سلام دوستان، یه مشکلی دارشتم، سیستمم هی الکی ریستارت میشه، بعضی وقتا هم میگه بخاطر MEMORY.DMP هستش فکر کنم، نمیدونید دوستان این مشکل چیه؟ من راستش خودم این ویندوز 8 رو نریختم دادم یه مغازه یه یارویی که تعمیرات کامپیوتر داشت برام ریخته و به گفته ی خودش این آخرین ورژن موجود تو بازاره که برام ریخته...
مشکل برای ویندوزه یا ممکنه ویروس باشه؟
احتمالا از نسخه های قدیمی تر برنامه استفاده میکنیدسلام دوستان
من ی یه هفته ای هسته که یاهو مسنجرم sign in نمیشه چکارش کنم؟
از ویروسی نبودن سیستمتون مطمئنید؟ اگه بله ممکنه مشکل از ویندوز باشه ، قبلا با ویندوزهای قبلیتون این مشکلو داشتید؟
راستش از ویروسی نبودن ویندوز مطمئنم، اما من دوتا رم OCZ و Kingston دارم، بخاطر رمام نیست؟
سلام دوستان
نرم افزار فتوشاپ داخل user خودم که ادمینم هستم بالا نمیاد ولی با User های دیگه راحت بالا میاد !
چیکار کنم؟
واقعا ممنون
نمیدونم،یه توصیه ای بهتون میکنم سعی کنید نرم افزار ها و به خصوص سیستم عاملها که حساس هستند را خودتون شخصا از منابع معتبر دانلود و یا اورجینالشو تهیه کنید! چون این سیستم عاملهایی که بیرون به صورت کرک شده و ... هستش معلوم نیست از چه منبعی گرفتند چجوری کرک شده و اینکه دستکاری شدند یا نه؟ و خودتون که دانلود کردید Hash Code اون را با نرم افزار HashTab Shell Extension چک کنید تا از سالم دانلود شدن فایل و دستکاری نشدنش مطمئن باشید.
به نظر من یک بار دیگه برنامه رو نصب کنید. البته وقتی روی فایل قابل نصب برنامه کلیک کنید ، حتما گزینه ای برای repair داره.دوستان خواهش میکنم یه راهکاری پیشنهاد بدین خیلی حیاتیه.
آخرین باری که بستمش stoping working داد از اون به بعد هر وقت بازش میکنم روی صفحه لیسانس گیر میکنه
مرسی دانیال جان :bighug:به نظر من یک بار دیگه برنامه رو نصب کنید. البته وقتی روی فایل قابل نصب برنامه کلیک کنید ، حتما گزینه ای برای repair داره.
اگر نداشت ، طی کردن همون مراحل نصب و اکتیو کردن برنامه مشکلتون رو حل میکنه.البته نمیدونم راه دیگه ای هم داره یا نه.
مرسی دانیال جان :bighug:به نظر من یک بار دیگه برنامه رو نصب کنید. البته وقتی روی فایل قابل نصب برنامه کلیک کنید ، حتما گزینه ای برای repair داره.
اگر نداشت ، طی کردن همون مراحل نصب و اکتیو کردن برنامه مشکلتون رو حل میکنه.البته نمیدونم راه دیگه ای هم داره یا نه.
============================سلام
دوستان این دی وی دی رایتر من دیسک که توش میزاری به هیچ عنوان باز نمیکنه . بعد تو Device Management هم کنارش یدونه علامت تعجبه و وقتی روش کلیک میکنم این ارور میاد :
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
مشکل از چیه ؟
ممنون
فقط با نصب این نرم افزار اینجوری شد ؟دوباره خواستم SQL server 2005 express edition نصب کنم که بعد از اتمام.. کامپیوتر ریست کرد و الان بعد از صفحه خوشامد گویی ویندوز ایکس پی و loading personal setting بازم ریست میشه؟ لطفا راهنمایی کنین .... متشکرم
بله. خوب داشتم نصب میکردم برنامه رو... یه لحظه چشم برگردونم دیدم ریست شد. منتظر شدم ببینم چی میشه. وارد ایک پی که شدم و بعد از وارد کردن یوزر وقتی خواست لودینگ بشه باز ریست شد.فقط با نصب این نرم افزار اینجوری شد ؟
چون من هم همین مشکل رو دارم اگه ناگهان سیستم ریست بشه ویندوز تو همون حالت لودینگ بوت ریست میشه . مشکل هم از پاور تقلبیه !
سلام
دوستان این دی وی دی رایتر من دیسک که توش میزاری به هیچ عنوان باز نمیکنه . بعد تو Device Management هم کنارش یدونه علامت تعجبه و وقتی روش کلیک میکنم این ارور میاد :
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
مشکل از چیه ؟
ممنون
- - -ویرایش - - -
============================
فقط با نصب این نرم افزار اینجوری شد ؟
چون من هم همین مشکل رو دارم اگه ناگهان سیستم ریست بشه ویندوز تو همون حالت لودینگ بوت ریست میشه . مشکل هم از پاور تقلبیه !