dante47
کاربر سایت
همینطور که توی پیغام هم گفته برای نصب باید از سرویس پک 3 ویندوز XP استفاده کنیسلام
از دوستان کسی آنتی ویروس kaspersky adminstration kit 8.0.2177 نصب کرده و یا آشنایی داره ؟ لطفا منو برا مراحل نصبش راهنمایی کنین
( روی ویندوز xp S.P2 هم میخوام نصبش کنم )
یه مشکل دیگه:
دوباره خواستم SQL server 2005 express edition نصب کنم که بعد از اتمام.. کامپیوتر ریست کرد و الان بعد از صفحه خوشامد گویی ویندوز ایکس پی و loading personal setting بازم ریست میشه؟ لطفا راهنمایی کنین .... متشکرم
سلام
من امروز اومدم داشتم قسمت certificate برای IE نگاه میکردم که اشتباهی زدم یکی از اون certificate ها رو پاک کردم!
اون certificate تو تب Personal بود و به اسمش هم اسمی بود که برای لپ تاپم گداشتم یعنی Amir/Vaio.
حالا می خوام بدونم راهی هست که برگردونمش؟ اصلا چیز مهمی بوده که پاکش کردم؟
کار هایی که اینجا گفته رو انجام بده ، امیدوارم مشکلت حل بشهسلام
دوستان این دی وی دی رایتر من دیسک که توش میزاری به هیچ عنوان باز نمیکنه . بعد تو Device Management هم کنارش یدونه علامت تعجبه و وقتی روش کلیک میکنم این ارور میاد :
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
مشکل از چیه ؟
ممنون
این لینک رو یه نگاهی بنداز
سلام بر شما من یک مشکلی با کامیپوترم دارم.چند وقتیه که نمیتونم فولد ها رو باز کنم زمانی که یک فولدر رو باز میکنم به قست پایین صفحه میره و هرچه کلیک میکنم دیگه نمیاد فقط سریع بالا و پایین میره نمیدونم چرا؟!ممنون میشم راه حل مشکلمو بگید
تو نت دو تا راه حل برات پیدا کردم![]()
من موقع نصب نرو 11 مولی مدیا سایت که از کینگ پرند بود، به این مشکل برخوردم..
بعد هم اگزیت میشه از نصب و میره بیرون...هیچی به هیچی!///کسی میدونه چرا؟!
ویندوز من سون7 هستش...
سلام
من ویندوز 7 ، 64 بیتی دارم . چندوقتیه وقتی میخوام بازی یا برنامه ای اجرا کنم ، این ارور رو میده که این فایل dll مشکل داره !
msvcr100.dll
اگه کسی این ویندوز رو داره ، یک کپی ازین فایل بگیره ، آپلود کنه واسه من بزاره یا اینک یک راه حلی بگید تا درست بشه .
ممنون
سلام
من ویندوز 7 ، 64 بیتی دارم . چندوقتیه وقتی میخوام بازی یا برنامه ای اجرا کنم ، این ارور رو میده که این فایل dll مشکل داره !
msvcr100.dll
اگه کسی این ویندوز رو داره ، یک کپی ازین فایل بگیره ، آپلود کنه واسه من بزاره یا اینک یک راه حلی بگید تا درست بشه .
ممنون
اسم و پسوند اون dll رو مثل همینی که نوشتی تو گوگل سرچ کن سایتهایی هستند که dll را دارند.
پس این چیه؟! :تو گوگل گشتم ، چیز بدرد بخوری نیافتم !
آقا سلام خسته نباشید!!
می خواستم بدونم ویندوز من که با تکون دادن موس فقط، از حالت خاموش یهو روشن میشه مشکل نرم افزاری داره یا نه؟ راهی برای تغییرش هست؟
منظورت از حالت خاموش Standby هستش؟
!
نه عزیز، منظور از حالت خاموش Shut Down هست![]()
خندت برای چیه؟!![]()
![]()
![]()
![]()
گفتم standby چون قبلنا خیلی وقت قبل موقعی که stanby میکردم دقیقا یادم نیست چطور میشد ولی فکر کنم در حین stanby موسم که تکون میخورد سیستم یکدفعه برمیگشت! حالا یادم نیست زمانی که سیستم در stanby بود این اتفاق میفتاد یا در حین stanby شدن!