همراه بابیلون یک سری فایل ها مربوط به دیتابیس برنامه هستسلام
دوستا من نمیدونم چرا هر جمله ای رو بابیلون میدم ترجمه کنه ارور میده کهبه اینترنت وصل نیستید.
چی کار کنم؟
اونها رو هم نصب کردید ؟!
نمیشه که یکدفعه اینطوری بشهدوستان یه مشکلی با نرم افزارهای پخش تصویر مثل KMPLAYER یا MC پیدا کردم وقتی یه فایل تصویری رو باز میکنم با کندی اجرا میکنه بعد روون میشه استاپ هم میکنم گیر میکنه و کلا عجیب شده!!!کدک جدید هم ریختم ولی درست نشد!
با WINAMP هم موزیک می خوام اجرا کنم اصلا پلی نمیکنه و گیر میکنه!!!!
تا دیشب درست بود...
از تاریخی که ویندوزتون اینطوری شده ، لیست برنامه هایی رو که نصب کردید چک کنید
احتمالا برنامه ای نصب کردید که اختلال ایجاد کرده
من مشکل شما رو جستجو کردم و به دو تا لینک انگلیسی رسیدمسلام ، من یه مشکل دارم بسی خفن :d
اقا من یه چند وقتی راحت تو سایت EA بخش Helpش ساین میشدم ولی الان من هر چی ، هر بار ، هر وقت ، هر زمان که میخوام با PCایـــم ساین شم این "ارور" رو میده . حالا جالبیش اینه که به راحتی هر چه تمام تر با آی پد و لپ تاب ساین میشه با هر اکانتی . والله یکی به داد ما برسه ، نیاز دارم با PCایــم ساین شم اون توو . Help
آها راستی با هر مرورگری تست کردم همین ارور رو میداد ، الان مرورگر من کروم 23 هستش :d کمک :d
نمیدونم اصلا به دردتون میخوره یا نه
لینک ها رو میذارم ، زحمت بررسی ـش با خودتون
راستش با این ویندوز و مشکلاتش آشنایی ندارم (نصب نکردم)دوستان هر چی دیکشنری نصب میکنم فونتای فارسیش خرابه.مثلا تو بابیلون وقتی dog میزنم اینطوری جواب میده( ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ï¨ ٌ™ُ ُٹ ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ٹ ù¤ً ٹ ¤گ¢ ’ٍى ùَُ ٹ ¤÷ ï¨ ٹ ï¨)
چیکار کنم؟؟؟؟(ویندوز 8 enteprise x64)
بهتره تو تاپیک این ویندوز بپرسید ، دوستانی که نصب کردن و فونت های فارسی استفاده کردن ، حتما بهتر راهنماییتون میکنن
همه چیز درباره Windows 8