مشکلات نرم افزاری

سلام
دوستا من نمیدونم چرا هر جمله ای رو بابیلون میدم ترجمه کنه ارور میده کهبه اینترنت وصل نیستید.
چی کار کنم؟
همراه بابیلون یک سری فایل ها مربوط به دیتابیس برنامه هست
اونها رو هم نصب کردید ؟!
دوستان یه مشکلی با نرم افزارهای پخش تصویر مثل KMPLAYER یا MC پیدا کردم وقتی یه فایل تصویری رو باز میکنم با کندی اجرا میکنه بعد روون میشه استاپ هم میکنم گیر میکنه و کلا عجیب شده!!!کدک جدید هم ریختم ولی درست نشد!
با WINAMP هم موزیک می خوام اجرا کنم اصلا پلی نمیکنه و گیر میکنه!!!!
تا دیشب درست بود...
نمیشه که یکدفعه اینطوری بشه
از تاریخی که ویندوزتون اینطوری شده ، لیست برنامه هایی رو که نصب کردید چک کنید
احتمالا برنامه ای نصب کردید که اختلال ایجاد کرده
سلام ، من یه مشکل دارم بسی خفن :d
اقا من یه چند وقتی راحت تو سایت EA بخش Helpش ساین میشدم ولی الان من هر چی ، هر بار ، هر وقت ، هر زمان که میخوام با PCایـــم ساین شم این "ارور" رو میده . حالا جالبیش اینه که به راحتی هر چه تمام تر با آی پد و لپ تاب ساین میشه با هر اکانتی . والله یکی به داد ما برسه ، نیاز دارم با PCایــم ساین شم اون توو . Help :|
آها راستی با هر مرورگری تست کردم همین ارور رو میداد ، الان مرورگر من کروم 23 هستش :d کمک :d
من مشکل شما رو جستجو کردم و به دو تا لینک انگلیسی رسیدم
نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه
لینک ها رو میذارم ، زحمت بررسی ـش با خودتون
دوستان هر چی دیکشنری نصب میکنم فونتای فارسیش خرابه.مثلا تو بابیلون وقتی dog میزنم اینطوری جواب میده( ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ï¨ ٌ™ُ ُٹ ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ٹ ù¤‏ً ٹ ¤گ¢ ’ٍى ùَ‏ُ ٹ ¤÷ ï¨ ٹ ï¨)
چیکار کنم؟؟؟؟(ویندوز 8 enteprise x64)
راستش با این ویندوز و مشکلاتش آشنایی ندارم (نصب نکردم)
بهتره تو تاپیک این ویندوز بپرسید ، دوستانی که نصب کردن و فونت های فارسی استفاده کردن ، حتما بهتر راهنماییتون میکنن
همه چیز درباره Windows 8

دانیال جان اون مشکل رو ویندوز عوض کردم حل شد چون بیشتر از یه سال شده بود ویندوز عوض نکرده بودم کلا قاط زده بود!!!:d

حالا یه چیزی من با IDM سه تا فایل رو تا 50 درصد دان کرده بودم و محل ذخیره فایل ها هم غیر از C بود یعنی فایل هارو دارم حالا که ویندوز عوض کردم چیکار باید بکنم ادامه دانلود ها انجام بشه؟؟میشه کامل توضیح بدی؟
ممنون.

دانیال جان اون مشکل رو ویندوز عوض کردم حل شد چون بیشتر از یه سال شده بود ویندوز عوض نکرده بودم کلا قاط زده بود!!!:d

حالا یه چیزی من با IDM سه تا فایل رو تا 50 درصد دان کرده بودم و محل ذخیره فایل ها هم غیر از C بود یعنی فایل هارو دارم حالا که ویندوز عوض کردم چیکار باید بکنم ادامه دانلود ها انجام بشه؟؟میشه کامل توضیح بدی؟
ممنون.
نصب مجدد ویندوز آخرین راهه به نظرم
بهتر بود چند تا روش رو امتحان میکردیم و در نهایت ویندوز رو عوض میکردی
به هر حال ؛ خوشحالم که مشکلت حل شد

محلی که قرار بود فایل نهایی ذخیره بشه مهم نیست
باید از فایل های موقت دانلود شده (که به طور پیش فرض تو درایو C هست) و لیست دانلودت بکاپ میگرفتی

این کار رو کردی ؟!

نصب مجدد ویندوز آخرین راهه به نظرم
بهتر بود چند تا روش رو امتحان میکردیم و در نهایت ویندوز رو عوض میکردی
به هر حال ؛ خوشحالم که مشکلت حل شد

محلی که قرار بود فایل نهایی ذخیره بشه مهم نیست
باید از فایل های موقت دانلود شده (که به طور پیش فرض تو درایو C هست) و لیست دانلودت بکاپ میگرفتی

این کار رو کردی ؟!
نه!!!مگه باید همچین کاری میکردیم؟؟فک کنم پریده!!!!!!!!!!!:d
به هرحال با این حساب فایل ها رو از دست دادم دیگه ولی بهم یاد بده دوباره همچین چیزی اتفاق نیوفته!!!
ممنون.

همراه بابیلون یک سری فایل ها مربوط به دیتابیس برنامه هست
اونها رو هم نصب کردید ؟!

