وقتی میخوای حدفش کنی چه اتفاقی میفته؟ ارور میده؟تو پوشه قرنطینه نرفته؟
میگم چجوری باید tuneup 2013 رو حذف کرد؟ رو سیستمم ناقص نصب شده و حالا نه حذف میشه و نه اجرا!!
وقتی میخوای حدفش کنی چه اتفاقی میفته؟ ارور میده؟تو پوشه قرنطینه نرفته؟
میگم چجوری باید tuneup 2013 رو حذف کرد؟ رو سیستمم ناقص نصب شده و حالا نه حذف میشه و نه اجرا!!
نه عین همونو میتایپم ولی کار نمیکنه !؟به احتمال زیاد دستورات رو اشتباه میزنی
[URL=http://upload7.ir/viewer.php?file=61740811390961988282.jpg]درود دوست عزیزmk شما از توی آنتی ویروس چک کن تو لاگش ببین چه بلایی سر فایل آورده.بعد میشه گفت چجوری برش گردونی
با سلام
من هر وقت توی Nod 32 حالت Gamer Mode را فعال میکنم پس از چند دقیقه دوباره عیر فعال میشه ؟
چیکار کنم ؟ میخوام تا زمانی که میخوام فعال باشه چون نمیخوام در حین بازی کردن آپدیت کنه
درود
در برنامه یاهو مسنجر تعدادی از دوستان بعد از add شدن در لیست دوستان به Address book منتقل میشن و دوباره باید ادشون کنم و باز هم این قضیه بعد از چند ساعت پیش میاد!
آخرین نسخه هم نصب کردم باز هم این مشکل هست.
راه حلی داره؟
درایوی که ویندوز توش نصب کردم بیشتر فضاش خالی هست . یکی از درایو های دیگه پر شده و جا نداره. میشه بدون اینکه اطلاعات هر دو درایو پاک بشن باقی مونده حجم درایو ویندوز رو به یک درایو دیگه انتقال داد ؟ تشکر
با برنامه های پارتیشن بندی که تو نت فراوونه میشه اینکارو کرد ولی شنیدم که درایو c حجمش باید زیاد باشه وگرنه ممکنه کند شه!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
بله نرم افزار که زیاد هست ولی ممکنه اطلاعات رو پاک کنه و به پارتیشن بندی صدمه بزنه . چیزی می خواستم که خود شخص استفاده کرده باشه نه فقط شنیده باشه . مطمئن باشه ...
خب شما لیست بلاک نداری تو نرم افزار؟باید باشه بگرد.هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
پنجره برنامه رو باز کنبا سلام
من هر وقت توی Nod 32 حالت Gamer Mode را فعال میکنم پس از چند دقیقه دوباره عیر فعال میشه ؟
چیکار کنم ؟ میخوام تا زمانی که میخوام فعال باشه چون نمیخوام در حین بازی کردن آپدیت کنه
تو همین عکسی که گذاشتی