مشکلات نرم افزاری

بخدا دیگه دیوونه شدم ~x( چندین ساله این مشکل رو دارم و جدیدا ازم دست کشیده که بازم از دیروز شروع شده. وقتی تو سایت های ایرانی مثل همین بازی سنتر خودمون میگردم با هر صفحه ای که باز میکنم یه فایل به اسم xstate.aspx یا state.aspx دانلود میشه توی دسکتاپم. بخدا دیگه دوونم کرده نمیتونم جلوشو بگیرم. قبلا با Add On های Block جلوشو میگرفتم اما الان دیگه به هیچ وجه نمیتونم. براوزرم هم آخرین ورژن فایرفاکسه. کسی این مشکل رو داشته حل کرده باشه؟

پ.ن: مسیری که فایل دانلود میشه هم http://service.persianstat.com/state.aspx هست.

بخدا دیگه دیوونه شدم ~x( چندین ساله این مشکل رو دارم و جدیدا ازم دست کشیده که بازم از دیروز شروع شده. وقتی تو سایت های ایرانی مثل همین بازی سنتر خودمون میگردم با هر صفحه ای که باز میکنم یه فایل به اسم xstate.aspx یا state.aspx دانلود میشه توی دسکتاپم. بخدا دیگه دوونم کرده نمیتونم جلوشو بگیرم. قبلا با Add On های Block جلوشو میگرفتم اما الان دیگه به هیچ وجه نمیتونم. براوزرم هم آخرین ورژن فایرفاکسه. کسی این مشکل رو داشته حل کرده باشه؟

پ.ن: مسیری که فایل دانلود میشه هم http://service.persianstat.com/state.aspx هست.

NoScript Add-on تست کردی؟

دوستان من یک هارد یک رابایتی پاسپرتی وسترن خریداری کردم که زوددستکاری کردم وپارتیشن بندی کردم حال که فایلهای pdf داخلش رو تماشاکردم دیدم که بله میشه رو هاردپسورد گذاشت سوال اینجاست برای 5 پارتیشن چطورپسورد بزارم ؟وتست نکردم فرمت اولی چه فرمتی بودالان همشون ntfsهستند

آخرین ویرایش:

اول افزونه Adblock Plus رو از لینک زیر نصب کن و مرورگر رو یکبار رستارت کن
لینک

بعد به تنظیمات افزونه برو (Ctrl + Shift + F)
و آدرس هایی که باعث دانلود این فایل میشن رو بلاک کن
قسمتی که باید این کار رو انجام بدی و مراحل رو تو عکس مشخص کردم، کافیه آدرس های زیر رو تو کادر (شماره 4) کپی کنی :
webgozar.com/counter/xstat.aspx
webgozar.com/c.aspx
+
اون آدرس که خودت گذاشتی(http://service.persianstat.com/state.aspx)
136892324820829_Untitled-1.jpg

پ.ن : شماره 2 اختیاریه و بیشتر برای اینه که آدرس ها رو تو یه دسته بندی جدا داشته باشی

دوستان من یک هارد یک رابایتی پاسپرتی وسترن خریداری کردم که زوددستکاری کردم وپارتیشن بندی کردم حال که فایلهای pdf داخلش رو تماشاکردم دیدم که بله میشه رو هاردپسورد گذاشت سوال اینجاست برای 5 پارتیشن چطورپسورد بزارم ؟وتست نکردم فرمت اولی چه فرمتی بودالان همشون ntfsهستند
روش پسورد گذاری که داخل همون فایل PDF هست و با تصویر نشون داده
بخش Locking and Unlocking the Drive

از لینک زیر هم میتونید هم برنامه مورد نیاز (برای قفل گذاری رو) دانلود کنید و هم روش کار رو ببینید
کافیه مدل هارد رو انتخاب کنید
لینک

7se7en7 اینا رو میدونم خودم. قبلا با همین روش جلوشونو گرفته بودم اما الان دیگه نمیتونه جلوشو بگیره. واسه همینم دیوونه شدم الان :(

بالاخره درست کردم :(( این اشک خوشحالیه :دی

اول از همه دوباره برمیگردیم سر همون برنامه adblock. سعی کنید آخرین ورژنش رو نصب کنید. بعد فیلــــتر هایی که باید تنظیم کنید رو عکس گرفتم ازشون.

82553260078007416365.jpg

بعد از این و افزدون لینک ها، فایرفاکس رو کلا ببندید. (توجه داشته باشید قبل از اینکه فایرفاکس رو کامل ببندید، برنامه Enable باشه.)

بعد از بستن برنامه، برید تو قسمت ران و این جمله رو تایپ کرده و اینتر بزنید.

