به ترتیب به قسمت های زیر بروچه طور میتونم فعال کنم
دقیق نمیدونم، اما احتمالا مربوط به قطع موقتی ارتباط با سرور بوده
دانلود منیجر بعضی وقت ها که میزارم برای دانلود خیلی از حجم سی پی یو و هارد میگیره... چرا فشار زیادی به سیستم میاد..
IDM در حال حاضر در این نمایندگی داره که میتونید از اونها بپرسید.
اگه از نسخه ی غیر اورجینال استفاده میکنید میتونه مشکل از کرک/پچ باشه!
دوستان یه سوال کوچیک دارم که وقتی هم نمیگیره ، فقط اگه کسی اطلاع قطعی داره جواب بده ممنون میشم :
مانیتورم واید هست و 24 اینچ ، فونت سایت ها بسیار ریز هست و من خسته شدم از بس که هر سایتی رو که باز میکنم باید زوم کنم ، آیا راهی نداره که فونت همه سایت ها درشت بشه بدون این که قالبشون بهم بخوره ؟ از قسمت تنظیم فونت فایر فوکس این کارو که میکنم قالب سایت ها بهم میخوره
بله از نسخه کرک شده استفاده میکنم درست حدس زدید راه حل چی هست؟
تو همون برنامه Tuneup بخشی مربوط به برنامه هاییه که با شروع ویندوز راه اندازی میشن که باید برنامه های غیر ضروری غیر فعال بشنسلام .
من به تازگی ویندوزم خیلی کند شده ، بخصوص موقع کار با فایرفاکس !! نمیدونم نرم افزاری یا سخت افزاری ...
برنامه Tuneup 2013 هم نصب کردم ولی زیاد مشکلی رو حل نکرد.
شما برنامه 7zip رو امتحان کنبرای اینکه یه فایلو چند قسمت کنم تا بتونم تو دوتا دی وی دی جا کنم یکی از دوستان برنامه winrar رو پیشنهاد داد ولی گویا این برنامه فایلای pkg رو نمیشناسه؟ چیکار کنم الان؟ با همین برنامه میشه یا باید با برنامه دیگه ای کار کنم؟
این لینک و راه حلی که گفته رو یک نگاه بکناین چی می گه؟
http://upcity.ir/images2/80411648017660290155.png
مرسی پیشا پیشدوستان اومدم درایو D رو شر کنم زدم کلا قفل ـش کردم
![]()
نه میتونم برم توش نه میشه برش گردوند
چی کار باید بکنم ؟ 800 گیگ فیلم سریالم پر ؟
سلام .
من به تازگی ویندوزم خیلی کند شده ، بخصوص موقع کار با فایرفاکس !! نمیدونم نرم افزاری یا سخت افزاری ...
برنامه Tuneup 2013 هم نصب کردم ولی زیاد مشکلی رو حل نکرد.
دوستان یه سوال کوچیک دارم که وقتی هم نمیگیره ، فقط اگه کسی اطلاع قطعی داره جواب بده ممنون میشم :
مانیتورم واید هست و 24 اینچ ، فونت سایت ها بسیار ریز هست و من خسته شدم از بس که هر سایتی رو که باز میکنم باید زوم کنم ، آیا راهی نداره که فونت همه سایت ها درشت بشه بدون این که قالبشون بهم بخوره ؟ از قسمت تنظیم فونت فایر فوکس این کارو که میکنم قالب سایت ها بهم میخوره