mmansori85
کاربر سایت
دوستان من CoD2 رو از اينترنت دانلود كردم
فايل اش ISO است ! بايد رايت اش كنم روي DVD يا كار ديگه اي هم ميتونم بكنم !؟
با نرم افزاری مثل ultra iso یا virtual clone drive میتونی توی درایو مجازی اجراشون کنی...
دوستان من CoD2 رو از اينترنت دانلود كردم
فايل اش ISO است ! بايد رايت اش كنم روي DVD يا كار ديگه اي هم ميتونم بكنم !؟
کمک !اصلا نمیتونه فرمت کنه میگه : Windows was Unable To Complete The Format . به هر نحوی حالا . نرم افزار خاصی نداره ؟
در مورد این چیزی که میگی اطلاعی ندارم و نمیدونم ویروسه یا چیز دیگهنمیدونم این ویروسه چیه.
تبلیغات سایت ها رو به تبلیغات خودش تغییر داده
چی کارش کنم؟
به سایت سازنده فلشت بروکمک !
سلام؛سلام
بنده با نرم افزار c++ turbo مشکل دارم وقتی برنامه رو مینویسم run میکنم صفحه داس باز میشه و سریع بسته میشه . ازش تو یه فولدر فایل exe هم میسازم ولی باز هم همین اتفاق می افته چیکار کنم صفحه ثابت بشه؟
پ.ن:تو ویندوز xp مشکلی نداشتم الان ویندوزم 7 هست .
این لینک رو ببین و کار هایی که گفته بکندوستان تو رو خدا منو از دست این ارور نجات بدید؛ دارم دق مرگ میشم! هرکی کمک کنه منو یه عمر مدیون خودش کرده!
سلامسلام بچه ها
من امروز اومدم حدود 40gb اطلاعات بریزم رو هارد دیدم جا نداره حالا اومدم تو یکی از فایلام یه سری فایل های بیخودیه که 80gb گرفته پاک هم نمیشه اسم همشون یه چیزایی این طوری "ê═√Ö╙┘µ.ñ,ê
هست هرکاری میکنم نمیره این ارور رو میده:cannot read from the sourse file or disk
خواهشا یه کمکی به من بکنید
View attachment 47308
دوستان من میخوام جاوا رو آپدیت کنم این ارور رو میده..الان چیکارش کنم؟
مرسی، کارایی که گفته بود رو انجام دادم؛ اما همچنان مشکل پابرجاست. راه حل دیگه ای وجود نداره؟
سلام؛من امروز کرومو نصب کردم
با اینکه میگفتن سرعتش بیشتر از فایرفاکسه ولی واسه من خیلی کنده
مشکل از سیستممه یا کلا اینجوریه؟وقتی که صفحه رو عوض میکنم مث IE تب عوض میشه ولی مدتی(5 6 ثانیه) تصویر عوض نمیشه
نمیشه مث فایرفاکس درجا تصویر عوض شه؟
فایرفاکسم که دم به دیقه ارور اسکریپت میده ازش خسته شدم
و یه چیز دیگه history ـو منتقل کردم به کروم ولی پسوردا کپی نشده چیکار باید کنم؟
سلام؛
منظورتون رو از مثل IE تب عوض میشه ولی مدتی تصویر عوض میشه نفهمیدم، اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
بله، Chrome سرعتش بیشتر از Firefox و ... هستش؛ ورژن Chrome، ویندوز، و سرعت اینترنتتون رو بنویسید.
پسوردا حتما لازمه که کپی بشه؟ من تا به حال این کارو نکردم، دوستان باید جواب این سوالتون رو بدن.
نه، نباید اینطوری باشه! 1 ثانیه هم نباید طول بکشه!تو اینترنت اکسپلورر وقتی یه tabـو عوض میکنم تقریبا میشه گفت 4 5ثانیه هنگ میکنه و با اینکه قسمت tabـا عوض شده و رفته رو تب جدید صفحه عوض نمیشه
البته الان Adblock نصب کردم بهتر شد ولی باز نسبت به فایرفاکس کندتره
از سایتش آخرین نسخشو دان کردم، ویندوز 8، سرعت 128ـه و سرعت دانلودم 100ـه
واسه من که مدتها با فایرفاکس کار کردم و بیشتر رمزام چون سیو بوده و نمی زدم یادم رفته خیلی واجبه