مشکلات نرم افزاری

درود دوست عزیزmk شما از توی آنتی ویروس چک کن تو لاگش ببین چه بلایی سر فایل آورده.بعد میشه گفت چجوری برش گردونی

==========
دوست عزیز masood شما سیستمتو از سیف مود بیار بالا بعد پاکش کن.

با سلام
من هر وقت توی Nod 32 حالت Gamer Mode را فعال میکنم پس از چند دقیقه دوباره عیر فعال میشه ؟
چیکار کنم ؟ میخوام تا زمانی که میخوام فعال باشه چون نمیخوام در حین بازی کردن آپدیت کنه

درود

در برنامه یاهو مسنجر تعدادی از دوستان بعد از add شدن در لیست دوستان به Address book منتقل میشن و دوباره باید ادشون کنم و باز هم این قضیه بعد از چند ساعت پیش میاد!
آخرین نسخه هم نصب کردم باز هم این مشکل هست.
راه حلی داره؟

درایوی که ویندوز توش نصب کردم بیشتر فضاش خالی هست . یکی از درایو های دیگه پر شده و جا نداره. میشه بدون اینکه اطلاعات هر دو درایو پاک بشن باقی مونده حجم درایو ویندوز رو به یک درایو دیگه انتقال داد ؟ تشکر

با سلام
من هر وقت توی Nod 32 حالت Gamer Mode را فعال میکنم پس از چند دقیقه دوباره عیر فعال میشه ؟
چیکار کنم ؟ میخوام تا زمانی که میخوام فعال باشه چون نمیخوام در حین بازی کردن آپدیت کنه

از game booster استفاده کنی فک کنم خودش همشو ردیف میکنه!

- - -ویرایش - - -

درود

در برنامه یاهو مسنجر تعدادی از دوستان بعد از add شدن در لیست دوستان به Address book منتقل میشن و دوباره باید ادشون کنم و باز هم این قضیه بعد از چند ساعت پیش میاد!
آخرین نسخه هم نصب کردم باز هم این مشکل هست.
راه حلی داره؟

با برنامه های مخصوص حذف کارشو بساز تا هیچ اثری ازش نمونه بعد دوباره نصبش کن ببین چی میشه!! چون مال من که مشکلی نداره!
اگرم درست نشد یه بار تو قسمت آدرس بوک سیوشون کن، یه بارم تو فرند لیست! شاید درست شد!!(البته اگه بشه!)

- - -ویرایش - - -

درایوی که ویندوز توش نصب کردم بیشتر فضاش خالی هست . یکی از درایو های دیگه پر شده و جا نداره. میشه بدون اینکه اطلاعات هر دو درایو پاک بشن باقی مونده حجم درایو ویندوز رو به یک درایو دیگه انتقال داد ؟ تشکر

با برنامه های پارتیشن بندی که تو نت فراوونه میشه اینکارو کرد ولی شنیدم که درایو c حجمش باید زیاد باشه وگرنه ممکنه کند شه!!

با برنامه های پارتیشن بندی که تو نت فراوونه میشه اینکارو کرد ولی شنیدم که درایو c حجمش باید زیاد باشه وگرنه ممکنه کند شه!!

بله نرم افزار که زیاد هست ولی ممکنه اطلاعات رو پاک کنه و به پارتیشن بندی صدمه بزنه . چیزی می خواستم که خود شخص استفاده کرده باشه نه فقط شنیده باشه . مطمئن باشه ...

میگم چجوری باید tuneup 2013 رو حذف کرد؟ رو سیستمم ناقص نصب شده و حالا نه حذف میشه و نه اجرا!!

دقیقا همین نرم افزار رو من با Full Uninstall پاک کردم . چون مال من کرکش پریده بود ! اومدم پاک کنم ناقص پاک شد.
از همین Full Uninstall استفاده کن احتمالا کارت رو راه میندازه !!

بله نرم افزار که زیاد هست ولی ممکنه اطلاعات رو پاک کنه و به پارتیشن بندی صدمه بزنه . چیزی می خواستم که خود شخص استفاده کرده باشه نه فقط شنیده باشه . مطمئن باشه ...

فک کنم این همونه که خودم امتحانش کردم!!
دانلود نرم افزار پارتیشن بندی - EASEUS Partition Master Professional 9.2 - دانلود رایگان
من واسه اینکه کمی از فضای هاردم غیرقابل استفاده شده بود نصبش کردم و بعدم انتقال حجم از درایوارم تست کردم که کارش خوب بود ولی طول میکشید!!

سلام
با سلام
پنجره برنامه رو باز کن
F5 رو بزن که به تنظیمات پیشرفته بری

برو قسمت Gamer Mode
(تو مسیر
Computer --->Gamer Mode
یا
User interface ---> Gamer mode
)

از تنظیمات سمت راست ، گزینه زیر رو فعال کن
Enable Gamer mode when running applications in full-screen mode automatically

اینطوری هر وقت وارد بازی بشیGamer mode فعال میشه

پ.ن : این یکی رو اگر فعال بود ، غیر فعالش کن
Disable Gamer mode automatically after

تو همین عکسی که گذاشتی
پایین پنجره یه گزینه گذاشته که میتونی فایل رو به لیست سفید (فایلهای مطمئن) اضافه کنی
(add the file to the scan exclusion list)

اینطوری دیگه آنتی ویروس بهش کار نمیگیره و احتمالا مشکلت حل میشه

ولی در کل پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or