شما از تنظیمات بایوس سیستم باید روشن شدن سیستم با کیبورد و موس رو غیر فعال کنید
رفع مشکل مخفی شدن یکی از درایو ها پس از نصب ویندوز 7دوستان بعد از نصب ویندوز (7) یکی از درایوام هیدن شده ... قبلا اینطوری شده بود ولی یادم نمیاد کجا و کدوم تنظیماتی رفتم تا درست شد ... چیکار باس کرد تا درایوم معلوم بشه ؟؟؟؟؟
آره !
متوجه نمیشم! منظورتون اینه فولدر عکسها در حالت Thumbnails View هستش اما پیش نمایشی نمایش داده نمیشه؟
شما از تنظیمات بایوس سیستم باید روشن شدن سیستم با کیبورد و موس رو غیر فعال کنید
اگر نتونستید گزینه ـش رو پیدا کنید ، تنظیمات بایوس رو به حالت پیش فرض و اولیه برگردونید احتمالا مشکلتون حل میشه
خواهش میکنم.ممنون آقا دانیال، اما اگه راستشو بخواید، تنظیمات بایوس سیستمم Deafult هست، یعنی ممکنه دیفالت این باشه؟![]()
به Folder Option برید و اگر گزینه زیر تیک خورده بود، تیک ـش رو بردارید تا غیر فعال بشهآره !
منم حرف شما رو کامل نفهمیدم !
من وقتی رو عکسا کلیک میکنم , باز میشند و هیچ مشکلی نیست ! ولی همون طور که تو عکس میبینید , به حالت کوچیک یا همون پیش نمایش نشون داده نمیشن !
دوستان هر چه سریع تر یه راه حلی , چیزی بگید ؛ Fatherم داره درمیاد تا یه عکس رو پیدا کنم !
تیکش نخورده ! بدون تیک هست !خواهش میکنم.
فکر نمیکنم اینطور باشه.
مدل مادربردتون چیه ؟
یک بار سیستم رو از برق جدا کنید. باطری مادربرد رو بردارید
بعد دوباره بذارید و امتحان کنید ببینید بازم همین مشکل رو داری
- - -ویرایش - - -
به Folder Option برید و اگر گزینه زیر تیک خورده بود، تیک ـش رو بردارید تا غیر فعال بشه
Always Show Icons Never Thumbnails
![]()
چی شد پس !تیکش نخورده ! بدون تیک هست !
ولی باز همون جوریه !
مدل مادربوردم ASUS: P5QC هست...خواهش میکنم.
فکر نمیکنم اینطور باشه.
مدل مادربردتون چیه ؟
مدل مادربوردم ASUS: P5QC هست...
چشم الان میرم امتحان میکنم ببینم، راستش من الان در تنظیمات بایوس قسمت پاور یه چیزی تحت عنوان Power on by mouse و Power on by keyboard و USB و همچین چیزایی دیدم که همه Disable بودند...
بعد الکی تغییر دادم، مثلا پاور آن با کیبورد رو مثلا با اسپیس و با موس رو با راست کلیک(تنظیماتی که البته خود بایوس بهم اجازشو داده بود...) بعد امتحان کردم دیدم چیزی نیست، دوباره گذاشتم رو Deafult، اما باز موقع خاموش بودن دیدم که موسم روشنه لیزرش اصلا، و با تکون دادنش سیستم روشن میشه...
این طبیعی نیست! با خاموش کردن کامپیوتر باید موس و کیبورد هم خاموش شوند! از کی این مشکلو دارید؟
آقا دانیال دستتون درست، درست شد، وقتی باطریو درآوردم و دوباره گذاشتم، لیزر موسم دوباره روشن بود، اما با تکون دادنش دیگه سیستم روشن نشد، فقط با دکمه Power کیس روشن شد...خواهش میکنم.
فکر نمیکنم اینطور باشه.
مدل مادربردتون چیه ؟
آره بخاطر همینم برام سوال شده بود، راستش حقیقتا نمیدونم، منتها فکر کنم چند روزی میشه، وقتی سیستمو خاموش میکردیم بعد یهو مثلا میخوردیم به موس و اینا، یهو سیستم روشن میشد و تعجب همگان رو بر می انگیخت!
راستی چرا یه همچین مشکلی داشت؟ نفهمیدم، باطری مادربورد یا چیز دیگه ای طوریش شده بود یعنی؟
آقا دانیال راه حل دیگه ای نمیشناسید !؟چی شد پس !
کسی نمیدونه !؟