"%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles"

پنجره ای باز میشه که دارای یه پوشه با حروف قرو قاطیه. پوشه رو باز کنید و اونجا به دنبال فایلی به نام mimeTypes.rdf بگردید. این فایل رو پاک کنید. حالا دوباره فایر فاکس رو اجرا کنید و از رفع شدن مشکل لذت ببرید :bighug:

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من رو کامپیوترم میخوام 7 سرویس پک 1 نصب کنم الان روش ایکس پی نصبه....خواستم بدونم اگر بعد از نصب 7 خواستم برگردم به XP چیکار باید بکنم؟! چون قبلا رو کامپیوتر دوستم دیدم که 7 اجازه نصب XP رو نمیداد!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
سلام
اقا من رو کامپیوترم میخوام 7 سرویس پک 1 نصب کنم الان روش ایکس پی نصبه....خواستم بدونم اگر بعد از نصب 7 خواستم برگردم به XP چیکار باید بکنم؟! چون قبلا رو کامپیوتر دوستم دیدم که 7 اجازه نصب XP رو نمیداد!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر میخوای هر دو سیستم عامل رو داشته باشی که بهتره XP رو الان داری نگه داری و سون رو روی درایو دیگه بریزی و از هر دو استفاده کنی

بعد از نصب سون اگر به ویندوز XP نیاز داشته باشی (تا اونجا که من میدونم) چند تا راه داری
1. استفاده از سیستم عامل مجازی (اگرچه سرعت نسبتا پایینی داره ولی کار راه اندازه)
2. نصب XP در کنار سون (که یکم دردسر داره و به برنامه ای برای دستکاری بوت نیاز داری)
3. حذف کامل سون و فرمت درایو و نصب XP (بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد)

پ.ن : میخوای برای امتحان :d سیستم دوستت رو بیار و دقیق ببین مشکلش چیه که نمیتونه XP نصب کنه
هم مشکل اون رو حل کنیم هم مطمئن بشی/بشیم که بعدا خودت هم میتونی این کار رو (اگر خواستی) انجام بدی

سلام به همه بزرگان
آقا من الان 3 4 روزه windows explorer کرش میشه و دوباره باز میشه و این ارور هم میاد
Win 8 Pro x64
اگر اینجا جوابتون رو نگرفتید و کسی نمیدونست ، سوالتون رو اینجا بپرسید
همه چیز درباره Windows 8

دوستانی که با ویندوز 8 کار کردن شاید بتونن راهنماییتون کنن

اگر میخوای هر دو سیستم عامل رو داشته باشی که بهتره XP رو الان داری نگه داری و سون رو روی درایو دیگه بریزی و از هر دو استفاده کنی

بعد از نصب سون اگر به ویندوز XP نیاز داشته باشی (تا اونجا که من میدونم) چند تا راه داری
1. استفاده از سیستم عامل مجازی (اگرچه سرعت نسبتا پایینی داره ولی کار راه اندازه)
2. نصب XP در کنار سون (که یکم دردسر داره و به برنامه ای برای دستکاری بوت نیاز داری)
3. حذف کامل سون و فرمت درایو و نصب XP (بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد)

پ.ن : میخوای برای امتحان
:d
سیستم دوستت رو بیار و دقیق ببین مشکلش چیه که نمیتونه XP نصب کنه
هم مشکل اون رو حل کنیم هم مطمئن بشی/بشیم که بعدا خودت هم میتونی این کار رو (اگر خواستی) انجام بدی
سیستم دوستم مشکلی نداره :d خواست ایکس پی نصب کنه نتونست چون 7 داشت برای همین من پرسیدم....پس اگر خواستم 7 رو پاک کنم و ایکس پی جاش نصب کنم همون فرمت درایو از همه بهتره.
ممنون:bighug:

سلام دوستان
من یه فایل 6 گیگ خورده ای دان کردم کامل شده ولی در حین ساخت فایل نهای این ارور رو میده نمیدونم مشکل کجاست
هارد هم جای خالی زیاد داره
ممنون میشم راهنمایی کنید

n29_0.png

عکس نشون داده نمیشه،از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟

برای تقسیم کردن فایل Iso DVD9 یک بازی برای رایت کردن رو DVD5 باید چیکار کنم ؟
مثلا کرایسیس3 که دانلود کردم دو تا DVD9 هستش و میخواستم به 4 تا DVD5 تبدیلش کنم تا بتونم رایتشون کنم

دوستان طی یه اتفاقی من مجبور شدم رمز وای فای مودمم رو بزنم اما مشکل اینه که یادم رفته رمزم چی بود:d
جایی نیست من رمزم رو ببینم؟
کلا الان چه غلتی بکنم؟:((

دوستان طی یه اتفاقی من مجبور شدم رمز وای فای مودمم رو بزنم اما مشکل اینه که یادم رفته رمزم چی بود:d
جایی نیست من رمزم رو ببینم؟
کلا الان چه غلتی بکنم؟:((
کمک دوستان
سریع میخوامش
شما برنامه WirelessKeyView رو دانلود و اجرا کن ببین پسورد رو میتونی باهاش ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or