من هر وقت هر مقدار فایلی رو که با برنامه WinRAR (نسخه 3:30) فشرده میکنم نهایتا 1 مگ کمتر از حجم اصلی فشرده میکنه ! مشکل از چیه ؟
مکشل اینجاست که winrar ت قدیمیه. ورژن 5.01 رو نصب کن. compression method رو هم باید best انتخاب کنی.
این دو کارم کردم فایده ای نداشت
فرآیند فشرده سازی به موارد زیادی بستگی داره مثلا به قدرت سخت افزاری سیستمتون به نوع فایلی که میخواید فشردش کنید و نوع فرمت نهایی و... بستگی داره. بعضی فایل ها قابلیت فشرده سازیشون خیلی کمه.من هر وقت هر مقدار فایلی رو که با برنامه WinRAR (نسخه 3:30) فشرده میکنم نهایتا 1 مگ کمتر از حجم اصلی فشرده میکنه ! مشکل از چیه ؟
خودت هم میتونی یه حجمی بدی که کمتر از حجم اصلی باشه ، من یه بار 16 گیگ فایل رو به 800 مگ فشرده کردم و تعجب کردم که مشکلی هم پیش نیومد فقط چند ساعتی طول میکشه../
من فقط فایل صوتی رو فشرده میکنم . هر حجمی رو که فشرده میکنم بازم فقط حداکثر یه مگ کم میکنه
درسته اگه mp3 باشه ! حجمش خیلی کم نمیشه تو این مورد بخصوص !!من فقط فایل صوتی رو فشرده میکنم . هر حجمی رو که فشرده میکنم بازم فقط حداکثر یه مگ کم میکنه
به احتمال زیاد فایلتون بهینه شدست یعنی حجمش کم شده هست. این رو در نظر داشته باشید که فایل های صوتی و فایل های تصویری دارای صدا قابلیت فشرده سازیشون کمه . ولی فایل هایی مثل فایل متنی بشدت فشرده میشن.من فقط فایل صوتی رو فشرده میکنم . هر حجمی رو که فشرده میکنم بازم فقط حداکثر یه مگ کم میکنه
در حال نصب آپدیته صبر کنید تا تموم بشه.من موقع خاموش کردن لپ تاپم اینجا گیر میکنهlease do not power off or unplug your machine installing update 1 of 1
چی کار کنم؟
سلامسلام دوستان خواهشا کمک کنىد من از وىندوز هشت به هفت برگرشتم ولى اىن شىشه به جاىى که رنگى باشه خاکسترى و کدر هست هر چقدر هم تم عوض کدم و از اىن کار على درسن مشد که نشد ىه نفر گفت باى سى دى کارت گرافىکت رو نصب کنى من منظورش رو نفمىدم شما مىگىد چىکار کنم
تو قسمت Options پایین نوشته Auto Logon . تیک active رو بزنین و username هم که میدونین داخل کادرش بنویسین ! رمز هم نداشتین ! بخش رمز رو خالی بذارین.دوستان من ميخوام از auto power on and shut down روي لپ تاپ استفاده كنم ولي چندتا مشكل هست
يكي اين كه لپ تاپ موقع بالا اومدن ويندوز از من رمز و اطلاعات ادمين ميخواد و همين باعث ميشه وقتي لپ تاپ روشن ميشه و مي خوام ويندوز بالا بياد تا IDM شروع به دانلود بكنه داخل ويندوز نره
حالا من اين قسمت رمز خواستن رو چجوري غير فعال كنم ( رمز يوزر نيست نميدونم چه جوري دقيقا" توضيح بدم )
يكي ديگه اين كه اگر بخوام بذارم لپ تاپ خودش روشن بشسه اين اتفاق نمي افته مجبورم بذارم روي هايبرنيت كه اين خودش انرژي مصرف مي كنه
تنظيمات خاصي نيست كه بزنم تا اين اجازه رو به اين برنامه بده تا خودش روشن و خاموش بشه بدون هايبرنيت كردن ؟