خیلی عجیبه! IDM Integration رو مخرب میدونه! ورژن IDM و Chrome چیه دقیقا؟
IDM : 6.17خیلی عجیبه! IDM Integration رو مخرب میدونه! ورژن IDM و Chrome چیه دقیقا؟
Advanced browser integration از تنظیمات IDM فعال هستش دیگه، آره؟
از توی تنظیمات Chrome، گزینه ی Enable phishing and malware protection رو غیرفعال کن ببین چی میشه.
دوستان این فلش من موقع اتصال به سیستم میگه Device Need To Be Format بعد وقتی میزنم فرمت میگه Windows Cannot Format The Disk . مشکل از چیه ؟ خیلی گیر این فلش ام دوستان![]()
ممنون
اگه نظر منو بخوای، میگم همیشه از نسخه ی Stable کروم استفاده کن، که الان 28 هستش.IDM : 6.17
Chrome : 30.0.1573.2
اون گزینه رو غیر فعال کردم درست شد ! خیلی عجیبه !![]()
به نسخه هایی که Beta و Dev نباشن؛ به اصطلاح پسوند Beta و Dev نداشته باشن (از توی خود برنامه ی Chrome نمیشه فهمید!)نسخه ی Stable به چه نسخه هایی میگن ؟
سلام دوستان
امروز فهمیدم که Dvd رایترم،نمیتونه رایت کنه
در واقع رایت رو به پایان میرسونه و حجم dvd رو پر میکنه ولی فیلم ها و عکس های داخل dvd خام پخش یا کپی نمیشن!
در واقع dvd حروم میشه:d
حالا میخواستم ببینم مشکل این dvd رایتر من چیه؟!
در ضمن با دو تا نرم افزار رایت کار کردم
اول ashampo دومی هم nero
دقیقا هر دو تا همین مشکل رو دارند
این هم عکس از nero
بعد از تقریبا 7 دقیقه روی همین 1 درصد میمونه
و تا انتهای رایت هم روی همین 1 درصد میمونه
عکس دوم هم موقع اتمام هست:
(تازه فهمیدم که nero اصلا فایل ها رو داخل Dvd نمیندازه و خوشبختانه dvd سالم موند ولی ashampo burning کلا Dvd رو هم خراب میکنه)
تا الان حدودا 12 تا Dvd خراب کردم کمکم کنید
اگه نظر منو بخوای، میگم همیشه از نسخه ی Stable کروم استفاده کن، که الان 28 هستش.
زیاد هم EXtension نصب نکن، هم از سرعت کاسته میشه، هم باعث بی ثباتی هستش.
اصلا نمیتونه فرمت کنه میگه : Windows was Unable To Complete The Format . به هر نحوی حالا . نرم افزار خاصی نداره ؟احتمالا ویروسه ! یه با ر به صورت NTFS فرمتش کن . و بار دوم با فرمت FAT32 . حتما فرمت میشه . اگر نشد برعکسش و انجام بده . یعنی اول به صورت FAT 32 فرمت کن و بعد .... .
پیشنهادم اینه با نسخه اخر نرم افزار فوق العاده Ashampoo Burning Studio 12 رایت کنی . یه ستت کن ببین چی میشه .
/QUOTE]
اتفاقا من با همین نسخه تست کردم که 11 Dvd ازم پرید و رفت!!!
پیشنهادم اینه با نسخه اخر نرم افزار فوق العاده Ashampoo Burning Studio 12 رایت کنی . یه ستت کن ببین چی میشه .
/QUOTE]
اتفاقا من با همین نسخه تست کردم که 11 Dvd ازم پرید و رفت!!!
شما یکبار با آخرین نسخه ImgBurn امتحان کنید و نتیجشو بگید.
احتمال داره سیستمتون ویروسی شده باشه،با یه آنتی ویروس قوی و به روز شده سیستمتونو اسکن کنید.
شما یکبار با آخرین نسخه ImgBurn امتحان کنید و نتیجشو بگید.
این imgburn هم هیچ غلطی نکرد
زد Dvd رو سوزوند
یعنی فایل ها رو میندازه توی dvd ولی اجرا نمیشن
در صورتی که حجمشون باید 4 گیگ باشه،الان حجمش فقط 100 کیلوبایت هست
برای همین اصلا اجرا نمیشن
این imgburn هم هیچ غلطی نکرد
زد Dvd رو سوزوند
یعنی فایل ها رو میندازه توی dvd ولی اجرا نمیشن
در صورتی که حجمشون باید 4 گیگ باشه،الان حجمش فقط 100 کیلوبایت هست
برای همین اصلا اجرا نمیشن
با چه آنتی ویروسی اسکن کردی؟ Kaspersky Internet Security 2013 رو نصب کن، بعدش اسکن کن ببین چی میشه.سلام بر شما من یک مشکلی با کامیپوترم دارم.چند وقتیه که نمیتونم فولد ها رو باز کنم زمانی که یک فولدر رو باز میکنم به قست پایین صفحه میره و هرچه کلیک میکنم دیگه نمیاد فقط سریع بالا و پایین میره نمیدونم چرا؟!ممنون میشم راه حل مشکلمو بگید
ویروس کشی کردم مشکلم حل نشد..کسی راه حلی برای این مشکل داره؟