مشکلات نرم افزاری

سلام. من موقع نصب ویندوز XP تقریبا آخراش این ارور رو گرفتم البته ویندوز نصب شد ولی مثلا خواستم بعدش Office 2007 نصب کنم کلی ارور داد موقع اکسترکت کردن و نصب نشد some files corrupted and missing برنامه های دیگه هم به همین صورت این ارور موقع نصب داد کسی میدونه مشکل از کجا آب میخوره؟ سیستم چون از خودم نبود مادربوردشو نمیدونم چیه ولی cpu dual core E6600 و ram 2 آخر این ارورهم فکر کنم گفت Please run check disk موقع بالا اومدن ویندوز هم رفت رو چک دیسک و موقع چک کردن چند تا ارور گرفت! مشکل از هارده نه؟

cmd.exe

C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\OfflineCache\profesional_3211040.9 is corrupt

درود
با سلام خدمت دوستان عزیز ! نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ! ولی خب از دوستان هرکسی بلده جواب بده ! ممنون !
من یه لپتاپ با این مشخصات دارم :
ASUS
2.6gh core i7
ram : 4 gig
vga : geforce 2 gig
windows 7- 64bit
چند وقتی میشه دچار مشکل صفحه آبی شدم . بعد از اونم مرورگر موزیلا دچار کراش می شد .اینم تصویرش :

طبق چیزایی که بلد بودم این کا رو انجام دادم :
1- تمام نرم افزار هایی که جدید نصب کرده بودم رو همراه با فایرفاکس پاک کردم .
2- انتی ویروس nod 32 رو توی safe mode پاک کردم .
3- با نرم افزار hdd regenerator و بوت کردن رو سی دی کل هارد رو بد سکتور گیری کردم که البته هیچی نداشت !
4- انتی ویروس kasper 2013 رو نصب و اپدیت کردم و سیستم رو باهاش فول اسکن کردم .
5 - با دیسک نجات کاسپر هم سیستم رو اسکن کردم !
ویندوزم هم اورجینال هست .
دیگه موندم چیکار کنم ! بازم این صفحه میاد ! زمان و وقت خاصی هم نداره !
اما یه چیز دیگه 2 روزی فایر فاکس روی سیستمم نبود و مشکلی نداشتم اما حالا که دوباره نصب کردم باز کرش کردو صفحه ی آبی اومد . ولی خب من خیلی وقته با موزیلا مشکلی نداشتم !
یه حدس دیگه هم میزنم که مشکل از داغ کردن لپ تاپ باشه ؟! ممکنه ؟
اینم فایل دامپ : 060713-22885-01.dmp - 264 KB
شرمنده که زیاد شد !
یک لینک از سایت مایکروسافت میذارم که کد ارور (مشابه) مشکل شما پرسیده شده
امیدوارم راه حل های گفته شده به دردتون بخوره

Bluescreen stop error 0x0000001A

سلام. من موقع نصب ویندوز XP تقریبا آخراش این ارور رو گرفتم البته ویندوز نصب شد ولی مثلا خواستم بعدش Office 2007 نصب کنم کلی ارور داد موقع اکسترکت کردن و نصب نشد some files corrupted and missing برنامه های دیگه هم به همین صورت این ارور موقع نصب داد کسی میدونه مشکل از کجا آب میخوره؟ سیستم چون از خودم نبود مادربوردشو نمیدونم چیه ولی cpu dual core E6600 و ram 2 آخر این ارورهم فکر کنم گفت Please run check disk موقع بالا اومدن ویندوز هم رفت رو چک دیسک و موقع چک کردن چند تا ارور گرفت! مشکل از هارده نه؟
cmd.exe
C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\OfflineCache\profesional_3211040.9 is corrupt
هیچ عکسی از ارور نمیبینم و از روی توضیحات شما هم متوجه نشدم مشکل کجاست
با توجه به خط آخری که گفتید ، به نظرم مشکلتون رو تو بخش سخت افزار مطرح کنید؛ حتما دوستان کمکتون می کنند
تاپیک مشکلات سخت افزار

درود

یک لینک از سایت مایکروسافت میذارم که کد ارور (مشابه) مشکل شما پرسیده شده
امیدوارم راه حل های گفته شده به دردتون بخوره

