مشکلات نرم افزاری

نه، نباید اینطوری باشه! 1 ثانیه هم نباید طول بکشه!
شاید گوگل ورژن بتا رو گذاشته باشه، باید این ورژن باشی: 28.0.1500.72 اگه این ورژن نیستی، از Filehippo.com این ورژن رو بگیر و نصب کن.
با نرم افزارهایی مثل ccleaner و یا Tuneup utilities، از گزینه ی Clean Registry استفاده کن.
آنتی ویروست چیه؟ چند وقته کامپیوترت رو اسکن نکردی؟
RAM و CPUت رو هم بنویس.

الان که نسبتا بهتر شده باز اگه یه صفحه تو لودینگ باشه برم داخلش صفحه عوض نمیشه تا 1 2 ثانیه
نسخش همینه
نصب کردم تاثیر چندانی نداشت
ندارم رو ویندوز 8 که آنتی ویروس نصب نمی کنن خودش سگ جونه:d
خیلی پایینه
رم 512 و CPU Pentium 4 3.0Ghz

الان که نسبتا بهتر شده باز اگه یه صفحه تو لودینگ باشه برم داخلش صفحه عوض نمیشه تا 1 2 ثانیه
نسخش همینه
خیلی پایینه
احتمال میدم به خاطر RAMت باشه! آخه Chrome خیلی RAM میخوره!
نه بابا، این چه حرفیه؛ امنیت 8 با 7 چندان متفاوت نیست، حتما یه آنتی ویروس نصب کن.
از تو تنظیمات، گزینه ی Continue running background apps when Google Chrome is closed رو آنچک کن؛ گزینه ی Use hardware acceleration when available رو هم اگه چک بود، تیکشو بردار کن و اگه چک نبود، تیکشو بزن؛ ببین چی میشه.

احتمال میدم به خاطر RAMت باشه! آخه Chrome خیلی RAM میخوره!
نه بابا، این چه حرفیه؛ امنیت 8 با 7 چندان متفاوت نیست، حتما یه آنتی ویروس نصب کن.
از تو تنظیمات، گزینه ی Continue running background apps when Google Chrome is closed رو آنچک کن؛ گزینه ی Use hardware acceleration when available رو هم اگه چک بود، تیکشو بردار کن و اگه چک نبود، تیکشو بزن؛ ببین چی میشه.

ram ddr2 گیر نمیاد و اگه هم گیر بیاد گرونه وگرنه یکی دیگه میخریدم
احتمالا همینه چون نصف رمو گرفته
میترسم بازیا و برنامه های مهممو حذف کنه وگرنه نصب می کردم
چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدی؟خودم emsisoft anti malewarـو ترجیه میدم ولی کرک درست و حسابی واسش گیر نمیاد
قبلا تو یه آموزش خونده بودم اینا رو تنظیم کرده بودم

ram ddr2 گیر نمیاد و اگه هم گیر بیاد گرونه وگرنه یکی دیگه میخریدم
احتمالا همینه چون نصف رمو گرفته
میترسم بازیا و برنامه های مهممو حذف کنه وگرنه نصب می کردم
چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدی؟خودم emsisoft anti malewarـو ترجیه میدم ولی کرک درست و حسابی واسش گیر نمیاد
قبلا تو یه آموزش خونده بودم اینا رو تنظیم کرده بودم
میترسم Kaspersky رو پیشنهاد بدم، سیستمت کم بیاره؛ آنتی ویروس دیگه ای نمیشناسم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه انتقال پسوردها به Chrome هم، از Settings گزینه ی Import bookmarks and settings رو بزن، بعدش از اون بالا Firefox رو انتخاب کن و تیک Saved passwords رو بزن.

میترسم Kaspersky رو پیشنهاد بدم، سیستمت کم بیاره؛ آنتی ویروس دیگه ای نمیشناسم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
واسه انتقال پسوردها به Chrome هم، از Settings گزینه ی Import bookmarks and settings رو بزن، بعدش از اون بالا Firefox رو انتخاب کن و تیک Saved passwords رو بزن.

کلا با کاسپر میونه ی خوبی ندارم همه چیو حذف میکنه

این کارو کردم همه چی کپی شده جز پسوردا

من الان 3 باره که داره این اتفاق واسم میفته : دو تا فایل ویدئویی دانلود کردم و دو تا فایل rar و انگار که ناقص دانلود شده بودن . فیلما وسطشون انگار خالی بود و و یهو از یه تایمی میپریدیه تایم دیگه و اون دو تا فایل rar هم که موقع unrar کردن خطای corrupted میدادن . میخوام بدونم مگه وقتی از Download Manager استفاده میشه هم امکان ناقص دانلود شدن هست ؟!و اگر آره ، من چرا بعد از چندین سال استفاده از IDM تازه الان به این مشکل برخوردم ؟!

