مشکلات نرم افزاری

نمیدونم این ویروسه چیه.
تبلیغات سایت ها رو به تبلیغات خودش تغییر داده
چی کارش کنم؟
در مورد این چیزی که میگی اطلاعی ندارم و نمیدونم ویروسه یا چیز دیگه
اما میتونی برای مرورگرت افزونه ضد تبلیغات ( مثل Adblock ) نصب کنی که کلا برات نمایش داده نشه

کمک !
به سایت سازنده فلشت برو
از اونجا برنامه مربوط به ترمیم یا فرمت فلش رو دانلود کن

سلام
بنده با نرم افزار c++ turbo مشکل دارم وقتی برنامه رو مینویسم run میکنم صفحه داس باز میشه و سریع بسته میشه . ازش تو یه فولدر فایل exe هم میسازم ولی باز هم همین اتفاق می افته چیکار کنم صفحه ثابت بشه؟
پ.ن:تو ویندوز xp مشکلی نداشتم الان ویندوزم 7 هست .

سلام
بنده با نرم افزار c++ turbo مشکل دارم وقتی برنامه رو مینویسم run میکنم صفحه داس باز میشه و سریع بسته میشه . ازش تو یه فولدر فایل exe هم میسازم ولی باز هم همین اتفاق می افته چیکار کنم صفحه ثابت بشه؟
پ.ن:تو ویندوز xp مشکلی نداشتم الان ویندوزم 7 هست .
سلام؛
من با برنامه ی Visual Studio این مشکلو داشتم. الان با کامپیوتر خودم نیستم، درست هم حضور ذهن ندارم! اگه اشتباه نکنم باید یه Header به نام conio.h تعریف کنی و در آخرین خط برنامه کد ()getch رو بنویسی تا برنامه منتظر گرفتن یک کرکتر باشه و بسته نشه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان تو رو خدا منو از دست این ارور نجات بدید؛ دارم دق مرگ میشم! هرکی کمک کنه منو یه عمر مدیون خودش کرده!

06136648412090959808.png

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
من امروز اومدم حدود 40gb اطلاعات بریزم رو هارد دیدم جا نداره حالا اومدم تو یکی از فایلام یه سری فایل های بیخودیه که 80gb گرفته پاک هم نمیشه اسم همشون یه چیزایی این طوری "ê═√Ö╙┘µ.ñ,ê
هست هرکاری میکنم نمیره این ارور رو میده:cannot read from the sourse file or disk
خواهشا یه کمکی به من بکنید

سلام بچه ها
من امروز اومدم حدود 40gb اطلاعات بریزم رو هارد دیدم جا نداره حالا اومدم تو یکی از فایلام یه سری فایل های بیخودیه که 80gb گرفته پاک هم نمیشه اسم همشون یه چیزایی این طوری "ê═√Ö╙┘µ.ñ,ê
هست هرکاری میکنم نمیره این ارور رو میده:cannot read from the sourse file or disk
خواهشا یه کمکی به من بکنید
سلام
اینجا یه سری دلایل با توضیحات برای این ارور نوشته

بازم شما یه عکس از فایلها + ادرس پوشه اینجا بذارید.
-
View attachment 47308
دوستان من میخوام جاوا رو آپدیت کنم این ارور رو میده..الان چیکارش کنم؟

آخرین ویرایش:
من امروز کرومو نصب کردم
با اینکه میگفتن سرعتش بیشتر از فایرفاکسه ولی واسه من خیلی کنده
مشکل از سیستممه یا کلا اینجوریه؟وقتی که صفحه رو عوض میکنم مث IE تب عوض میشه ولی مدتی(5 6 ثانیه) تصویر عوض نمیشه
نمیشه مث فایرفاکس درجا تصویر عوض شه؟
فایرفاکسم که دم به دیقه ارور اسکریپت میده ازش خسته شدم
و یه چیز دیگه history ـو منتقل کردم به کروم ولی پسوردا کپی نشده چیکار باید کنم؟

آخرین ویرایش:
من امروز کرومو نصب کردم
با اینکه میگفتن سرعتش بیشتر از فایرفاکسه ولی واسه من خیلی کنده
مشکل از سیستممه یا کلا اینجوریه؟وقتی که صفحه رو عوض میکنم مث IE تب عوض میشه ولی مدتی(5 6 ثانیه) تصویر عوض نمیشه
نمیشه مث فایرفاکس درجا تصویر عوض شه؟
فایرفاکسم که دم به دیقه ارور اسکریپت میده ازش خسته شدم
و یه چیز دیگه history ـو منتقل کردم به کروم ولی پسوردا کپی نشده چیکار باید کنم؟
سلام؛
منظورتون رو از مثل IE تب عوض میشه ولی مدتی تصویر عوض میشه نفهمیدم، اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
بله، Chrome سرعتش بیشتر از Firefox و ... هستش؛ ورژن Chrome، ویندوز، و سرعت اینترنتتون رو بنویسید.
پسوردا حتما لازمه که کپی بشه؟ من تا به حال این کارو نکردم، دوستان باید جواب این سوالتون رو بدن.

سلام؛
منظورتون رو از مثل IE تب عوض میشه ولی مدتی تصویر عوض میشه نفهمیدم، اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
بله، Chrome سرعتش بیشتر از Firefox و ... هستش؛ ورژن Chrome، ویندوز، و سرعت اینترنتتون رو بنویسید.
پسوردا حتما لازمه که کپی بشه؟ من تا به حال این کارو نکردم، دوستان باید جواب این سوالتون رو بدن.

تو اینترنت اکسپلورر وقتی یه tabـو عوض میکنم تقریبا میشه گفت 4 5ثانیه هنگ میکنه و با اینکه قسمت tabـا عوض شده و رفته رو تب جدید صفحه عوض نمیشه
البته الان Adblock نصب کردم بهتر شد ولی باز نسبت به فایرفاکس کندتره
از سایتش آخرین نسخشو دان کردم، ویندوز 8، سرعت 128ـه و سرعت دانلودم 100ـه
واسه من که مدتها با فایرفاکس کار کردم و بیشتر رمزام چون سیو بوده و نمی زدم یادم رفته خیلی واجبه

آخرین ویرایش:
تو اینترنت اکسپلورر وقتی یه tabـو عوض میکنم تقریبا میشه گفت 4 5ثانیه هنگ میکنه و با اینکه قسمت tabـا عوض شده و رفته رو تب جدید صفحه عوض نمیشه
البته الان Adblock نصب کردم بهتر شد ولی باز نسبت به فایرفاکس کندتره
از سایتش آخرین نسخشو دان کردم، ویندوز 8، سرعت 128ـه و سرعت دانلودم 100ـه
واسه من که مدتها با فایرفاکس کار کردم و بیشتر رمزام چون سیو بوده و نمی زدم یادم رفته خیلی واجبه
نه، نباید اینطوری باشه! 1 ثانیه هم نباید طول بکشه!
شاید گوگل ورژن بتا رو گذاشته باشه، باید این ورژن باشی: 28.0.1500.72 اگه این ورژن نیستی، از Filehippo.com این ورژن رو بگیر و نصب کن.
با نرم افزارهایی مثل ccleaner و یا Tuneup utilities، از گزینه ی Clean Registry استفاده کن.
آنتی ویروست چیه؟ چند وقته کامپیوترت رو اسکن نکردی؟
RAM و CPUت رو هم بنویس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or