Bluescreen stop error 0x0000001A

خیلی ممنون از توجهت :x طبق جوابایی که توی همون سایت گفته بود درایو هارو اپدیت کردم مشکل حل شد . بازم ممنون :praying:

سلام
یه سئوال دارم: زده به سرم سیستم عامل لئوپارد بریزم رو لپتاپم:d شدنیه؟ الان 7 روش نصبه.
سلام
شدن که میشه و راه ها و آموزشش تو نت هست (خودم شخصا تست نکردم و هیچ وقت هم تست نمیکنم:d)

پیشنهاد هم میکنم این کار رو نکنی
چون بین همین لینک ها و سایت ها اگر بگردی، گفته شده که مشکلاتی موقع نصب یا بعدش پیش اومده که دردسر زیادی درست کرده
مثل پاک شدن کل اطلاعات هارد یا هنگ کردن سیستم یا ...

به هر حال یه لینک برات میذارم که در این مورد توضیح و آموزش داده
بد نیست یه نگاهی بهش بندازی
خیلی ممنون از توجهت :x طبق جوابایی که توی همون سایت گفته بود درایو هارو اپدیت کردم مشکل حل شد . بازم ممنون :praying:
خواهش میکنم
خوشحالم که مشکلتون حل شد

دوباره سلام !
یه مشکل جدید برام پیش اومده(به جز سرعت افتضاح نت برای باز کردن گوگل!) تو (مرورگر فایر فاکس) توی گوگل 'هرچیزی رو سرچ می کنم
بعضی وقت ها اصلا نتیجه ای پیدا نمیکنه فقط یه پنجره به این شکل میاد که می خواد اونو سیو کنه !
http://uploadtak.com/images/t6354_Desktop_06112013_092.jpg
مشکل از کجاست ؟ ممنون !

ممنون دانیال:bighug:
لینک باز نمیشه....ببینم اگر کانفیگ لپتاپ بالا باشه چی؟! بازم ممکنه مشکل هنک کردن داشته باشه؟
خواهش میکنم عزیز :)
لینک سایت (که گذاشتم) دوباره چک کردم ، مشکلی نداره و باز میشه.
بازم دوباره میذارم
لینک
اگر منظورت لینک دانلود مقاله ـست ، آره اون لینک به هم ریخته و نمیذاره مقاله رو دانلود کنی(ولی خب از تو همون سایت میتونی بخونی و نیاز به دانلودش نیست)
-
تا جایی که من میدونم مشکلاتی که پیش میاد بخاطر ناسازگاری ـه و ربطی به قدرت سیستم نداره
بازم چون اطلاع زیادی در این مورد ندارم نمیخوام راهنمای اشتباهی کرده باشم، باید بگم نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نه
به هر حال سرچ میکنم و اگر مطلب به درد بخور و قابل اطمینانی پیدا کردم حتما برات میفرستم

فعلا در همین حد بگم که اگر خواستی همچین کاری بکنی حتما از اطلاعات هاردت پشتیبان بگیر
اینطوری اگر هم به مشکل خوردی میتونی پاکش کنی و دوباره سون نصب کنی
دوباره سلام !
یه مشکل جدید برام پیش اومده(به جز سرعت افتضاح نت برای باز کردن گوگل!) تو (مرورگر فایر فاکس) توی گوگل 'هرچیزی رو سرچ می کنم
بعضی وقت ها اصلا نتیجه ای پیدا نمیکنه فقط یه پنجره به این شکل میاد که می خواد اونو سیو کنه !
http://uploadtak.com/images/t6354_Desktop_06112013_092.jpg
مشکل از کجاست ؟ ممنون !
آنتی ویروس کسپر داری ؟
اگر آره از بخش Parental Control و قسمت Web Browsing
تیک گزینه های زیر رو بردار تا غیر فعال بشن و پنجره برنامه رو Ok کن

Enable Safe Search
Enable Control

درود
چند وقتی ـه که وقتی فلش وصل می‌کنم به PC تمام فایل ها می‌رن تو یه Shortcut از خود فلش!
تصویر:
View attachment 46400
چجوری می‌تونم درستش کنم؟!
درود بر شما

