فکر کنم بهترین راه ریست مودم باشه (مطمئن نیستم)نه هیچی پیدا نکرد
ضمن اینکه بعد از ریست کردن ، اگر نمیتونی تنظیم مجددش رو انجام بدی باید کسی باشه برات تنظیم کنه.
فکر کنم بهترین راه ریست مودم باشه (مطمئن نیستم)نه هیچی پیدا نکرد
همون تنظیماتی که همون اول خریدم انجام دادم؟فکر کنم بهترین راه ریست مودم باشه (مطمئن نیستم)
ضمن اینکه بعد از ریست کردن ، اگر نمیتونی تنظیم مجددش رو انجام بدی باید کسی باشه برات تنظیم کنه.
دوستان طی یه اتفاقی من مجبور شدم رمز وای فای مودمم رو بزنم اما مشکل اینه که یادم رفته رمزم چی بود:d
جایی نیست من رمزم رو ببینم؟
کلا الان چه غلتی بکنم؟
برای تقسیم کردن فایل Iso DVD9 یک بازی برای رایت کردن رو DVD5 باید چیکار کنم ؟
مثلا کرایسیس3 که دانلود کردم دو تا DVD9 هستش و میخواستم به 4 تا DVD5 تبدیلش کنم تا بتونم رایتشون کنم
کسی نبود ؟
شما میتونین با نرم افزار وینرار زیپش کنین و به 4 تا فایل تقسیمش کنین و بعدش رایتش کنین راحت .
اونوقت فکر نکم بتونه از روی دی وی دی رام بازی رو مستقیم نصب کنه! باید اون 4 تا فایل رو به هارد انتقال بده و بعد از خارج کردن فایلها که طول هم میکشه از روی هارد نصب کنه! فکر نکنم هدفشون اینکار باشه.
برای اون کار که مستقیم نصب بشه فکر نکنم روش اسونی باشه چون من دوستم اینکارو میداد یه برنامه نویس قدر براش انجام میداد تا دقیق انجام بشه .
دوستان يه مشكل !
من قبلا" خواستم يه ويندوز ديگه نصب كنم وسط كار و اون مرحله دوم نصب XP بيخيالش شدم والان از ويندوز قبلي استفاده ميكنم
ولي خوب هنگام بالا اومدن سيستم , خود سيستم مي گه كه برم توي كدوم ويندوز ! ويندوز اصلي من گزينه دوم ه و اينطوري شده براي من دردسر ! چون اگر بخوام با IDM چيزي رو دانلود كنم وقتي كامپيوتر روشن ميشه ميره توي اون ويندوز گزينه اول كه نصب نشده
يه دفعه يكي از دوستام گفت چه جچوري ميشه اون گزينه اول رو حذف كرد يا كاري كرد كه مستقيم بره توي ويندوز دومي اما يادم نمياد
اگر ميشه كمك كنيد
دوستان يه مشكل !
من قبلا" خواستم يه ويندوز ديگه نصب كنم وسط كار و اون مرحله دوم نصب XP بيخيالش شدم والان از ويندوز قبلي استفاده ميكنم
ولي خوب هنگام بالا اومدن سيستم , خود سيستم مي گه كه برم توي كدوم ويندوز ! ويندوز اصلي من گزينه دوم ه و اينطوري شده براي من دردسر ! چون اگر بخوام با IDM چيزي رو دانلود كنم وقتي كامپيوتر روشن ميشه ميره توي اون ويندوز گزينه اول كه نصب نشده
يه دفعه يكي از دوستام گفت چه جچوري ميشه اون گزينه اول رو حذف كرد يا كاري كرد كه مستقيم بره توي ويندوز دومي اما يادم نمياد
اگر ميشه كمك كنيد
سلامسلام
دوستان وقتی میخوام کرک افیس رو اجرا کنم این پیغام میده میشه راهنمایی کنید
سلام
روی فایلی که میخوای اجرا کنی (کرک برنامه) کلیک راست کن و گزینه زیر رو انتخاب کن
Run as Administrator
خواهش میکنمسلام ممنون برای پاسختون
من این راهم هم امتحان کرده بودم ولی جوابی نداد
ببینید من این راها هم امتحان کردم ولی باز هم جواب نداد
1- دوباره فایل کرک رو از فایل فشرده در آوردم و قبلی رو پاک کردم با خودم گفتم شاید بد استخراج کرده برای همین دوباره این کار رو کردم ولی جواب نداد
2- اینترنت رو قطع کردم و فایل رو اجرا کردم باز هم فایده نداشت اجرا نشد و دوباره همین پیغام رو داد
قبلا که ویندوزم 64 بیتی بود جواب داد ولی الان که 32 بیتی هست کار نمیکنه
شاید به برنامه بخواد
راستی تمامی برنامه های که برای نت و فایر ورل و غیره رو هم از آبدیت کردن دانلود و بعد نصب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
وگرنه اگر نشد مجبورم برم افیس 2010 رو نصب کنم و بعد کرکش کنم