من الان 3 باره که داره این اتفاق واسم میفته : دو تا فایل ویدئویی دانلود کردم و دو تا فایل rar و انگار که ناقص دانلود شده بودن . فیلما وسطشون انگار خالی بود و و یهو از یه تایمی میپریدیه تایم دیگه و اون دو تا فایل rar هم که موقع unrar کردن خطای corrupted میدادن . میخوام بدونم مگه وقتی از Download Manager استفاده میشه هم امکان ناقص دانلود شدن هست ؟!و اگر آره ، من چرا بعد از چندین سال استفاده از IDM تازه الان به این مشکل برخوردم ؟!

ربطی به IDM نداره مربوط به نته
فیلم که بهتره تو فایل زیپ باشه دانلودش کنی واسه همین مسائل
فایل rar هم اغلب سایتای بزرگ میان موقع فشرده کردن تیک ریکاوری رو میزنن که اگه خراب دان شد بشه درستش کرد
واسه درس کردنشم فایلو با winrar باز میکنی بعد تو قسمت tools میزنی repair archive بعد محل ذخیرشو مشخص میکنی
اگه اول اسم فایل جدید rebuild اومد ینی درست نشده وگرنه درست شده
کلا خوش شانس بودی که این بلا سر فایلات نیومده وگرنه همیشه بوده

نمیدونم،ولی بهتره الکی Resume و Stop نکنید.

یه توصیه ای بهتون میکنم سعی کنید نرم افزار ها و به خصوص سیستم عاملها که حساس هستند را خودتون شخصا از منابع معتبر دانلود و یا اورجینالشو تهیه کنید! چون این سیستم عاملهایی که بیرون به صورت کرک شده و ... هستش معلوم نیست از چه منبعی گرفتند چجوری کرک شده و اینکه دستکاری شدند یا نه؟ و خودتون که دانلود کردید Hash Code اون را با نرم افزار HashTab Shell Extension چک کنید تا از سالم دانلود شدن فایل و دستکاری نشدنش مطمئن باشید.
(این پاراگراف را در جواب یکی از کاربرا دادم گفتم بذارم چون خواندنش خالی از لطف نیست و به سوال شما هم تقریبا مربوط میشه.)

نسخش همینه
خیلی پایینه
رمت که واقعا پایینه حداقل رم برای ویندوز ۳۲ بیتی ۱ گیگه که تو دو گیگ خوب جواب میده .ولی سعی کن حتما ۱ گیگ تهیه کنی براش
ویروس کش هم اگه میخوای از شر کرک و سریال راحت شی و یه معتبر نصب کنی ویروس کش خود مایکرو سافت رو بهت پیشنهاد میکنم که هم امنیتش بالاست و هم مجانی هست.اسمشم اگه اشتباه تایپ نکنم microsoft security esistance یه همچین چیزی هست.

Masood11 @

به جای
microsoft security esistance از Avira استفاده کنید که بهتره رایگان هم هست.

ممنون حوصله سر و صدا ندارم:d
کنترلش واسم کمی مشکله اگه emsisoft anti malware تست کرده باشین میفهمین چی میگم

آنتی ویروس ماکروسافت تو خود ویندوز هست؟ویندوزم هشته اینو از سایت ماکروسافت دان کردم گفت رو این ویندوز نصب نمیشه

و یه سوال دیگه این ویندوزم اولین نسخه کامل 8 که اومد دانلود کردم(اسمش کمی فرق میکرد دقیق یادم نیست)
الان آپدیت که میشه نسخه شم میره جلو؟

درود
ی مشکل عجیب برام پیش امده این یوتوب برا من قبلا درست بود الان می خوام ی سری ویدوی ها را دانلود کنم می تونم ببینمشون ولی این لینک دانلود منیجرنمیاد و زیر ویدوبه حالت صورتی نوشته VEVO ی بار هم اینطور ی شد که منیجر را ابدیت کردم درست شد ولی دوباره بعد از 1 ماه اینطوری شده م یدونی داستان چی هست !
الان این نصب دارم جفتشون اخرین ورژن هستند
fire fox22.0
idm6.17

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or