نمیشه که یکدفعه اینطوری بشه
از تاریخی که ویندوزتون اینطوری شده ، لیست برنامه هایی رو که نصب کردید چک کنید
احتمالا برنامه ای نصب کردید که اختلال ایجاد کرده

من مشکل شما رو جستجو کردم و به دو تا لینک انگلیسی رسیدم
نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه
لینک ها رو میذارم ، زحمت بررسی ـش با خودتون

راستش با این ویندوز و مشکلاتش آشنایی ندارم (نصب نکردم)
بهتره تو تاپیک این ویندوز بپرسید ، دوستانی که نصب کردن و فونت های فارسی استفاده کردن ، حتما بهتر راهنماییتون میکنن
همه چیز درباره Windows 8
نه چیزی نبود!
فقط سریال بود که وارد کرده بودم
ارور میده به اینترنت وصل نیستی

نه!!!مگه باید همچین کاری میکردیم؟؟فک کنم پریده!!!!!!!!!!!:d
راستش اون راهی که من یاد دارم ، قبل از تعویض ویندوز یه بکاپ باید از لیست دانلود ها و اینا بگیری
بازم میگردم برات
اگر راهی بود که بدون بکاپ هم بشه ادامه دانلود رو انجام داد ، حتما برات میفرستم
-
نه چیزی نبود!
فقط سریال بود که وارد کرده بودم
ارور میده به اینترنت وصل نیستی
دقیقا چه نسخه ای از برنامه رو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید

راستش اون راهی که من یاد دارم ، قبل از تعویض ویندوز یه بکاپ باید از لیست دانلود ها و اینا بگیری
بازم میگردم برات
اگر راهی بود که بدون بکاپ هم بشه ادامه دانلود رو انجام داد ، حتما برات میفرستم
-

دقیقا چه نسخه ای از برنامه رو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید
از این جا
http://p30download.com
نسخه ی Babylon v9.0.0.r30

سلام. آقا من یه مشکلی دارم که اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنونش میشم. من یه تم برای ویندوز 7 دانلود کردم که این تم علاوه بر تغییرات بکگراند و شکل آیکن ها صدا های ویندوز و شکل پوینتر موس رو هم تغییر میده اما وقتی کامپی.تر ریست میشه یا خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میبینیم که شکل پوینتر موس دوباره به حالت اولش برگشته وقتی میرم تو کنترل پنل قسمت تنظیمات موس میبینم شکل دیفالت موس همونی هست که تم داره اما پوینتر موس هنوز مثل همون دیفالت خود ویندوز هست یه جوری انگار تنظیمات موس دوباره به حال اولش برگرده اون حالتی شده!

شما به همون صفحه برو و این لینکی رو که تو عکس مشخص کردم دانلود و نصب کن
ببین مشکلت حل میشه
سلام. آقا من یه مشکلی دارم که اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنونش میشم. من یه تم برای ویندوز 7 دانلود کردم که این تم علاوه بر تغییرات بکگراند و شکل آیکن ها صدا های ویندوز و شکل پوینتر موس رو هم تغییر میده اما وقتی کامپی.تر ریست میشه یا خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میبینیم که شکل پوینتر موس دوباره به حالت اولش برگشته وقتی میرم تو کنترل پنل قسمت تنظیمات موس میبینم شکل دیفالت موس همونی هست که تم داره اما پوینتر موس هنوز مثل همون دیفالت خود ویندوز هست یه جوری انگار تنظیمات موس دوباره به حال اولش برگرده اون حالتی شده!
برای تغییر تم در ویندوز سون بهتره از برنامه های زیبا ساز ویندوز استفاده کنید
چون تغییراتی که خودتونم انجام میدید ، از این دست مشکلات رو داره و ممکنه اعمال نشه
یا بعد از رستارت ،به حالت قبل برگرده

شما روی پنجره عکس کلیک کنید (همون جایی که اسم عکس رو نوشته) و پنجره رو به بیرون از فتوشاپ بکشید
طوری که یک پنجره جدا براتون باز بشه
ببینید تصویر دیده میشه یا نه
مشکل با آپدیت ویندوز 8 و آپدیت درایو کارت گرافیک حل شد.

شما به همون صفحه برو و این لینکی رو که تو عکس مشخص کردم دانلود و نصب کن
ببین مشکلت حل میشه

برای تغییر تم در ویندوز سون بهتره از برنامه های زیبا ساز ویندوز استفاده کنید
چون تغییراتی که خودتونم انجام میدید ، از این دست مشکلات رو داره و ممکنه اعمال نشه
یا بعد از رستارت ،به حالت قبل برگرده
رفتم دانلود و نصبم کردم اما باز همونه
ببین وقتی بدون اینترنت وصل میشم میگه که به اینترنت وصل نیستی بعد که وصل میشم باز هم همون میگه با قند شکنم امتحان کردم

سلام دوستان من . گرافیک ATI دارم . درایور 12.10 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز زده 12.6 .
به نظرتون مشکل از کجاس ؟
در ضمن ویندوز 7 32 بیتی دارم
سری کارت گرافیکت چیه؟!
اگه سری 4000 به پایین باشه, اخرین درایوری که ساپورتش میکنه 12.6ه

رفتم دانلود و نصبم کردم اما باز همونه
ببین وقتی بدون اینترنت وصل میشم میگه که به اینترنت وصل نیستی بعد که وصل میشم باز هم همون میگه با قند شکنم امتحان کردم
شما یک بار این راهی رو که میگم امتحان کن
اینترنتتت رو قطع کن
برنامه رو کاملا پاک کن
سیستم رو دوباره راه اندازی کن
بابیلون رو نصب و ریجستر کن (از طریق همون لینک کامل که دانلود کردید)
قبل از اینکه به اینترنت وصل بشید و در محیط ویندوز برنامه رو تست کن ، ببین درست کار میکنه ؟!

سلام دوستان من . گرافیک ATI دارم . درایور 12.10 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز زده 12.6 .
به نظرتون مشکل از کجاس ؟
در ضمن ویندوز 7 32 بیتی دارم
لطفا سوالتون رو بخش زیر مطرح کنید
تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or