوز و .... استفاده میشه
بعد از نصب ویندوز هم پوشه دانلود ها و عکس ها رو طوری تنظیم کن که تو درایو دیگه ای باشه و دانلود هایی که داری تو درایو C نباشه
1. برای اینکه از IDM به جای پیش فرض مرورگر برای دانلود استفاده کنید، باید برنامه IDM یا افزونه IDM CC رو هم همراه مرورگر آپدیت کنید. (آپدیت افزونه پیشنهاد میشه)سلام. چندتا سوال دارم که یجا میپرسم :d
1. امروز صبح مرورگر فایرفاکس ما آپ دیت شد اتوماتیک. ولی یه مشکلی پیش اومده که وقتی میخوام چیزی دانلود کنم میره رو حالت پیش فرض خود مرورگر هس (همون فلش بالا سمت راست صفحه مرورگر ) نه IDM . اگر لینک غیر مستقیم باشه و بشه با راست کلیک IDM رو انتخاب کرد میشه دانلود کرد( مثلا اگر تو مدیا فایر روی اون تیک سبز بزنی برا دانلود با IDM ، دانلود نمیشه ولی راست کلیک کنم و انتخابش کنم، میشه باهاش دانلود کرد) قبلا هم با یکی از همین آپ دیت ها این مشکل برام پیش اومد و کلی مصیبت کشیدیم. اگه میشه یه راه حل بدین که یادمونم بمونه
2. وقتی با برنامه speccy دمای قطعات سیستم رو بررسی میکنم اصلا هارد اکسترنال رو نشون نمیده و نمیشناستش . چرا؟
3. من بعضی وقتا وقتی فلش رو ار سوکت های پشت پی سی ایجکت میکنم ، باز فلش بزنم همونجا خونده نمیشه . بنظرتون مشکل چیه ؟ سخت افزاریه ؟ حتی وقتی هارد اکسترنال رو اینطوری خارج میکنم از ارتباط موقع خاموش کردن پی سی یه صفحه آبی پر از عدد و حروف میادش ( البت این مورد عدم فقط برا هارد اکسترنال پیش میاد )
مرسی از دوستان پیشاپیش
الان برای نسخه 30 فایرفاکس باید IDM CC 7.3.70 به بعد رو نصب داشته باشید. براتون 2 تا از آخرین نسخه های این افزونه رو میذارم
2. این برنامه ها مربوط به قطعات سیستم هست و هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمیکنه. تا اونجا که من میدونم دمای هارد اکسترنال رو نمیشه با برنامه نظارت کرد.
3. متوجه نشدم مشکلتون چیه.
صفحه آبی رو هم باید با برنامه BlueScreenView بررسی کنید. کد ها و گزارش ها رو تو اینترنت جستجو کنید و مشکل رو پیدا کنید.
دلایل و راه حل این خطا تو لینک زیر توضیح داده شدهدوستانمن جدیدا وقتی بعضی از نرمافزار ها را اجرا می کنم این ارور رو می ده
0xc000007b
پارتیشن بندی بیشتر به استفاده ای که از سیستم داری و برنامه هایی که میخوای نصب کنی بستگی دارهسلام!
من یه هارد جدید گرفتم 1tb بنظرتون درایو ویندوز باید چند گیگ باشه ! نه میخوام پر بشه نه میخوام خیلی خالی بمونه !
دانلود هم نسبتا زیاد دارم.
دوستان کلا یه توضیحی راجع به پارتیشن بندی میدید.
Sent from my ME371MG using Tapatalk
50 تا هم ممکنه کافی باشه. من پیشنهادم بین 70 تا 100 گیگه
درایو C خالی بمونه مشکلی نیست، اما پر بشه براتون دردسر میشه و باز باید از درایو های دیگه حجم بگیرید و به درایو C اضافه کنید
فضای خالی و ظاهرا بدون استفاده درایو C برای فایل های موقت ویندوز و برنامه ها، Page File ویندوز و .... استفاده میشه
بعد از نصب ویندوز هم پوشه دانلود ها و عکس ها رو طوری تنظیم کن که تو درایو دیگه ای باشه و دانلود هایی که داری تو درایو C نباشه