متاسفانه با نورتون اشنایی ندارم, اگه NOD 32 بود میتونستم دقیقا راهنماییت کنم.سلام
عزيزان ميخوام كرك و پچ نرم افزار TUNE UP رو نصب كنم ولي انتي ويروس NORTON دارم كه اجازه اين كار رو نميده ...
چيكار كنم؟
لینک زیر هم آدرس فایلها رو گذاشتهببخشید محل آپدیتهای NOD32 نسخه 4 کجاس .؟ اگه میشه سریع بگید تا یه بک آپ بگیرم .
میخوام ویندوز عوض کنم:-*
همونطور که دوستمون گفت شما آنتی ویروس رو غیر فعال کنسلام
عزيزان ميخوام كرك و پچ نرم افزار TUNE UP رو نصب كنم ولي انتي ويروس NORTON دارم كه اجازه اين كار رو نميده ...
چيكار كنم؟
اوس میتی با مرورگرای دیگه هم امتحان کردی؟دوستان لطفا راهنمایی کنید! چند وقته وقتی با فایرفاکس صفحه ای باز میکنم,نصف بیشترش میاد بعد هنگ میکنه بمدت 2_3 دقیقه بعد بقیش لود میشه!! مشکل از چیه
اگر میخوای کلا آخرین گزینه های جستجو شده نشون داده نشهیه سوال داشتم و در حقیقت مشکل نیست.(البته یه جورایی مشکل آفرینه:d)
این search history ویندوز را چه جوری میشه پاک کرد؟
راستش درباره این فایل اطلاعی ندارمسوال دوم:
یه فایل txt توی my document ـم به صورت خودجوش!! ایجاد میشه.
توی فایل هیچی نیست. ولی اسمش اذیتم می کنه. اسمش Agent ـه. یه وقت ویروسی ، چیزی نباشه. اسکنش هم کردم ولی ویروس نبوده، از این ویروس های نا شناس نباشه یه وقت
از کجا بفهمم چه فایلی باعث ایجاد شدن مجددش بعد از پاک کردنش میشه.؟
ویرایش: پسوند فایل .log هستش.
همینطور که دوستمون گفت اول با یک مرورگر دیگه چک کنید تا مطمئن بشید مشکل از فایرفاکسهدوستان لطفا راهنمایی کنید! چند وقته وقتی با فایرفاکس صفحه ای باز میکنم,نصف بیشترش میاد بعد هنگ میکنه بمدت 2_3 دقیقه بعد بقیش لود میشه!! مشکل از چیه
بهتره سوالتون رو تو بخش سخت افزار بپرسیدسلام . اینکه تمام مدت هارد اکسترنال به پی سی متصل باشه موردی نداره ؟
Run KM PLAYER > F2 > Subtitle Processing > Font Style > CharSet: Arabicسلام من با برنامهKMPlayerمشکل دارم کسی میتونه بگه چیکار کنم. اخرین ورزن اونو دانلود ونصب کردم روی ویندوز7و8 64بیتی زیرنویس فیلمها خرابه و شبیه انگلیسی که بالاشون دوتا نقطه داره میاد.البته همه فیلمها اینجوری نیست وبعضیا رو با زیرنویس فارسی درست اجرا میکنه.
سلام !
من مرورگر فایرفاکس رو آپگرید کردم ، حالا بعضی ویدیو های سایت bc نمیاد ، مثل این : بازیسنتر | فیلمها | PC | FarCry 3 | FarCry 3 #1
نمیدونم مشکل از مرورگر هست یا این ویدیو ، آیا باید چیزی مثل فلش پلیر رو آپدیت کنم ...!؟
توی سایت موزیلا هم در مورد این مشکل Firefox 17.0.1 گزارش هایی داده شدهسلام !
من مرورگر فایرفاکس رو آپگرید کردم ، حالا بعضی ویدیو های سایت bc نمیاد ، مثل این : بازیسنتر | فیلمها | PC | FarCry 3 | FarCry 3 #1
آیا باید چیزی مثل فلش پلیر رو آپدیت کنم ...!؟
ویدیو که مشکلی نداره ، بعد از کارهایی که گفتم اگر مشکلتون حل نشد و برای اطمینان؛ میتونید با یک مرورگر دیگه امتحان کنیدنمیدونم مشکل از مرورگر هست یا این ویدیو