آنتی ویروس زیر رو دانلود و آپدیت کن و سیستم و فلش رو ویروس کشی کن
Kaspersky Internet Security 2013

بعد بدون اینکه وارد فلش بشی به قسمت های زیر برو (به ترتیب از چپ به راست)

start – all program – accessoreis – command prompt

تو پنجره ای که باز میشه عبارت زیر رو تایپ کن
1371586238134_w.JPG

حالا بدون دابل کلیک کردن روی آیکون فلش وارد پوشه هاش بشو (از طریق تایپ توی آدرس بار یا استفاده از سمت چپ اکسپلورر)
اطلاعات خودت رو از فلش به هارد انتقال بده و فلش رو فرمت کن

آنتی ویروس کسپر داری ؟
اگر آره از بخش Parental Control و قسمت Web Browsing
تیک گزینه های زیر رو بردار تا غیر فعال بشن و پنجره برنامه رو Ok کن

Enable Safe Search
Enable Control

درووود !
بله مال کسپر بود ز کل پاکش کردم یه اواست نصب کردم . ممنون !:praying::thumbsup:

درووود !
بله مال کسپر بود ز کل پاکش کردم یه اواست نصب کردم . ممنون !:praying::thumbsup:
خوشحالم که مشکلت حل شد ، ولی به نظرم بهتر بود کسپر رو پاک نمیکردی
با همون تنظیماتی که گفتم(یا نهایتا غیر فعال کردن کامل Parental Control) مشکلت حل میشد

کامپیوتر من یه مدتیه ریخته به هم...
دارم کار میکنم صفحه هنگ میکنه بعد صفحه مانیتور سیاه میشه مثل خاموش شدن.... بعد از یه مدتی امکان داره کامپیوتر دوباره برگرده یا این که صفحه آبی (مرگ) بیاد و یا بعضی اوقات هم صفحه میومد ولی بدون گرافیک !
رفتم ویندوز عوض کردم Cpu عوض شد فن عوض کردم و همین طور پاور هنوز هم همینه.... ممکن هست یه ساعت هم روشن باشه من وب گردی کنم ولی خیلی وقت ها با یه کلیک راست ساده یا باز کزدن فوتوشاپ و ... دوباره هنگ کنه ... (البته بعد از این که ویندوز عوض کردم هیچ وقت ندیدم گرافیک سیستم بپره) به نظر شما اشکال از کجاست واقعا خستم کرده ....

کامپیوتر من یه مدتیه ریخته به هم...
دارم کار میکنم صفحه هنگ میکنه بعد صفحه مانیتور سیاه میشه مثل خاموش شدن.... بعد از یه مدتی امکان داره کامپیوتر دوباره برگرده یا این که صفحه آبی (مرگ) بیاد و یا بعضی اوقات هم صفحه میومد ولی بدون گرافیک !
رفتم ویندوز عوض کردم Cpu عوض شد فن عوض کردم و همین طور پاور هنوز هم همینه.... ممکن هست یه ساعت هم روشن باشه من وب گردی کنم ولی خیلی وقت ها با یه کلیک راست ساده یا باز کزدن فوتوشاپ و ... دوباره هنگ کنه ... (البته بعد از این که ویندوز عوض کردم هیچ وقت ندیدم گرافیک سیستم بپره) به نظر شما اشکال از کجاست واقعا خستم کرده ....
اگر بتونید کد صفحه آبی رو بردارید اینجا بذارید ، شاید بشه فهمید مشکل کجاست
به هر حال بعید میدونم مشکلتون نرم افزاری باشه

شما سوالتون رو اینجا مطرح کنید، دوستان بهتر میتونن راهنمایی ـتون کنن
تاپیک مشکلات سخت افزار

دوستان من یه مشکل با IDM دارم
گاهی دانلود رو 99.99% گیر می کنه !!!
راهی میشناسه که 100% بشه ؟
بدبختی IDM مثل Orbit یا DAP فایل رو یجا سیو نمی کنه وگرنه فایل قابلیت Repair داره و اگه تو یه فایل سیو میشد کل دانلود فقط با عوض کردن فرمتش فایل رو درست می کردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or